Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα!ειστε ολες καλα?glorr που εισαι?κοιμηθηκες καθολου?

μα ποσο αδυνατες ειστε ολες πια?!δεν σας χωνευω!:tongue:και νομιζα οτι ημουν αδυνατη μεχρι σημερα το πρωι.αν λοιπον φαινονται οι κινησεις τους σε μενα δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι σε εσας!!!!

εμενα giota δεν μπορεσε να μετρησει καλα τον μπομπιριδη επειδη ηταν στριμωγμενος.αλλα θα τον δουμε στο doppler.

age.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Γιώτα κι εγώ μια απότα ίδια. Κι εγώ δεν έχω καθόλου λίπος . 56,5 κιλά είμαι τώρα. Ότι λες για τα μωρά και για την κοιλιά σου το βλέπω κι εγώ στα δικά μου. Κοιλιά τετράγωνη και πετάνε από εδώ κι από εκεί. Εννοείται ότι δεν θα φτάσουν 3 κιλά το καθένα. Που θα χωρέσουν βρε αν είμαστε και μικρόσωμες?

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί κορίτσια ψιλοφοβήθηκα. Είχα πόνους στην κοιλιά χαμηλά σαν πόνοι περιόδου και με τσίγκλαγε και η μέση αλλά εντάξει μετά μου περασε. Ευτυχώς. Η μέση βέβαια με πονάει αλλά όχι έτσι όπως το πρωί. Να δω τι θα μου πει και ο ντόκτορ την Παρασκευή που θα πάω. Βέβαια αν με ξανα πιάσει θα τον πάρη τηλ. Θα δείξει.

Εσεις κατά τ' αλλα καλά? Τι ωραία δροσούλα σήμερα................

glorr πας ιατρο την παρασκευη?Αντε ωραια να μαθουμε και τα δικα σας νεα!!!!!

Οσο για τους πονους εγω καθε φορα που νιωθω κατι κατ ευθειαν κοιταζω το ρολοι.Ο ιατρος μου εχει πει οτι αν με πιασουν οι πονοι στην αρχη θα ειναι καθε 20-30 λεπτα οποτε να αρχισω να μετραω κ να τον παρω τηλ.Συνηθως οταν ποναω καπου μετα απο λιγο περναει και το ξεχναω.Οποτε κι εσυ να θυμασαι....ρολογακι και μετρημα απ το ενα χερι και απ το αλλο το τηλεφωνο!!!!

witch μπηκες κι εσυ επισημα στον 8ο.....υπομονουλα και καλα κουραγια απο δω και στο εξης!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γεια σας κι απο μένα! Μέλλουσα διδυμομανούλα κι εγώ... Ήθελα να ρωτήσω πόσα κιλά σας είπε ο γιατρός ότι μπορείτε να πάρετε στην εγκυμοσύνη? Εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα κι έχω πάρει 2,5-3 κιλά. Όλα μέσα σε 2 εβδομάδες. Επίσης μπάνιο στη θάλασσα σας αφήνει να κάνετε?Β επιπέδου σε ποια εβδομάδα κάνατε? (πολλές απορίες έχω!:tongue:)Εγώ έκανα πριν μερικές μέρες αυχενική και ευτυχώς βγήκε πολύ καλή, τώρα περιμένω τον επόμενο υπέρηχο!

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Καλημέρα, κουκλίτσες διδυμομανούλες, μέλλουσες και ήδη!

Δεν τα είπαμε καθόλου εχθές, διότι το internet στη δουλειά είχε τάσεις αυτοκτονίας... Μου έφαγε 2 συνδέσεις, μου έχασε 2 μηνύματα, με νευρίασε και στο τέλος το παράτησα!

Από σήμερα έχω κι εγώ μια τριήμερη αδειούλα και σέρνομαι από το πρωί. Όταν είμαι στη δουλειά αισθάνομαι πιο δραστήρια! Τι να πω; Πώς κοιμηθήκατε; Εγώ μέτρια. Εχθές είχα όλη την ημέρα πετρώματα και πόνους διαφόρους και δυσφορία και γενικώς ένα κάτι. Ξύπνησα το πρωί, που έφυγε ο άντρας μου κατά τις 7.15 και κατά τις 09.00 κοιμήθηκα άλλη μια ωρίτσα! Τα αγόρια μου απόψε μάλλον ήταν θυμωμένα, που έχασε η εθνική... Τι άλλο να υποθέσω; Τις τούμπες του επάνω τις αισθανόμουν κανονικά!

rPPrp3.png

Κοριτσάκια γεια σας κι απο μένα! Μέλλουσα διδυμομανούλα κι εγώ... Ήθελα να ρωτήσω πόσα κιλά σας είπε ο γιατρός ότι μπορείτε να πάρετε στην εγκυμοσύνη? Εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα κι έχω πάρει 2,5-3 κιλά. Όλα μέσα σε 2 εβδομάδες. Επίσης μπάνιο στη θάλασσα σας αφήνει να κάνετε?Β επιπέδου σε ποια εβδομάδα κάνατε? (πολλές απορίες έχω!:tongue:)Εγώ έκανα πριν μερικές μέρες αυχενική και ευτυχώς βγήκε πολύ καλή, τώρα περιμένω τον επόμενο υπέρηχο!

Καλημέρα και σε σένα, κοριτσάκι! Εγώ, λόγω ακατάπαυστης ναυτίας (και, ωστόσο, μόνο 2 εμετών) και δυσπεψίας, στο τέλος της 16ης εβδομάδας είχα πάρει 3 κιλά και ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Αφού κανείς δεν πίστευε ότι είμαι έγκυος και, φυσικά, ότι έχω δίδυμα ούτε λόγος. Όμως, άξαφνα, τα αγόρια μου άρχισαν να μεγαλώνουν και αυτή τη στιγμή είμαι στα +12. Τους τελευταίους 3 μήνες παίρνω 2 κιλά το μήνα σταθερά, χωρίς να τρώω υπερβολικά περισσότερο. Θα έλεγα, μάλιστα, ότι είμαι και αυστηρή στη διατροφή μου. Δηλαδή, βραδυνό δεν έχω φάει, αφ' ότου έμεινα έγκυος (ούτε και πριν, βέβαια, τρώγαμε βράδυ, μόνο μία φορά την ημέρα, κατά τις 5 με 6). Το βράδυ πίνω μόνο γάλα και γενικώς αποφεύγω το πολύ τσιμπολόγημα, αν είναι κάτι θα είναι φρούτο ή λαχανικό. Κι όμως, το κιλό πάει σύννεφο. Ο γιατρός από την αρχή είπε ότι επιτρέπει 12-13 κιλά, μόνο επειδή μιλάμε για δίδυμα. Αλλιώς θα επέτρεπε 9. Αλλά εγώ δεν μπορώ να το ελέγξω. Προχθές, που με είδε πάντως δεν είπε τίποτα, είναι ευχαριστημένος, μου λέει πάντα, όπως με βλέπει να εξελίσσομαι!

rPPrp3.png

καλημερα ομορφες διδυμομανουλες μου. δεν σας εχω ξεχασει. οταν κανω την χοριακη θα σας ενημερωσω...... το σαββατο.

Τάνια, υπομονή, οι μέρες πέρασαν! Λίγο έμεινε ακόμη... Όλα θα πάνε καλά, προσευχήσου στην Αγία Άννα και στον Άγιο Φανούριο. Και σε όποιον άλλο νιώθεις πιο κοντά σου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες!!

Καλά είμαι σήμερα λίγο στον ύπνο ταλαιπωρήθηκα όπως όλες, κατάφερα και συναχώθηκα!!απίστευτο!!αλλά δε θα πώ κάτι άλλο τώρα γιατί με πιάνουν τα νεύρα μου!ακούν και μωρά παιδιά!θα περάσουν όλα σύντομα!!

vanessa οι γιατροί λένε το περισσότερο τα 15 κιλά νομίζω. Για κιλά είμαι πολύ κακό παράδειγμα γιατί και γω παίρνω κιλά σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τώρα που είμαι στηνν 22η είμαι κάπου στα +13 ενώ οι περισσότερες κοπέλες διατηρούνται στα 4-6 κιλά και είναι στη 30η+ εβδομάδα!! Φαντάζομαι είναι θέμα οργανισμού. Αν το έχεις να παχαίνεις εύκολα πρέπει να προσέξεις πολύ, εγώ νομίζω την πάτησα γιατί ξανοίχτηκα με τα γλυκά κάθε μέρα ενώ δεν έτρωγα, σταμάτησα γυμναστική και κίνηση και έκοψα και το κάπνισμα και άστα να πάνε.

β επιπέδου κάνεις περίπου στον 6ο μήνα εγώ έχω στην 23η εβδομάδα να κάνω!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κοπέλες!!

Καλά είμαι σήμερα λίγο στον ύπνο ταλαιπωρήθηκα όπως όλες, κατάφερα και συναχώθηκα!!απίστευτο!!αλλά δε θα πώ κάτι άλλο τώρα γιατί με πιάνουν τα νεύρα μου!ακούν και μωρά παιδιά!θα περάσουν όλα σύντομα!!

vanessa οι γιατροί λένε το περισσότερο τα 15 κιλά νομίζω. Για κιλά είμαι πολύ κακό παράδειγμα γιατί και γω παίρνω κιλά σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τώρα που είμαι στηνν 22η είμαι κάπου στα +13 ενώ οι περισσότερες κοπέλες διατηρούνται στα 4-6 κιλά και είναι στη 30η+ εβδομάδα!! Φαντάζομαι είναι θέμα οργανισμού. Αν το έχεις να παχαίνεις εύκολα πρέπει να προσέξεις πολύ, εγώ νομίζω την πάτησα γιατί ξανοίχτηκα με τα γλυκά κάθε μέρα ενώ δεν έτρωγα, σταμάτησα γυμναστική και κίνηση και έκοψα και το κάπνισμα και άστα να πάνε.

β επιπέδου κάνεις περίπου στον 6ο μήνα εγώ έχω στην 23η εβδομάδα να κάνω!

Δεν έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή μου, μη σου πω ότι προσέχω και περισσότερο. ΑΠλά μέχρι την 13η εβδομάδα δεν είχα πάρει γραμμάριο, και απο τη 13η και μετά χωρίς να τρώω περισσότερο η ζυγαριά ανεβαίνει... Τι να πώ... Θα δείξει...

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Να κάνω μια ερώτηση που έκανα το πρωϊ αλλά δεν πήρα απάντηση:(!!

Μαγνήσιο και ασβέστιο σε πιο μήνα σας δόθηκε??γιατί τα χρειαζόμαστε??

Nunu μου, εγώ άρχισα filicine από την αρχή, δηλαδή 6η εβδομάδα, που με είδε ο γιατρός. Από τότε παίρνω σταθερά 2 την ημέρα μαζί, κλακ κλακ. Σίδηρο άρχισα περίπου την 8η εβδομάδα, ένα το πρωί κι ένα το βράδυ. Μάλιστα δεν το ήθελα καθόλου, για ένα δίμηνο κόντευα να πεθάνω, κυρίως όταν έπαιρνα το πρωινό, είχα και χάλια στομάχι τότε... Άστα! Με τον καιρό υποχώρησε, ευτυχώς. Η δοσολογία εξακολουθεί να είναι ίδια έως σήμερα. Από την αρχή τον ρωτάω για ασβέστιο αλλά δεν μου δίνει, αν και του το θυμίζω κάθε φορά. Με ρώτησε αν τρώω γαλακτοκομικά, του είπα πως τρώω αρκετά και μου είπε εντάξει, δεν θα χρειαστώ ασβέστιο. Βέβαια, πίνω το λιγότερο 1/2 λίτρο γάλα την ημέρα και αρκετά τυριά (κυρίως κίτρινα, που είναι τίγκα στο ασβέστιο, να το ξέρεις αυτό, ένα κομματάκι γραβιέρα ή παρμεζάνα είναι ό,τι πρέπει) ή γιαούρτι. Βοηθούν περισσότερο εμάς γιατί τα νινάκια μας παίρνουν όλο το ασβέστιο, για να φτιάξουν τα οστά τους! Μαγνήσιο μου άρχισε περίπου 24η-25η εβδομάδα και βοηθάει στις συσπάσεις. Παίρνω δύο μαζί κάθε απόγευμα (mag2). Αυτά. Ό,τι ήξερα στο είπα!

rPPrp3.png

Τάνια, υπομονή, οι μέρες πέρασαν! Λίγο έμεινε ακόμη... Όλα θα πάνε καλά, προσευχήσου στην Αγία Άννα και στον Άγιο Φανούριο. Και σε όποιον άλλο νιώθεις πιο κοντά σου!

και που δεν προσευχομαι. προσευχομαι στον παντοδυναμο, στην παναγια την ψαριανη που δινει παιδια (μια εικονα που ειναι στο χωριο μου τη χιο), και στην αγια αννα που αντεξε 50 χρονια ατεκνη(της εδωσε ομως ο θεος το μεγαλυτερο δωρο).

an1cM8O-O7-0000MTM3bGR8MjMzNDRsZGF8ZWlzYWkgbWF6aSBtYXM.gif

kVTXp3.png?fNTTgvXF

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...