Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Από τι θα εξαρτηθεί αν θα είναι στην 36η ή στην 38η? Πολύ στριμωξίδι έ?

Απλα μου ειπε οτι αν γεννηθουν απο την 36η και μετα τοτε ολα θα πανε καλα......αν δεν εχουν βγει μεχρι τοτε θα παμε 38+1 με καισαρικη.

Ειναι παρα πολυ στριμωγμενα....με γυρισε κανα 2 φορες δεξια-αριστερα μηπως αλλαξουν θεση γιατι ειναι τοσο στριμωγμενα που δεν μπορουσαμε να τα μετρησουμε.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Απλα μου ειπε οτι αν γεννηθουν απο την 36η και μετα τοτε ολα θα πανε καλα......αν δεν εχουν βγει μεχρι τοτε θα παμε 38+1 με καισαρικη.

Ειναι παρα πολυ στριμωγμενα....με γυρισε κανα 2 φορες δεξια-αριστερα μηπως αλλαξουν θεση γιατι ειναι τοσο στριμωγμενα που δεν μπορουσαμε να τα μετρησουμε.....

Έλα βρε. Τόσο πολύ στριμωξίδι? Και είναι καλό τώρα αυτό για τα μωρά? Σου είπε τίποτα για αυτό?

NUNU εννοείται να τον πάρεις και να του πεις για αυτό το σφίξιμο. Να δεις τι θα σου πει. Μην αγχώνεσαι όμως.............:roll:

Διαφημίσεις

ψευτρόνιιιιιι!!!!!!!!!!!

Δεν ηθελες να μου στειλεις για να το απολαμβανεις μονο εσυ!Αλλα θα παρω το πλοιο και θα ερθω Ροδο

Έλα βρε Ολγάκιιιιιιιι.... αλήθεια λέωωωωωω...

Πάντως cheesecake παγωτό που ήθελα περισσότερο δεν είχε :( κρίμα!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα και από μένα!! Το ξενυχτήσατε πάλι χτες!! Εγώ αυριο έχω γιατρό και σήμερα θα πάω για αίματος και ουρων!

Nunu ασβέστιο όσο ήμουν Ξάνθη μου έδινε η γυναικολόγος μαζί και σίδηρο. Μόλις ήρθα Αθήνα, απο την β επιπέδου και μετά, ο γιατρός μου εδώ μου έκοψε το ασβέστιο και μου έδωσε κάτι βιταμίνες και σίδηρο. Pregnacare κάπως έτσι λένε τις βιταμίνες. Μαγνήσιο δε μου έδωσε ποτέ κανείς.!

Καλημερα κ απο μενα.....

Μολις σηκωθηκα και εφτιαξα καφεδακι να πιω.Δεν ειχα κουραγιο να σηκωθω στις 07 00 αλλα ευτυχως τον ετοιμασε τον μικρο ο μπαμπας του και φυγανε.......

Απο αυριο μπορει να με χασετε λιγο γιατι φευγει ο αντρας μου για δουλεια εκτος Αθηνων και θα γυρισει Κυριακη,οποτε θα πηγαινοερχομαι στους γονεις μου να μη μενω μονη μου.Ο πατερας μου εχει ιντερνετ και θα μπαινω να σας διαβαζω.

Παω βεραντα να δροσιστω και να ανοιξει λιγο το ματι.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μας!!

ειδα ειχαμε επανεμφανιση απο ολγα κ stellasss..

τι κανετε κοριτσια?

εσυ ολγακι ξεκινησες κ διακοπουλες!

εμεις ουτε το ποδαρακι δε θα βουτηξουμε φετος.. κ μ αρεσει που πριν κανα μηνα ειχα κ γω βλεψεις για διακοπουλες τρομαρα μου!!!

δε πειραζει,ας πανε ολα καλα....

33E7p2.png

Έλα βρε. Τόσο πολύ στριμωξίδι? Και είναι καλό τώρα αυτό για τα μωρά? Σου είπε τίποτα για αυτό?

Απλα μου ειπε οτι ειναι στριμωγμενα.Τα μωρα δεν τα επηρεαζει σε κατι εκτος απ το οτι δεν εχουν περιθωριο να γυρισουν κτλ......Επισης μου ειπε να μην περιμενω να βγαλω 3 κιλα μωρο....γιατι του ελεγα οτι θα γεννησω τελευταια μερα και οτι θα βγει 3 κιλα ο καθε ενας!!!!!:D:D:D:D

Ειμαι πολυ αδυνατη,δεν εχω καθολου λιπος και γι αυτο οταν κινουνται φαινεται τετραγωνη η κοιλια μου και εχω την αισθηση οτι θα βγαλουν κανενα χερακι να μου κανει "Γεια".:P:p:p

nunu εισαι καλυτερα σημερα?Με τα σφιξιματα???

Jasmini απορω με σενα,πως μπορεις και ξενυχτας....εγω κατεβαζω ρολλα απο τις 22 30......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

giota μεγαλωνουν μια χαρα τα ζουζουνια σου!

κ στριμωχνονται απο τωρα καλε? κ εχεις κανα μηνα ακομη..θα ναι ψηλα φαινεται..

nunu εγω μετα την αυχενικη,γυρω στη 12η-13η εβδομαδα ξεκινησα τα συμπληρωματα.

φυλ.οξυ, σιδηρο, ασβεστιο κ μαγνησιο. 2 μαγνησιο trofocard τη μερα, κ αν καποια μερα κουραστω πολυ,κινηθω,η νιωθω πιεση στην κοιλια, παιρνω κ τριτο.

33E7p2.png

Μεγαλωνουν και στριμωχνονται.....τι να τα κανω τα ζουζουνιαρικα?????

Εμενα παντως δε με ενοχλουν ιδιαιτερα,θελω να πω πως δεν καταλαβαινω οτι στριμωχνονται τοσο πολυ.Απλα στον υπερηχο που τα ειδα μου εκανε τρομερη εντυπωση ετσι πως ειναι μπλεγμενα.....και ειναι και χωριστα....που να ηταν και στον ιδιο σακο......

GRJdp2.png

xefUp3.png

ωχ ετσι σου ειπε giota? δε θα ναι πιο βαρια τα μικρα επειδη δε θα χωρανε να μεγαλωσουν αλλο, η επειδη εσυ εισαι αδυνατουλα?

γιατι κ γω ειμαι αδυνατη ,εχω παρει κ μονο 4,5κιλα ειναι κ ο συζυξ αδυνατος... σαμιαμιδια θα εχουμε!! τουλαχιστον φανταζομαι θα βγουν ψηλουτσικα! σα φασολακια πρασινα θα ναι!!!

33E7p2.png

εντωμεταξυ κ εμενα διαγραφεται καθε κινηση τους στην κοιλια μου..ποτε ποτε πετανε κ τα δυο πωπω η κεφαλι κ φαινεται οντως η κοιλια τετραγωνη!!πολυ γελοιο θεαμα!! κ οσο περναει ο καιρος, μαλλον επειδη δυναμωνουν, κανουν πιο εντονες κ νευρικες κινησεις!

χαμος!!!

33E7p2.png

Γενικα απ οτι καταλαβα δεν εχουν κ πολλα περιθωρια.Απλα ισως να μου το ειπε ετσι γιατι του ελεγα συνεχεια οτι δε θελω να γεννησω νωριτερα.Μηπως για να μην αγχωθω....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...