Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν θυμαμαι να στα πω καλα.το μαγνησιο σε κατι βοηθαει για τη μητρα και το ασβεστιο ειναι απλα ασβεστιο!το μαγνησιο το παιρνω σχεδον απο την αρχη της εγκυμοσυνης.και τωρα μου εχει πει αν ποναει πολυ η κοιλια μου καποια μερα να παιρνω δυο φορες μαγνησιο.

age.png

Διαφημίσεις

Και επανήλθα, με ένα μπωλ παγωτού lila pause και λευκή σοκολάτα :) Μην ζηλέψετε ε? Όλγα ρώτησα για ειδικό πακέτο ταξιδίου του παγωτού αλλά δεν είχαν!

Μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο εγώ πήρα από τις 13 εβδομάδες περίπου. Το μαγνήσιο είναι για τις κράμπες και για τις συσπάσεις! Εγώ παίρνω 2 μαγνήσια την ημέρα από την αρχή, δύο σίδηρα και ένα ασβέστιο!!

RKdwp3.png

twins μου να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου!!!! Περιμένουμε νέα σου όταν μπορείς!

Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες γιατί έχει καιρό να ακούσουμε για διδυμογεννητούρια!!!!!!!!

Εμείς καλά είμαστε, τα μεσημέρια δεν βγαίνουμε έξω λόγω ζέστης και έτσι είμαστε σπίτι με τραγουδάκια, παιχνίδια κλπ. Πάντως τώρα δεν καταφέρνω να κάνω καμιά δουλειά του σπιτιού γιατί τα μπεμπάκια θέλουν πιο πολύ αγκαλίτσες και παιχνιδάκια!! Ίσα που καταφέρνω να κάνω κανα φαγητάκι!!

Το θετικό είναι ότι τρώνε τελευταίο γεύμα 7:30-8 το βράδυ και μετά θα ξαναφάνε 7 το πρωί!! Σώθηκα!!

οΥΦ βλέπουν την Εθνική εδώ σπίτι μας και έχουμε φωνές και αν μου τους ξυπνήσουν θα τους σκοτώσω!!!!!!:)))

Διαφημίσεις

Να κάνω μια ερώτηση που έκανα το πρωϊ αλλά δεν πήρα απάντηση:(!!

Μαγνήσιο και ασβέστιο σε πιο μήνα σας δόθηκε??γιατί τα χρειαζόμαστε??

Δε θυμαμαι σε ποιο μηνα τα ξεκινησα ακριβως αλλα τα επαιρνα κ στις δυο εγκυμοσυνες.Το ασβεστιο ειναι σημπληρωματικο για τον οργανισμο σου γιατι το δικο σου το παιρνουν τα παιδια,ενω το μαγνησιο βοηθαει τις συσπασεις και τις κραμπες παρα πολυ.

Σας φερνω νεα απ τον ιατρο μου.Ο καθε ενας ειναι περιπου 1755γρ.....αναμενομενο,αν και θα μπορουσαν να ειναι λιγο παραπανω.....μου ειπε να κανω αλλη μια διπλη δοση κορτιζονης.Θα παω να την παρω αυριο και να δω ποτε ακριβως θα την κανω......Επισης μου ειπε οτι ειναι πολυ στριμωγμενα.Το μινιμουμ ειναι 36 εβδομαδες για να γεννησουμε και το μαξιμουμ 38....δλδ αν δε βγουν απο μονα τους 38+1 γενναμε πρωτα ο Θεος.....ελπιζω να κρατηθουν ακομη ενα μηνα.Επισης μου ειπε να σταματησω την οδηγηση και γενικα να ξεκουραζομαι!!!!!

Αυτα τα νεα μου.....προς το παρον......Σας φιλω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Την επομενη φορα που θα πας να τον ρωτησεις.Μπορει να το εχει ξεχασει.

Μπράβο Γιώτα.Ωραία τα νέα σου. Ειδες που αγχωνόσουν για το βάρος τους ? μια χαρούλα είναι. Οι εξετάσεις σου καλές? αιματοκρίτης?Από τι θα εξαρτηθεί αν θα είναι στην 36η ή στην 38η? Πολύ στριμωξίδι έ? Κι εμένα φαντάζομαι κάπως έτσι θα είναι εκεί μέσσα. Κι εγώ θα παω την Πέμπτη για εξετάσεις και την Παρασκεύή θα έχω κι εγώ νέα από τον γιατρό μου.

Κι εγώ παίρνω ασβέστιο και μαγνήσιο. Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου όπως λέει και η Γιώτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...