Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι να πω.Κανεις δεν ξερει.Η ξαδερφη μου που το εψαξε(ειναι γιατρος)μου ειπε οτι ειναι αχρηστα.Αλλα και αυτο που λες για τα δημοσια δεν αμφιβαλω καθολου.Ξερεις ε?Για κρεμες προσωπου πανε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχαχαχαχανα μην πας!!!!!!Γιατι θελω και γω και μεχρι να το στειλεις θα γινει γαλα

Μα από τότε που μου το είπανε αυτό ονειρεύομαι!! Την διαδρομή σκέφτομαι!!

Να στο στείλω σε φορητό καταψύκτη μέσα?? :-D:grin::-D

RKdwp3.png

τι να πω.Κανεις δεν ξερει.Η ξαδερφη μου που το εψαξε(ειναι γιατρος)μου ειπε οτι ειναι αχρηστα.Αλλα και αυτο που λες για τα δημοσια δεν αμφιβαλω καθολου.Ξερεις ε?Για κρεμες προσωπου πανε

Ναι ναι και χωρίς την έγκρισή μας!! Παντού εκμετάλευση τι να πεις???

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον άμα γεννήσεις σήμερα θα έχεις καβάτζα και το παγωτό!!χαχα!

Και μένα τα βλαστοκ'υτταρα μου φαίνεται λίγο κοροϊδία.

δωρεάν σύστημα υγείας.........και στην ώρα του.........και αξιοπρεπές.........μμμμμμμμμμμμμμμσε άλλη χώρα ίσως.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

glorr η σταση που μου εδειξε ο γιατρος για να ξαπλωνω ειναι σχεδον μπρουμυτα.αλλα θελω δεκα λεπτα για να την πετυχω και δε λεει.κι εμενα πιανονται οι γοφοι μου και τελικα με πονανε και τα ποδια μου και οι ωμοι μου που τους πλακωνω.

εκτος αν δοκιμασεις αυτο που κανει απ οτι καταλαβα η γιωτα και μου το ειπε και ο ντοκτορ.μαξιλαρια για να καθεσαι ανασκελα αλλα 20 εκατοστα ψηλα για να μην εχεις δυσπνοια.

age.png

κι επανερχομαι στα βλαστοκυτταρα...ειναι πολυ λιγες και συγκεκριμενες οι περιπτωσεις που μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο ιδιο το παιδι και σε πολυ αρχικο σταδιο ακομη.

σε περιπτωση αναγκης μονο αν βρεθει συμβατος δοτης και αυτο γινεται απο τη δημοσια τραπεζα.

ενα μεγαλο ποσοστο πηγαινει χαμενο επειδη δεν εγινε σωστη ληψη,δεν ειναι αρκετο,δεν ειναι απολυτα υγιες κτλ κτλ.

παντως συζητηστε το με το γιατρο σας γιατι μου ακουστηκε πολυ λογικο αυτο που μου ειπε ο δικος μου γιατρος-θειος(τονιζω το θειος οχι για την εγκυροτητα αλλα για το ενδιαφερον του)

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...