Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 8/12/2024 at 10:53 ΜΜ, cant_wait είπε:

επανέρχομαι για να σας πω ότι ο γιατρός μου, μου είπε ότι προτείνει  να κανω το ΕΡΑ τεστ. μου είπε ότι δεν το αποδέχονται πολλοί,  αλλά αναγκάζεται να μου το προτείνει μετα απο αποτυχημένες εμφυτευσεις με άριστες βλαστοκυστες, το ρίχνει στο timing το θέμα της αποτυχίας. το έχει κάνει καμία που πάει με δοτρια σε οχι φυσικο κυκλο να με βοηθήσει με την εμπειρία της;

Καλησπέρα σας.Πρωτη φορά γράφω εδώ.Εχω κάνει 6 εμβρυομεταφορες,4 με δικά μου ωάρια και 2 με δωρεά.Για την ακρίβεια τώρα έκανα την 6η προσπάθεια και σε 7 ημέρες θα ξέρω το αποτέλεσμα.Σε όλες τις προσπάθειές πήρα 0.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τελευταια εξέταση ήταν το Era map το οποίο δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.Ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχω πετύχει ακόμα το καλό έμβρυο..Από την μια χαίρομαι που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα από την άλλη με πνίγει το γιατί..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

:arrow:

Στείλε μου μην με στοιχεία σου

Ναι ήρωας τι να σου πω εγω κι η Μπουμπουλινα!

Τα δίδυμα είναι με εξωσωματική κι ο μπέμπης 45 ημερων περίπου, ουρανοκατεβατος με φυσιολογική σύλληψη. Κι ευτυχώς που ήρθε.

Αρχισε να προετοιμαζεις τον μεγάλο σου.

εσύ είχες άλλη έκπληξη

Να σου ζήσουν!

σου έστειλα και π.μ. με τα στοιχεία μου , δεν βλέπω τίποτα στο ΦΒ

Ναι τον προετοιμάζουμε ...προχτές λέει ο άντρας μου στον μικρό Η μαμά στην κοιλίτσα έχει δυο μωράκια και μόλις βγουν θα σε κυνηγάνε και θα σου τραβάνε τα αυτιά και θα τρέχεις από πίσω εσύ και αυτός απαντάει να ανοίξουμε να τα βγάλουμε.

zayl.png

Διαφημίσεις

ο μικρός είναι 3 χρονών και 4 μηνών

εγώ είμαι περίπου 12 βδομάδων την Τετάρτη θα πάω να κάνω αυχενική

ελπίζω να είναι όλα καλά, επειδή αγχώνομαι . δίδυμη κύηση θεωρητικά είναι κύηση υψηλού κινδύνου

zayl.png

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω μπουγκο μου!!!! και σε σενα κα στα διδυμακια σου και στην οικογενεια σου..... υγεια και να περασετε καλα!!!!!

εγω σημερα παω στον γιατρο να δω τα αντρακια μου!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

κοριτσια μου γυρισα απο τον γιατρο και τα νεα ειναι οτι τα αγορακια μου ειναι 2000 και 2200.... μου ειπε οτι το βλεπει να γενναω πιθανη ημερομηνια 10....11....η 13... θα δουμε !!!!!

τεταρτη 4/5 η πεμπτη 5/5 παω για καρδιοτοκογραφημα!!!!!

και στις 7/5 το μεσημερι αργα θελει να με δει για να οριστικοποιησουμε το ραντεβου γεννας!!!! σημερα ειμαι με βαση τον υπερηχο.... 34βδ και 5 ημ!!!! καθε σαββατο αλλαζω.... δηλ το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ θα ειμαι 35βδ και το σαββατο πριν του θωμα θα ειμαι 36 βδομαδων μετα θα τα παρει!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

κοριτσια μου γυρισα απο τον γιατρο και τα νεα ειναι οτι τα αγορακια μου ειναι 2000 και 2200.... μου ειπε οτι το βλεπει να γενναω πιθανη ημερομηνια 10....11....η 13... θα δουμε !!!!!

τεταρτη 4/5 η πεμπτη 5/5 παω για καρδιοτοκογραφημα!!!!!

και στις 7/5 το μεσημερι αργα θελει να με δει για να οριστικοποιησουμε το ραντεβου γεννας!!!! σημερα ειμαι με βαση τον υπερηχο.... 34βδ και 5 ημ!!!! καθε σαββατο αλλαζω.... δηλ το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ θα ειμαι 35βδ και το σαββατο πριν του θωμα θα ειμαι 36 βδομαδων μετα θα τα παρει!!!!!

δεν είναι κάπως νωρίς για να τα πάρει? 36 βδομάδων? εννοώ αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί τα παίρνουν τα δίδυμα τόσο νωρίς?

μάρτη τα δικά σου διδυμάκια μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα ή όχι?

zayl.png

ναταλακια μου 35-36βδομαδων τα παιρνουν τα διδυμα....

ειναι σε δυο ξεχωριστους σακκους με δυο πλακουντες ο καθενας!!!!

να φανταστεις πως η μητρα αποτο ζουλισμα εχει φτασει κοντα στο στομαχι.... ασε τα αλλα οργανα μου!!!!! ζουλιουνται και τα μωρα!!!!! εχω οκτω κιλα μεσα μου μαζι με τα κιλα των μωρων εχω και τα γραμμαρια απο τους πλακουντες σακκους και αμνιακα υγρα !!!!!! ποσο ν'αντεξει και η μητρα!!!! εξαλλου ειναι ασφαλη βδομαδα ειδικα το κλεισιμο της 36 βδ!!!!! θα μου κανει και κορτιζονη για τα πνευμονακια τους!!!!!

φοβουνται οι γιατροι στα διδυμα γιατι η εγκυμοσυνη θεωρειται υψηλου κινδυνου!!!!!

εχουν α αντιμετωπισουν πιεση -υπερταση που ειναι η αιτια της προεκλαψιας...... εχουν να αντιμετωπισουν ζαχαρο κυησης!!!! εχω δημιουργησει χολικα οξεα απο τα ζουλιγματα στο συκωτι...... ανεβασα και ουρικο οξυ αυτην την βδομαδα και ολα τα δημιουργει η κυηση απο μονη της!!!!!

διπλη η χαρα αλλα διπλα και τα προβληματα!!!!!!!

σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

να φανταστεις πως η μητρα αποτο ζουλισμα εχει φτασει κοντα στο στομαχι.... ασε τα αλλα οργανα μου!!!!! ζουλιουνται και τα μωρα!!!!! εχω οκτω κιλα μεσα μου μαζι με τα κιλα των μωρων εχω και τα γραμμαρια απο τους πλακουντες σακκους και αμνιακα υγρα !!!!!! ποσο ν'αντεξει και η μητρα!!!! εξαλλου ειναι ασφαλη βδομαδα ειδικα το κλεισιμο της 36 βδ!!!!! θα μου κανει και κορτιζονη για τα πνευμονακια τους!!!!!

φοβουνται οι γιατροι στα διδυμα γιατι η εγκυμοσυνη θεωρειται υψηλου κινδυνου!!!!!

εχουν α αντιμετωπισουν πιεση -υπερταση που ειναι η αιτια της προεκλαψιας...... εχουν να αντιμετωπισουν ζαχαρο κυησης!!!! εχω δημιουργησει χολικα οξεα απο τα ζουλιγματα στο συκωτι...... ανεβασα και ουρικο οξυ αυτην την βδομαδα και ολα τα δημιουργει η κυηση απο μονη της!!!!!

Πολυ καλά τα καταφερες μπράβο σου.

Καλό σμιξιμο να εχετε οι 3 σας.

Καλη Ανασταση.

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μάρτη τα έχεις πάει θαυμάσια..μπράβο σου!!!! Με το καλό να υποδεχτείς τα αγοράκια σου κορίτσι μου..Η γέννα μου άρεσε τόσο πολύ, ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου, σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή γέννα!

Κορίτσια μου εύχομαι σε όλες σας Καλό Πάσχα, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας! Σας φιλώ...

ναι το ξέρω ,όμως επειδή εσύ πας τόσο καλά και δεν έχεις κάποιο άλλο θέμα εκτός από το γεγονός ότι είναι δίδυμα έλεγα μήπως τα αφήνουν 1 βδομάδα παραπάνω για να μην είναι πρόωρα. 37 βδομάδων δεν είναι πρόωρο(τυπικά) και μπορούν να μείνουν και room in. ενώ αν είναι 35-36 και κανένα άλλο λόγο να μην έχουν πάνε ΜΕΝΝ . εμένα το πρώτο μου το κράτησαν στο ΜΕΝΝ μόνο και μόνο επειδή ήταν 36+5 ενώ ήταν χωρίς κάποιο πρόβλημα και δεν μπήκε καν σε θερμοκοιτίδα

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

zayl.png

Καλη ανασταση σε ολους!!με το καλο τα μωρακια σας.

Μαρτη μου οτι πει ο γιατρος σιγουρα ξερει καλυτερα απο ολους μας και εχει δει πολλες δίδυμες κυήσεις οποτε ξερει.. Φιλια σε ολες

Πολυ καλά τα καταφερες μπράβο σου.

Καλό σμιξιμο να εχετε οι 3 σας.

Καλη Ανασταση.

σ'ευχαριστω ουρανιο τοξο μου!!!!!!

να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!! καλη ανασταση!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Μάρτη τα έχεις πάει θαυμάσια..μπράβο σου!!!! Με το καλό να υποδεχτείς τα αγοράκια σου κορίτσι μου..Η γέννα μου άρεσε τόσο πολύ, ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου, σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή γέννα!

Κορίτσια μου εύχομαι σε όλες σας Καλό Πάσχα, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας! Σας φιλώ...

σ'ευχαριστω βεσουλα μου!!!!!

και εμενα η ρωτη γεννα της κορης μου ηταν ο,τι ομορφοτερο μου εχει συμβει απο συναισθηματα ευτυχιας και πληροτητας!!!!!

μακαρι να ειναι το ιδιο και με την επισκληριδιο και τα διδυμακια!!!!!!

να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!! να εχετε καλη επιστροφη στην ελλαδα!!!

και καλη ανασταση!!!!!!

ναι το ξέρω ,όμως επειδή εσύ πας τόσο καλά και δεν έχεις κάποιο άλλο θέμα εκτός από το γεγονός ότι είναι δίδυμα έλεγα μήπως τα αφήνουν 1 βδομάδα παραπάνω για να μην είναι πρόωρα. 37 βδομάδων δεν είναι πρόωρο(τυπικά) και μπορούν να μείνουν και room in. ενώ αν είναι 35-36 και κανένα άλλο λόγο να μην έχουν πάνε ΜΕΝΝ . εμένα το πρώτο μου το κράτησαν στο ΜΕΝΝ μόνο και μόνο επειδή ήταν 36+5 ενώ ήταν χωρίς κάποιο πρόβλημα και δεν μπήκε καν σε θερμοκοιτίδα

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

αχ ναταλακι μου.... εχω αγωνια απλα προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη και να εμπθστευτω πρωτα το Παντοδυναμο αναστημενο Χριστο που εχει νικησει και τον θανατο!!!! .....και μετα τον γιατρο μου!!!!! μου ειπε οτι θερμοκοιτιδα μπενουν σε σχεση με τα κιλα και την γενικοτερη κατασταση υγειας τους!!!!!! μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!!!

να χαιρεσαι κουκλα μου τα παιδακια σου !!!! και καλες γιορτες σε σενα και ολη την οικογενεια σου!!!!!!

Καλη ανασταση σε ολους!!με το καλο τα μωρακια σας.

Μαρτη μου οτι πει ο γιατρος σιγουρα ξερει καλυτερα απο ολους μας και εχει δει πολλες δίδυμες κυήσεις οποτε ξερει.. Φιλια σε ολες

μπουουουγκο μου!!!!!!! καλες γιορτες!!!!!! να χαιρεσαι τα αγορακια σου!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...