Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Δηλαδή witch μόνο κομμάτι του λώρου θα "καταθέσετε"?

Εγώ glorr νιώθω την κοιλιά μου πολύ σφιχτή κάποιες στιγμές και με πιάνουν τα άγχη μου. Η δε jas φυσιολογικά έχει κανένα δυο 40άρια.

Ε ΄ρώτα βρε τον γιατρο σου γι αυτό. Κι εγώ την νιώθω τσίτα κάποιες στιγμές αλλά μετά χαλαρώνει. Ε η Jasmini λογικότατο είναι να τα νιώθει. Κοντεύει να γεννήσει. Άντε να δούμε πότε γιατί απ' ότι φαίνεται την έφαγαν στην στροφή. Χα χα χα χα χα ................

Ρε κορίτσια εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα όταν ξαπλώνω. Απ' όπου και να γυρίσω πιάνονται οι γοφοί μου. Πολύ πόνο. Καθιστή πάλι δεν μπορώ για πολύ ώρα. Πακέτο............

Διαφημίσεις

Με το συμπάθειο μου θυμίζουμε κάτι γιαγιάδες που όλα τους πονάνε!!βρε τι έχουμε πάθει!!

Ας μιλήσουμε για κάτι ευχάριστο..............τι φαϊ έχει σήμερα το μενού????

Εγώ μπριάμ πολύχρωμο (ότι λαχανικό βρήκα έβαλα)!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ωραιο ακουγεται το φαγητακι σου...........κ με μπολικη φετουλα.........μμμμμμμ............γιαμι γιαμι. Εγω κρεας εφαγα.Τα γνωστά.. Μοσχαρακι φιλετο. Μπλιαχ ........αλλα ας οψεται. Ο χι για καιρο ακομα. Και μετά έρχεται η εβδομάδα του ξεσαλώματος σύμφωνα με την twins αν θυμάστε........εκείνοτο ωραίο προγραμματάκι που είχε βγάλει.....

Διαφημίσεις

Εγώ θυμάμαι, φυσικά!! η οποία twins κιόλας έχει πλησιάσει πολύ!!ήδη θα έχει παραγγείλει να της φέρουν μενού τρελό!:P

Αχ ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά έχουμε χρόνο να το διευκρινήσουμε, jas εσύ που είσαι πιο κοντά τι λές να κάνεις με το θέμα βλαστ?

Αν και δεν έχω πολύ χρόνο :confused: δεν αποφάσισα ακόμα. Σήμερα όμως θα μιλήσω με έναν οικογενειακό μας φίλο γιατρό, του οποίου την γνώμη εμπιστεύομαι πάρα πολύ, για να μου πει τι γίνεται με το θέμα βλαστοκύτταρα και έπειτα πια θα αποφασίσω!

RKdwp3.png

Ναι θα σας πω! Απλά ο προβληματισμός μου έγκειται στο ότι καμιά φορά νομίζουμε ότι μας κοροιδεύει ο ιδιωτικός τομέας και την έχουμε πατήσει χοντρά (όπως φαίνεται τελευταία) από τον δημόσιο (κράτος). Συνέχεια πληρώνουμε χωρίς να φταίμε και στο τέλος όταν χρειαστούμε κάτι το ξαναπληρώνουμε! Τελικά αναρωτιέμαι ώρες ώρες ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες... :confused:

RKdwp3.png

Ναι θα σας πω! Απλά ο προβληματισμός μου έγκειται στο ότι καμιά φορά νομίζουμε ότι μας κοροιδεύει ο ιδιωτικός τομέας και την έχουμε πατήσει χοντρά (όπως φαίνεται τελευταία) από τον δημόσιο (κράτος). Συνέχεια πληρώνουμε χωρίς να φταίμε και στο τέλος όταν χρειαστούμε κάτι το ξαναπληρώνουμε! Τελικά αναρωτιέμαι ώρες ώρες ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες... :confused:

Ναι εδω εχεις ενα δικιο. Αλλα τελικα ποιον να εμπιστευτεις? Ενας Θεος ξερει. Εσυ ποτε ξαναεχεις γιατρο? να δεις τι γινεται?

Διαφημίσεις

Έχουν ένα συνέδρειο αυτές τις μέρες οπότε θα μου πεί η γραμματέας του την Παρασκευή αφού συννενοηθεί μαζί του. Είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος δεν μου μίλησε για ραντεβού!! Μήπως το επόμενο πια θα είναι στην κλινική????

RKdwp3.png

Πολύ πιθανόν jas!!!!!!!!

Συμφωνώ και απόλυτα με τον προβληματισμό σου, είναι μερικοί που ξέρουν πως να τα μαζέψουν. Και ειδικά σε θέματα υγείας, παιδιών που είναι τόσο ευαίσθητα πιστεύω πως εκμεταλεύονται την κατάσταση. Είτε δημόσιοι είτε ιδωτικοί φορείς.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εμενα δηστυχως πηγαν χαμενα.Γιατι μετα απο ψαξιμο ειπα να μην τα κρατησω και δεν προλαβα να επικοινωνησω με δημοσια τραπεζα

παντως τελικα χτυπα ξυλο για το παιδι το οποιο συλλεγονται τελικα δεν κανουν τιποτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εμενα δηστυχως πηγαν χαμενα.Γιατι μετα απο ψαξιμο ειπα να μην τα κρατησω και δεν προλαβα να επικοινωνησω με δημοσια τραπεζα

παντως τελικα χτυπα ξυλο για το παιδι το οποιο συλλεγονται τελικα δεν κανουν τιποτα

Κι όμως διάβασα για αυτόλογες μεταμοσχεύσεις βρε Ολγάκι! Άσε που διάβασα ότι από τα βλαστοκύτταρα που λαμβάνουν οι δημόσιες τράπεζες από δωρεά, το 70% καταλήγει στα σκουπίδια...

Αχ, αν το κράτος είχε καλύτερες υποδομές στον συγκεκριμένο τομέα και ένα καθαρά δωρεάν σύστημα υγείας, δεν θα χρειαζόταν καν να προβληματιστούμε :roll:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...