Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημεεεεεεεεεεεεερα!!ναι είμαι υπναρούυυυυυυυυ!

Babas καλώς να τα δεχτείται τα μπεμπίνια σας!!περιμένουμε νέα σας!!

Didumkia πολύ γλυκό αυτό που έγραψες, γράφεις λίγο αλλά καλά!χεχ!

witch θα αρχίσω να μετράω δευτερόλεπτα, πάλι χτες βράδυ το ένιωσα και δεν είναι για λίγο. Δε σου είπε αν τα πετρώματα συνοδεύονται από άλλα συμπτώματα?ουφ!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? μαγνήσιο, ασβέστιο σας έχουν δώσει? εμένα τίποτα ακόμα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Πολύ κουβέντα για συσπάσεις έχετε.Τι γίνεται? Έχουμε κανένα επεισόδια από καμία πάλι? Έχει καμια σας κανένα νέο από την TWINS? Λογικά καλά θα είναι. Τι άλλα νέα?

Γεια σας.Ολγα πως τα περνας?Jasmini μπραβο.μια χαρα πας!

εχθες συζητησα με το γιατρο για τα βλαστοκυτταρα.συμφωνουσαμε για τη δημοσια τραπεζα και οχι για ιδιωτικη αλλα μου ειπε οτι σε διδυμα με καισαρικη δεν προκειται να χασει χρονο για τη συλλογη αιματος.

age.png

καλα ειναι η twins.Εχθες το βραδακι που μιλήσαμε δεν της ειχαν πάει ακομη τον μπεμπακο ουτε ειχε παει στην μοναδα στην μπεμπουλα.Σημερα θα εχουμε περισσότερα νεα αφου θα σηκωνόταν κιολας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Δηλαδή witch μόνο κομμάτι του λώρου θα "καταθέσετε"?

Εγώ glorr νιώθω την κοιλιά μου πολύ σφιχτή κάποιες στιγμές και με πιάνουν τα άγχη μου. Η δε jas φυσιολογικά έχει κανένα δυο 40άρια.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αχ αυτο δεν το διευκρυνισα.αν μπορει δηλαδη να κανει κατι τετοιο.αλλα μου ειπε ξεκαθαρα οτι δεν προκειται να αφησει ουτε δευτερολεπτο παραπανω να περιμενει το ενα παιδι και εχοντας μια μητρα ανοιχτη για να κανω δωρεα.θα το ξανασυζητησω.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...