Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες μου!!!

από ότι κατάλαβα έχετε βρει όλες κάποιον καλό παιδότοπο..Ωραία γιατί ξεφεύγει λίγο κι ο γονιός, χρειαζόμαστε κι εμείς λίγο τη βόλτα, μέσα στο σπίτι συνέχεια πέφτεις ψυχολογικά.

Εμείς θα επιστρέψουμε από την Κύπρο στις 15 Απριλίου και κανονικά είναι να επιστρέψω στη δουλειά μου 6 Μαίου-είμαι σε Τράπεζα. Θέλω να ζητήσω όμως τρεις μήνες γονική άδεια άνευ αποδοχών και να επιστρέψω αρχές Αυγούστου, να τους κρατήσει κι ο σύζυγος τον Αύγουστο και να τους στείλουμε παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο που θα είναι 21 μηνών. Υπάρχει ένας πολύ καλός παιδικός σταθμός στην περιοχή μας, που το έχουμε επιβεβαιώσει κι απο συγγενείς και φίλους ότι είναι καλός και τώρα πριν φύγουμε για Κύπρο θα πάμε να τον δούμε κι εμείς.Θα είναι λίγο μικροί βέβαια αλλά δεν πειράζει ελπίζω να τα πάμε καλά. Φοβάμαι λίγο ότι θα αρρωσταίνουν, αλλά και φέτος που τους έχουμε στο σπίτι είναι τώρα η 4η εβδομάδα που είναι άρρωστοι, έκαναν βρογχίτιδα και τους έχουμε με μάσκα και αντιβίωση, μήπως γλιτώσουμε το Νοσοκομείο. Η παιδίατρος ήθελε ο ένας που έχει πιο πολύ βράσιμο να κάνει εισαγωγή στο Ιασώ παίδων αλλά είπε να του δώσει αντιβίωση μήπως καλυτερεύσει και εμείς προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να αποφύγουμε το Νοσοκομείο.

Anyway, πάντως έτσι τα έχω σκεφτεί τα πράγματα, θα δούμε βέβαια γιατί και από τη δουλειά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα μου εγκρίνουν την άνευ αποδοχών και μπορεί τότε να χρειαστεί να πάρουμε μια γυναίκα για κάποιους μήνες μέχρι να πάνε παιδικό σταθμό.

Τώρα όταν γυρίσουμε με το καλό και πάνε όλα σύμφωνα με τα σχέδια μας, θα τους πάω εκεί Μάιο-Ιούνιο σε ένα κέντρο δραστηριοτήτων που λέγεται playgroup και έχω ακούσει καλά λόγια. Εκεί πάει κι ο γονιός μαζί και κάνεις κάποιες δραστηριότητες με τα παιδάκια, όλοι μαζί. Λέω να τους πηγαίνω μια δυο φορές την εβδομάδα, εκεί Μαιο Ιούνιο να συνηθίζουνε με άλλα παιδάκια, μήπως συνηθίσουν καλύτερα μετά και τον παιδικό σταθμό. Δεν ξέρω πόσο ακριβά είναι αλλά για δύο μήνες και 50 ευρώ να είναι θα τα δώσω, αφού θα είναι για τόσο λίγο.

Εσεις κορίτσια σκέφτεστε καθόλου για παιδικό σταθμό ή είναι μικρά ακόμη? Πάντως αν μια μαμά δεν εργάζεται μπορεί να τους πάει και τριών χρονών. Αυτά φιλενάδες μου Καλημέρα να έχουμε!!!!

Διαφημίσεις

βεσι μου εγω μετρησα λαθος οταν μου απαντησες οτι θα κατσετε αλλους δυομισυ μηνες κυπρο!!! και εβαλα εναν μηνα παραπανω!!!!! γιατι εγω ρωτα ο θεος γενναω το ρωτο δεκαημερο του μαιου!!!!!!! ετσι σου ειπα οτι οταν θα ερθεις θα εχω γεννησει κιολας!!!!!

δεν εχει σημασια!!!!! περαστικα στο παιδι και ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει με νοσοκομειο!!!!!

επισης πολυ ωραια ακουγονται τα σχεδια σας.... και μακαρι ολα να ευοδωθουν!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημερα κ απο μενα. Βεσι εγω γυριζω στη δουλεια Ιουνιο κ ειπα να τα στειλω παιδικο κατα τον Μαιο που θα εχουν τελειωσει κ οι παιδικες ιωσεις. Ολοι μου λενε ομως οποτε κ να τα στειλω σιγουρα θα αρρωστησουν. Παιζει ρολο βεβαια κ ο οργανισμος του παιδιου

Ωραία Pepsi!

Κι εσύ περίπου έκατσες από τη δουλειά σου σαν και εμένα ίσως λίγο παραπάνω γιατί θυμάμαι είχες γεννήσει δυο τρεις μήνες πριν από εμένα. Νομίζω είχες γεννήσει Σεπτέμβριο κι εγώ Δεκέμβριο ε? Κι εγώ αν πάρω την άδεια άνευ αποδοχών θα τους πάω παιδικό σταθμό σχεδόν 21 μηνών (θα τους κρατήσει κι έναν μήνα ο σύζυγος). Τον θέλω τον παιδικό σταθμό γιατί μαθαίνουν πράγματα εκεί τα παιδάκια κι επίσης είναι δύσκολο να βρεις γυναίκα όπως την θες. Κι εγώ πιστεύω για τις αρρώστειες είναι θέμα οργανισμού. Εμάς δεν είχαν αρρωστήσει καθόλου πέρισυ που ήταν νεογέννητα αλλά φέτος του έδωσαν και κατάλαβε!!! Μου φαίνεται ότι μάλλον θα το γλιτώσουμε όμως το Νοσοκομείο..τους βλέπω λίγο καλύτερα σήμερα..δεν το θέλω καθόλου μην αρπάξουν κανένα μικροβιάκι.

Anyway να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και ελπίζω να τους αρέσει πολύ ο παιδικός σταθμός. Βέβαια έχουμε καιρό μέχρι το Μάιο.Είναι ωραία που τους πας αυτό το μήνα γιατί μετά θα είναι και οι καλοκαιρινές διακοπές και θα το πάρουν πιο χαλαρά..

Μάρτη μου σε ευχαριστώ!! Πολλά φιλιά σου στέλνω! Όταν γυρίσουμε θα έχεις γεννήσει και θα είσαι φρέσκια μαμά διδύμων!! Ωραία που θα είναι!

Βεσι ωραια βλέπω τα έχετε κανονίσει! Ελπιζω να σας πάνε ολα καλά. Κι εγω εχω βγει στην (ιντερνετική προς το παρόν) γύρα για παιδικό σταθμό απο Σεπτεμβρη. Παρατηρώ όμως οτι για να τηρούνται οι προϋποθέσεις που ζητάω απαιτούνται αρκετα χρήματα. Ωστόσο θα ξεκινήσω ραντεβού και βλεπουμε. Εχω αρχικά κλείσει να παω σε έναν σταθμό την άλλη Πεμπτη.

Για το playgroup που λες εννοείς μηπως αυτο της Αγίας Παρασκευής; Γιατι για το συγκεκριμένο εχω ακούσει οτι ειναι παρα πολυ καλο. Η τιμή δεν ξέρω ποσο ειναι όμως, ίσως και να υπολογίζεις λιγότερα.

Ειναι απίστευτο ολο αυτο με τα χρήματα. Όπου παμε υπαρχει ταρίφα και με στεναχωρεί που κανεις δεν υπολογίζει την παράμετρο διδυμα και δεν μας διευκολύνει λίγο..

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Vest εγω παιδικο τα πηγα 8 μηνων γιατι επρεπε να γυρισω στη δουλεια.ναι ηταν συνεχεια άρρωστοι τον πρωτο χρονο,μετα οπως καθε χρονο εκτος απο φετος που μεγαλωσανε,τους εκανα τα αντιγριπικα και σωθηκα! Σιγουρα έμαθαν παρα πολλα,εγιναν ανεξάρτητα απο πολυ μικρα,2,5 έκοψαν πανα και απο μικρα μιλήσανε γρηγορα σε σχεση με τα αλλα αγορακια που ηξερα.μη το φοβάστε τπν παιδικο,εγω βεβαια ειχα λιστα ερωτήσεων που τρόμαζε ολους τους παιδικους μεχρι να βρω τον κατάλληλο!!τους ειχα τρελλανει!

Γεια σας διδυμομανουλες μου!

Εχω χασει φουυλ επεισοδια...

Τα νεα μου.

Τα μωρακια ειναι καλα! Τη μπεμπα τη μεταγγισαμε προχτες γιατι ο αιματοκριτης της ηταν οριακος 31...οποτε της βαλαν αιματακι για να μην κουραζοντε τα πνευμωνια λογο ελειψης οξυγονου... Εχει μια διακυμανση στο οξυγονο αλλα οκ.

Ο μπεμπης καλα ειναι και αυτος..εχει ευαισθητο στομαχακι..κανει που και που εμετο.

Εχουν φτασει περιπου τα 1400.

Εγω εχω αναρρωσει πληρως εδω και μια βδομαδα. Δεν ποναω καθολου..

Τελιξα καταλα βα οτι οσο πιο γρηγορα σηκωθεις και περπατησεις τοοσο πιο γρηγορα αναρρωνεις!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Τζίνα!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας..Και τα παιδάκια σας άρχισαν να παίρνουν βάρος μπράβο!!! Και όπως σου είπα για το θηλασμό..μην στεναχωριέσαι αν δεν έχεις πολύ γάλα, ό,τι μπορείς θα κάνεις κοριτσάκι μου. Μπράβο που νιώθεις καλύτερα! Αλήθεια που είστε? Στην Αθήνα?

Μαρίλιω μου ναι για αυτό το playgroup σου λέω..έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα. Στην αρχή σκεφτόμουν να τους πηγαίνω έτσι από τώρα που χρονίσανε, αλλά επειδή έτυχε αυτή η επαγγελματική ευκαιρία στο σύζυγό μου στην Κύπρο θα τους πάω όταν γυρίσουμε τον Απρίλη για δυο μήνες,αν καταφέρω να πάρω την τρίμηνη άνευ αποδοχών που σκέφτομαι για να συνηθίζουν λίγο πριν πάνε παιδικό σταθμό.

Mpougos μου κι εγώ είμαι υπέρ του παιδικού σταθμού για διάφορους λόγους.Εμείς θα τους πάμε 21 μηνών. Καλό αυτό που μου είπες για το αντιγριπικό εμβόλιο, θα ρωτήσω και την παιδίατρο για του χρόνου. Εμείς μένουμε βόρεια και θα τους πάμε στο Μπενάκειο (είναι στην Κηφισιά). Πήγαμε σήμερα το είδαμε, συζητήσαμε και μας άρεσε. Είχε πάει κι ο ανηψιός μας αλλά και από κάποιους γνωστούς έχουμε ακούσει καλά λόγια.

Φιλενάδες μου καλημέρα, σας φιλώ όλες!!!

Τζίνα!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας..Και τα παιδάκια σας άρχισαν να παίρνουν βάρος μπράβο!!! Και όπως σου είπα για το θηλασμό..μην στεναχωριέσαι αν δεν έχεις πολύ γάλα, ό,τι μπορείς θα κάνεις κοριτσάκι μου. Μπράβο που νιώθεις καλύτερα! Αλήθεια που είστε? Στην Αθήνα?

Μαρίλιω μου ναι για αυτό το playgroup σου λέω..έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα. Στην αρχή σκεφτόμουν να τους πηγαίνω έτσι από τώρα που χρονίσανε, αλλά επειδή έτυχε αυτή η επαγγελματική ευκαιρία στο σύζυγό μου στην Κύπρο θα τους πάω όταν γυρίσουμε τον Απρίλη για δυο μήνες,αν καταφέρω να πάρω την τρίμηνη άνευ αποδοχών που σκέφτομαι για να συνηθίζουν λίγο πριν πάνε παιδικό σταθμό.

Mpougos μου κι εγώ είμαι υπέρ του παιδικού σταθμού για διάφορους λόγους.Εμείς θα τους πάμε 21 μηνών. Καλό αυτό που μου είπες για το αντιγριπικό εμβόλιο, θα ρωτήσω και την παιδίατρο για του χρόνου. Εμείς μένουμε βόρεια και θα τους πάμε στο Μπενάκειο (είναι στην Κηφισιά). Πήγαμε σήμερα το είδαμε, συζητήσαμε και μας άρεσε. Είχε πάει κι ο ανηψιός μας αλλά και από κάποιους γνωστούς έχουμε ακούσει καλά λόγια.

Φιλενάδες μου καλημέρα, σας φιλώ όλες!!!

Σευχαριστω πολυ!! Οχι Λαρισα ειμαστε! Εδω μενουμε!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

βεσι, πεπσυ, μαριλιω σας ευχομαι με το καλο να βρειτε τον πιο καταλληλο παιδικο σταθμο για τα μωρακια σας!!!!!!

και καλη προσαρμογη οταν με το καλο τα στειλετε!!!!!!

Vest εγω παιδικο τα πηγα 8 μηνων γιατι επρεπε να γυρισω στη δουλεια.ναι ηταν συνεχεια άρρωστοι τον πρωτο χρονο,μετα οπως καθε χρονο εκτος απο φετος που μεγαλωσανε,τους εκανα τα αντιγριπικα και σωθηκα! Σιγουρα έμαθαν παρα πολλα,εγιναν ανεξάρτητα απο πολυ μικρα,2,5 έκοψαν πανα και απο μικρα μιλήσανε γρηγορα σε σχεση με τα αλλα αγορακια που ηξερα.μη το φοβάστε τπν παιδικο,εγω βεβαια ειχα λιστα ερωτήσεων που τρόμαζε ολους τους παιδικους μεχρι να βρω τον κατάλληλο!!τους ειχα τρελλανει!

καλε τι ελεγε η λιστα θυμασαι????? πες μας!!!!!!

τζινακο μου!!!!!!!! δλδ καλυτερα πανε τα μωρα σου και μεγαλωνουν!!!!!!!!!! χαιρομαι παρα πολυ που αναρρωσες και ετσι θα κινησε με περισσοτερη ανεση!!!!!

ευχομαι για εκεινη την ευλογημενη ωρα που θα σου πουν μπορειτε να τα παρετε σπιτι!!!!!!

με το γαλα μην αγχωνεσαι.... γινεται και επαναγαλακτισμος!!!!!!

σημασια εχει να μεγαλωσουν και να ξεπερασουν τα προβληματακια!!!!!

να πανε ολα καλα!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Θα σας γραψω αυτα που θυμαμαι απο την λιστα που πηγαινα σε παιδικους

Λοιπον εβλεπα το χωρο αν εχει πολλα σκαλοπάτια,αν ειναι καθαρα,αν εχει χωρο ο κηπος με παιχνιδια,σν κοιμουντε σε κουνιες κουνιες η" κουκέτες,αν χρησιμοποιούσαν στράτες,ωραριο λειτουργίας,χριστουγεννα,πασχα και το σημαντικο τον αυγουστο ποσο κλεινει και αν τον πληρωνουμε,τι είδους θερμανση εχει a/c η" καλοριφέρ;;,το φαγητο το φτιαχνουν εκει η" απο κετερινγκ;ποσες δασκαλες ανα τμημα και ποσα παιδια καθε τμημα,τι εμπειρια οι δασκαλες,το σχολικο εχει κατάλληλα καρεκλάκια για μωρα;,γραπτή ενημερωση καθημερινή δίνεται για τον υπνο-φαγητο-τι εκαναν;;,καθε ποτε περναει παιδιατρος,εχει αλλες παροχές οπως σύμβουλο γονεων,παιδοψυχολογο κ.α ,κανουν εκπαιδευτικες εκδρομες,θεατρο,βιωματικά...τελος μηνιαίο ποσο και φυσικα ρωτούσα τα κρυφά ποσα οπως εγγραφη,γραφικη υλη και δωρα.

Κοριτσια δεν θυμαμαι και τι αλλο ρωταγα αλλα τους τρέλανα ...ελπιζω να μην γελάσετε με ολα αυτα....

Mpougos εννοειται πως δεν μου φαίνονται παράλογα ολα αυτα. Εσύ τα πηγές και μικρα οποτε ηταν απόλυτα φυσιολογική η ανησυχία σου. Εμενα που θα κοντεύουν τα 3 και η λίστα μου εχει σχεδον άλλες τόσες ερωτήσεις;;!!! Στα σημαντικά θα προσθέσω τη διαδικασία προσαρμογής των παιδιών που χρησιμοποιεί ο παιδικός και το πώς χειρίζονται την παραβατική συμπεριφορά (καρεκλάκι σκέψης κτλ). Επισης αν δέχονται παιδια που δεν κάνουν εμβόλια και τι μέτρα παίρνουν για τα παιδάκια οταν αρρωσταίνουν. Και φυσικά οτι εχει να κανει με το εκπαιδευτικό προγραμμα που ακολουθούν και σε ποιες μεθόδους το βασίζουν. Ξέρω πως μπορει να νιώσουν οτι μπαίνω λίγο στα χωράφια τους αλλα εφόσον εξασφαλιστεί η υγειηνη και η ασφάλεια αυτο ειναι για μένα το σημαντικότερο! Ξέρω θα πείτε άλλη τρελή απο δω αλλα τι να κάνουμε η λίστα ειναι μεγάλη.. και οι παιδικοί σταθμοί πολλοί!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Πω πω βρε κοριτσια κ μονο που διαβασα ποσα πρεπει να προσεξουμε για τον παιδικο κουραστηκα!! Κι αλλα τοσα που σκεφτομαι! Κι εμεις λεμε να τα στειλουμε απο σεπτεμβριο κ μακαρι να εχουμε καθαρισει κι απο παμπερς το καλοκαιρι!

lZDVp3.png

Θα σας γραψω αυτα που θυμαμαι απο την λιστα που πηγαινα σε παιδικους

Λοιπον εβλεπα το χωρο αν εχει πολλα σκαλοπάτια,αν ειναι καθαρα,αν εχει χωρο ο κηπος με παιχνιδια,σν κοιμουντε σε κουνιες κουνιες η" κουκέτες,αν χρησιμοποιούσαν στράτες,ωραριο λειτουργίας,χριστουγεννα,πασχα και το σημαντικο τον αυγουστο ποσο κλεινει και αν τον πληρωνουμε,τι είδους θερμανση εχει a/c η" καλοριφέρ;;,το φαγητο το φτιαχνουν εκει η" απο κετερινγκ;ποσες δασκαλες ανα τμημα και ποσα παιδια καθε τμημα,τι εμπειρια οι δασκαλες,το σχολικο εχει κατάλληλα καρεκλάκια για μωρα;,γραπτή ενημερωση καθημερινή δίνεται για τον υπνο-φαγητο-τι εκαναν;;,καθε ποτε περναει παιδιατρος,εχει αλλες παροχές οπως σύμβουλο γονεων,παιδοψυχολογο κ.α ,κανουν εκπαιδευτικες εκδρομες,θεατρο,βιωματικά...τελος μηνιαίο ποσο και φυσικα ρωτούσα τα κρυφά ποσα οπως εγγραφη,γραφικη υλη και δωρα.

Κοριτσια δεν θυμαμαι και τι αλλο ρωταγα αλλα τους τρέλανα ...ελπιζω να μην γελάσετε με ολα αυτα....

ολα πολυ σωστα τα βρησκω!!!!!

Mpougos εννοειται πως δεν μου φαίνονται παράλογα ολα αυτα. Εσύ τα πηγές και μικρα οποτε ηταν απόλυτα φυσιολογική η ανησυχία σου. Εμενα που θα κοντεύουν τα 3 και η λίστα μου εχει σχεδον άλλες τόσες ερωτήσεις;;!!! Στα σημαντικά θα προσθέσω τη διαδικασία προσαρμογής των παιδιών που χρησιμοποιεί ο παιδικός και το πώς χειρίζονται την παραβατική συμπεριφορά (καρεκλάκι σκέψης κτλ). Επισης αν δέχονται παιδια που δεν κάνουν εμβόλια και τι μέτρα παίρνουν για τα παιδάκια οταν αρρωσταίνουν. Και φυσικά οτι εχει να κανει με το εκπαιδευτικό προγραμμα που ακολουθούν και σε ποιες μεθόδους το βασίζουν. Ξέρω πως μπορει να νιώσουν οτι μπαίνω λίγο στα χωράφια τους αλλα εφόσον εξασφαλιστεί η υγειηνη και η ασφάλεια αυτο ειναι για μένα το σημαντικότερο! Ξέρω θα πείτε άλλη τρελή απο δω αλλα τι να κάνουμε η λίστα ειναι μεγάλη.. και οι παιδικοί σταθμοί πολλοί!!

υπαρχει ενας κινδυνος... να σου λενε οτι εφαρμοζουμε αυτο αλλα στην πραξη διαφερει.... ειναι και οι δασκαλες εαν εφαρμοζουν την γραμμη της διευθυνσης..... βεβαια σε καποιο παρατραγουδο εγω προσωπικα δεν θα κολλησω να αλλαξω παιδικο... ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα πρωτα..... τα σημαντικα και λιγοτερο σημαντικα!!!!!

μια συναδερφος πηγαινε τον μονακριβο (που ειχε ερθει στην ζωη της μετα απο δωδεκα χρονια προσπαθειων) γιο της στον παιδικο οταν το παιδι αρχισε στο σπιτι να λεει συχνα την λεξη ξυλο.... για το οτιδηποτε.... αρχισε να ψιλιαζεται... και εκανε ξαφνικους εφδους σε διαφορετικες ωρες καθε δυο τρεις μερες.... ε λοιπον υπηρχε μια που δεν λυποταν τα μωρα και δεν το θεωρουσε σοβαρο να σηκωνει το χερι της και τα βαραει τα μωρα στον πωπω τους!!!!!! ε εγινε χαμος οταν απο το τζαμι στο τελος το ειδε με τα ιδια της τα ματια...... τελικα ο σταθμος την εδιωξε και ησυχασαν ολα τα μωρακια και οι μαμαδες φυσικα!!!!!

Πω πω βρε κοριτσια κ μονο που διαβασα ποσα πρεπει να προσεξουμε για τον παιδικο κουραστηκα!! Κι αλλα τοσα που σκεφτομαι! Κι εμεις λεμε να τα στειλουμε απο σεπτεμβριο κ μακαρι να εχουμε καθαρισει κι απο παμπερς το καλοκαιρι!

ελπιζω και στο ευχομαι να ειστε καθαροι απο πανες τον σεπτεμβριο.......

φιλια σε ολες και σ'ολα τα διδυμομωρακια!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Ο πρώτος καιρος προσαρμογής ειναι πολυ σημαντικός!εγω μιλησα με τον παιδικο και αποφασίσαμε την πρωτη μερα 1 ωρα ωστε να μην νιώσει κορεσμό απο τα παιχνιδια,την δευτερη ημερα 2 ωρες και παει

Λέγοντας ετσι προσαρμόστηκαν πολυ καλα σχετικα..οχι οτι δεν ειχαμε κλαματα καποιες στιγμες.αρχικα οπως με συμβούλεψαν τα πηγαινα εγω και τα έφερνα και

Μετα την 2 εβδομαδα τα πηγαινα και το "καλο"σχολικο τα έφερνε στη μαμά.οσο αναφορα τα εμβολια μας ζητανε αρχη του χρονου τα βιβλιάρια υγείας αλλα οσες ξερω που κανουν ομοιοπαθητική εχουν παιδιάτρους που τους σφραγίζουν τα βιβλιάρια χωρις να κανουν τα εμβολια,κατι που δεν συμφωνώ αλλα δεν θελω να θίξω ..επισης οταν αρρωσταίνει καποιο παιδι απλα ενημερώνουν τους γονεις μη φανταστείς κατι αλλο.για το καρεκλακι σκέψης εγω ειμαι σύμφωνη και το εφαρμόζω σπιτι για 3-4 λεπτα αλλα εχω βρει και αλλους τρόπους για να ηρεμώ τα πνεύματα οπως αυτοκόλλητα,βολτες, πίνακα επιβράβευσης κ.α.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...