Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλα κοριτσακι μου αλλα ολο τρέχουμε τα αγορια μου θελουν να ειναι συνεχεια εξω γιατι σπιτι το απογευμα γκρινιάζουν,ασε τους τσακωμούς!!!οποιες εχετε κοριτσι αγορι νομιζω οτι το γλυτωνετε τους τσακωμούς!!!

Μια απ'τα ίδια!!! τρέχουμε συνέχεια!!! δεν την παλεύουν μέσα! κι όταν δεν μπορέσουμε να βγούμε για μια μέρα, γκρίνια,σκανταλιές,μαλώνουν!! και που να τα πας κ κάθε μέρα ρε γμτ!!??

lZDVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τα παιδάκια θέλουν βόλτα και στα δικά μου αρέσει πολύ. Τώρα που έφτιαξε λίγο ο καιρός τους πήγα σε μια μικρή παιδική χαρά κοντά στο σπίτι μας και παίξανε λίγο. Αν και έχω να πω ότι οι παιδικές χαρές στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ εξοπλισμένες με παιχνίδια. Εμείς δύο που έχουμε κοντά στο σπίτι μας έχουν μόνο από μία κούνια που είναι από αυτές για τα μικρά παιδάκια για να μην πέφτουν. Έλεος..τόσα δημοτικά τέλη πληρώνουμε ας βάλουνε μια κούνια για τα παιδάκια και κανένα παραπάνω παγκάκι για τους γονείς. Στην Κύπρο είναι πιο εξοπλισμένες οι παιδικές χαρές και ευτυχώς έχουμε μία ακριβώς κάτω από το σπίτι μας οπότε τους πηγαίνω κάθε μέρα να τους βλέπει λίγο κι ο ηλιος. Τους αρέσει κιόλας. Μπουσουλάνε κάτω και παίζουν με ξυλάκια, φυλαράκια και μετά όταν είναι να τους βάλω στο καρότσι να φύγουμε κλαίνε τα γλυκούλια μου..

Μάρτη μου εμείς θα πάμε άλλη μια φορά στην Κύπρο για 2,5 μήνες ακόμα και μετά θα γυρίσουμε οριστικά. Θα φύγουμε στις 26 Γενάρη. Αν και να σου πω αν ήξερα ότι με το κρύο εδώ τα παιδιά θα αρρώσταιναν για τρεις εβδομάδες θα έλεγα να μέναμε στην Κύπρο τις γιορτές που έχει και πιο ήπιο καιρό. Αύριο το πρωί πάμε παιδίατρο να τους δει λίγο γιατί ο βήχας καλά κρατεί και θέλω πριν φύγουμε να τους κάνω το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα. Με αγχώνει λίγο η μηνιγγίτιδα και θέλω να ξεκινήσουμε την πρώτη δόση του εμβολίου, να μην φοβάμαι όταν πηγαίνουμε σε παιδότοπους ότι θα κολλήσουν τίποτα..

Εσείς κορίτσια μου τί κάνετε? Μάρτη προχωράει η εγκυμοσύνη ε? Τελικά έχεις δύο αγοράκια?

Τζίνα πώς πάει? Πήγες να δεις τα μωράκια σου? Μην στεναχωριέσαι που τα βλέπεις έτσι μικρά, γρήγορα θα μεγαλώσουν, θα τα πάρετε σπίτι σας και σιγά σιγά θα ξεχάσεις αυτό το διάστημα που είναι στενάχωρο κοριτσάκι μου. Με το γάλα μην αγχώνεσαι, ό,τι μπορείς θα κάνεις...Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι και γι'αυτό γλυκειά μου..

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και τα παιδάκια. Να είστε καλά φιλενάδες μου!!

τζινακο μου κουραγιο!!!!!!! ναπρσπαθεις νακοιμασαι να ανακτησεις τις δυναμεις σου!!!!

τι ομορφες εικονες να τον χαιδευεις εστω ετσι και να σου σκαει χαμογελα!!!!!

ευχομαι γρηγορα νααρουν τα γραμμαρια που πρεπει και..... τι να γινει με το γαλα οπως νομιζουν θα κανουν......

παντως νομιζω κοριτσια αναλογα την περιπτωση... παει η διατροφη.... με βαση τις εξετασεις..... και σιγουρα αναλογα το νοσοκομειο....

σημασια εχει να μεγαλωσουν..... να να ναι γερα ναμας τα δωσουν στην αγκαλια μας.......

νικη μου πως ειστε εσεις????? τι νεα απο την κουκλιτσα μας?????

Τα ίδια, στην ΜΕΘ του Παίδων είμαστε.

Για Ηράκλειο δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι προς το παρόν αν κ νομίζω ότι καλύτερα να μείνει στο Παίδων.

Εσύ καλά;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

οι παιδικές χαρές στην ελλάδα όντως είναι απαράδεκτες...οι περισσότερες τουλάχιστον...εμείς που μένουμε εκτός πολης πρέπει να κάνουμε 15-20' με το αυτοκιν. για να πάμε σε μια καταπληκτική που έχει στην περαία(οι θεσ/κιες ξέρετε) με ταρτάν κάτω,καθαρή κ κυρίως με πολλά παιχνίδια για παιδιά της ηλικίας μας! ή αλλιώς κάτω στην παραλία που είναι σκέτη ταλαιπωρία όσον αφο4ά το πάρκινγκ την διαδρομή κτλ! εδώ θέρμη που μένουμε υπάρχει μια καλή αλλά μόνο για καλοκαίρι καθως έχει άμμο κάτω...σκέτη απογοήτευση!:|

πόσο συχνά να σκας 20αρια σε παιδότοπο οεο??

lZDVp3.png

Για Ηράκλειο δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι προς το παρόν αν κ νομίζω ότι καλύτερα να μείνει στο Παίδων.

Εσύ καλά;

πως τα πάτε κοριτσάκι μου? πως είναι η μικρή?επομενο χειρουργείο?σας έχουν δώσει πλάνο? ο πριγκηπάκος σου φαντάζομαι ξεπετάχτηκε κ σας τρελαίνει!

lZDVp3.png

πως τα πάτε κοριτσάκι μου? πως είναι η μικρή?επομενο χειρουργείο?σας έχουν δώσει πλάνο? ο πριγκηπάκος σου φαντάζομαι ξεπετάχτηκε κ σας τρελαίνει!

Τέλη Μαρτίου θα γίνει το επόμενο.

Καλός είναι ο μικρός μου αλλά με το πήγαινε έλα δεν μποριύμε να τον χαρούμε.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τα παιδάκια θέλουν βόλτα και στα δικά μου αρέσει πολύ. Τώρα που έφτιαξε λίγο ο καιρός τους πήγα σε μια μικρή παιδική χαρά κοντά στο σπίτι μας και παίξανε λίγο. Αν και έχω να πω ότι οι παιδικές χαρές στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ εξοπλισμένες με παιχνίδια. Εμείς δύο που έχουμε κοντά στο σπίτι μας έχουν μόνο από μία κούνια που είναι από αυτές για τα μικρά παιδάκια για να μην πέφτουν. Έλεος..τόσα δημοτικά τέλη πληρώνουμε ας βάλουνε μια κούνια για τα παιδάκια και κανένα παραπάνω παγκάκι για τους γονείς. Στην Κύπρο είναι πιο εξοπλισμένες οι παιδικές χαρές και ευτυχώς έχουμε μία ακριβώς κάτω από το σπίτι μας οπότε τους πηγαίνω κάθε μέρα να τους βλέπει λίγο κι ο ηλιος. Τους αρέσει κιόλας. Μπουσουλάνε κάτω και παίζουν με ξυλάκια, φυλαράκια και μετά όταν είναι να τους βάλω στο καρότσι να φύγουμε κλαίνε τα γλυκούλια μου..

Μάρτη μου εμείς θα πάμε άλλη μια φορά στην Κύπρο για 2,5 μήνες ακόμα και μετά θα γυρίσουμε οριστικά. Θα φύγουμε στις 26 Γενάρη. Αν και να σου πω αν ήξερα ότι με το κρύο εδώ τα παιδιά θα αρρώσταιναν για τρεις εβδομάδες θα έλεγα να μέναμε στην Κύπρο τις γιορτές που έχει και πιο ήπιο καιρό. Αύριο το πρωί πάμε παιδίατρο να τους δει λίγο γιατί ο βήχας καλά κρατεί και θέλω πριν φύγουμε να τους κάνω το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα. Με αγχώνει λίγο η μηνιγγίτιδα και θέλω να ξεκινήσουμε την πρώτη δόση του εμβολίου, να μην φοβάμαι όταν πηγαίνουμε σε παιδότοπους ότι θα κολλήσουν τίποτα..

Εσείς κορίτσια μου τί κάνετε? Μάρτη προχωράει η εγκυμοσύνη ε? Τελικά έχεις δύο αγοράκια?

Τζίνα πώς πάει? Πήγες να δεις τα μωράκια σου? Μην στεναχωριέσαι που τα βλέπεις έτσι μικρά, γρήγορα θα μεγαλώσουν, θα τα πάρετε σπίτι σας και σιγά σιγά θα ξεχάσεις αυτό το διάστημα που είναι στενάχωρο κοριτσάκι μου. Με το γάλα μην αγχώνεσαι, ό,τι μπορείς θα κάνεις...Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι και γι'αυτό γλυκειά μου..

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και τα παιδάκια. Να είστε καλά φιλενάδες μου!!

ωστε φευγεις και θα μας ερθεις μονιμα μεσα μαη... απο οτι μετρησα ε????

με το καλο βεσι μου!!!! να πατε και να ερθετε πισω......μεχρι τοτε και εγω μαλλον θα εχω γεννησει!!!! χιχι!!!

δοξα το θεο!!! η εγκυμοσυνη προχωραει!!! ο τραχηλος προς το αρον καλος!!!! τα αγορια μου μεγαλωνουν!!!!! και........ εννοειται δεν κουραζομαι..... αν ξεχαστω πανω απο 20λεπτο στο σπιτι ορθια η να πηγαινοερχομαι που ολο και κατι ξεχναω..... αρχιζουν τα πονακια οποτε καθομαι στα αυγα μου!!!!!

Εσύ καλά;

νικη μου ισως ειναι καλυτερα οπως λες στον Παιδων..... εσεις ταλαιπωριεστε αλλα...... ολα οκ!!!!

σημασια εχει δυνατο μου κοριτσι... να ερθει και ο μαρτιος και να παει Γαλλια για να χειρουργηθει.......

ο θεος να σου δινει συνεχεια δυναμη σε αυτο το ταξιδι ωσπου να τελειωσει η περιπετεια της Εμμανουελας!!!!!

φιλησε μου τον νικολα σου..... στην κοιλιτσα.... στις πατουσιτσες.....

να προσεχεις φιλεναδα......

οι παιδικές χαρές στην ελλάδα όντως είναι απαράδεκτες...οι περισσότερες τουλάχιστον...εμείς που μένουμε εκτός πολης πρέπει να κάνουμε 15-20' με το αυτοκιν. για να πάμε σε μια καταπληκτική που έχει στην περαία(οι θεσ/κιες ξέρετε) με ταρτάν κάτω,καθαρή κ κυρίως με πολλά παιχνίδια για παιδιά της ηλικίας μας! ή αλλιώς κάτω στην παραλία που είναι σκέτη ταλαιπωρία όσον αφο4ά το πάρκινγκ την διαδρομή κτλ! εδώ θέρμη που μένουμε υπάρχει μια καλή αλλά μόνο για καλοκαίρι καθως έχει άμμο κάτω...σκέτη απογοήτευση!:|

εννοειτε οτι ειναι πολλα τα 20ευρω!!!!!! εξαλλου ευννοει ακομα ο καιρος για υπαιθριες βολτες!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Ξερεις κανεναν παιδοτοπο που να εχουν κ ξεχωριστους χωρους για μωρα?

Διαφημίσεις

Ξερεις κανεναν παιδοτοπο που να εχουν κ ξεχωριστους χωρους για μωρα?

ναι! εμείς πάμε στο happy play! είναι πίσω απ'τα μεγάλα κοιμητήρια της θέρμης...ιωαννίνων λέγεται ο δρόμος..έχει χώρο περιφραγμένο μέσα στον χώρο που παίζουν τα παιδάκια που είναι για τα μικρά ! οι κοπέλες είναι πολύ καλές κ τα προσέχουν απλά καλύτερα καθημερινές γιατί π/σ/κ γίνεται χαμός από πάρτυ! πάντως είναι πολύ ωραίος αν κ λίγο ακριβά οπως όλοι άλλωστε...6ε ελάχιστο /παιδί...το 20αρι το θες...αν έχεις φεις μπορείς να τον δεις,έχουν σελίδα...

lZDVp3.png

Γεια σας κορίτσια! Τσακωμούς τα αγόρια σας λέτε; Κι απο μας παντως τα ίδια εχω να σας πω κι ας ειναι ενα κι ενα. Βαρέθηκα να τους χωρίζω! Καμια φορα τους αφήνω να τα βρουν μόνοι τους μεχρι να καταλήξει επικίνδυνο και να παρέμβω. Σε λίγο θα πάρω μάστερ στη διαιτησία! Εμας ο ένας ειναι ο δυνατός και η άλλη η πονηρή! Κι εκει που γίνεται ο χαμος μετα φιλιούνται αγκαλιάζονται. Εννοειται έξω κάθε μέρα παμε το πρωι κουνιες το απόγευμα δραστηριότητες ή σουπερ μάρκετ ή οτι άλλο προκύψει. Τους πηρε η θεία τους και ομπρέλες κι ακόμη οταν βρέχει θα κάνουμε μια μικρη βολτα με τα πόδια και τις ομπρέλες. Προσπαθώ πολύ να τους δείχνω πως να παίζουν με τα παιχνίδια τους μόνοι τους αλλα τις περισσότερες φορές δεν έχουμε μεγάλη επιτυχία. Δυστυχως! Ανυπομωνώ για εκείνη την ημέρα που θα απασχοληθούν μόνα τους για πανω απο 10 λεπτά!

Οντως οι περισσότερες παιδικές χαρές ειναι μέτριες και στις λιγες καλές γίνεται χαμος. Κριμα γιατι ειναι κατι τόσο σημαντικο για αυτές τις ηλικίες αλλα μοιάζει πολυτέλεια. Ειμαι σιγουρη οτι στο εξωτερικό θα ειναι μεγάλη η διαφορα. Καλα εννοειται και στην Κύπρο ειναι δεκατίες μπροστα. Κλειστούς παιδότοπους αποφεύγουμε προς το παρόν αλλα δεν ξέρω για ποσο.. Ευτυχως εν όψη γιορτών είχαν φέρει στην περιοχή μας παιχνίδια και τραμπολίνο που λατρεύουν.

Αυτα! Διαβάζω όλες οι μανούλες λίγο πολύ τα ίδια περνάμε και παίρνω κουράγιο τέτοιες ώρες που ειμαι ράκος!!!

Σας φιλω και στις εγκυουλες κουράγιο! Νίκη με το καλό η κορούλα σου. Ολα για καλό γίνονται ευχομαι να περασει γρήγορα ο καιρός και να ειστε συντομα ολοι μαζι αγκαλίτσα!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

ναι! εμείς πάμε στο happy play! είναι πίσω απ'τα μεγάλα κοιμητήρια της θέρμης...ιωαννίνων λέγεται ο δρόμος..έχει χώρο περιφραγμένο μέσα στον χώρο που παίζουν τα παιδάκια που είναι για τα μικρά ! οι κοπέλες είναι πολύ καλές κ τα προσέχουν απλά καλύτερα καθημερινές γιατί π/σ/κ γίνεται χαμός από πάρτυ! πάντως είναι πολύ ωραίος αν κ λίγο ακριβά οπως όλοι άλλωστε...6ε ελάχιστο /παιδί...το 20αρι το θες...αν έχεις φεις μπορείς να τον δεις,έχουν σελίδα...

Σ ευχαριστω θα το κοιταξω κ θα το επισκεφτουμε κ συντομα. Εναν καφε θελω χωρις να ακουω γκρινια!!!! Ζηταω πολλα?

Σ ευχαριστω θα το κοιταξω κ θα το επισκεφτουμε κ συντομα. Εναν καφε θελω χωρις να ακουω γκρινια!!!! Ζηταω πολλα?

Μωρε δεν ζητας πολλα! Κι εγω αυτο λεω! Τις περισσοτερες φορες εμενα παιζουν αλλα μια-δυο ηθελαν να καθομαι εμει διπλα! Ελεος!! Οποτε μπηκε ο αντρας μου για να πιω καφε! Το καλο ειναι οτι ο μικρος χωρος ειναι μπροστα απ την τζαμαρια οποτε οταν πιανουμε εκει τραπεζι μπορουν κ μας β!επουν κ ειμαστε κομπλε!!

lZDVp3.png

Μωρε δεν ζητας πολλα! Κι εγω αυτο λεω! Τις περισσοτερες φορες εμενα παιζουν αλλα μια-δυο ηθελαν να καθομαι εμει διπλα! Ελεος!! Οποτε μπηκε ο αντρας μου για να πιω καφε! Το καλο ειναι οτι ο μικρος χωρος ειναι μπροστα απ την τζαμαρια οποτε οταν πιανουμε εκει τραπεζι μπορουν κ μας β!επουν κ ειμαστε κομπλε!!

αχ κοριτσια μου!!!!! τι μου θυμησατε!!!! περασμενα μεγαλεια!!!!

τωρα φτου κι απο την αρχη!!!!! χαχα!!!! ομως η μητροτητα ειναι κατι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!! και ας λεω αχ δολια μανα!!!!!

σας φιλω!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...