Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ελα βρε jas πλακα σου κανουμε! ειναι που εχουμε μπει σε mood γεννησεων τωρα κ μας ξεφευγεις! μακαρι να τα κρατησεις 1-2βδομαδουλες ακομη, αφου ειναι το καλυτερο για τα μπεμπε!!!!

αλλα τα δικα σου πονακια μπορει κ να σημαινουν οτι πλησιαζει η ωρα,αρα δε θελουμε να τα εχουμε κοινα μαζι σου, γιατι η ωρα για μας αργει κομματακι!!θελουμε να πιστευουμε δηλαδη....!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ελα βρε jas πλακα σου κανουμε! ειναι που εχουμε μπει σε mood γεννησεων τωρα κ μας ξεφευγεις! μακαρι να τα κρατησεις 1-2βδομαδουλες ακομη, αφου ειναι το καλυτερο για τα μπεμπε!!!!

αλλα τα δικα σου πονακια μπορει κ να σημαινουν οτι πλησιαζει η ωρα,αρα δε θελουμε να τα εχουμε κοινα μαζι σου, γιατι η ωρα για μας αργει κομματακι!!θελουμε να πιστευουμε δηλαδη....!

Εσυ ειδικα εχεις ακομα.Κατσε εκει που εισαι κ μονο θα ακους για γεννητουρια προς το παρον.Αντε και θα σχολιάζεις.............χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasmini δεν υπέρβάλεις καθόλου. Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς παρόλο που μεπερνάς και κανά δυο εβδομάδες. Γι αυτό σε ρώτησα τι κάνεις. Να δω μήπως μου δώσεις καμιά συμβουλή. Αλλά απ' ότι βλεπω μόλις γεννησουμε θα ησυχάσουμε από όλα αυτά.

Το ξέρω βρε κορίτσια κι εγώ πλάκα κάνω ;) ;)

Όχι δεν μπορώ να πω, αν και ταλαιπωρούμε ας βγουν όποτε είναι έτοιμα! Τι να πω...είναι αρνητικά και πεισματάρικα..σαν την μαμά τους!!!! :) :)

RKdwp3.png

Γειά σου διδυμάκια να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Πολύ άγχος τον πρώτο καιρό? Δεν τα έβγαζες πέρα μόνη σου?

Για να λέω την αλήθεια εκτός απ' τον άντρα μου ευτυχώς είχα τη μαμά μου. Αν δεν την είχα δεν ξέρω τι θα κανα! Πολύ ζόρικα τα πράγματα. Για να μην τρομάζω όμως τις μέλλουσες μανούλες έχει να κάνει και με το χαρακτήρα και τις αντοχές της καθε μαμας καθώς και με τα μωρά. Το να έχεις δίδυμα και να τα βλέπεις να μεγαλωνουν είναι ανεπανάληπτο πολλές φορές νιώθω ευλογημένη. Τα κοιτάω το βράδυ που κοιμούνται σαν αγγελούδια και λέω δεν μπορεί κάτι πολύ καλό θα έχω κάνει και ανταμειφθικα με αυτη την ευτυχιά

line_feet_beg_xbliz42_time_1210651200_text_cf20c3e9fef1e3eff220eae1e920e720d7f1e9f3f4dfede120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λέω να κάνω παρέα στην nufi. Καληνύχτα και από εμένα. Ραντεβού αύριο. Να είστε εδώ ε? Γιατί αν δεν είστε κι εσείς δεν περνάει η μέρα. Ευτυχώς που έχουμε η μία την άλλη τελικά εδώ.

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑΚΙΑ ΟΠΩς ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Κορίτσια καληνύχτα δεν μπορώ να μείνω άλλο κλείνουν τα ματάκια μου χάρηκα που διάβασα τα νέα σας δυστυχώς δεν πρόλαβα να γράψω πολλά(περιορισμένος ο χρόνος μου στο internet) ελπίζω να μπορέσω να μπώ πάλι αύριο.

line_feet_beg_xbliz42_time_1210651200_text_cf20c3e9fef1e3eff220eae1e920e720d7f1e9f3f4dfede120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

babas με το καλο!περιμενουμε νεα σας αυριο!αυριο θα εισαι μπαμπας!!!!!

εμεις τωρα γυρισαμε απο το γιατρο.τελικα αυτοι οι πονοι ειναι γιατι μεγαλωσαν αρκετα και πιεζονται.ειναι γυρω στα 1510 το καθενα!οι ''κυστες'' εξαφανιστηκαν και ολα ειναι πολυ καλα.η τσαουσα τον πιεζει πολυ τον αδερφο της και γι αυτο ποναω και χαμηλα.

οι δικοι μας πονοι,της παρουσας φασης,κρατανε περιπου 3 δευτερολεπτα.ενω το πετρωμα 40 δευτερολεπτα.ετσι μου ειπε οτι θα το ξεχωρισω.

age.png

Καλημερα!!!!!!

Σημερα το προγραμμα εχει λιγη ξεκουραση!Δεν εχω το χτεσινο τρεξιμο.Σε λιγο θα φτιαξω φακες και λιγο αργοτερα θα βγω να παρω ψωμι.Αν μου ερθει ορεξη μπορει να σιδερωσω και λιγο γιατι εχω 3 πλυντηρια που με περιμενουν!!!!!!

Προς το παρον πινω καφεδακι.....και περιμενω να ξυπνησετε να μη μιλαω μονη μου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...