Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλή Χρονιά κορίτσια με υγεία πάνω απ'όλα κι ό,τι άλλο επιθυμείτε!!

ΤΖΙΝΑ να σας ζήσουν!!! με το καλό να έρθουν γρήγορα στο σπίτι σας!

Vesy να τα εκατοστήσουν τα ζουζούνια σας και περαστικά!!!

φιλιά σε όλες!!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια μου!!!

Τα μωρακια καλα σταθερα και απο χτες τα ταϊζουν γαλατακι καθε 2 ωρες απο 2ml το καθενα.

Αυριο που θα βγω θα παω να τα δω.

Αντλω το στηθος καθε 3 ωρες. Ποτε βγαζω 20ml ποτε 30ml

Η τομη με πονα...ποτε υποφερτα ποτε οχι...

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!!

Μπράβο Τζίνα για τα μωράκια σου που άρχισαν να πίνουν γαλατάκι..Θα πάρουν τα πάνω τους σιγά σιγά. Καλά κάνεις και βγάζεις με το θήλαστρο, θέλει να το κάνεις σχετικά συχνά, κάθε τρεις τέσσερις ώρες, εγώ το έκανα μόνο τρεις τέσσερις φορές την ημέρα και μου μειώθηκε το γάλα.. Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου!

My heart ευχαριστούμε! Περάσατε όμορφα? Τί λένε τα αγοράκια σας?

Μάρτη πώς πάει η εγκυμοσύνη σου? Άντε προχωράνε σιγά σιγά οι εβδομάδες!!!

Μαρμίν και Ίσις Καλή Χρονιά με υγεία!!

Εμείς τελικά αρρωστήσαμε όλοι εκτός από τον άντρα μου. Έκανα κι εγώ πυρεττό. Χθες πήγαμε Ιασώ το παιδάκι μας γιατί είχε πέμπτη μέρα πυρεττό και πολύ βήχα, του κάνανε εξετάσεις και ακτινογραφία και ευτυχώς δεν έχει τίποτα, ιωσούλα μόνο και γυρίσαμε σπίτι μας. Αλλά ο άλλος ξύπνησε με 38,5 πυρεττό. Ταλαιπωριούνται τα γλυκά μου..Οπότε είμαστε διαρκώς μέσα να αναρρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Κορίτσια πάλι καλά που έχω ακόμα άδεια μητρότητας. Μετά να δούμε τί θα κάνουμε.. Τουλάχιστον θα είναι λίγο μεγαλύτεροι και πιο δυνατοί αυτό λίγο με παρηγορεί.

Εσείς πως τα περνάτε με τα κρύα? Φιλιά πολλά σε όλες να είστε καλά!!!! Προσέξτε τα παιδάκια, μην κρυώσουν..

Καλή χρονιά κορίτσια και χρόνια πολλά.

Τζίνα να σου ζήσουν και με το καλό να τα πάρεις σπίτι.

Vecy περαστικα στα μικρουλια σου. Οσο για το τι θα κανουμε μετα το 6μηνο αγνωστο. Κι εγω το ιδιο προβλημα θα εχω αλλα θα δούμε.

Εγω ειμαι Αθήνα απο εχθές να δω την Εμμανουέλα.

Σας φιλώ! !

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Τζινα μου να σου ζησουν !!!!υπομονη θα κανεις και θα δεις συντομα θα τα παρεις σπιτι,τα ιδια γραμμάρια με τον μικρο μου και τωρα ειναι γιγαντας!! Η τομή θα σε ποναει αλλα οσο πιο γρηγορα περπατήσεις τοσο πιο γρηγορα θα επανέλθεις,οσο και αν σου φαινεται δυσκολο.

Διαφημίσεις

καλη χρονια μαρμιν....... και καρδουλα.......

να χαιρεστε οσους αγαπατε και κυριως τα ζουζουνια σας!!!!!

Σας ευχαριστω κοριτσια μου!!!

Τα μωρακια καλα σταθερα και απο χτες τα ταϊζουν γαλατακι καθε 2 ωρες απο 2ml το καθενα.

Αυριο που θα βγω θα παω να τα δω.

Αντλω το στηθος καθε 3 ωρες. Ποτε βγαζω 20ml ποτε 30ml

Η τομη με πονα...ποτε υποφερτα ποτε οχι...

μπραβο μπραβο γλυκεια μου!!!!! θα αρουν βαρος τωρα....... με το καλο.... τελικα σημερα κυριακη... βγηκες????? πηγες τα ειδες τα μωρακια σου?????

Καλημέρα φιλενάδες μου!!

Μπράβο Τζίνα για τα μωράκια σου που άρχισαν να πίνουν γαλατάκι..Θα πάρουν τα πάνω τους σιγά σιγά. Καλά κάνεις και βγάζεις με το θήλαστρο, θέλει να το κάνεις σχετικά συχνά, κάθε τρεις τέσσερις ώρες, εγώ το έκανα μόνο τρεις τέσσερις φορές την ημέρα και μου μειώθηκε το γάλα.. Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου!

My heart ευχαριστούμε! Περάσατε όμορφα? Τί λένε τα αγοράκια σας?

Μάρτη πώς πάει η εγκυμοσύνη σου? Άντε προχωράνε σιγά σιγά οι εβδομάδες!!!

Μαρμίν και Ίσις Καλή Χρονιά με υγεία!!

Εμείς τελικά αρρωστήσαμε όλοι εκτός από τον άντρα μου. Έκανα κι εγώ πυρεττό. Χθες πήγαμε Ιασώ το παιδάκι μας γιατί είχε πέμπτη μέρα πυρεττό και πολύ βήχα, του κάνανε εξετάσεις και ακτινογραφία και ευτυχώς δεν έχει τίποτα, ιωσούλα μόνο και γυρίσαμε σπίτι μας. Αλλά ο άλλος ξύπνησε με 38,5 πυρεττό. Ταλαιπωριούνται τα γλυκά μου..Οπότε είμαστε διαρκώς μέσα να αναρρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Κορίτσια πάλι καλά που έχω ακόμα άδεια μητρότητας. Μετά να δούμε τί θα κάνουμε.. Τουλάχιστον θα είναι λίγο μεγαλύτεροι και πιο δυνατοί αυτό λίγο με παρηγορεί.

Εσείς πως τα περνάτε με τα κρύα? Φιλιά πολλά σε όλες να είστε καλά!!!! Προσέξτε τα παιδάκια, μην κρυώσουν..

περαστικα σας!!!!! γρηγορα να φυγει καθε ιωση!!!!!!

εγω εδω δοξα τον θεο!!!! μια μερα καλυτερα.... μια μερα δυσφορια..... την επομενη ανοιγει η κοιλια... και παλι κυκλο....κ.ο.κ.

εσεις θα ξαναπατε κυπρο?

Καλή χρονιά κορίτσια και χρόνια πολλά.

Τζίνα να σου ζήσουν και με το καλό να τα πάρεις σπίτι.

Vecy περαστικα στα μικρουλια σου. Οσο για το τι θα κανουμε μετα το 6μηνο αγνωστο. Κι εγω το ιδιο προβλημα θα εχω αλλα θα δούμε.

Εγω ειμαι Αθήνα απο εχθές να δω την Εμμανουέλα.

Σας φιλώ! !

νικη μου χαιρομαι που εισαι κοντα της!!!!! τελικα ποτε θα την μεταφερουν στο νσοκομειο ηρακλειου????? να την χαιδεψεις λιγο εκ μερους μας.....

ο νικολας σου καλα???

Τζινα μου να σου ζησουν !!!!υπομονη θα κανεις και θα δεις συντομα θα τα παρεις σπιτι,τα ιδια γραμμάρια με τον μικρο μου και τωρα ειναι γιγαντας!! Η τομή θα σε ποναει αλλα οσο πιο γρηγορα περπατήσεις τοσο πιο γρηγορα θα επανέλθεις,οσο και αν σου φαινεται δυσκολο.

και εγω τζινα μου συμφωνω με την μπουγκο οτι οσο πιο γρηγορα σηκωθεις τοσο γρηγοροτερη αναρρωση...... και εγω θυμαμαι ποναγα παρα πολυ και νομιζα πως δεν θα τα καταφερω να σηκωσω την πλατη μου ισια......

καλη αναρρωση λοιπον.....

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!

Εχτες δευτερα βγηκα γιατι ενιωθα ακομα εξαντληση...

Πηγα στα μωρα! Επαθα σοκ με την εικονα τους..πολυ μικρα..λεπτα ..χιλιοτρυπιμενα και μεκανιασμενα απο τις τοσες τρυπες...

Ο μπεμπης αναπνεει μονος του..βγηκε απο τη λαμπα και σημερα τη μανουλα του την εκανε να συγκιθηθει πολυ....

Του χαϊδευα το κεφαλακι και το ποδαρακι και του μιλουσα...και μου εσκαγε συνεχως χαμογελα!!!

Η μπεμπουλα αναπνεει και αυτη μονη της.. Αλλα καποιες φορες κουραζεται οποτε την εχουν μια μασκουλα που φυσαει αερα στη μυτουλα της!

Και εκεινη εχει βγει απο τη λαμπα!!

Τρωνε και τα 2 7-8ml γαλατακι.

Εγω ειμαι εξαντλημενη φουλ...ξυπναω μερα και νυχτα καθε 3 ωρες να αντλησω γαλατακι..

Και οσο δεν πολυβγαζω τοοσο απελπιζομαι..

Παω 2 φορες στα μωρα να τα δω.

ΑυταΑυτα!!

Ευχομαι να ειστε οολες καλα!!!

SmrGp2.png

Ολα καλα θα πανε περναει γρηγορα ο καιρος

Το βραδυ κανε αντληση καθε 4 ωρες

Πηγα στα μωρα! Επαθα σοκ με την εικονα τους..πολυ μικρα..λεπτα ..χιλιοτρυπιμενα και μεκανιασμενα απο τις τοσες τρυπες...

Ο μπεμπης αναπνεει μονος του..βγηκε απο τη λαμπα και σημερα τη μανουλα του την εκανε να συγκιθηθει πολυ....

Του χαϊδευα το κεφαλακι και το ποδαρακι και του μιλουσα...και μου εσκαγε συνεχως χαμογελα!!!

Η μπεμπουλα αναπνεει και αυτη μονη της.. Αλλα καποιες φορες κουραζεται οποτε την εχουν μια μασκουλα που φυσαει αερα στη μυτουλα της!

Εγω ειμαι εξαντλημενη φουλ...ξυπναω μερα και νυχτα καθε 3 ωρες να αντλησω γαλατακι..

ΑυταΑυτα!!

Τζινα μου την πρωτη φορα που τα βλεπεις παθαίνεις σοκ απο ποσο

Μικρα ειναι,ποςα καλώδια εχουν αλλα παραλληλα βλεπεις τα ματακια τους,το χαμογελο τους και τρελαίνεσαι!!!υπομονη! Προσπαθησε με το γαλα σου γιατι σιγουρα εινσι πολυ θρεπτικό,αν δεν εχεις πολυ παρε ταμπλέτες Μπύρας και συμβουλες απο το τηλέφωνο εστω απο υπν σύνδεσμο θηλασμου.εμενα παντως σε ιδιωτικο που γεννησα δεν με αφησαν στον μικρο να δωσω δικό μου αλλα μονο δικό τους γαλα που ελεγαν οτι το δυναμώνει καλυτερα και παιρνει βαρος γρηγορότερα,τι να πεις...σιγουρα για εμενα το μητρικό ειναι το καλυτερο παρολο που δεν μπόρεσα να τον ταΐσω

Μου κανει εντυπωση που δεν σε ενθαρρυναν να δωσεις δικο σου γαλα. Το μητρικο στα προωρα ειναι φαρμακο. Στα προωρα περνανε ολα σχεδον τα αντισωματα IgG μεσω του εντερου τους στο σιμα κ προστατευονυαι απο λοιμωξεις ενω στα τελιομηνα η απορρπφηση απο το αιμα των συγκεκριμ αντισωματων ειναι κατα πολυ μικροτερη. Συν τα θετικα για την σνσπτυξη εγκεφαλου αμφιβληστροειδους για το πεπτικο τους κτλ. Βεβαια τα πρωρα υποστηριζονται επιπλεον θερμιδικα κ με τιποτα δεν αεκει το μητρικο γαλα δινουν διαφορα αυμπληρωματα κ ατην αρχη συχνα κ παρεντερικη διατροφη. Γισ τη μαγια μπιρας συμφωνω. Εγω παιρνω κ ενα τσαι θηλασμου της weleda stilltee λεγετιαι. Παντως ο καιρος περναει γρηγορα κ δεν θα καταλαβεις ποτε θα τα παρεις σπιτι!

Τζινα μου την πρωτη φορα που τα βλεπεις παθαίνεις σοκ απο ποσο

Μικρα ειναι,ποςα καλώδια εχουν αλλα παραλληλα βλεπεις τα ματακια τους,το χαμογελο τους και τρελαίνεσαι!!!υπομονη! Προσπαθησε με το γαλα σου γιατι σιγουρα εινσι πολυ θρεπτικό,αν δεν εχεις πολυ παρε ταμπλέτες Μπύρας και συμβουλες απο το τηλέφωνο εστω απο υπν σύνδεσμο θηλασμου.εμενα παντως σε ιδιωτικο που γεννησα δεν με αφησαν στον μικρο να δωσω δικό μου αλλα μονο δικό τους γαλα που ελεγαν οτι το δυναμώνει καλυτερα και παιρνει βαρος γρηγορότερα,τι να πεις...σιγουρα για εμενα το μητρικό ειναι το καλυτερο παρολο που δεν μπόρεσα να τον ταΐσω

Διαφημίσεις

Μου κανει εντυπωση που δεν σε ενθαρρυναν να δωσεις δικο σου γαλα. Το μητρικο στα προωρα ειναι φαρμακο. Στα προωρα περνανε ολα σχεδον τα αντισωματα IgG μεσω του εντερου τους στο σιμα κ προστατευονυαι απο λοιμωξεις ενω στα τελιομηνα η απορρπφηση απο το αιμα των συγκεκριμ αντισωματων ειναι κατα πολυ μικροτερη. Συν τα θετικα για την σνσπτυξη εγκεφαλου αμφιβληστροειδους για το πεπτικο τους κτλ. Βεβαια τα πρωρα υποστηριζονται επιπλεον θερμιδικα κ με τιποτα δεν αεκει το μητρικο γαλα δινουν διαφορα αυμπληρωματα κ ατην αρχη συχνα κ παρεντερικη διατροφη. Γισ τη μαγια μπιρας συμφωνω. Εγω παιρνω κ ενα τσαι θηλασμου της weleda stilltee λεγετιαι. Παντως ο καιρος περναει γρηγορα κ δεν θα καταλαβεις ποτε θα τα παρεις σπιτι!

Παω 2 φορες την ημερα και δινω γαλατακι..απλα δεν δεχοντε το γαλα που βγαζω στο σπιτι γιατι δεν εχουν εμπιστοσυνη στην αποστειρωση... Το γαλατακι που βγαζω στο σπιτι το βαζω σε σακουλακια και στην καταψυξη.

SmrGp2.png

Κορίτσια χρόνια πολλα και καλη χρονιά σε όλες!!! Ευχομαι υγεία και πολλά χαμόγελα απο τις γλυκές μας φατσούλες!

Τζινα να σου ζήσουν τα μωρα σου (κι απο δω)! Με το καλο να τα πάρεις σπίτι συντομα.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Πώς περάσατε τις γιορτές; Σαν γρήγορα μου φανηκε να τελείωσαν και ποσο δε θελω τα ξεστολισματα και ολους αυτούς τους Αγιοβασιλιδες που εξαφανίζονται απο τους δρόμους.. Και τα λαμπάκια επισης.

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Παω 2 φορες την ημερα και δινω γαλατακι..απλα δεν δεχοντε το γαλα που βγαζω στο σπιτι γιατι δεν εχουν εμπιστοσυνη στην αποστειρωση... Το γαλατακι που βγαζω στο σπιτι το βαζω σε σακουλακια και στην καταψυξη.

σοβαρά δεν το δέχονται? εγώ που γέννησα σε ιδιωτικό κ τα μωρά τα πήγαν στο ιπποκράτειο επέμεναν πολύ να πηγαίνω το γάλα μου! κ μάλιστα πριν καν βγω απ'την κλινική! έδωσαν στον άντρα μου οδηγίες για την αποστείρωση κ την μεταφορά κ το πήγαινε αυτός απ'την 1η μέρα!κ όταν βγήκα πηγαίναμε 3 φορές τη μέρα κ τα ταίζαμε με το γάλα που έβγαζα σπίτι!

lZDVp3.png

Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο παίζει.

Ουτε στο παίδων επιτρέπουν να πας γάλα, μόνο να αντλήσεις μέσα στο νοσοκομείο.

Στα Χανιά πάλι έστελνα του Νικόλα μου όσο ήμουν στην κλινική κ αυτός στην μονάδα.

Η αποστείρωση ειναι απαραίτητη.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ΑυταΑυτα!!

τζινακο μου κουραγιο!!!!!!! ναπρσπαθεις νακοιμασαι να ανακτησεις τις δυναμεις σου!!!!

τι ομορφες εικονες να τον χαιδευεις εστω ετσι και να σου σκαει χαμογελα!!!!!

ευχομαι γρηγορα νααρουν τα γραμμαρια που πρεπει και..... τι να γινει με το γαλα οπως νομιζουν θα κανουν......

παντως νομιζω κοριτσια αναλογα την περιπτωση... παει η διατροφη.... με βαση τις εξετασεις..... και σιγουρα αναλογα το νοσοκομειο....

σημασια εχει να μεγαλωσουν..... να να ναι γερα ναμας τα δωσουν στην αγκαλια μας.......

Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο παίζει.

Ουτε στο παίδων επιτρέπουν να πας γάλα, μόνο να αντλήσεις μέσα στο νοσοκομείο.

Στα Χανιά πάλι έστελνα του Νικόλα μου όσο ήμουν στην κλινική κ αυτός στην μονάδα.

Η αποστείρωση ειναι απαραίτητη.

νικη μου πως ειστε εσεις????? τι νεα απο την κουκλιτσα μας?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...