Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μπουγο μου σε ευχαρστω για τη ευχη... την εχουμε ολες αναγκη!!!!!!

ανταπευχομαι τα ιδια κοριτσι μου με τεραστια ψυχικη δυναμη!!!!!

βεσι μου......μαρμιν, μαριλιω, ανχελιτα, ισις, νικη, καρδουλα, τζινακι.......

σορυ αν ξεχασα καμια......

ευχομαι του χρονου να ειμαστε ολες στο κλαμπ της τρεχαλας.....!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά και καλά κορίτσια!!! υγεία κι ευτυχία για όλες και στις εγκυούλες με το καλό να κρατήσουν τα μπεμπάκια τους αγκαλιά!!

Καλά να περάσετε αυτές τις μέρες!!

φιλιά σε όλες!

lZDVp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και Χρονια Πολλά!!

Τί κάνετε? Περάσατε όμορφα με τα παιδάκια σας? Οι εγκυούλες όλες καλά?

Εμείς είμαστε καλά, ήλθαμε στην Αθήνα στις 17 Δεκεμβρίου, κάναμε και το πάρτυ μας στις 20. Ωραία ήτανε, είδαμε και το video που είχα ετοιμάσει, δώσαμε και δωράκια στα παιδάκια που ήλθανε..Το ένα μας το αγοράκι έπαιζε με τα άλλα παιδάκια, που ήταν και μεγαλύτερα, έτρεχε από πίσω τους μπουσουλώντας αλλά το άλλο μας το παιδάκι το έπιασε η ανασφάλεια και ήθελε να είναι στην αγκαλιά μου, αλλιώς έκλαιγε..

Και από την επόμενη ημέρα αρρωστήσανε και οι δύο και από τότε δεν έχουνε συνέλθει.. Πάνω που νόμιζα ότι θα το ξεπερνούσαν ανέβασε πυρεττό ο ένας προχθές και ταλαιπωρείται ο κακομοίρης..

Τώρα τα Χριστούγεννα περάσαμε σχετικά ήσυχα, κάναμε και μια δυο βολτούλες, περιμένω να δω αν συνέλθει το μωρό μήπως βγούμε κι αύριο στο εργοστάσιο σοκολάτας, αν και δεν το βλέπω γιατί θα πιάσει πολύ κρύο..Το πολύ πολύ να πάμε σε κάποιο εμπορικό κέντρο κατευθείαν από το πάρκινγκ για να μην μου κρυώσουν. Θα τους πάρω κι εγώ κάτι για δώρο του Άη Βασίλη ίσως κανένα παραμυθάκι γιατί με τα γενέθλια γέμισε όλο το σπίτι παιχνίδια...!!! Τους πήρα και ένα φορμάκι του Άη Βασίλη από h&..να τους ντύσω γιατί του χρόνου θα είναι πιο μεγάλοι και δεν θα φοράνε πια φορμάκι..χαχαχα!

Εσείς τί θα κάνετε? Σπίτι με το σύζυγο και τα παιδάκια σας? Ή είστε καλεσμένοι σε κάποιο ρεβεγιόν? Εμείς σπίτι, μας είχαν καλέσει οι κουμπάροι μας για ρεβεγιόν αλλά τώρα που αρρώστησε το παιδί θα κάτσουμε μέσα να ξεκουραστούμε.. Για πείτε καμιά ιδέα να μαγειρέψω για εμένα και το σύζυγο.. Σίγουρα θα κάνω μια βασιλόπιττα πάντως..

Μάρτη μου χαίρομαι που είσαι καλά!!! Του χρόνου κι εσύ με τα διδυμάκια σου αγκαλιά!!! Τελικά έχεις δύο αγόρια? Κι εγώ δύο αγόρια..ωραία είναι!

Μαρίλιω, Pepsi, Argyro, My heart, Νίκη Αντωνία, Mpougos, Anchellita (γέννησες κοριτσάκι μου?),Ίσις, Τζίνα, Μάρτη κι όλα τα άλλα κοριτσάκια Χρόνια Πολλά και ένας νέος χρόνος με υγεία, χαρά, αγάπη και όμορφες γλυκές στιγμές!!! Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας και με το καλό τα νέα μωράκια!!!! Σας σκέφτομαι όλες και σας φιλώ..

Να τα εκατοστησουν τα παιδακια σου! Καλωσηρθατε! Λοιπον επειδη δεν ακουσα και καλα σχολια για το εργοστασιο σοκολατοποιιας εμεις τα πηγαμε οπως και περσυ στο μεκ παιανιας και περασαν υπέροχα πολλα παιχνιδια για ολες τις ηλικίες!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Εγω τελικα γεννησα χτες! Ολα γιναν πολυ γρηγορα. 3.30 σπασαν τα νερα του μπεμπη...πηγα κλινικη κατα της 4...περιπου 4.30 καναμε κιρτιζονες και 11 παρα τα πηραμε με καισαρικη!

Τα μωρα τα μεταφεραν στο νοσοκομειο για παρακολουθηση.

Ο μπεμπης 1350 με απλο οξυγονο και σημερα θα του το βγαλουν.

Η μπεμπα 1300 λιγο ανωριμα τα πνευνωνακια της την διασωλινωσαν. Για 3 μερες και θα την βαλουν και αυτη στο απλο οξυγωνο. Εγω καλα με την καισαρικη...δεν ποναω πολυ.. Με εχουν με παυσιπονη αντλια και ειμαι καλα!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Τζίνα! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! Εύχομαι να μεγαλώσουν γρήγορα και να έλθουν στο σπίτι σας!!!

Mpougos χαίρομαι πολύ που περάσατε ωραία στο mec παιανίας.. Θα το έχω στα υπόψη, ίσως πάμε μετά την Πρωτοχρονιά αλλιώς του χρόνου. Μέχρι χτες ο ένας μου είχε πυρεττό, ευτυχώς τώρα κάνει μόνο λίγο δέκατα, οπότε μάλλον δεν θα βγούμε σήμερα να τον φυλάξουμε.. Του κόπηκε και η όρεξη του γλυκούλη μου..Anyway πάντως περνάει..

Κοριτσάκια μου να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία!!!! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα. Σας στέλνω πολλά φιλιά πρωτοχρονιάτικα!!!

Καλημερα κοριτσια!!

Εγω τελικα γεννησα χτες! Ολα γιναν πολυ γρηγορα. 3.30 σπασαν τα νερα του μπεμπη...πηγα κλινικη κατα της 4...περιπου 4.30 καναμε κιρτιζονες και 11 παρα τα πηραμε με καισαρικη!

Τα μωρα τα μεταφεραν στο νοσοκομειο για παρακολουθηση.

Ο μπεμπης 1350 με απλο οξυγονο και σημερα θα του το βγαλουν.

Η μπεμπα 1300 λιγο ανωριμα τα πνευνωνακια της την διασωλινωσαν. Για 3 μερες και θα την βαλουν και αυτη στο απλο οξυγωνο. Εγω καλα με την καισαρικη...δεν ποναω πολυ.. Με εχουν με παυσιπονη αντλια και ειμαι καλα!

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!

σου ευχομαι να παρουν γρηγορα τα κιλακια που πρεπει να ερθουν στην αγκαλιτσα σου!!!! κουραγιο!!!!!!!

βεσι μου καλως ηρθες!!!!!!! ευχομαι να περασει γρηγορα το κρυωμα!!!!! οι μερες θα τσουλισουν.... εξαλλου εχει αγωνια και αυριο σε ολη την αθηνα 1-2 βαθμους.....αρα επιββαλεται η ζεστασια του σπιτιου!!!!!!

φιλακια στα αγορια σου

μπουγκο μου να περασετε καλα... φιλησε τα μου!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ........ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!

να εχουμε υγεια και εμεις και τα μωρακια μας.... και οι αγαπημενοι μας!!!!! υπομονη σε ολες μας!!!!!

φιλακια στις μανουλες... στις κοιλιτσες και στα μωρακια!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!! Τα μωρακια τα πανε πολυ καλα!! Τη βγαλαν και τη μπεμπα απο τη διασωλινιση. Απο βδομαδα θα ξεκινησουν να τα ταϊζουν. Εγγ ξεκινησα απο σημερα ασκησεις θυλασμου νε θυλαστρο. Σε 1 μηνα θα τα παρουμε σπιτι.

SmrGp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Καλη Χρονια να εχουμε!! Να χαιρομασρε τα μωρακια μας μεσα και εξω απο τις κοιλιτσες!

Εγω καλα ειμαι. Η τομη με πονα απο το απογευμα και μετα...κανω παυσιπονη το βραδυ για να κοιμηθω.

Τα μωρα ο μπεμπης σταθερος με απλο οξυγονο η μπεμπα αν και την ειχαν βγαλει απο τη διασωλινωση και εδειχνε σημαδια βελτιωσης δυσκολευεται παλι...αναιβασαν και ικτερο και τα 2 και τα εχουν σε φωτοθεραπεια.

Εγω με τις αντλισεις καλα τα παω. Το αριστερο εχει παρει φορα και βγαζει στο 5λεπτο 10ml . το δεξι τεμπελιαζει λιγο..ελπιζω να παρει μπρος και αυτο σημερα αυριο.

Παντως εχει γινει Τουμπανο....

Θα ζητησω και απο το γιατρο να μιυ δωσει αδεια την Κυριακη να παω να τα δω.

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια Τζινα κ με το καλο να τα παρεις σπιτι. Εινσι καπως δυσκολο ιδ οταν φετγεις σπο τη γυναικολογικη για το σπιτι χωρις μωρά/ό αλλα ο καιρος περναει γρηγορα. Εμενα με ειχε βοηθησει ψυχολογικα το οτι τουε πηγαινα γαλα που μαζευα με το θηλαστρο. Αισθσνομουν οτι εκανσ κατι για το κσλο τους.

Στα υπολοιπα κοριτσια ευχομαι με τη σειρα μου να μας ζησουν τα νεα μελη της οικογενειας που τα περιμενσμε με τοση λαχταρα κ στις εγκυουλες να πανε ολα καλσ κ να σπολαυσουν αυτη την ομορφη περιοδο.

Καλημέρα κορίτσια και Καλή Χρονιά! Εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία και τύχη!! Να είναι όλα τα παιδάκια καλά!!!

Τζίνα καλή ανάρρωση σου εύχομαι..Απ'ότι κατάλαβα, τα μωράκια σου είναι καλά, τώρα θέλει λίγο υπομονή να δυναμώσουν λίγο για να έλθουν κι αυτά στο σπίτι σας. Πονάει λίγο η καισαρική, αλλά για λίγες μέρες. Σου εύχομαι και πάλι να σας ζήσουν και να έχετε μια πολύ όμορφη χρονιά!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!! Να στε καλα!

Ανηπομονω να βγω και να παω κατευθειαν στα μπεμπακια μου!

Η μπεμπα καλα ειναι σταθερη και τελικα δεν την διασωλινωσαν. Ο ικτερος σταθερος!

SmrGp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Καλη Χρονια να εχουμε!! Να χαιρομασρε τα μωρακια μας μεσα και εξω απο τις κοιλιτσες!

Εγω καλα ειμαι. Η τομη με πονα απο το απογευμα και μετα...κανω παυσιπονη το βραδυ για να κοιμηθω.

Τα μωρα ο μπεμπης σταθερος με απλο οξυγονο η μπεμπα αν και την ειχαν βγαλει απο τη διασωλινωση και εδειχνε σημαδια βελτιωσης δυσκολευεται παλι...αναιβασαν και ικτερο και τα 2 και τα εχουν σε φωτοθεραπεια.

Εγω με τις αντλισεις καλα τα παω. Το αριστερο εχει παρει φορα και βγαζει στο 5λεπτο 10ml . το δεξι τεμπελιαζει λιγο..ελπιζω να παρει μπρος και αυτο σημερα αυριο.

Παντως εχει γινει Τουμπανο....

Θα ζητησω και απο το γιατρο να μιυ δωσει αδεια την Κυριακη να παω να τα δω.

μπραβο τζινακο μου γλυκο και σε σενα και στα μωρα σου.....με το καλο να τα παρεις σπιτι σας........ αυριο θα τα δεις ε? ... κυριακη!!!!!

σου ευχομαι το 2016 να φευρει υγεια και ευτυχια!!!!!

Συγχαρητηρια Τζινα κ με το καλο να τα παρεις σπιτι. Εινσι καπως δυσκολο ιδ οταν φετγεις σπο τη γυναικολογικη για το σπιτι χωρις μωρά/ό αλλα ο καιρος περναει γρηγορα. Εμενα με ειχε βοηθησει ψυχολογικα το οτι τουε πηγαινα γαλα που μαζευα με το θηλαστρο. Αισθσνομουν οτι εκανσ κατι για το κσλο τους.

Στα υπολοιπα κοριτσια ευχομαι με τη σειρα μου να μας ζησουν τα νεα μελη της οικογενειας που τα περιμενσμε με τοση λαχταρα κ στις εγκυουλες να πανε ολα καλσ κ να σπολαυσουν αυτη την ομορφη περιοδο.

σ' ευχαριστουμε ισις και εσυ οοοοοοο,τι ποθεις για σενα και την οικογενεια σου με υγεια!!!!!

Καλημέρα κορίτσια και Καλή Χρονιά! Εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία και τύχη!! Να είναι όλα τα παιδάκια καλά!!!

Τζίνα καλή ανάρρωση σου εύχομαι..Απ'ότι κατάλαβα, τα μωράκια σου είναι καλά, τώρα θέλει λίγο υπομονή να δυναμώσουν λίγο για να έλθουν κι αυτά στο σπίτι σας. Πονάει λίγο η καισαρική, αλλά για λίγες μέρες. Σου εύχομαι και πάλι να σας ζήσουν και να έχετε μια πολύ όμορφη χρονιά!

ευχαριστουμε βεσι για τις ευχες σου..... και εσυ να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία!

Τζίνα να σου ζήσουν! Δύσκολη περίοδος με ανάμεικτα συναισθήματα! Συμφωνώ με την ισις κ εγώ ήθελα να τα πηγαίνω γάλα δικό μου ήξερα πως ήταν ο μόνος τρόπος να τα βοηθήσω από την πλευρά μου! Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς όσο θα ειπναι τα μωρά σου στο νοσοκομείο γιατί και λόγω προωρότητας θα χρειαστούν πολύ φροντίδα όταν με το καλό τα πάρετε σπίτι σας! Να σας ζήσουν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...