Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Περα απο τη φάση τους εισαι και το σταθερό τους πρόσωπο myheart μου. Κι αν εχει καλά αυτό!!! Απλώς εχει και λίγο το κόλλημα με τη μανούλα ίσως μεγαλύτερο αν και νομιζω πως τα (δικα μου τουλάχιστον) παιδάκια ειναι σε μεγάλο βαθμό χειριστηκά.. Εγω το χω τσεκάρει αρκετές φορές αυτο και σε διαφορετικά θεματα. Κι εμενα με διεκδικούν πολύ αλλα αν μείνει ωρα η γιαγιά στο σπίτι μετα δεν ξεκολλάνε απο πανω της κι εμενα στο φτύσιμο. Το ιδιο και με τον μπαμπα τους. Τις καθημερινές που λείπει ώρες δεν τον πολυ θέλουν αλλα Π/Σ/Κ τρελαίνονται μαζι του!

Δεν τρελαινομαι να φεύγω χωρις τα παιδια μου. Όμως 2-3 φορές το χρόνο το έχουμε ανάγκη και για την προσωπική μας σχέση και φυσικά για ξεκούραση! Απο τωρα ψηφίζω Θες/νίκη και για του χρόνου δαγκωτό!!!

όντως είμαι το σταθερό πρόσωπο που είναι πάντα εδώ...εξάλλου δεν έχω που να τα αφήσω έστω κ για λίγο να πάω για ψώνια,δουλειές κτλ..οι γονείς μου ζουν περίπου 45κμ μακριά κι έρχονται παρόλα αυτά 2 φορές την εβδομ. τουλάχιστον να τα δουν γιατί τρελαίνονται! κ τα μικρά τους έχουν μεγάλη αδυναμία! εμένα πάλι μπορεί να παίζουν π.χ με τον μπαμπά τους 'η τον παππού κ τη γιαγια αλλά πάντα με "ψάχνουν" να δουν αν είμαι τριγύρω....με τους δικούς μου βέβαια κ θα φάνε κ θα κοιμοηθούν κ όλα αλλά αν είμαι εγώ εδώ το γάλα παράδειγμα το πίνουν μόνο από εμένα...εννοείται πως έχουμε ανάγκη κ λίγο χωρίς παιδιά κ ξεκούραση! εγώ τελευταία φορά τους άφησα αρχές ιουνίου...λοιπόν να σου πω και που αλλού πρέπει να πας οπωσδήποτε! λουτρά ποζαρ αν δεν έχεις πάει απλά πρέπει να πας κ θα με θυμηθείς ;) προ παιδιών πηγαίναμε 2-3 φορές τον χρόνο..τώρα έχουμε πάει 2 φορές στους 21 μήνες...θέλουμε να πάμε κ μαζί τους βέβαια..θα δούμε!

όταν λες χειριστικά τι εννοείς? για πες κανένα παράδειγμα τι κάνουν ας πούμε! να έχουμε το νου μας!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια!

Myheart δεν εχω παει οχι και φυσικά θα το χω στο νου μου και σ ευχαριστώ! Αρχές Ιουνίου ε;;; Άντε ελπιζω να ξεκλεψετε κάποια στιγμη λίγο χρόνο..

Εγω για να ειμαι ειλικρινής δεν τα καταφέρνω μόνη μου. Τα εχω κάποιες ώρες αλλα γυρω στις 10.30 που βγαίνουμε έρχεται κάποιος να τα βγάλουμε μαζί έξω. Το ιδιο το απόγευμα. Οποτε κάποιες φορές για να μην πηγαινοέρχονται οι δικοί μου ή η άλλη γιαγιά μένουνε και ενδιάμεσα το μεσημέρι εδώ. Στα γεύματα τρώνε (σχεδον) μόνα τους και το γαλα το πίνουν απο το καλοκαίρι με το καλαμάκι πάλι μόνα τους. Εννοειται πως ειμαι απο δίπλα βέβαια. Και στον υπνο τα βάζω και φεύγω. Δεν ειναι τόσο απλά βέβαια οσο ακούγονται τηρούμε όμως ευλαβικά το καθημερινό μας προγραμμα. Και τις 2 μερες της βδομάδας που πηγαίνω στη δουλειά κάνουν το ιδιο οι γιαγιάδες. Εσενα ειναι μακρυά όμως αν και αφου τα καταφέρνεις ειναι σίγουρα καλύτερο να μην μπαινοβγαίνει τόσος κόσμος οπως σε μας. Πολυ κούραση παντως, τις περισσότερες βραδιές ειμαι εξαντλημένη!!!

Για το χειριστικά που σου ειπα αναφέρομαι στα όρια που σε αυτη την ηλικία ειναι τόσο σημαντικά. Στα παντα! Στην παραβατική συμπεριφορά στη διεκδίκηση προσώπων και πραγμάτων στην ανεξαρτησία τους σε ολα. Λίγο να κάνω πισω προσπαθούν να το "εκμεταλλευτούν". Θελω όμως να το προσέξω αυτο το κομματι γιατι το θεωρώ πολυ σημαντικό. Δεν τα καταφέρνω παντα, το προσπαθώ.

Πιστευω απο του χρόνου που θα ειναι πιο μεγάλα και εμενα θα πάνε και παιδικό να χαλαρώσουμε λίγο. Εσύ ποτε σκέφτεσαι να τα πας;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν; Ετοιμάζεστε για Χριστουγεννα;;;;!!!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Καλησπερα κορίτσια!

Myheart δεν εχω παει οχι και φυσικά θα το χω στο νου μου και σ ευχαριστώ! Αρχές Ιουνίου ε;;; Άντε ελπιζω να ξεκλεψετε κάποια στιγμη λίγο χρόνο..

Εγω για να ειμαι ειλικρινής δεν τα καταφέρνω μόνη μου. Τα εχω κάποιες ώρες αλλα γυρω στις 10.30 που βγαίνουμε έρχεται κάποιος να τα βγάλουμε μαζί έξω. Το ιδιο το απόγευμα. Οποτε κάποιες φορές για να μην πηγαινοέρχονται οι δικοί μου ή η άλλη γιαγιά μένουνε και ενδιάμεσα το μεσημέρι εδώ. Στα γεύματα τρώνε (σχεδον) μόνα τους και το γαλα το πίνουν απο το καλοκαίρι με το καλαμάκι πάλι μόνα τους. Εννοειται πως ειμαι απο δίπλα βέβαια. Και στον υπνο τα βάζω και φεύγω. Δεν ειναι τόσο απλά βέβαια οσο ακούγονται τηρούμε όμως ευλαβικά το καθημερινό μας προγραμμα. Και τις 2 μερες της βδομάδας που πηγαίνω στη δουλειά κάνουν το ιδιο οι γιαγιάδες. Εσενα ειναι μακρυά όμως αν και αφου τα καταφέρνεις ειναι σίγουρα καλύτερο να μην μπαινοβγαίνει τόσος κόσμος οπως σε μας. Πολυ κούραση παντως, τις περισσότερες βραδιές ειμαι εξαντλημένη!!!

Για το χειριστικά που σου ειπα αναφέρομαι στα όρια που σε αυτη την ηλικία ειναι τόσο σημαντικά. Στα παντα! Στην παραβατική συμπεριφορά στη διεκδίκηση προσώπων και πραγμάτων στην ανεξαρτησία τους σε ολα. Λίγο να κάνω πισω προσπαθούν να το "εκμεταλλευτούν". Θελω όμως να το προσέξω αυτο το κομματι γιατι το θεωρώ πολυ σημαντικό. Δεν τα καταφέρνω παντα, το προσπαθώ.

Πιστευω απο του χρόνου που θα ειναι πιο μεγάλα και εμενα θα πάνε και παιδικό να χαλαρώσουμε λίγο. Εσύ ποτε σκέφτεσαι να τα πας;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν; Ετοιμάζεστε για Χριστουγεννα;;;;!!!!

Μαριλιώ μου αφού υπάρχει η δυνατότητα άσε να βοηθάνε...κι εμένα οι δικοί μου κάθονται σχεδόν όλη μέρα όταν έρχονται αλλά έχουμε και την γιαγιά μου στο σπίτι 88 χρονών κι έτσι δεν μπορούν να λείψουν πολύ! εγώ αναγκαστικά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 15.30 περίπου είμαι μόνη μου! κι εμένα τρώνε μόνα τους, το γάλα βέβαια το θέλουν ακόμη στο μπιμπερό..εγώ αυτό που κάνω τελευταία επειδή είχαμε θέμα κ με τον υπνο της ημέρας κ της νύχτας, δεν τα κοιμίζω στο ενδιάμεσο πριν το μεσημέρι αν και νυστάζουν κ τα βάζω κατευθείαν κατα τις 14.00-14.30 ανάλογα κ τι ωρα έχουν ξυπνήσει! συνήθως 7.30-8.00 είμαστε στο πόδι!το βράδυ κάνουμε μπάνιο,τους δίνω το γάλα κ ξαπλώνουμε μαζί ,γυρνάνε γυρνάνε στο τέλος κοιμούνται...ενώ το μεσημέρι μόνο στο καρότσι(να δω πότε θ'αλλάξει αυτό)! έξω θέλει όντως κι άλλο άτομο αν κ τόλμησα 2-3 φορές και τους έβγαλα μόνη μου! τους έβαλα στο αυτοκίνητο κ πήγαμε τζάμπο, κι εκεί μέσα σ'ένα καρότσι(του τζάμπο) κ τα δύο χιχιχι! καλά πήγε! είχα μπαφιάσει όλη μέρα μέσα δεν πήγαινε άλλο!! κι εμείς από του χρόνου λέμε να τα πάμε παιδικό! ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε στρώσει λίγο! καλά η κούραση άστα.....το σώμα μου πονάει μονίμως! καλά κι εγώ είμαι κ μαζόχα δεν κάθομαι λίγο...τώρα κοιμούνται κ μόλις έφτιαξα κουραμπιέδες κ το βράδυ θα κάνω μελομακάρονα..αφού πάμε βόλτα κ γυρίσουμε κ κοιμηθούν βέβαια...α και αυριο περιμένουμε τους νονούς μας για φαγητό...οπότε έχω κ προετοιμασία! καλό ε? :rolleyes:

lZDVp3.png

Κάτσε κι εσύ λίγο βρε παιδι μου! Αν και σε καταλαβαίνω κι εγω έτσι ειμαι. Με αυτόν τον τροπο ξεφεύγουμε και λίγο.. Κι εμεις το μεσημέρι κοιμόμαστε γυρω στις 2-4 και το βραδυ γυρω στις 10. Εχουν μάθει στην κούνια τους με πολυ κόπο.. Κι ακόμη κάποιες φορές τελευταία κάνουν νερά αλλα το παλεύουμε.

Αχ το σώμα μου κι εμενα.. Κυριως η πλάτη μου κι η μέση μου.

Καλη επιτυχία στα γλυκακια σου!!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Κάτσε κι εσύ λίγο βρε παιδι μου! Αν και σε καταλαβαίνω κι εγω έτσι ειμαι. Με αυτόν τον τροπο ξεφεύγουμε και λίγο.. Κι εμεις το μεσημέρι κοιμόμαστε γυρω στις 2-4 και το βραδυ γυρω στις 10. Εχουν μάθει στην κούνια τους με πολυ κόπο.. Κι ακόμη κάποιες φορές τελευταία κάνουν νερά αλλα το παλεύουμε.

Αχ το σώμα μου κι εμενα.. Κυριως η πλάτη μου κι η μέση μου.

Καλη επιτυχία στα γλυκακια σου!!!

Αυτο μου λεει κι ο αντρας μου..κατσε,τι κανεις τετοια ωρα κλπ...αλλα ειναι αυτο που λες οντως ετΣι ξεφευγω μιας κ μου αρεΣει να μαγειρευω κ να φτιαχνω γλυκα..κ ειναι η μονη ωρα που ειμαι μονη μου χωρις καποιος να θελει κατι απο μενα...κι εμεις εκει κυμαινομαΣτε με τις ωρες..αυτο οτι μαθανε με κοπο το πιΣτευω κι ιΣως γι αυτο το αναβαλλω..πραγματικα δν εχω τα κουραγια ψυχικα-Σωματικα να το κανω τωρα..αχ αυτος ο πονος...περιμενω ποτε θα μπορεΣω να παω για λουτρα κ μαΣαζ να ιΣιωΣω η μανα!

ΕυχαριΣτω για τν ευχη για τα γλυκα! Μολις τα τελειωΣα θα τα δοκιμαΣω αυριο...ζυμωνω κ τον κιμα κ νανι...ουφ! Αντε καλο μας ξημερωμα Σε ολα τα κοριτΣια!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου να σας ευχηθώ χρόνια πολλά. ...γεματα από αγάπη .....παιδικά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές! !!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα! !!

Λόγω έλλειψης χρόνου δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθησω....εύχομαι όμως μέσα από την καρδιά καλή δύναμη στις φρέσκο μανουλες διδυμων...και στις διδυμοεγκυουλες να έχουν ήρεμες και τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!!Απολαύστε την κάθε φάση από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό αλλά και τον πρώτο καιρό στο σπίτι. ...όλα μπορεί να φαίνονται πολύ δύσκολα αλλά περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός και θα νοσταλγητε στιγμές! !!!Εξάλλου η δύναμη της μανας είναι ανυπέρβλητη και ανεξάντλητη!!!!Καλή χρονιά σε όλες σας!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Μαρτη εισαι κι εσύ οπως κι εγω τότε πολυυυ φοβιτσιαρα!! Μη μασάς ολα θα πάνε καλά!

Myheart υπέροχη η πόλη σας! Περάσαμε υπέροχα. Μέναμε σε ενα ξενοδοχείο στα Λαδάδικα (καταπληκτικό) και τα χαμε ολα στα πόδια μας.. Ωραια μαγαζιά μεζεδοπωλεία βόλτες ξανα βόλτες τέλεια σου λέω. Ελπιζω να το καθιερώσουμε μια φορα το χρόνο. Και τα παιδια ανταποκρίθηκαν φυσιολογικά με την απουσία μας οποτε μου Φυγαν και οι τύψεις..

μαριλιω μου... ειναι ωσπου να καταλαβω οτι εχει γινει το καλυτερο!!!!! (ψαχνω για το καλυτερο παντα!!!!!) μετα φευγει και το αγχος και ο φοβος!!! δλδ τωρα που διαβασα πολυ για την περιδεση και διαβασα και διδυμομανουλες που κανανε και γεννησανε συμπληρωμενη την 36η και την 37η βδοαδα με υγιειη μωρακια και στα κιλα...... και δεν χρειαστηκαν καθολου η λιγες μερες εντατικη.... λεω αν ειναι αυτο το καλυτερο ας το παρει αποφαση... οκ θα αντεξω!!!! αν ειναι να μην κανω εριδεση (αν ετσι το κρινει) και να με τρωει το αγχος σε καθε πονο!!!!! ειναι μανικι για μενα!!!!

οτι ειναι να γινει θα γινει!!!!! παντως σ'ευχαριστω!!!!!

Μαριλιώ μου αφού υπάρχει η δυνατότητα άσε να βοηθάνε...κι εμένα οι δικοί μου κάθονται σχεδόν όλη μέρα όταν έρχονται αλλά έχουμε και την γιαγιά μου στο σπίτι 88 χρονών κι έτσι δεν μπορούν να λείψουν πολύ! εγώ αναγκαστικά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 15.30 περίπου είμαι μόνη μου! κι εμένα τρώνε μόνα τους, το γάλα βέβαια το θέλουν ακόμη στο μπιμπερό..εγώ αυτό που κάνω τελευταία επειδή είχαμε θέμα κ με τον υπνο της ημέρας κ της νύχτας, δεν τα κοιμίζω στο ενδιάμεσο πριν το μεσημέρι αν και νυστάζουν κ τα βάζω κατευθείαν κατα τις 14.00-14.30 ανάλογα κ τι ωρα έχουν ξυπνήσει! συνήθως 7.30-8.00 είμαστε στο πόδι!το βράδυ κάνουμε μπάνιο,τους δίνω το γάλα κ ξαπλώνουμε μαζί ,γυρνάνε γυρνάνε στο τέλος κοιμούνται...ενώ το μεσημέρι μόνο στο καρότσι(να δω πότε θ'αλλάξει αυτό)! έξω θέλει όντως κι άλλο άτομο αν κ τόλμησα 2-3 φορές και τους έβγαλα μόνη μου! τους έβαλα στο αυτοκίνητο κ πήγαμε τζάμπο, κι εκεί μέσα σ'ένα καρότσι(του τζάμπο) κ τα δύο χιχιχι! καλά πήγε! είχα μπαφιάσει όλη μέρα μέσα δεν πήγαινε άλλο!! κι εμείς από του χρόνου λέμε να τα πάμε παιδικό! ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε στρώσει λίγο! καλά η κούραση άστα.....το σώμα μου πονάει μονίμως! καλά κι εγώ είμαι κ μαζόχα δεν κάθομαι λίγο...τώρα κοιμούνται κ μόλις έφτιαξα κουραμπιέδες κ το βράδυ θα κάνω μελομακάρονα..αφού πάμε βόλτα κ γυρίσουμε κ κοιμηθούν βέβαια...α και αυριο περιμένουμε τους νονούς μας για φαγητό...οπότε έχω κ προετοιμασία! καλό ε? :rolleyes:

και εγω μπαφιασα μεσα καρδια μου και κατω στο κρεββατι!!!!!

τελος παντων υπομονη!!!!!

Αυτο μου λεει κι ο αντρας μου..κατσε,τι κανεις τετοια ωρα κλπ...αλλα ειναι αυτο που λες οντως ετΣι ξεφευγω μιας κ μου αρεΣει να μαγειρευω κ να φτιαχνω γλυκα..κ ειναι η μονη ωρα που ειμαι μονη μου χωρις καποιος να θελει κατι απο μενα...κι εμεις εκει κυμαινομαΣτε με τις ωρες..αυτο οτι μαθανε με κοπο το πιΣτευω κι ιΣως γι αυτο το αναβαλλω..πραγματικα δν εχω τα κουραγια ψυχικα-Σωματικα να το κανω τωρα..αχ αυτος ο πονος...περιμενω ποτε θα μπορεΣω να παω για λουτρα κ μαΣαζ να ιΣιωΣω η μανα!

ΕυχαριΣτω για τν ευχη για τα γλυκα! Μολις τα τελειωΣα θα τα δοκιμαΣω αυριο...ζυμωνω κ τον κιμα κ νανι...ουφ! Αντε καλο μας ξημερωμα Σε ολα τα κοριτΣια!!

βρε παιδι μου τι εισαι εσυ!!!! στις δυο τα μεσανυχτα ισως και πιο πολυ να ξαπλωσες!!!!!! μιαμ μιαμ..... μου τρεχουν τα σαλια.... αλλα δεν κανει να φαω!!!!

σου αρεσει ε???? και μενα αλλα οταν δεν ειμαι κουρασμενη!!!!

εισαι σουπερ νοικοκυρα!!!!!

φιλακια στις αγορινες σου!!! και σε σενα!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια! Τι ωραίες μερες ειναι αυτές; Βγήκα για ψώνια γιατι εφέτος ο Άγιος Βασιλης θα φέρει δωράκια. Τα μωρά ήθελαν γιογιό (μα πώς τους ήρθε!!) και τα ζωγραφίσαμε για να πάρει τις ζωγραφιές ο Άγιος Βασιλης και να τους τα φέρει. Ξετρελάθηκαν! Κι εγω μαζί βέβαια γιατι ψοφάω με την όλη ιστορία.. Κούραση κατα τα αλλα βέβαια (τι πρωτότυπο) αλλα δεν υπάρχουν ωραιότερες γιορτές οταν εχεις ειδικά μικρα παιδιά!

Κορίτσια ευχομαι σε ολους μας υγεία και κάθε ευτυχία στις οικογένειες μας και κυριως στα μικρα μας! Να βλεπουμε παντα γελαστές τις φατσούλες τους και να τα καμαρώνουμε! Φιλακια πολλά!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις γράψαμε και γράμμα στο Άι βασιλη με τη βοηθεια της Μαμας και ζητήσανε 5-6 δωρα ο καθενας !!ημαρτον τους εξήγησα οτι πρεπει να παρουν και αλλα παιδακια δωρα αλλα παιδι μου τιποτα αυτα,το χαβά τους!!

Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια! Τι ωραίες μερες ειναι αυτές; Βγήκα για ψώνια γιατι εφέτος ο Άγιος Βασιλης θα φέρει δωράκια. Τα μωρά ήθελαν γιογιό (μα πώς τους ήρθε!!) και τα ζωγραφίσαμε για να πάρει τις ζωγραφιές ο Άγιος Βασιλης και να τους τα φέρει. Ξετρελάθηκαν! Κι εγω μαζί βέβαια γιατι ψοφάω με την όλη ιστορία.. Κούραση κατα τα αλλα βέβαια (τι πρωτότυπο) αλλα δεν υπάρχουν ωραιότερες γιορτές οταν εχεις ειδικά μικρα παιδιά!

Κορίτσια ευχομαι σε ολους μας υγεία και κάθε ευτυχία στις οικογένειες μας και κυριως στα μικρα μας! Να βλεπουμε παντα γελαστές τις φατσούλες τους και να τα καμαρώνουμε! Φιλακια πολλά!

ωραιο και πρακτικο δωρο!!!!! η κουραση...... κουραση!!!! και η χαρα και η ικανοποιηση ειναι να βλεπουμε αυτα τα μουτρακια να γελανε!!!!

ειναι ολος μας ο κοσμος!!!!

Εμεις γράψαμε και γράμμα στο Άι βασιλη με τη βοηθεια της Μαμας και ζητήσανε 5-6 δωρα ο καθενας !!ημαρτον τους εξήγησα οτι πρεπει να παρουν και αλλα παιδακια δωρα αλλα παιδι μου τιποτα αυτα,το χαβά τους!!

μπουγκο μου χαχα πολυυυυ γελασα!!!!!!!

εσυ παρε τους αυτο που νομιζεις οτι θα τους κανει πιο χαρουμενους.......

pioqp3.png

88BZp3.png

γεια σας κοριτσια και απο μενα!!!! σημερα... εκανα λουσιμο...μπανακι... εφτιαξα τα μαλλια καθιστη στο κρεββατι...καθαρισα τα φρυδια μου.... και το απογευμα περιμενουμε ενα ζευγαρι φιλων μας!!!

ο αντρουλης θα ξαναπαει στην δουλεια στις 11/1 και εχει βαλει στοχο να τελειωσει τα μπαλκονια.....

φιλακια σε ολες τις διδυμομανουλες στα μωρακια σας!!!!!και στις διδυμοεγκυουλες!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

ΧΑΡΑ....ΧΑΡΑ....ΧΑΡΑ στην γη

γιατι γεννηθηκε ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ!!!!!!

Εμμανουηλ σημαινει ο Θεος μαζι με μας!!!!!

και ειρηνη επι της γης!!!!!!

ποιος θα μπορουσε να φανταστει πως ενα τετοιο μωρο θα γινοταν ο σωτηρας μας!!!!!!!

πολλα φιλια... και την αγαπη μου σε καθεμια σας!!!!!!!

200247-NativityScene.gif.jpg

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...