Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ειδες πως περναει ο καιρος μαρτη μου;εγω θυμαμαι στον 6 ειχα τοσο μεγαλη κοιλια που ολοι μου λεγανε στις μερες σου ε;; Τι όμορφες αναμνήσεις μου φέρνεις ...φαντασου οτι με τον συζυγο βαλαμε προςφατα το cd της αυχενικης και της β επιπέδου και πολυ το χαρήκαμε!

Διαφημίσεις

Θα σου πω οτι ναι,μέτραγα εβδομαδα,εβδομαδα που περναγε γιατι ειχα και χρονο να σκεφτω.οταν γεννησα με αρκετό τρεξιμο και καμια βοηθεια εκτος του συζύγου ,πολλες φορες λεω πλεον ποτε περασαν οι μηνες τον πρωτο χρονο και δεν προλαβα να τα χαρώ οπως ηθελα σπο το τρεξιμο...

λοιπον φιλεναδιτσες και τωρα τα νεα μου

τελικα και τα δυο μου τα μωρα ειναι ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!!

ενα κατι το παθαμε εχτες και οι δυο.....γιατι ειχαμε συνηθησει στην ιδεα ενα κι ενα!!!!!

αλλαζουν τα σχεδια!!!!! ο Θεος σχεδιαζει και εμες ακολουθουμε!!!!!!

ανησυχησα για λιγο για να μην στεναχωρηθει κι η κορη αλλα τελικα το πηρε πιο ψυχραιμα λεγοντας και χαιδευοντας τρυφερα φιλωντας την κοιλια μου οτι θα ειναι καλυτερο για τα μωρα ετσι και θα κανουν πιο πολυ παρεα μεταξυ τους!!!!!

εγω κι ο αντρουλης μαλλον πιο δυσκολοι στις αλλαγες....... σημερα γελασαμε με την καρδια μας.... γιατι εχτες ειμασταν μαγκωμενοι που μας αλλαξαν τα σχεδια.......

το σημαντικο ειναι οτι ολα πανε αλα με τα μωρα.... η αποκολληση ΝΑΙ!!!!!! σχεδον εξαλειφτηκε...... τα σημαδα πιγματα στον υπερηχο λιγα και θα απορροφηθουν......

επισης μου μεσα σε δυο βδομαδες μου κοβει σταδιακα τα οιστρογονα(cyclakur) και την προγεστερονη (outrogestan) γιατι μου ειπε οτι τα παραγει πια ο καθε πλακουντας......

επισης τις ενεσεις προγεστερονης οσες μειναν για δυο βδοαδες η για τρεις τωρα τεταρτη κυριακη απο μερα παρα μερα..... ευτυχως ο πωπος μου αρχισε να ποναει!!!!χιχι

τις αντιπυκτικες τις συνεχιζω γυριζοντας στα 0,45 ml συμφωνησε και ο αιματολογος!!!!

αυτα ειναι τα καλα νεα!!!!

εχω και δυο λιγο ανησυχητικα το πρωτο:

ανεβηκε η χολυστερινη απο ανωτερο οριο 200 πηγε 307 και το λευκωμα ουρων ειναι λιγο τσιμπημενο......και μου ειε οτι φυσικα δεν ειναι τροφικο αλλα χολυστερινη εγκυμσυνης..... ε????? δεν το ηξερα!!!!!!

γι αυτα θα μιλησω με την νεφρολογο που μου εχει δωσει διατροφη το απογευμα η το βραδυ!!!!!! της εστειλα και ολες τις εξετασες.....

το δευτερο ειναι:

οτι ο τραχηλος ειναι μακρυς προς το παρον αλλα αν μικρινει θα μου κανει περιδεση...... το οποιο μου εξηγεισε ειναι εγχειρηση μιας μερας στο νοσοκομειο...... και μου κανει ραμα για να μην ανοιξει ο τραχηλος και χασω τα μωρα...... εννοειται ξαπλα πολυ.... ξεκουραση....... να σηκωνομαι για φαι και καθαριοτητα δικη μου και προσεκτικα μονο σπιτι.... η με το αμαξι κοντινες διαδρομες!!!!!!!! οχι βολτες.... περιπατους.... ορθοστασια και φυσικα καμια δραστηριοτητα ουτε σεχ!!!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

δεν εχω τι να σας........ μονο θελω....... να συνεχισω να ελπιζω και να προσευχομαι για την δυναμη και την βοηθεα του ζωντανου Θεου στην ζωη μας!!!!!!!

σας φιλω!!!!!!!! μολις εχω νεα απο την νεφρολογο εννοειται οτι θα σας ενημερωσω φιλεναδες!!!!!!!! επομενο ραντεβου γιατρου..... 5 ιανουαριου αν δεν τον χρειαστω εγω (αχρειαστος μεχρι τοτε να'ναι!!!!)

pioqp3.png

88BZp3.png

Μαρτη καλά τα νέα σου! Τα μικρο θεματάκια ειναι αναμενωμενα στις δίδυμες κυήσεις οποτε μη σκας. Κι αν ακόμη χρειαστει να κανεις περιδεση απ οτι εχω μάθει απο κοπέλες του φόρουμ που έκαναν δεν ειναι και τίποτα φοβερό. Σιγουρεύει την εγκυμοσύνη! Οσο για το φύλο δεν ειναι νωρίς ακόμη; Δεν ξέρω τι μηχανήματα εχουν οι γιατροί σου. Εμενα παντως στην αυχενική με καλο υπέρηχο μου είχαν πει μαλλον δυο κορίτσια οτι είχα και οταν πήγα στη β επιπέδου μου ανακοίνωσε τελικά το ενα κι ενα. Οχι οτι με ένοιαζε (αν και ηθελα κατα βάθος ενα αγοράκι) αλλα ως τότε δεν ηταν απόλυτα ξεκάθαρο. Και στο λέω μη τυχόν κι εχεις κι εσύ ανατροπές στην πορεία..:)

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Άντε Μάρτη μου μια χαρά! ε τώρα για τα μικροπροβληματάκια θα προσέξεις θ'ακούσεις τους γιατρούς και όλα καλά θα πάνε!! αγόρια ε?? καλά θα ερωτευθείς παράφορα λέμε!!!! πες τον σύζυγο να σε χαρεί τώρα που μπορεί γιατί μετά σε χάνειιιιιιι!!!:tongue::tongue:

Μαριλιώ ήρθατε στα μέρη μας? πως τα περάσατε? εμείς πάντως τον ένα το είχαμε δει πριν την αυχενική ότι είναι αγόρι, στην 11η εβδ. κ ο ντοκ μου ήταν κ σίγουρος! κ στην αυχενική είδαμε κ τα δύο κι επίσης η γιατρός που μου την έκανε ήταν 100% σίγουρη! :D

καλά mpougos αυτό με το τρέξιμο κ τον χρόνο που περνάει πραγματικά είναι το κάτι άλλο! μου φαίνεται πολύ μακρινο πότε ήταν μια σταλιά κ τώρα λέμε λογάκια!

φιλιά σε όλες!

lZDVp3.png

Καλημερα φιλενάδες μου.μαρτη μου καλα να ειναι και οτι φύλο να ειναι!εμενα να δεις την εκπληξη οταν λιγο πριν τον 3ο εμαθα οτι ειχα διδυμα!!ο ενας σακος πισω απο τον αλλο μικροτερος κρυμμενος,θυμαμαι οτι γυρισαμε και ανακοινώσαμε στα αδερφια μας οτι με το ενα πηραμε δωρο αλλο ενα (χι,χι)!!!οτι ηταν αγορια το είδαμε εκεινη την ημερα αφου ειχαν κοινο πλακουντα ξέραμε οτι ηταν αγορια και τα 2. Οσο αναφορα για την περιδεςη πιστευω οτι αν υπαρχει λόγος να γινεται αλλα το καλυτερο ειναι να γινεται σν θυμαμαι 13-16 εβδομαδα.μιλησε ξανα με το γιατρο σου.

κοριτσια μου γλυκα........ ανησυχω!!!! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση εδω θα ειμαστε να τα λεμε!!!!!

εχτες διαβαζα ολο για περιδεση.... εχει γινει και στην 20 βδομαδα.... παντως απο οτι καταλαβα αλλαζει αναλογα την σοβαροτητα του προβληματος..... ο ντοκ μου, μου ειπε οτι αν ολα πανε καλα θα αποφασισει στην αλλη επσκεψη στις 5/1/16!!!!

βημα βημα για να δουμε!!!!! σας φιλω γλυκα ολες!!!!!

δωστε μπολικα φιλακια στα διδυμακια σας!!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

κοριτσια μου γλυκα........ ανησυχω!!!! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση εδω θα ειμαστε να τα λεμε!!!!!

εχτες διαβαζα ολο για περιδεση.... εχει γινει και στην 20 βδομαδα.... παντως απο οτι καταλαβα αλλαζει αναλογα την σοβαροτητα του προβληματος..... ο ντοκ μου, μου ειπε οτι αν ολα πανε καλα θα αποφασισει στην αλλη επσκεψη στις 5/1/16!!!!

βημα βημα για να δουμε!!!!! σας φιλω γλυκα ολες!!!!!

δωστε μπολικα φιλακια στα διδυμακια σας!!!!!!!!!

Μαρτη μου τέλεια τα νέα σου.

Χαίρομαι πολύ που ξεπεράστηκε η αποκόλληση.

Οσο για το φύλο τα αγοράκια ειναι πολύ αγαπησιάρικα.

Άλλωστε έχεις και την βασίλισσά σου!!!

Δεν ειναι απαραίτητο να κάνεις περιδεση κ μην αγχώνεσαι ψάχνωντας πληροφορίες στο Ίντερνετ.

Αφού ο τράχηλος ειναι οκ δεν χρειάζεται.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου;;; τι κανετε;;;

Εγω εδω κατω στην πεθερα χωρις ιντερνετ μιυ εχουν κοπει τα χερια....μα τι εξαρτηση ειναι το ιντερνετ;;;;

Μαρτη μιυ τι τελεια τα νεα σου αγαπη μου;;; πανε και τα ξαφε και τα πυγματα και ολα!!! Θα κοψεις σιγα σιγα και τα φαρμακα!! Και το utrogestane τελειως θα το κοψεις;; ενενα ο εξωσωματικος μου ειπε λιγο διδυμων 1 των 200 να βαζω!! Βοηθαει και τον τραχηλο να μενει μακρης!!

Τωρα για την περιδεση..τι. να σου πω;;; η μαια η γνωστη μου μου ειπε οι μεγαλες αλλαγες στον σταχηλο σημειωνοντε απο 18 μεχρι 28 εβδομαδων! Αν κρατηθει ο τραχηλος πχ 3 εκατοστα μεχρι 28 εβδομαδων μετα δεν υπαρχει θεμα!!

Ποσο ειναι ο τραχηλο σου;;; ο δικος μου γιατρος ηταν αρνητικος για περιδεση...θεωρει καλυτερο το ουτρο!!

Οσο για τα φυλα των μωρων...κρατα μικρο καλαθει...!! Εγω μεχρι 16 βδομαδων ξεραμε οτι ειχαμε αγορακια.....και φαινονταν πεντακαθαρα αγορακια!!!! Οποτε κρατα ενα μηπως....!!!

Εγω εχτες ειχα doppler!! Ολα τελεια!! Τα μωρα μου τρεφονται καταπληκτικα!!! Εχουμε φτασει αισιως 1077 το αγορι και 1076 το κοριτσι!! Αν συνεχισουν ετσι να μεγαλωνουν θα γεννηθουν πανω απο 2 κιλα!! 12 φεβρουαριου μπαινω στο μηνα μου!! Μετα απο κει ξαι περα οποτε και να γεννηθουν θα ειναι τελεια!!!

Τα μωρακια ειναι και τα 2 με τα κεφαλακια κατω ξαι πιεζουν πολυ!! Κορμακια αριστερα και δεξια της κοιλιας μου..και ποδαρακια ακριβως στο κεντρο του στηθους!! Με εχουν ριμαξει τα πλευρα!!!

Τραχηλος 2.45 . πολυ καλος!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Μαρτη μου τέλεια τα νέα σου.

Χαίρομαι πολύ που ξεπεράστηκε η αποκόλληση.

Οσο για το φύλο τα αγοράκια ειναι πολύ αγαπησιάρικα.

Άλλωστε έχεις και την βασίλισσά σου!!!

Δεν ειναι απαραίτητο να κάνεις περιδεση κ μην αγχώνεσαι ψάχνωντας πληροφορίες στο Ίντερνετ.

Αφού ο τράχηλος ειναι οκ δεν χρειάζεται.

νικη μου για να με προετοιμασει.... κατι του μυριζεται!!!! ισως βλεπει οτι μικρυνε απ'τιςπροηγουμενες φρες !!!!!! τεςπα ισως θα αποφασιστει στις 5/1/16 που θαμε ξαναδει.......ενα σκεφτομαι..... οτι αν ειναι να γεννηθουν αργοτερα.... μηπως δεν μπουν θερμοκοιτιδα..!!!???

μονο ο Θεος ξερει.... και βλεπει το μελλον ας δωσει διακριση και σωστη εκτιμηση στον γιατρο μου!!!!!!

η εμμανουελα πως ειναι?????

πολλα φιλακια σε σενα κι στον νικολα σου!!!!!

Γεια σας κοριτσια μου;;; τι κανετε;;;

Εγω εδω κατω στην πεθερα χωρις ιντερνετ μιυ εχουν κοπει τα χερια....μα τι εξαρτηση ειναι το ιντερνετ;;;;

Μαρτη μιυ τι τελεια τα νεα σου αγαπη μου;;; πανε και τα ξαφε και τα πυγματα και ολα!!! Θα κοψεις σιγα σιγα και τα φαρμακα!! Και το utrogestane τελειως θα το κοψεις;; ενενα ο εξωσωματικος μου ειπε λιγο διδυμων 1 των 200 να βαζω!! Βοηθαει και τον τραχηλο να μενει μακρης!!

Τωρα για την περιδεση..τι. να σου πω;;; η μαια η γνωστη μου μου ειπε οι μεγαλες αλλαγες στον σταχηλο σημειωνοντε απο 18 μεχρι 28 εβδομαδων! Αν κρατηθει ο τραχηλος πχ 3 εκατοστα μεχρι 28 εβδομαδων μετα δεν υπαρχει θεμα!!

Ποσο ειναι ο τραχηλο σου;;; ο δικος μου γιατρος ηταν αρνητικος για περιδεση...θεωρει καλυτερο το ουτρο!!

Οσο για τα φυλα των μωρων...κρατα μικρο καλαθει...!! Εγω μεχρι 16 βδομαδων ξεραμε οτι ειχαμε αγορακια.....και φαινονταν πεντακαθαρα αγορακια!!!! Οποτε κρατα ενα μηπως....!!!

Εγω εχτες ειχα doppler!! Ολα τελεια!! Τα μωρα μου τρεφονται καταπληκτικα!!! Εχουμε φτασει αισιως 1077 το αγορι και 1076 το κοριτσι!! Αν συνεχισουν ετσι να μεγαλωνουν θα γεννηθουν πανω απο 2 κιλα!! 12 φεβρουαριου μπαινω στο μηνα μου!! Μετα απο κει ξαι περα οποτε και να γεννηθουν θα ειναι τελεια!!!

Τα μωρακια ειναι και τα 2 με τα κεφαλακια κατω ξαι πιεζουν πολυ!! Κορμακια αριστερα και δεξια της κοιλιας μου..και ποδαρακια ακριβως στο κεντρο του στηθους!! Με εχουν ριμαξει τα πλευρα!!!

Τραχηλος 2.45 . πολυ καλος!!

ασε ειμαι μπερδεμηνη τζινακι μου...... δεν θυμαμαι ποσο μου ειπε οτι ειναι ο τραχηλος...... ειναι το ενα αγορι πολυ χαμηλα....λιγο πριν το πιπι μου.....και ο πλακουντας του προς τα κατω..... ισως αυτο τον προβληματιζει λιγο!!!! το αλλο αγορι ειναι προς το στομαχι με τον πλακουντα πανω!!!!! και τα δυο κεντρο και δεξια!!!!!!

και εγω οσα διαβασα ηταν στις βδομαδες που σου ειπε η μαια σου!!!!!!

οσο για τα ουτρο και στην πρωτη εγκυμοσυνη μου με ουτρω ξεγεννησα!!!!!

εχω ενα αγχος που μου κοβει τα χαπια για μια βδομαδα ενα ουτρο επι τρες φορες πρ.-μεσ.-βρ. και την επομενη εβδομαδα 1 ουτρω την ημερα!!!!!!και μετα το κοβω τελειως ειπε........ μου φαινεται θα του τηλ να του προτεινω μονη μου το ενα ουτρω την ημερα να το συνεχισω......

ειμαι φοβισμενη.... τι να σου πω!!!!!

στα δικα σου τωρα!!!!!!!!

μπραβο σας!!!!!! τελεια τα νεακια σας!!!!!

συγχαρητηρια για το doppler!!!!!

χαιρομαι πολυ για σενα και τα μωρακια σου!!!!!

απο κιλα σουπερ ειναι τα μαναρια σου!!!!!

η θεση τους ειναι τετοια που θα αισθανεσαι τις κλωτσιες στα πλευρα και στο στο στομαχι!!!!!

κουραγιο φιλεαδα!!!! δυο μηνες και κατι και θα τα εχεις αγκαλια!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Μαρτη εισαι κι εσύ οπως κι εγω τότε πολυυυ φοβιτσιαρα!! Μη μασάς ολα θα πάνε καλά!

Myheart υπέροχη η πόλη σας! Περάσαμε υπέροχα. Μέναμε σε ενα ξενοδοχείο στα Λαδάδικα (καταπληκτικό) και τα χαμε ολα στα πόδια μας.. Ωραια μαγαζιά μεζεδοπωλεία βόλτες ξανα βόλτες τέλεια σου λέω. Ελπιζω να το καθιερώσουμε μια φορα το χρόνο. Και τα παιδια ανταποκρίθηκαν φυσιολογικά με την απουσία μας οποτε μου Φυγαν και οι τύψεις..

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Μαρτη εισαι κι εσύ οπως κι εγω τότε πολυυυ φοβιτσιαρα!! Μη μασάς ολα θα πάνε καλά!

Myheart υπέροχη η πόλη σας! Περάσαμε υπέροχα. Μέναμε σε ενα ξενοδοχείο στα Λαδάδικα (καταπληκτικό) και τα χαμε ολα στα πόδια μας.. Ωραια μαγαζιά μεζεδοπωλεία βόλτες ξανα βόλτες τέλεια σου λέω. Ελπιζω να το καθιερώσουμε μια φορα το χρόνο. Και τα παιδια ανταποκρίθηκαν φυσιολογικά με την απουσία μας οποτε μου Φυγαν και οι τύψεις..

η αλήθεια είναι πως είναι αγαπησιάρα η πόλη μας! :D αν μπορείτε και καλά θα κάνετε να το καθιερώσετε!αφού ήταν οκ κ τα μικρά σας μια χαρά! αχ εμένα σ'αυτή τη φάση που είναι νιώθω πως δεν μπορώ να τ'αφήσω..εχουν τρομερή ανασφάλεια αν δεν είμαι τριγύρω...βέβαια προχθές φώναξα τους γονείς μου(που τους βλέπουν πολύ συχνά κ τους γνωρίζουν καλα) και τ'αφ΄σαμε λίγες ώρες για να πάμε για δουλειές...έκλαψαν όταν έφυγα αλλά μετά ήταν οκ μου είπε η μαμά μου....άλλο βέβαια για ώρες κι άλλο για 2-3 μέρες..

lZDVp3.png

Περα απο τη φάση τους εισαι και το σταθερό τους πρόσωπο myheart μου. Κι αν εχει καλά αυτό!!! Απλώς εχει και λίγο το κόλλημα με τη μανούλα ίσως μεγαλύτερο αν και νομιζω πως τα (δικα μου τουλάχιστον) παιδάκια ειναι σε μεγάλο βαθμό χειριστηκά.. Εγω το χω τσεκάρει αρκετές φορές αυτο και σε διαφορετικά θεματα. Κι εμενα με διεκδικούν πολύ αλλα αν μείνει ωρα η γιαγιά στο σπίτι μετα δεν ξεκολλάνε απο πανω της κι εμενα στο φτύσιμο. Το ιδιο και με τον μπαμπα τους. Τις καθημερινές που λείπει ώρες δεν τον πολυ θέλουν αλλα Π/Σ/Κ τρελαίνονται μαζι του!

Δεν τρελαινομαι να φεύγω χωρις τα παιδια μου. Όμως 2-3 φορές το χρόνο το έχουμε ανάγκη και για την προσωπική μας σχέση και φυσικά για ξεκούραση! Απο τωρα ψηφίζω Θες/νίκη και για του χρόνου δαγκωτό!!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...