Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νίκη χρόνια σου πολλά! Και το Νικόλα σου να τον χαίρεσαι! Νομιζω η καλυτερη ευχή σημερα ειναι να ειστε και οι 4 μαζι συντομα! Ολα θα γινουν! Ειναι δύσκολο να εχεις καλη ψυχολογία το καταλαβαίνω αλλα τα δύσκολα πέρασαν. Λίγο υπομονή ακόμη!

Βεσι να τα χαίρεσαι τα αντράκια σου! Χρόνια τους πολλα κι ευτυχισμένα! Ωρε τι εχει να γίνει μολις γυρίσετε..

Μαρτη υπομονή και πάλι υπομονή! Πιθανότατα μολις κλείσεις το πρώτο 3μηνο εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση και πάρεις λίγο τα πανω σου. Οπως και να χει θα περάσει ο καιρός.. Το αποτέλεσμα μετράει! Μηπως για αρχη να τα έβαζες στο ιδιο δωματιο (που ειναι κατι που συνιστούν και οι ψυχολόγοι για τα διδυμα) να μην ξεβολεψεις και τον αντρούλη σου; Λέω τωρα εγώ..

Κορίτσια εμεις στολίσαμε εχθές και τα μωρα εχουν χαζέψει με τα φωτάκια και τα παιχνιδάκια του δέντρου. Η Αθηνα στον υπνο της το βραδυ παρα μιλούσε χιτουενάτιο δεντο κι ο Αποστολης το πρωι έτρεχε και φώναζε απαπαω βατίλη (μετα καταλάβαμε οτι αγαπάει τον Άγιο Βασίλη). Δεν περίμενα τόση χαρά νόμιζα πως δεν θα καταλάβαιναν και πολλά. Τελικά υπέροχα τα Χριστουγεννα!!

μαριλιω μου τι ομορφες εικονες που μας περιγραφεις......!!!!!!!!

σου ευχομαι να χαρειτε πολυ και να περασετε σουπερ με τα παιδακα σας τις γιορτες!!!!!!

σ'ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις!!!!!

ετσι ειπε και ο γιατρος δλδ οτι αφου κλεισω την 16η βδομαδα θα ομαλοποιηθει η κατασταση!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΦΑΙ...... ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ.... ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ!!!!!!!

εχουμε την δικη μας κρεβατοκαμαρα...... της μεγαλης κορης που ειναι μικρη κρεββατοκαμαρα..... και το δωματιο που ειναι εργαστηριο του αντρουλη..... στην αρχη διπλα μου στην κρεββατοκαμαραμας σε μιακουνια και τα δυο..... ελπιζω να βολευτουμε.. αλλιως θα προσαρμοσουμε τα δεδομενα στα τοτε ζητουμενα!!!!! φιλακια!!!!! και στα δυο σου τα παιδακια!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

εχω 2 κοριτσακια 2 μηνων....ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια που να ξερει καποια φιλη η συγγενης που να χρειαζεται θηλαστρο....εχω ενα και το πουλαω σε πολυ καλη τιμη,ειναι διπλο.δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου γιατι οποια εχει διδυμα θα ξερει οτι δε μενει χρονος για τετοια,ετσι δεν προλαβαινα κ το εχω κ καθεται στο κουτι του...

Διαφημίσεις

καλη μας μερα κοριτσια μου και καλη βδομαδα!!!!!!!

καλως ηρθες μπειμπυμαμυ!!!!!

δεν μας ειπες μαρκα (αν ειναι νοσοκομειακο??) και τιμη......

σας στελνω ενα φιλακι και απο ενα στα διδυμακια σας!!!!!!!

ισις εσενα στελνω τεσσερα ε!!!!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Γειαα σας κοριτσια!! Τι κανετε;;;

Καλως ηρθες babymomy!! Να χαιρεσαι τα μωρακια σου!!

Μαρτη μου τι κανεις αγαπη μου;; πως εισαι;;

Εγω χωρις ιντερνετ δυσκολο να μπω.....

Εγω καλα ειμαι. Με εχουν τρελανει στα κλωτσιδια τα μωρακια μου....εχουν βαλει στοχο τα πλευρα μου...οχι τπτ αλλο εχουν συγκεκριμενο σημειο και πλεον νε πονανε.. !

Την αλλη τεταρτη εχω ραντεβου στην ενδομητρικης για doppler. Να δουμε πως τρεφονται και πως ειναι οι πλακουντες.. Κατα ποσο οριμασανε..!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

κοριτσια μου εγω τηλ στον αιματολογο και μου ειπε να συνεχισω μεχρι την τριτη τις αντιπυκτικες ενεσεις 0,35ml που θα παω να με δει υπερηχογραφικα ο γιατρος μου και να του τηλ να του πω σχετικα με την αποκολληση!!!! το ενθαρρυντικο ειναι...... οτι δεν εχω πιγματα...... και το χρωμα στο χαρτι εχτες και σημερα μειωμενο!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες μια μια!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Βρε Μάρτη μου τι έχεις κάνει με τα ποστ σου? τι μνμ είναι αυτό?? μάλλον νύσταζες πολύ κ έβαλες το μνμ σε άλλο θέμα :tongue::tongue::tongue:

ναι αυτο επαθε καρδια μου!!!!!!!! γελασα με την ψυχη μου μεχρι δακρυων.... το ειπα και στον αντρουλη μου να του επιβεβαιωσω τι βαζω που....!!!!!!!!

θα το αντιγραψω τουλαχστον!!!!!!

σ'ευχαριστω!!!!! εγω σημερα πεντακαθαρη μονο ιχνη απο τσισα στο χαρτι!!!!!

γιουπιιιιιιιιιι!!!!! εσεις πως ειστε??????

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

τελικα καρδια μου.......κοιτα αυτο ηθελα να γραψω σε σας!!!!! μνμ # 39368

ευτυχως το διορθωσα στο δικο μας παρεακι!!!!!!

και στις μανουλες μαιου το ειχα γραψει!!!!!

ηταν κατω κατω αυτο που ηθελα να κανω αντιγραφη επικολληση σε σας......

και μεσα στον υπνο μου ξυπνησα και...... το εκανα λαθος....... ολο αντιγραφη!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

ναι αυτο επαθε καρδια μου!!!!!!!! γελασα με την ψυχη μου μεχρι δακρυων.... το ειπα και στον αντρουλη μου να του επιβεβαιωσω τι βαζω που....!!!!!!!!

θα το αντιγραψω τουλαχστον!!!!!!

σ'ευχαριστω!!!!! εγω σημερα πεντακαθαρη μονο ιχνη απο τσισα στο χαρτι!!!!!

γιουπιιιιιιιιιι!!!!! εσεις πως ειστε??????

ε μα βρε παιδί μου νόμιζα πως μπήκα σε λάθος θέμα!!!

άντε μπράβο! κάθε μέρα κ καλύτερα!! μην ξεθαρεύεις όμως! χαλαραααα!!

εμείς όλα καλά! κούραση απίστευτη! έχω γίνει κομμάτια με το οιδιπόδειο που μας "δέρνει"! φυσιολογικό είπε ο ντοκ για την ηλικία τους κ που είναι αγόρια....απλά εγώ έχω ξεθεωθεί! τα πάντα τα θέλουν από μένα μιας κ βλέπουν τον μπαμπά τους ανταγωνιστικά ως προς εμένα :tongue::tongue:

lZDVp3.png

ε μα βρε παιδί μου νόμιζα πως μπήκα σε λάθος θέμα!!!

άντε μπράβο! κάθε μέρα κ καλύτερα!! μην ξεθαρεύεις όμως! χαλαραααα!!

εμείς όλα καλά! κούραση απίστευτη! έχω γίνει κομμάτια με το οιδιπόδειο που μας "δέρνει"! φυσιολογικό είπε ο ντοκ για την ηλικία τους κ που είναι αγόρια....απλά εγώ έχω ξεθεωθεί! τα πάντα τα θέλουν από μένα μιας κ βλέπουν τον μπαμπά τους ανταγωνιστικά ως προς εμένα :tongue::tongue:

σ'ευχαριστω καρδια μου!!!!!

ειναι φυσικο!!!!! σε διεκδικουν τρεις αντρες.... τρεις προσωπικοτητες.... που θελουν τον χρονο σου.... την προσοχη σου!!!!!

ευτυχισμενη και κουρασμενη δολια μανα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

κοριτσια μου χαθηκαμε!!!!!!!

ειστε ολες καλα......?????? τα μωρα σας?????? στην κοιλια σας????? και τα υπολοιπα στην αγκαλια σας??????

εγω..... αυριο το βραδυ εχω γιατρυλη και ετσι θα τα καμαρωσω!!!!!!!

τα πιγματα εφυγαν εχω μια βδομαδα σχεδον καθαρη.... αισιως διανοιω τον τεταρτο μηνα και εχω να σας πω οτι η κοιλια μου εχει μεγαλωσει αισθητα!!!!

φιλακια πολλα σε ολες σας

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...