Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!

Γεια σου Μάρτη μου!! Απ'ότι βλέπω είσαι πολύ καλύτερα και χαίρομαι!!! Συνέχισε έτσι μπράβο κορίτσι μου!!!

Νίκη-Αντωνία μου από ότι κατάλαβα έρχεται κι η Εμμανουέλα Ελλάδα ή λάθος κατάλαβα? Με το καλό να τη δεχτείτε αν είναι έτσι και με το καλό να στολίσετε το δεντράκι σας..!

Τζίνα βρε τί ωραίο κορίτσι είσαι εσύ και τί ωραία κοιλίτσα!!! Απ'ότι κατάλαβα είσαι λεπτούλα μπράβο! Φτου φτου η κοιλίτσα...!!!!

Μαρίλιω μου με το καλό να στολίσετε! Θα είναι ωραία φέτος θα καταλαβαίνουν τα παιδάκια σου...

Και στις υπόλοιπες διδυμομανούλες καλημέρα! Να είστε όλες καλά!

βεσουλα μου..... μακια!!! ναι ειμαι καλυτερα!!! βλεπω λιγο χρωμα (οχι κοκκινωπο ευτυχως) καπου καπου στο χαρτι!!!! πιγματα ειδα απο την παρασκευη μια φορα λιγα!!!!! μακαρι να συνεχισω ετσι!!!!!

Μάρτη μου δεν θελω να σε αποθαρρύνω αλλα στην εγκυμοσυνη απο τη στιγμη που ξεκινάς αντιπηκτικες απαγορεύεται να τις σταματήσεις παρα μονο να της μειώσεις.τις ενεσεις τις σταματάς 40 ημερες μετα την γεννα!!εγω δεν άντεξα μετα την γεννα τις σταμάτησα μετα απο λιγες ημερες.

μπουγκο μου..... σαν να ειχα κατι καταλαβει......χμ!!!! μακαρι να με παει καλα απο εδω και περα... υπαρχουν βεβαια και ακομα πιο λιγη ποσοτητα σε αντιπυκτικες!!!!! αντε να δουμε!!!!

Νίκη Αντωνια μου εκ πείρας θα σου πω οτι το μωρακι σου θα βγει συντομα και πιστεψε με θα γινει πολυ δυνατό,ανεξάρτητο και θα αποκταει αυτο που θελει σε ολη του ζωη γιατι ετσι έμαθε απο μωρο!!ο μικρος μου μετα απο μερες στην εντατικη και έχοντας κανει 3 χειρουργεια ειναι ενα παιδι ανεξάρτητο,πανέξυπνο και πολυ πιο προχωρημένο απο τον μεγαλο!με το καλο συντομα σπιτι σας το μικρο σας!!

τι ωραιες εικονες!!!!!! και εγω αυτο πιστευω για την εμμανυελα θα ειναι αχτυπητη........ απιαστη...... δυνατη......

ωραια τα ειπες μπουγκο μου......!!!!!!!!!! μακια!!!!!

Εμεναμε εβαλε ραντεβου τριτη 15/12 στις 8,30 το βραδυ δλδ ποτε θα φαω και θα κοιμηθω ενας Θεος ξερει!!!!!!

εως τοτε θα τηλ στον αιματολογο την τριτη 8/12 να τουω πως αω με τις αντιπυκτικες!!!!

πρεπει να καθαρισω απο πιγματα και αιματακια για να κανω και τις εξετασεις της νεφρολογου!!!! οι οποιες ισχυουν εως τις 15/12

ελπιζω ολες να ειστε σουπερ εκτος απο την κουραση!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

μπουγκο μου παλι σαν να αρχισα να βγαζω στο χαρτι και λιγες βλενες!!!!!! και τα πονακια σαν να ειναι περισσοτερα!!!!!! μονο με δυο αντιπυκτικες μικροτερης ποσοτητας!!!!!!

τι θα κανω που θελω να ειμαι καθαρη για να κανω την 24ωρη ουρων και την γενικη ουρων και καλλιεργεια!!!!! οι εξετασεις ληγουν στις 15/12 της νεφρολογου!!!!!

αντε να δουμε παλι τι θα γινει!!!!!

αν ξερεις για τις αντιπυκτικες τιποτα περισσοτερο ενημερωσε με!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!

Είμαι Αθήνα κ περιμενω την Εμμανουέλα με τον μπαμπά της να φτάσουν .

Λογικά κοντεύουν.

Είμαι πτώμα με πονοκέφαλο, οχι κ την καλύτερη διάθεση.

Εχθές ο Νικόλας μου ήταν σκέτη γκρίνια, τον αποχωρίστηκα αλλά κ η αδελφή του μας χρειάζεται.

Οσο για το στολισμα ήρθαν οι φίλες μου εχθές κ στόλισαν γιατί που χρόνος.

Μαρτη μου κάτσε εκει ξάπλα και έχουμε χρόνο να βρεθούμε.

Για τις αντιπηκτικες δεν ξέρω αλλά πιστεύω αν δεν εζεις θρομβοφιλια θα τις σταματήσεις. Έτσι είχε συμβεί σε μένα τουλάχιστον.

Σας ευχαριστώ όλες που μας νοιάζεστε.

Μόλις έφτασαν Ελευσίνα τα καμαρια μου!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Αχ Μπράβο Νίκη-Αντωνία! Ήρθε η Εμμανουέλλα στην Ελλάδα!!

Καλώς τη δέχτηκες κορίτσι μου, περαστικά να ευχηθώ μία ακόμη φορά..

Φιλιά σε σένα,τα παιδάκια σου και όλες τις διδυμομανούλες και τα παιδάκια τους..

Καλό βράδυ φιλενάδες μου!

Διαφημίσεις

Μάρτη μου πως πας;;κοιτα ξεκαθαρα αφου εχεις πονάκια και εστω και λιγο αιμα το παιρνεις αποφαση οτι για χατήρι των ζουζουνιων θα κάτσεις στο κρεββάτι αυτο το διάστημα!!!παρε οσο βοηθεια μπορεις απο γνωστούς,εγω στο τελος που καθησα Κάνενα μηνα ολο με ενα φορητο αγκαλια ημουν,ξερω δεν εκανε αλλα τι να εκανα μονη μου ολη μερα σπιτι...οι αντιπηκτικες ξερω θεμα και τρύπηματα εγω ειχα γινει στην αρχη μωβ που δεν ηξερα να τις κανω αλλα αναγκαίο κακο γμτ

νικη μου καλως τους δεχτηκες!!!!!!!

μεχρι ποτε θα κατσεις???????

ολα καλα θα πανε αγαπημενη μου........ δωσε στην εμμανουελα τωρα ολη την ενεργεια σου...... την χρειαζεται...... η εμμανουελα δεν επεξεργαζεται οτι γυρω ειναι χριστουγεννα....... αρα προσπαθησε να μην της μεταδιδεις την μελαγχολια των γιορτων.....

απ την ωρα που θα γυρισει στο σπιτι σας στα χανια.... θα εχετε πανηγυρι....... ολα τα υποιλοιπα χριστουγεννα ειναι δικα σας!!!!!!!!! σε φιλω πολυ πολυ!!!!!!

μπραβο στις φιλες σου που ηρθαν και στολισαν το δεντρο..... και βοηθησαν..... ο νικολας ετοιμαζεται να βγαλει δοντια!!!!!!!!!!!(γι αυτο και η γκρινια)

μπουγκο μου..... οταν σηκωνομαι για τουαλετα..... κανω και μια βολτα στην κουζινα..... εξαλλου ειμαι πολλες ωρες μονη μου......

κοριτσια και εμενα η κορη μου...... εστεισε το δεντρο... ο συζυγος εβαλε τα φωτακια και φωναξε τρεις φιλες της ακομα που κανει πιο κολλητη παρεα και το στολισαν!!!!!!

αλλαξε η διαθεση μου........ φωτισμενο απο το μεσημερι.........παει κι αυτο!!!!!

βεσι μου καλημερα.... εσυ ποτε ερχεσαι.... σε καμια βδομαδα????

τζινα μου πως πας??? βαραινεις??? ποτε θα πας στο γιατρο ξεχναω!!!!!!!

φιλακια σ'ολες τς διδυμομανουλες και τα παιδακια τους!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!! Χθες τα αγοράκια μας έγιναν ενός χρονών!

Ήρθανε και δύο φίλοι που έχουμε εδώ στην Κύπρο και κόψαμε μια τουρτίτσα, παραγγείλαμε πίτσες και είδαμε και το βιντεάκι μου για τον πρώτο χρόνο τους που είναι σχεδόν έτοιμο..Τους πήραμε και κάτι παιχνιδάκια δώρο.

Το πάρτυ μας βέβαια θα το κάνουμε στην Αθήνα, στο σπίτι μας, όταν επιστρέψουμε.

Μάρτη μου κοντεύουμε, επιστρέφουμε στις 17 Δεκέμβρη, με μικρή πιθανότητα να επιστρέψουμε τέλος Γενάρη για άλλους τρεις μήνες. Θα είναι μόνο για τόσο όμως ακόμα κι αν ξαναέλθουμε γιατί την Άνοιξη επιστρέφω στη δουλειά μου...(αχ και θα μου λείπουν!).

Κοριτσάκια μου θέλω να σας ευχηθώ να σας ζήσουν τα παιδάκια σας, να ειναι τυχερά κι ευτυχισμένα κι όσες είναι έγκυες με το καλό να γεννήσουν!!Νίκη Αντωνία περαστικά και πάλι και μια ευχή να σμίξετε πολύ πολύ σύντομα όλη η οικογένεια!

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!! Χθες τα αγοράκια μας έγιναν ενός χρονών!

Ήρθανε και δύο φίλοι που έχουμε εδώ στην Κύπρο και κόψαμε μια τουρτίτσα, παραγγείλαμε πίτσες και είδαμε και το βιντεάκι μου για τον πρώτο χρόνο τους που είναι σχεδόν έτοιμο..Τους πήραμε και κάτι παιχνιδάκια δώρο.

Το πάρτυ μας βέβαια θα το κάνουμε στην Αθήνα, στο σπίτι μας, όταν επιστρέψουμε.

Μάρτη μου κοντεύουμε, επιστρέφουμε στις 17 Δεκέμβρη, με μικρή πιθανότητα να επιστρέψουμε τέλος Γενάρη για άλλους τρεις μήνες. Θα είναι μόνο για τόσο όμως ακόμα κι αν ξαναέλθουμε γιατί την Άνοιξη επιστρέφω στη δουλειά μου...(αχ και θα μου λείπουν!).

Κοριτσάκια μου θέλω να σας ευχηθώ να σας ζήσουν τα παιδάκια σας, να ειναι τυχερά κι ευτυχισμένα κι όσες είναι έγκυες με το καλό να γεννήσουν!!Νίκη Αντωνία περαστικά και πάλι και μια ευχή να σμίξετε πολύ πολύ σύντομα όλη η οικογένεια!

βεσουλα μου.... βημα βημα οπως ερθουν....θα προσαρμοστουμε.....ο αντρας μου για παραδειγμα εχει κανει το δευτερο παιδικο..... εργαστηριο και στεναχωριεται τι θα γινει...... που θα τα βαλει..... πως θα δουλευει!!!!

την μιση νυχτα σημερα δεν κοιμηθηκε απο τις σκεψεις!!!!!

λεω βεσουλα μου και σε σενα οπως σε μενα και τον αντρουλη μου μην σκεφτεσαι τον αποχωρισμο απο τα αγορακια σου απο τωρα!!!!!! να σου ζησουν..... που ειχαν τα γενεθλια τους επισης!!!!!! να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Νικη μου!!!!! κοριτσι μου χρονια πολλα για την γιορτη σου σημερα!!!!!!!!αν γιορταζεις σημερα......

σου ευχομαι να εκπληρωθουν ολα τα ζητηματα της καρδιας σου!!!!!!!! καθε ευτυχια!!!!παντως γιορταζει ο νικολας σου!!!!!!

να σου ζησει κουκλα μου!!!!! να ειναι υγειης και δυνατος!!!!!!!

φιλακια!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ Μάρτη μου! Ναι κοριτσάκι μου δεν θα το σκέφτομαι..ούτως ή άλλως ήμουνα από τις προνομιούχες που θα πάω στη δουλειά όταν τα αγοράκια μου θα φτάσουν σχεδόν 17 μηνών.. (λόγω διδύμων πήρα μεγαλύτερη άδεια).

Νίκη-Αντωνία Χρόνια Πολλά σε εσένα και στο Νικόλα σου! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κορίτσι μου και σύντομα όλοι στο σπίτι σας!!!

Σε ευχαριστώ Μάρτη μου! Ναι κοριτσάκι μου δεν θα το σκέφτομαι..ούτως ή άλλως ήμουνα από τις προνομιούχες που θα πάω στη δουλειά όταν τα αγοράκια μου θα φτάσουν σχεδόν 17 μηνών.. (λόγω διδύμων πήρα μεγαλύτερη άδεια).

Νίκη-Αντωνία Χρόνια Πολλά σε εσένα και στο Νικόλα σου! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κορίτσι μου και σύντομα όλοι στο σπίτι σας!!!

Πολύχρονα τα αγοράκια σου vesy!!!!!!

Να τα εκατοστήσουν!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια.

Τι παίζει με την άδεια λόγω διδύμων; Δεν ήξερα ότι δικαιούμαστε extra άδεια. Για πες μου.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Νίκη-Αντωνία στο Δημόσιο, σε κάποιους μεγάλους οργανισμούς και Τράπεζες όπως είμαι εγώ μπορείς να πάρεις σωρευτικά το μειωμένο ωράριο μετά την άδεια λοχείας και βγαίνει συνολικά γύρω στους 14 μηνες μαζί με την κανονική άδεια του έτους. Αυτό είναι για ένα παιδί. Για δύο παιδιά (δίδυμα) παίρνεις τρεις επιπλέον μήνες, οπότε πας στους 17.

Τώρα στον ιδιωτικό τομέα νομίζω ότι ισχύει αυτό το 4μηνο+6 μήνες από τον οαεδ=10 μήνες αλλά σίγουρα είναι κι εκεί αυξημένο το μειωμένο ωράριο κατά 1 ώρα για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω διδύμων.Δεν τα ξέρω πολύ καλά γιατί εγώ θα το πάρω το μειωμένο τώρα όλο μαζεμένο και μετά το ωράριό μου θα είναι κανονικό. Ίσως κάποια κοπέλα που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να μας βοηθήσει. Πάντως ακόμα κι αυτό θα είναι χρήσιμο, να γυρνάς δυο τρεις ώρες νωρίτερα όταν τα παιδιά σου είναι μικρά!

Νίκη-Αντωνία στο Δημόσιο, σε κάποιους μεγάλους οργανισμούς και Τράπεζες όπως είμαι εγώ μπορείς να πάρεις σωρευτικά το μειωμένο ωράριο μετά την άδεια λοχείας και βγαίνει συνολικά γύρω στους 14 μηνες μαζί με την κανονική άδεια του έτους. Αυτό είναι για ένα παιδί. Για δύο παιδιά (δίδυμα) παίρνεις τρεις επιπλέον μήνες, οπότε πας στους 17.

Τώρα στον ιδιωτικό τομέα νομίζω ότι ισχύει αυτό το 4μηνο+6 μήνες από τον οαεδ=10 μήνες αλλά σίγουρα είναι κι εκεί αυξημένο το μειωμένο ωράριο κατά 1 ώρα για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω διδύμων.Δεν τα ξέρω πολύ καλά γιατί εγώ θα το πάρω το μειωμένο τώρα όλο μαζεμένο και μετά το ωράριό μου θα είναι κανονικό. Ίσως κάποια κοπέλα που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να μας βοηθήσει. Πάντως ακόμα κι αυτό θα είναι χρήσιμο, να γυρνάς δυο τρεις ώρες νωρίτερα όταν τα παιδιά σου είναι μικρά!

Οκ κούκλα, με κατατόπισες. Σε ιδιωτικό τομέα είμαι όπου ειναι διαφορετικά.

Σ"ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Νίκη χρόνια σου πολλά! Και το Νικόλα σου να τον χαίρεσαι! Νομιζω η καλυτερη ευχή σημερα ειναι να ειστε και οι 4 μαζι συντομα! Ολα θα γινουν! Ειναι δύσκολο να εχεις καλη ψυχολογία το καταλαβαίνω αλλα τα δύσκολα πέρασαν. Λίγο υπομονή ακόμη!

Βεσι να τα χαίρεσαι τα αντράκια σου! Χρόνια τους πολλα κι ευτυχισμένα! Ωρε τι εχει να γίνει μολις γυρίσετε..

Μαρτη υπομονή και πάλι υπομονή! Πιθανότατα μολις κλείσεις το πρώτο 3μηνο εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση και πάρεις λίγο τα πανω σου. Οπως και να χει θα περάσει ο καιρός.. Το αποτέλεσμα μετράει! Μηπως για αρχη να τα έβαζες στο ιδιο δωματιο (που ειναι κατι που συνιστούν και οι ψυχολόγοι για τα διδυμα) να μην ξεβολεψεις και τον αντρούλη σου; Λέω τωρα εγώ..

Κορίτσια εμεις στολίσαμε εχθές και τα μωρα εχουν χαζέψει με τα φωτάκια και τα παιχνιδάκια του δέντρου. Η Αθηνα στον υπνο της το βραδυ παρα μιλούσε χιτουενάτιο δεντο κι ο Αποστολης το πρωι έτρεχε και φώναζε απαπαω βατίλη (μετα καταλάβαμε οτι αγαπάει τον Άγιο Βασίλη). Δεν περίμενα τόση χαρά νόμιζα πως δεν θα καταλάβαιναν και πολλά. Τελικά υπέροχα τα Χριστουγεννα!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...