Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μολις γυρισα απο το γιατρο!!! Ολα καλα!! Τα μωρακια μεγαλωνουν!!

850γρ το αγορακι

830γρ το κοριτσακι!!

Τρεφονται μια χαρα!!!

Μου ειπε σε 2 βδομαδες να κλεισω για doppler! Ειναι ακριβη εξεταση;; την κανατε οι μανουλες εδω;;;

τέλεια τα νέα σας!!! μπράβο!!

εγώ ντόπλερ δεν έκανα! ο ντοκ μου έκρινε πως δεν χρειαζόταν μιας κ τα μωρά για τις εβδομάδες τους ήταν πάντα μεγαλούτσικα! κ φαντάσου πως είμαι κ μινιόν.. κυπαρίσσι 1.50 :tongue: κ 47 κιλά ξεκίνησα

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Βγαζω με θηλαστρο 6-8 φορες την ημερα. Τους πρωτους πεντε μηνες 8 φορες την ημερα. Το βραδυ 12 4 κ 8 το πρωι μετα κ αλλες πεντε φορες μεσα στην ημερα. Δεν ειναι οτι δεν μπορουσα να θηλασω αλλα με διευκολυνε να κανω καλυτερο καταμερισμο του γαλακτος οταν το μαζευα κ να ξερω ποσο πινει το καθενα κ να το δινουμε κ πιο γρηγορα κ να μπορει να βοηθησει η νταντα που εχω, συχνα πεινανε τα δυο η κ τα τρια μαζι. Κρεμες ξεκινησαμε οταν μπηκαμε στον εκτο. Κατοτσι της μπραιταξ εχω κ εγω.

Mariliw και Anchelita χρόνια πολλά! στα παιδακια σας... γερακαι οπως επιθυμηται

Anchelita με το καλο η γεννα σου γλυκεια μου!!!!!

isis μου σ'ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σου!!!! συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!!! ακομα το βγαζεις με θυλαστρο??? δλδ μετα δεν πιανουν στηθος???? λες στο μνμ σου οτι μια φορα την ημερα τα θυλαζεις αρα με στηθος σωστα??? ποσα γευματα βγαζεις με θυλαστρο δηλ??? εχετε αρχισει και αλλες τροφες????

αχ εκεινος ο μηνας στην αρχη... δυσκολος ε????

καλο κουραγιο αγαπη μου!!!!!!! φιλησε τα μου!!!!!!!!

ελπιζω να εχω κι εγω!!!!!! στην αγνωστη πορεια!!!!!!

Βγαζω με θηλαστρο 6-8 φορες την ημερα. Τους πρωτους πεντε μηνες 8 φορες την ημερα. Το βραδυ 12 4 κ 8 το πρωι μετα κ αλλες πεντε φορες μεσα στην ημερα. Δεν ειναι οτι δεν μπορουσα να θηλασω αλλα με διευκολυνε να κανω καλυτερο καταμερισμο του γαλακτος οταν το μαζευα κ να ξερω ποσο πινει το καθενα κ να το δινουμε κ πιο γρηγορα κ να μπορει να βοηθησει η νταντα που εχω, συχνα πεινανε τα δυο η κ τα τρια μαζι. Κρεμες ξεκινησαμε οταν μπηκαμε στον εκτο. Κατοτσι της μπραιταξ εχω κ εγω.

Συγχαρητήρια, τα μωρά σου είναι πολύ τυχερα που ξεπερνας οποιες δυσκολίες για το καλό τους.μη σε χάσουμε να μας λες τα νέα σου :-D

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Μπραβο βρε ισις συγχαρητήρια! Εχει δίκιο η ouranionectar δίνε κουράγιο και σας μας που με δυο βαριγκομουμε ενίοτε..

Κορίτσια μολις κοιμηθηκαν τα μωρα. Ειμαι μπαλκόνι για τσιγάρο και βλέπω γυρω μου παντού τα σπίτια στολισμένα. Μύρισε οντως Χριστουγεννα. Κι εγω έλεγα ειναι νωρίς ακόμη αλλα το Σ/Κ στολιζουμε, το αποφάσισα! Εχω κανει προετοιμασία στα μωρα και το περιμένουν. Εχω ψωνίσει και κατάλληλα στολίδια γιατι για μπάλες δεν ειμαστε εννοειται...:) Εχω 3 χρόνια χωρις κανονικό δέντρο θα του δώσω να κατάλαβει! Τωρα ποσο θα αντέξει και τι θα απομείνει θα δείξει... Πηρα και φάτνη και τους λέω ιστορίες και βλέπω τα ματάκια τους να με κοιτάνε τόσο ενθουσιασμένα και τρελαίνομαι. Νομιζω πως ειναι κομβικό σημείο τα 2 χρόνια. Τις τελευταίες βδομαδες παρατηρώ έντονες αλλαγές πάνω τους. Άλλη συνεννόηση ομιλία ακόμη και πειθαρχία μπορω να πω. Δεν ξέρω εσεις τι λέτε σχετικά.. Και έξω ειμαστε καλυτερα δεν ειμαι συνέχεια στην τσίτα. Το "πρόβλημα" βέβαια της ζήλιας συνεχίζεται. Σε ολα όμως! Η Αθηνα παιζει με εργαλεία και ο Αποστολής θέλει το μωρό του να κοιμηθεί (νορμαλ;)! Αφήστε που με διεκδικούν και οι δυο απίστευτα και ταυτόχρονα!

Άσχετο κανονίσαμε και 4ημερο ταξιδάκι με τον άντρα μου (συνδυασμένο) με δουλειά για Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα κι οπως καταλαβαίνετε μια αναστάτωση την εχω.

Έχουμε και γεννητούρια ε! Anchelita με το καλο την τοξοτινα σου! Περιμενουμε νέα!

Και στα υπόλοιπα κορίτσια τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Μολις γυρισα απο το γιατρο!!! Ολα καλα!! Τα μωρακια μεγαλωνουν!!

850γρ το αγορακι

830γρ το κοριτσακι!!

Τρεφονται μια χαρα!!!

Μου ειπε σε 2 βδομαδες να κλεισω για doppler! Ειναι ακριβη εξεταση;; την κανατε οι μανουλες εδω;;;

τελεια τζινακι μου!!!! συγχαρητηρια!!!!! με το καλο να μεγαλωσουν!!!!!!

τέλεια τα νέα σας!!! μπράβο!!

εγώ ντόπλερ δεν έκανα! ο ντοκ μου έκρινε πως δεν χρειαζόταν μιας κ τα μωρά για τις εβδομάδες τους ήταν πάντα μεγαλούτσικα! κ φαντάσου πως είμαι κ μινιόν.. κυπαρίσσι 1.50 :tongue: κ 47 κιλά ξεκίνησα

αντε καρδουλα μου πες το... καιεχω διαβασει αρθρα και αρθρα για το υψος της μητεραςκαι την πρωοροτητα και τα ελλειποβαρη μωρα!!!!!!

εγω 1,55 με 54 κιλα!!!!! τι λες θα αντεξω????

Μάκια διδυμομανούλα!!!!

τι γλυκο!!!!!μου αρεσε!!!! φιλακια!!!!!

Καλε εγω δεν εχω μωρα,εχω αντρες πια!!!χι,χι μια χαρουλα ζωηροί ζωηροί ειναι!!!! Ξεκουραση μέλλουσες μανουλες

φιλησε τους αντρες σου ματσς μουτσς!!!!!!!

μπραβο κοπελα μου!!!!! και παλι μπραβο!!!!!!!! εχεις προγραμμα και με την ρουτινα τα μωρα σου αισθανονται ηρεμια και ασφαλεια!!!! συγχαρητηρια!! ο Θεος να σου δινει υγεια και δυναμη!!!!!!!!

Συγχαρητήρια, τα μωρά σου είναι πολύ τυχερα που ξεπερνας οποιες δυσκολίες για το καλό τους.μη σε χάσουμε να μας λες τα νέα σου :-D

που εισαι εσυ καλε????? μακια!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε ισις συγχαρητήρια! Εχει δίκιο η ouranionectar δίνε κουράγιο και σας μας που με δυο βαριγκομουμε ενίοτε..

Κορίτσια μολις κοιμηθηκαν τα μωρα. Ειμαι μπαλκόνι για τσιγάρο και βλέπω γυρω μου παντού τα σπίτια στολισμένα. Μύρισε οντως Χριστουγεννα. Κι εγω έλεγα ειναι νωρίς ακόμη αλλα το Σ/Κ στολιζουμε, το αποφάσισα! Εχω κανει προετοιμασία στα μωρα και το περιμένουν. Εχω ψωνίσει και κατάλληλα στολίδια γιατι για μπάλες δεν ειμαστε εννοειται...:) Εχω 3 χρόνια χωρις κανονικό δέντρο θα του δώσω να κατάλαβει! Τωρα ποσο θα αντέξει και τι θα απομείνει θα δείξει... Πηρα και φάτνη και τους λέω ιστορίες και βλέπω τα ματάκια τους να με κοιτάνε τόσο ενθουσιασμένα και τρελαίνομαι. Νομιζω πως ειναι κομβικό σημείο τα 2 χρόνια. Τις τελευταίες βδομαδες παρατηρώ έντονες αλλαγές πάνω τους. Άλλη συνεννόηση ομιλία ακόμη και πειθαρχία μπορω να πω. Δεν ξέρω εσεις τι λέτε σχετικά.. Και έξω ειμαστε καλυτερα δεν ειμαι συνέχεια στην τσίτα. Το "πρόβλημα" βέβαια της ζήλιας συνεχίζεται. Σε ολα όμως! Η Αθηνα παιζει με εργαλεία και ο Αποστολής θέλει το μωρό του να κοιμηθεί (νορμαλ;)! Αφήστε που με διεκδικούν και οι δυο απίστευτα και ταυτόχρονα!

Άσχετο κανονίσαμε και 4ημερο ταξιδάκι με τον άντρα μου (συνδυασμένο) με δουλειά για Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα κι οπως καταλαβαίνετε μια αναστάτωση την εχω.

Έχουμε και γεννητούρια ε! Anchelita με το καλο την τοξοτινα σου! Περιμενουμε νέα!

μαριλιω μου τι ομορφα που ειναι οταν κι εγω κοιτα εξω το βραδυ..... σε καμια διαδρομη κρεββατι-τουαλετας και δεν εχουν κλεισει τα παντζουρια μας ακομα!!!!!

να περασετε ωραια στην βορεια γλυκεα συμπρωτευουσα!!!!! μην αγχωνεσαι!!!! ο,τι γινει!!!! τι θα γινει!!!!! περισσοτερες βολτες..... οι δυο σας θα πατε ε??? καταλαβα καλα???

pioqp3.png

88BZp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! αχ μόλις έκατσα κι εγώ! τα βλαστάρια μου όλη μέρα με μισή ώρα ύπνο! τώρα έβαλα κάτι μαφιν να ψηθούν, έβαλα ένα ποτήρι κρασί κ χαλαρώνω!

με το καλό να στολίσετε!!!! εμένα το χαζεύουν πάντως!!

αχ αυτό με την ζήλια κ την διεκδίκηση! όλα τα ζητάνε από μένα! νερό,φαγητό,γάλα,μπάνιο,ντύσιμο...ΟΛΑ!! Τα έχω παίξει! ο άντρας μου θέλει να βοηθήσει κ δεν μπορεί! δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ αφού ασχολούμαι εξίσου κ με τους δύο κ επειδη είμαι πολύ δίκαιη γενικά προσπαθώ να μην αφήνω κανέναν παραπονεμένο! άντε να δούμε κι εμείς όταν γίνουμε 2 χρ.!!αχ καλώς να έρθετε στην πόλη μας!! να περάσετε όμορφα!!

αντε καρδουλα μου πες το... καιεχω διαβασει αρθρα και αρθρα για το υψος της μητεραςκαι την πρωοροτητα και τα ελλειποβαρη μωρα!!!!!!

εγω 1,55 με 54 κιλα!!!!! τι λες θα αντεξω????

βλακείες κατ'εμέ!!! μια χαρά θ'αντέξεις με τις οδηγίες του γιατρού! εγώ κ δουλειά πήγαινα κ οδηγούσα μέχρι τελευταία! ίσως παίζει κ ρόλο ότι έβαλα μόνο 13 κιλά...σ'αυτό είχα λίγο αυστηρό ντοκ :tongue:

lZDVp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! αχ μόλις έκατσα κι εγώ! τα βλαστάρια μου όλη μέρα με μισή ώρα ύπνο! τώρα έβαλα κάτι μαφιν να ψηθούν, έβαλα ένα ποτήρι κρασί κ χαλαρώνω!

με το καλό να στολίσετε!!!! εμένα το χαζεύουν πάντως!!

αχ αυτό με την ζήλια κ την διεκδίκηση! όλα τα ζητάνε από μένα! νερό,φαγητό,γάλα,μπάνιο,ντύσιμο...ΟΛΑ!! Τα έχω παίξει! ο άντρας μου θέλει να βοηθήσει κ δεν μπορεί! δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ αφού ασχολούμαι εξίσου κ με τους δύο κ επειδη είμαι πολύ δίκαιη γενικά προσπαθώ να μην αφήνω κανέναν παραπονεμένο! άντε να δούμε κι εμείς όταν γίνουμε 2 χρ.!!αχ καλώς να έρθετε στην πόλη μας!! να περάσετε όμορφα!!

βλακείες κατ'εμέ!!! μια χαρά θ'αντέξεις με τις οδηγίες του γιατρού! εγώ κ δουλειά πήγαινα κ οδηγούσα μέχρι τελευταία! ίσως παίζει κ ρόλο ότι έβαλα μόνο 13 κιλά...σ'αυτό είχα λίγο αυστηρό ντοκ :tongue:

πολυ με ενθαρρυνει το παραδειγμα σου καρδουλα μου!!!!!

τα αγορια σου θα γινουν και δυο ετων και εδω θαμαστε να μας λες τα κατορθωματα και τις κατακτησεις τους........φιλακια καιστους τρεις σας

μπρουγκο....

ισις εισαι το αραδειγμακαι η ενθαρρυνση μας!!!!!

νικη μου τι νεα???

ουρανιο νεκταρ.....

μαριλιω......

τζινακο μου.....

μαρμιν...

Ancellita.....

βεσουλα μου.....

πως ειστε!!!!!!!?????????

εγω καλυτερα απο τα πιγματα.. δοξα στον θεο!!!!!

σημερα αρχισα με συμβουλη του αιματολογου κατοπιν των εξετασεων... αντιπυκτικη μικροτερης δοσης...τοσαλοσπιρ το ξεχναμε ειπε!!!!! σε μια βδομαδα θελει να τηλ να του πω πως αω!!!!!

οι απογευματινοι πονοκεφαλοι καλα κρατουν παντως!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

πολυ με ενθαρρυνει το παραδειγμα σου καρδουλα μου!!!!!

τα αγορια σου θα γινουν και δυο ετων και εδω θαμαστε να μας λες τα κατορθωματα και τις κατακτησεις τους........φιλακια καιστους τρεις σας

μπρουγκο....

ισις εισαι το αραδειγμακαι η ενθαρρυνση μας!!!!!

νικη μου τι νεα???

ουρανιο νεκταρ.....

μαριλιω......

τζινακο μου.....

μαρμιν...

Ancellita.....

βεσουλα μου.....

πως ειστε!!!!!!!?????????

εγω καλυτερα απο τα πιγματα.. δοξα στον θεο!!!!!

σημερα αρχισα με συμβουλη του αιματολογου κατοπιν των εξετασεων... αντιπυκτικη μικροτερης δοσης...τοσαλοσπιρ το ξεχναμε ειπε!!!!! σε μια βδομαδα θελει να τηλ να του πω πως αω!!!!!

οι απογευματινοι πονοκεφαλοι καλα κρατουν παντως!!!!!!

Μπράβο μαρτάκι! Μόλις σταματήσεις κ τις αντιπηκτικές θα εξαφανιστεί κ το αίμα.

Όσο λιγότερα κιλά τόσο καλύτερα αν κ δε σε φοβάμαι, είσαι αδυνατη.

Εμεις καλά, στον αγώνα. Την Παρασκευή έρχομαι Αθήνα.

Δέντρο θα στολίσω αύριο παρόλο που διάθεση δεν έχω.

Για τον μικρό θα το κάνω βασικά.

Mariliw καλά να περασετε:tongue:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια κι ευχαριστώ πολύ!

Μαρτη περνάει ο καιρός.. Θα δεις ολα θα πάνε καλά! Σιγά σιγά με μικρούς στόχους και υπομονή!

Myheart κι εσενα έτσι τα αγόρια σου ε; Πανω σου! Κι εμενα αν και εχουν και τις γιαγιάδες καμια φορα σε προτίμηση.. Τα Σ/Κ όμως που ειμαστε μόνοι με τον άντρα μου όλη τη μέρα δεν τους χαρίζομαι.. Ολα μοιρασμένα με το μπαμπά! Μετα τον συνηθίζουν και τη Δευτερα που φεύγει για δουλειά κλαίνε. Και Φτου κι απ την αρχη!

ΝικηΑντωνια πως ειναι η κορούλα σου; Κι εσύ βασικά τι κανεις; Σε νιώθω λίγο πεσμένη ή μου φαίνεται;

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Μπράβο μαρτάκι! Μόλις σταματήσεις κ τις αντιπηκτικές θα εξαφανιστεί κ το αίμα.

Όσο λιγότερα κιλά τόσο καλύτερα αν κ δε σε φοβάμαι, είσαι αδυνατη.

Εμεις καλά, στον αγώνα. Την Παρασκευή έρχομαι Αθήνα.

Δέντρο θα στολίσω αύριο παρόλο που διάθεση δεν έχω.

Για τον μικρό θα το κάνω βασικά.

Mariliw καλά να περασετε:tongue:

αγαπουλα μου....... θα μου τις κοψουν τις αντιπυκτικες καποτε αραγε???

προς το παρον μειωσε την δοση....

ποοοοοσο θελω να σε δω δεν λεγεται!!!!!! τελος παντων σκεφτομαι καποια στιγμη να σε παρω τηλ!!!!! ισως την παρασκευη..... δεν θελω να σου αφαιρεσω ουτε στιγμη απο τον αντρα σου και το κοριτσακι σου!!!!!!

να υποθεσω οτι την παρασκευη θα ρθει και η εμμανουελα με τον μπαμπα της???? μολις μαθεις γραψε λεπτομερειες και ποτε φτανεις πρωι απογ?

ε κανε μια προσπαθεια για να ειναι στολισμενα...... οπως ακριβως το ειπες... για να βλεπεις τα ματακια και την εκφραση και τα χαμογελα του νικολα!!!!!!

νικουλα μου του χρονου θα το στολισεις με αλλη χαρα και για τα δυο σου τα παιδακια που θα το κοιταν και θα λενε και λογακια και θα κανουν και παλαμακια... και αγκαλιτσες στον μπαμπα και στη μαμα.......

αχ...... κοριτσακι μου..... ψυχραιμια και δυναμη να σε γεμιζει ο θεος μας!!!!!! φιλακια πολλα

Καλημέρα κορίτσια κι ευχαριστώ πολύ!

Μαρτη περνάει ο καιρός.. Θα δεις ολα θα πάνε καλά! Σιγά σιγά με μικρούς στόχους και υπομονή!

Myheart κι εσενα έτσι τα αγόρια σου ε; Πανω σου! Κι εμενα αν και εχουν και τις γιαγιάδες καμια φορα σε προτίμηση.. Τα Σ/Κ όμως που ειμαστε μόνοι με τον άντρα μου όλη τη μέρα δεν τους χαρίζομαι.. Ολα μοιρασμένα με το μπαμπά! Μετα τον συνηθίζουν και τη Δευτερα που φεύγει για δουλειά κλαίνε. Και Φτου κι απ την αρχη!

ΝικηΑντωνια πως ειναι η κορούλα σου; Κι εσύ βασικά τι κανεις; Σε νιώθω λίγο πεσμένη ή μου φαίνεται;

μαριλιω οταν γυρισετε απο το ταξιδι να δεις πως θα κολλησουν πανω σας!!!!!!! ας αναζωγονηθειτε και εσεις.... σαν ζευγαρι λιγο!!!!!!!!

μετα με γεματες μπαταριες εχετε να δωσετε πιο πολλη αγαπη στα παιδακια σας!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Γεια σου Μάρτη μου!! Απ'ότι βλέπω είσαι πολύ καλύτερα και χαίρομαι!!! Συνέχισε έτσι μπράβο κορίτσι μου!!!

Νίκη-Αντωνία μου από ότι κατάλαβα έρχεται κι η Εμμανουέλα Ελλάδα ή λάθος κατάλαβα? Με το καλό να τη δεχτείτε αν είναι έτσι και με το καλό να στολίσετε το δεντράκι σας..!

Τζίνα βρε τί ωραίο κορίτσι είσαι εσύ και τί ωραία κοιλίτσα!!! Απ'ότι κατάλαβα είσαι λεπτούλα μπράβο! Φτου φτου η κοιλίτσα...!!!!

Μαρίλιω μου με το καλό να στολίσετε! Θα είναι ωραία φέτος θα καταλαβαίνουν τα παιδάκια σου...

Και στις υπόλοιπες διδυμομανούλες καλημέρα! Να είστε όλες καλά!

Μάρτη μου δεν θελω να σε αποθαρρύνω αλλα στην εγκυμοσυνη απο τη στιγμη που ξεκινάς αντιπηκτικες απαγορεύεται να τις σταματήσεις παρα μονο να της μειώσεις.τις ενεσεις τις σταματάς 40 ημερες μετα την γεννα!!εγω δεν άντεξα μετα την γεννα τις σταμάτησα μετα απο λιγες ημερες.

Νίκη Αντωνια μου εκ πείρας θα σου πω οτι το μωρακι σου θα βγει συντομα και πιστεψε με θα γινει πολυ δυνατό,ανεξάρτητο και θα αποκταει αυτο που θελει σε ολη του ζωη γιατι ετσι έμαθε απο μωρο!!ο μικρος μου μετα απο μερες στην εντατικη και έχοντας κανει 3 χειρουργεια ειναι ενα παιδι ανεξάρτητο,πανέξυπνο και πολυ πιο προχωρημένο απο τον μεγαλο!με το καλο συντομα σπιτι σας το μικρο σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...