Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αχ σκεφτομαι αν φτανει για αρχη μια κουνια κρεββατι!!!!! επισης σκεφτομαι για καροτσι τι αραγε βολευει πιο πολυ το ενα πισω στο αλλο η διπλα διπλα!!!!!

σκεψεις στροβιλιζουν το μυαλο μου με απειρα πως????

ε κατι θα γινει!!

ευχαριστω για τις συμβουλες σας καρδιαμου και μπουγκο μου!!!! θα σας ρωταω πως βολευτηκατε εσεις?????

Για τους 3-4 πρωτους μηνες εγω τα ειχα σ ενα κρεβατι κ χωρουσαν ανετα. Καροτσι με βολεψε το διπλα διπλα για πολλους λογους. 1ον ειναι ελαφρυτερα κ πιο μικρα οταν διπλωνουν οποτε χωρανε σταυτοκινητα μας. Εχω δοκιμασει δυο καροτσια. Το αρια twin perego κ το b agile britax. Το δευτερο κλασεις ανωτερο κ αυτο κ κρατησα φυσικα. Καμια σχεση με το αρια το οποιο ελαφρυ μεν απαραδεκτο δε απο θεμα κυλισης. Οι ροδες του ειναι μικρες κ οι θεσεις θεοστενες. Επισης δν ξαπλωνει η πλατη τελειως. Το δε μπριταξ απλα αψογο!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Νικη αντωνια εχω καιρο να μπω κ δεν εχω παρακολουθησει ομως ευχομαι ταχεια αναρωση στην μικρη εμμανουελα. Εγω με τριδυμα εξι μηνων τωρα βγαζω νε θηλαστρο κ δινω με μπιμπερο κ καποιο συμπληρωμα σκονη. Θηλαζω μια φορα την ημερα ενα γευμα γιατι μου αρεσει πολυ η επαφη με το μωρακι μου .

Κοριτσια χαθηκα. Δεν εχω προλαβει να διαβασω νεα. Ελπιζω ολες μανουλες κ παιδακια να ειστε καλα. Εμεις καναμε χαλαρο οικογενειακο παρτακι την Κυριακη για τα 2α γενεθλια των κοριτσιων μου. Ηταν ωραια. Μεγαλωνουν τα αστερια μου. Κ την αλλη βδομαδα περιμενουν κ την μπεμπα αδερφη τους. Ολα ειναι ετοιμα για τη νεα αφιξη. Οταν με το καλο ερθει η μικρη θα σας ενημερωσω. Φιλια σε ολες

zh9bp2.png

Για τους 3-4 πρωτους μηνες εγω τα ειχα σ ενα κρεβατι κ χωρουσαν ανετα. Καροτσι με βολεψε το διπλα διπλα για πολλους λογους. 1ον ειναι ελαφρυτερα κ πιο μικρα οταν διπλωνουν οποτε χωρανε σταυτοκινητα μας. Εχω δοκιμασει δυο καροτσια. Το αρια twin perego κ το b agile britax. Το δευτερο κλασεις ανωτερο κ αυτο κ κρατησα φυσικα. Καμια σχεση με το αρια το οποιο ελαφρυ μεν απαραδεκτο δε απο θεμα κυλισης. Οι ροδες του ειναι μικρες κ οι θεσεις θεοστενες. Επισης δν ξαπλωνει η πλατη τελειως. Το δε μπριταξ απλα αψογο!

ετσι σκεφτομαι στο κρεβατι της κορης μου!!!!!! χρειαζονται και πορτ μεμε η καλαθουνες????? αν τοδιπλο καροτσι γινεται πορτ μπεμπε για να το μεταφερεις στο σαλονι!!!!!

εχω την εντυπωση οτι με την μια κουνια στην αρχη και το καροτσι θα τα καταφερω!!!!! μετα θα τρυπωσω στην αποθηκη ν(γιατι δεν παει ανσανσερ στην αποθηκη) οταν με το καλο θα γεννησω και θα βρω αυτα που δεν θα εχει βρει ο αντρουλης ισως!!!!!!

Νικη αντωνια εχω καιρο να μπω κ δεν εχω παρακολουθησει ομως ευχομαι ταχεια αναρωση στην μικρη εμμανουελα. Εγω με τριδυμα εξι μηνων τωρα βγαζω νε θηλαστρο κ δινω με μπιμπερο κ καποιο συμπληρωμα σκονη. Θηλαζω μια φορα την ημερα ενα γευμα γιατι μου αρεσει πολυ η επαφη με το μωρακι μου .

τριδυμα ουαου.... ποια βδομαδα τα γεννησες???? πως τα καταφερνεις κοριτσι μου???? εννοειται δεν δουλευεις ε????? συγχαρητηρια και καλη δυναμη???? ποσα κιλογραμμαρια βγηκανε???? το θυαστρο ειναι νοσοκομειακο???? μεινανε πολλες μερες στην μοναδα????

συγνωμη για τον βομβαρδισμο των ερωτησεων!!!!αλλα μου φαινεται δυσκολο και με τα διδυμα!!! πως τα θηλαζεις?? με μαξιλαρι θυλασμου διδυμων και μετα το τριτο ε??? να τα χαιρεσαι και να στε ευτυχισμενοι!!!!!

τι υψος εχεις.... καποια σαιτ λενε οτι παιζει ρολο στο χωρο της μητρας.... εγω ειμαι κοντουλα 1,56 και μικρο καμωμενη οχι κοκκαλιαρα ομως!!!!!

συγχωραμε για τιςαποριες μου που ειναι ανησυχιες μου!!!!!!

Κοριτσια χαθηκα. Δεν εχω προλαβει να διαβασω νεα. Ελπιζω ολες μανουλες κ παιδακια να ειστε καλα. Εμεις καναμε χαλαρο οικογενειακο παρτακι την Κυριακη για τα 2α γενεθλια των κοριτσιων μου. Ηταν ωραια. Μεγαλωνουν τα αστερια μου. Κ την αλλη βδομαδα περιμενουν κ την μπεμπα αδερφη τους. Ολα ειναι ετοιμα για τη νεα αφιξη. Οταν με το καλο ερθει η μικρη θα σας ενημερωσω. Φιλια σε ολες

με το καλο θα γεννησεις με καισαρικη η θα προσπαθησεις φυσιολογικα?????? θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

εσύ κορίτσι μου με τα τρίδυμα είσαι ηρωίδα! δεν το συζητώ!!! μπράβο!!

να της χαίρεσαι!!! με το καλό κι η μπέμπα σας τώρα!!!

ετσι σκεφτομαι στο κρεβατι της κορης μου!!!!!! χρειαζονται και πορτ μεμε η καλαθουνες????? αν τοδιπλο καροτσι γινεται πορτ μπεμπε για να το μεταφερεις στο σαλονι!!!!!

εχω την εντυπωση οτι με την μια κουνια στην αρχη και το καροτσι θα τα καταφερω!!!!! μετα θα τρυπωσω στην αποθηκη ν(γιατι δεν παει ανσανσερ στην αποθηκη) οταν με το καλο θα γεννησω και θα βρω αυτα που δεν θα εχει βρει ο αντρουλης ισως!!!!!!

εγώ δεν είχα πορτ μπεμπε ούτε καλαθούνες. τα διπλα καρότσια που κυκλοφορούν ελλάδα συνήθως δεν είναι 3 σε 1 δλδ δεν έχουν πορτ μπεμπε κ καθισματάκι αυτοκ.-αυγό... κυκλοφορεί ένα τ'ετοιο αλλά έχει περίπου 1500Ε!

μια κούνια κ καρότσι σου φτάνουν γι αρχή! γενικά σε βλέπω αγχωμένη! χαλάρωσε, έχεις ακόμη καιρό μπροστά σου κ τα ίδια τα μωρά θα σε οδηγήσουν!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα που γεννηθηκαν πολυ μικρα τα κοιμιζα σε καλαθουνες μεχρι 5-6 μηνων μετα τα εβαλα σε ενα δωματιο σε διαφορετικές κουνιες.καροτσι ειχα το twin perego πολυ ελαφρυ και με βόλεψε παρα πολυ γιατι οταν δουλευε ο αντρας μου τα πηγαινα βολτα συνεχεια αλλα ειχα και καρότσια απλα μπαστούνια και απο 1,5 χρονων οταν πηγαίναμε ολοι μαζι βολτα τα πηγαίναμε με τα ξεχωριστα καρότσια

Γεια σας διδυμομανουλες!!! Χαθηκαα αλκα δεν εχω ιντερνετ...... Μενουμε με τα πεθερικα και δεν πιανω ιντερνετ συνεχεια απο το δικο μας σπιτι....

Μαρτη μου εγω για αρχη θα εχω στο δωματιο μου 2 λικνο...θα τα δανειστω εννοειται γιατι και αυτα ειναι πανακριβα...το πιο φθηνο 150 ευρω και το χρειαζομαι μονο για 5 μηνες... Θα εχω και το δωματιο ετοιμο εννοειται! Καροτσι θα συμφωνησω με τη my heart για το britax ειναι τελειο!!! Αυτο θα παρω και γω!! Βεβαια η τιμη του σε σχεση με το perego ειναι πιο τσιμπιμενη αλλα δεν βαριεσαι...!

Επεισης θα εχω και ριλαξ για οταν καθομαι στο σαλονι(χλωμο το βλεπω να γινετε συχνα) να τα εχω και αυτα μαζι! Ριλαξ που ειναι για νεογεννητα.

Τωρα για το θυλασμο δεν αγχονομαι! Οπως τα καταφερω....θα κανω αποκληστικο;; θα κανω μικτο;; δεν ξερω οπως βγει!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

εσύ κορίτσι μου με τα τρίδυμα είσαι ηρωίδα! δεν το συζητώ!!! μπράβο!!

να της χαίρεσαι!!! με το καλό κι η μπέμπα σας τώρα!!!

εγώ δεν είχα πορτ μπεμπε ούτε καλαθούνες. τα διπλα καρότσια που κυκλοφορούν ελλάδα συνήθως δεν είναι 3 σε 1 δλδ δεν έχουν πορτ μπεμπε κ καθισματάκι αυτοκ.-αυγό... κυκλοφορεί ένα τ'ετοιο αλλά έχει περίπου 1500Ε!

μια κούνια κ καρότσι σου φτάνουν γι αρχή! γενικά σε βλέπω αγχωμένη! χαλάρωσε, έχεις ακόμη καιρό μπροστά σου κ τα ίδια τα μωρά θα σε οδηγήσουν!

εχεις δικιο αλλα ολες τις σκεψεις δεν τιςδαμαζεις εγκαιρα παντα!!!!!

ευχαριστω παντως!!!!

μαλλον θαμεινω με την κουνια μονο διπλα μου στην αρχη κατεβαινει τελειως η βγαινει απο την μια πλευρα το καγκελο και εχει ροδακια με στοπ... εξαλλου θα ερθει μια η αλλη σφινωμενο με τον τοιχο απο την πλευραμου και θα αφησουμε και εναν μικρο διαδρομο για τον μπαμπα αλλιως στο κατωμερος του κρεββατιου μας εχω πολυ χωρο εχω και καναπε μπαμπου θα τον βγαλω και θαβαλω την κουνια τωρα την αλαξιερα θα δω εκεινη την ωρα που θα χωρεσει!!!!!!

και οταν ερθουμε σπιτι μετα θα παρω καροτσι μαλλον και αν χρειαζεται κατι ενα ενα!!!!

Γεια σας διδυμομανουλες!!! Χαθηκαα αλκα δεν εχω ιντερνετ...... Μενουμε με τα πεθερικα και δεν πιανω ιντερνετ συνεχεια απο το δικο μας σπιτι....

Μαρτη μου εγω για αρχη θα εχω στο δωματιο μου 2 λικνο...θα τα δανειστω εννοειται γιατι και αυτα ειναι πανακριβα...το πιο φθηνο 150 ευρω και το χρειαζομαι μονο για 5 μηνες... Θα εχω και το δωματιο ετοιμο εννοειται! Καροτσι θα συμφωνησω με τη my heart για το britax ειναι τελειο!!! Αυτο θα παρω και γω!! Βεβαια η τιμη του σε σχεση με το perego ειναι πιο τσιμπιμενη αλλα δεν βαριεσαι...!

Επεισης θα εχω και ριλαξ για οταν καθομαι στο σαλονι(χλωμο το βλεπω να γινετε συχνα) να τα εχω και αυτα μαζι! Ριλαξ που ειναι για νεογεννητα.

Τωρα για το θυλασμο δεν αγχονομαι! Οπως τα καταφερω....θα κανω αποκληστικο;; θα κανω μικτο;; δεν ξερω οπως βγει!!!

ναι τζινακι μου!!!!! οπως τα φερει ο μεγαλοδυναμος!!!!!!!! αρχικα να ολοκληρωθουν και να γεννηθουν υγειη!!!!!! αυτο προεχει!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Anchelita χρόνια σας πολλά! Γερές και τυχερές οι κορακλες σου! Και με το καλο η νέα άφιξη!

Κι εμας καναμε παρτάκι την Πεμπτη για τα γενεθλια των μωρων. Δεν ηταν και τόσο οικογενειακό ήμασταν πολλοί μπορω να πω. Τα μωρα διαλέξανε τους καλεσμένους οποτε δεν μπορουσα να κάνω κι αλλιώς.. Περάσαμε πολυ ωραια και συγκινητικά μπορω να πω.. Σβήσανε τα 2 κεράκια τους αφου πρώτα είπαν το τραγουδάκι το ενα στο άλλο μόνα τους!

Αυτα! Ελπιζω όλες να ειστε καλά! Οι αγωνιες ειναι φυσιολογικές δεν πρέπει όμως να τις αφήνουμε να μας καταβάλουν. Φιλακια!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Γεννησα 32 εβδ. Ηταν 1520, 1520 1300. Υψος 1,61. Εμειναν εικοσι ημερες τα μεγαλυτερα κ συν δεκα ημερες η μικρουλα

Το γαλα το βγαζω με θηλαστρο νοσοκομειακο εγω εχω παρει αμεντα αλλα κ της μεντελα ειναι πολυ καλο κ πιο γνωστο. Οταν θηλαζω με στηθος τα θηλαζω ενα ενα. Με το καλο να ερθουν τα ζουζουνια σου!

τριδυμα ουαου.... ποια βδομαδα τα γεννησες???? πως τα καταφερνεις κοριτσι μου???? εννοειται δεν δουλευεις ε????? συγχαρητηρια και καλη δυναμη???? ποσα κιλογραμμαρια βγηκανε???? το θυαστρο ειναι νοσοκομειακο???? μεινανε πολλες μερες στην μοναδα????

συγνωμη για τον βομβαρδισμο των ερωτησεων!!!!αλλα μου φαινεται δυσκολο και με τα διδυμα!!! πως τα θηλαζεις?? με μαξιλαρι θυλασμου διδυμων και μετα το τριτο ε??? να τα χαιρεσαι και να στε ευτυχισμενοι!!!!!

τι υψος εχεις.... καποια σαιτ λενε οτι παιζει ρολο στο χωρο της μητρας.... εγω ειμαι κοντουλα 1,56 και μικρο καμωμενη οχι κοκκαλιαρα ομως!!!!!

συγχωραμε για τιςαποριες μου που ειναι ανησυχιες μου!!!!!!

με το καλο θα γεννησεις με καισαρικη η θα προσπαθησεις φυσιολογικα?????? θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!

Mariliw και Anchelita χρόνια πολλά! στα παιδακια σας... γερακαι οπως επιθυμηται

Anchelita με το καλο η γεννα σου γλυκεια μου!!!!!

isis μου σ'ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σου!!!! συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!!! ακομα το βγαζεις με θυλαστρο??? δλδ μετα δεν πιανουν στηθος???? λες στο μνμ σου οτι μια φορα την ημερα τα θυλαζεις αρα με στηθος σωστα??? ποσα γευματα βγαζεις με θυλαστρο δηλ??? εχετε αρχισει και αλλες τροφες????

αχ εκεινος ο μηνας στην αρχη... δυσκολος ε????

καλο κουραγιο αγαπη μου!!!!!!! φιλησε τα μου!!!!!!!!

ελπιζω να εχω κι εγω!!!!!! στην αγνωστη πορεια!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!!

Ancellita να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Με το καλό το νέο μέλος...!!:P

Μαρίλιω να σου ζήσουν και σένα! Ωραία περάσατε στο πάρτυ σας, πολύ συγκινητικό αυτό με το τραγουδάκι.. Μπράβο! Ετοιμάζουμε κι εμείς ιδέες για τα γενέθλια μας, θα τα κάνουμε μόλις γυρίσουμε Ελλάδα, σε είκοσι μέρες δηλαδή περίπου.Σκέφτηκα να έχουμε και θέμα. Θα είναι αστεράκι-φεγγαράκι με μία τούρτα σε σχήμα φεγγαριού και την άλλη αστεριού. Πλάκα θα έχει! Αλλά θα το κάνουμε σε πιο στενό κύκλο, με την οικογένεια, αδέλφια ξαδέλφια, θα είναι και δύο πολύ μικρά παιδάκια και ένα λίγο μεγαλύτερο. Του χρόνου, θα κάνουμε πιο μεγάλο πάρτυ που μάλλον για αυτό το λόγο θα το κάνουμε σε κάποιον χώρο. Φέτος που είναι μικρά στο σπίτι..

Μάρτη μου μπράβο για την αυχενική σου! Κάτσε ξαπλωμένη και όλα θα πάνε καλά..περνάνε οι μέρες. Σου στέλνω τρία φιλάκια!!

Τζίνα αγοράσατε τελικά τα κρεβατάκια τους?

Isis να σου ζήσουν τα μωρά σου! Αισθάνομαι ότι το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα παρόλο που από ότι φαντάζομαι θα κουράζεσαι.. Μπράβο πολύ χαίρομαι!! Και μια χαρά γεννήθηκαν τα μωράκια για τρίδυμα..

Mpougos και My heart και υπόλοιπες διδυμομανούλες τί κάνουν τα διδυμάκια σας? Σας χαιρετώ κι εσάς και τα παιδάκια σας.

Κορίτσια στολίσατε? Θα στολίσετε? Για πείτε...Εμείς κι αυτό όταν γυρίσουμε Ελλάδα. Είμαι τολμηρή και λέω να στολίσουμε δένδρο, το πολύ πολύ να το βγάλουμε γρήγορα, εξάλλου θα το βάλουμε και αργά..

Πολλά φιλιά από εμένα!

Καλημέρα φιλενάδες μου!!

Ancellita να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Με το καλό το νέο μέλος...!!:P

Μαρίλιω να σου ζήσουν και σένα! Ωραία περάσατε στο πάρτυ σας, πολύ συγκινητικό αυτό με το τραγουδάκι.. Μπράβο! Ετοιμάζουμε κι εμείς ιδέες για τα γενέθλια μας, θα τα κάνουμε μόλις γυρίσουμε Ελλάδα, σε είκοσι μέρες δηλαδή περίπου.Σκέφτηκα να έχουμε και θέμα. Θα είναι αστεράκι-φεγγαράκι με μία τούρτα σε σχήμα φεγγαριού και την άλλη αστεριού. Πλάκα θα έχει! Αλλά θα το κάνουμε σε πιο στενό κύκλο, με την οικογένεια, αδέλφια ξαδέλφια, θα είναι και δύο πολύ μικρά παιδάκια και ένα λίγο μεγαλύτερο. Του χρόνου, θα κάνουμε πιο μεγάλο πάρτυ που μάλλον για αυτό το λόγο θα το κάνουμε σε κάποιον χώρο. Φέτος που είναι μικρά στο σπίτι..

Μάρτη μου μπράβο για την αυχενική σου! Κάτσε ξαπλωμένη και όλα θα πάνε καλά..περνάνε οι μέρες. Σου στέλνω τρία φιλάκια!!

Τζίνα αγοράσατε τελικά τα κρεβατάκια τους?

Isis να σου ζήσουν τα μωρά σου! Αισθάνομαι ότι το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα παρόλο που από ότι φαντάζομαι θα κουράζεσαι.. Μπράβο πολύ χαίρομαι!! Και μια χαρά γεννήθηκαν τα μωράκια για τρίδυμα..

Mpougos και My heart και υπόλοιπες διδυμομανούλες τί κάνουν τα διδυμάκια σας? Σας χαιρετώ κι εσάς και τα παιδάκια σας.

Κορίτσια στολίσατε? Θα στολίσετε? Για πείτε...Εμείς κι αυτό όταν γυρίσουμε Ελλάδα. Είμαι τολμηρή και λέω να στολίσουμε δένδρο, το πολύ πολύ να το βγάλουμε γρήγορα, εξάλλου θα το βάλουμε και αργά..

Πολλά φιλιά από εμένα!

Καλημερα!!! Δεν τα εχου κλεισει ακομα!! Μεσα Δεκεμβριου θα τα κλεισουμε ωστε ο συζηγος να αδειασει το δωματιο σιγα σιγα!!! Εχουμε την κρεβατοκαμαρα που ειχαμε αρραβωνιασμενοι!! Να την παει στο χωριο!! Δεν τα βιαζομαι να σου πω την αληθεια! Ετσι κιαλλιως για ενα 5μηνο 6 μηνο θα τα εχω στο δωματιο μας σε λικνα! Οποτε!!!

Γενικα ο συζηγος ειναι βιαστικος!!! Τα θελει απο τωρα ολα ετοιμα!! Περιττω να σου πω οτι εχει παρει πανες νο1 νο2...συνολο καπου 400!!! Εχει παρει σχεδον απο ολες τις μαρκες εκτος της pampers.. Δεν τις εχει βρει σε προσφορα!! Πολλες babylino τις puffies nannys libero chico..χμμμ δεν θυμαμαι τι αλλο εχει παρει! Αφρολιυτρα κρεμες συγκαματος χτενακια ψαλιδακια αποφρακτηρες μυτης... Κανα 2 φανελακια 2 φορμακια πετσετακια μπουρνουζακια κουβερτουλες πανες αγκαλιας πετσετακια για τις γουλιες κανα 3 4 μπιμπερο δεν θυμαμαι τι αλλο πηρε!! Γενικα οτι εχει σχεση για τις πρωτες μερες!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Καλημερα!!! Δεν τα εχου κλεισει ακομα!! Μεσα Δεκεμβριου θα τα κλεισουμε ωστε ο συζηγος να αδειασει το δωματιο σιγα σιγα!!! Εχουμε την κρεβατοκαμαρα που ειχαμε αρραβωνιασμενοι!! Να την παει στο χωριο!! Δεν τα βιαζομαι να σου πω την αληθεια! Ετσι κιαλλιως για ενα 5μηνο 6 μηνο θα τα εχω στο δωματιο μας σε λικνα! Οποτε!!!

Γενικα ο συζηγος ειναι βιαστικος!!! Τα θελει απο τωρα ολα ετοιμα!! Περιττω να σου πω οτι εχει παρει πανες νο1 νο2...συνολο καπου 400!!! Εχει παρει σχεδον απο ολες τις μαρκες εκτος της pampers.. Δεν τις εχει βρει σε προσφορα!! Πολλες babylino τις puffies nannys libero chico..χμμμ δεν θυμαμαι τι αλλο εχει παρει! Αφρολιυτρα κρεμες συγκαματος χτενακια ψαλιδακια αποφρακτηρες μυτης... Κανα 2 φανελακια 2 φορμακια πετσετακια μπουρνουζακια κουβερτουλες πανες αγκαλιας πετσετακια για τις γουλιες κανα 3 4 μπιμπερο δεν θυμαμαι τι αλλο πηρε!! Γενικα οτι εχει σχεση για τις πρωτες μερες!!!

τζινα μου τι συγκινητικες στιγμες!!!!!!

τι ομορφα!!!!! μονο και το πολυ σε τρεις μηνες!!!!! θα τα κρατησεις στην αγκαλια σου!!! υπεροχο!!!!!

το καροτσι το κλεισατε η αργοτερα???? τα λικνα ποτε θα σας τα δωσουν?????

Βεσι μου αντε με το καλο κοντευεις να ερθεις στην πατριδα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...