Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!

Ναι Νίκη σε θυμάμαι. Χαίρομαι που πάει καλά η μικρή σου, σε θαυμάζουμε όλες εδώ μέσα για το θάρρος σου!

Μάρτη μου κάτσε ξαπλωμένη και να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα σιγά σιγά. Μπάνιο να μην κάνεις, κάνε μόνο ντουζ κάθε δυο τρεις μέρες. Μήπως να κάνεις και ντουζ καθιστή σε κάποιο σκαμνάκι? Το πιο βασικό είναι να ξεκουράζεσαι και να είσαι ήρεμη. Όσο περνάνε οι εβδομάδες θα νιώθεις πολύ καλύτερα!

Τζίνα χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα. Πρόσεχε και εσύ όσο μπορείς τις επόμενες εβδομάδες, είσαι τόσο κοντά στο να φτάσεις σε μια ασφαλή εβδομάδα!! Εσύ τί έχεις? Αγοράκι και κοριτσάκι? Άρχισες να κοιτάς καθόλου για πραγματάκια τους? Μπορείς και από το internet να μην κουράζεσαι..

Φιλάκια φιλενάδες μου να έχετε όλες ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

σευχαριστω πολυ! Μα να πεις οτι εχω κουραστει;;; σπιτι και ξαπλα ειμαι!

τα εχω δει ολα...απαισια αισθηση...δεν κουνιεται και απο κει να ξαλαφροσω λιγο...συνεχια με σκουνταει το μικρακι μου...λογικο ειναι..μη μικρη τον στριμωχνει πολυ....εχει πιασει ολο το χωρο..!!

εχω δει πραγματακια! Εχουμε κλεισει τα καθησματακια αυτοκινητου...σημερα ή αυριο θα παμε να δουμε κατι κρεβατακια..μτα εστεισαν χτες και θα παμε να τα δουμε και αν ειναι τα κλεινουμε και αυτα! Πηραμε και μερικα πραγματακια για τον πρωτο καιρο!! Τρελενομαι!!;;

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!! Τι κανετε;; χαθηκα αλλα δεν εχω ιντερνετ ...και με το κινητο δεν μου ανοιγει ολες τις ενημερωσεις.....

Νικη μου περαστικα στην μικρουλα....ειπαμε ει αι δυνατη μαχητρια...ολα καλα θα πανε!!

Μαρτη μου υπομονη....θα περασουν ολα!!!!

Εγω κοριτσια εχτες περασα μια εφιαλτικη νυχτα.....ειπα τωρα θα γεννησω...

Με επιασε μια αισθηση οταν κουνιοταν το μωρο σα να ανοιγει ολο το συστημα....τραχηλος κολπος και οτι σπρωχνει για να βγει......καποιες φορες ηταν επιπονο.

Και τωρα το νιωθω....πηγα στο γιατρο με ειδε...ολα καλα. Τραχηλος 3 εκ. Και κλειστος.... Ειναι ο μπεμπης χαμηλα και σπρωχνει με το χερι του...

Πα πα πα....χαλια αισθηση....

πωπω μου εκοψες την χολη βρε τζινακι μου!!!!

σε παρακαλω κατσε κατω απο την μπαρα.........που να τρεχεις για να δεις τα κρεββατακια....... θα παει ο αντρουλης θα σου στειλει μια φωτο απο το κινητο του και θα του πεις αν συμφωνεις!!!!!!!!!

τζινα πρεπει να παρουν δεκα βδομαδες τουλαχιστον ακομα τα μωρα!!!!

σκεψου τοαγορακι σου που εχει και την αδερφη του στο σβερκο του... πως αντεχει το χρυσο σου κι κανε υπομονη!!!! ο μεγαλυτερος σκοπος ειναι να μεινουν και να μεγαλωσουν οσο πιο πολυ γινεται!!!! να βγουν γερα και ολοκληρωμενα μωρα!!!! τουλαχιστον ας κανουμε αυτο το σπουδαιο και βαρετο εργο εμεις!!!! ΞΑΠΛΑ!!!!!!

οτι κι αν αποφασισεις να κινησε αργα και προσεκτικα!!!!!

αχ βεσι μου.. υπομονη κανω!!!!

εχτες βγηκε λιγο πιγμα.... σημερα δοξα τον θεο τιποτα!!!!

να σου εξομολογηθω μια "γκαφα" να την πω!!!!!

εχτες απο το μεσημερι ειχα καουρες... ηθελα να ενεργηθω για τριτη φορα αλλα δεν.... ποναγε το στομαχι μου ψηλα..... ρεβομουνα συνεχεια ειχα πονακια.... ζαλαδα.... ναυτια.... νευρα... αργω να φαωγια μεσημερι για να μην χασει η κορη μου το μαθημα.... αργω να φαω για βραδυ γιατι δεν ηθελα λογω της καουρας και μολις εφαγα και παω να παρω τα χαπια ανακαλυπτω οτι δεν ειχα παρει τα μεσημεριανα..... σοκ.... γι αυτο λεω οτι τα επαθα ολα μαζι τα συμπτωματα.... μου ερχοταν να κλαψω....... που τα ειχα ξεχασει...... και λιγο πριν με πιασει πανικος επειδη τα πονακια ηταν εκει..... τα κοπανισα ολα μαζι δηλ διπλη δοση μεσ- βραδινου ουτρω και οιστρογονων τα αλλα ηταν οι βιταμινες!!!!στις 23,30το βραδυ ολα αυτα τωρα!!!!!!

κοιμηθηκα μια χαρα...... σηκωθηκα μια φορα τουαλετα και μετα στις 6,30 το πρωι.... και σημερα περδικι.... δοξα τον θεο!!!!! εχω και την ενεση σημερα το βραδυ εξτρα!!!!!

αυτα επαθα!!!!!!

εσυ και τα μικρα σου καλα????? φιλια και καλο σκ με τον αντρουλη σου και τα μωρα σας βεσι μου!!!!!!

τα εχω δει ολα...απαισια αισθηση...δεν κουνιεται και απο κει να ξαλαφροσω λιγο...συνεχια με σκουνταει το μικρακι μου...λογικο ειναι..μη μικρη τον στριμωχνει πολυ....εχει πιασει ολο το χωρο..!!

εχω δει πραγματακια! Εχουμε κλεισει τα καθησματακια αυτοκινητου...σημερα ή αυριο θα παμε να δουμε κατι κρεβατακια..μτα εστεισαν χτες και θα παμε να τα δουμε και αν ειναι τα κλεινουμε και αυτα! Πηραμε και μερικα πραγματακια για τον πρωτο καιρο!! Τρελενομαι!!;;

ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!!

νικη μου η εμμανουελα σου ειναι ενα ζωντανο θαυμα!!!!!!! α Θεος της δινει δυναμη και εχει αποδειξει οτι θελει να ερθει στο σπιτακι της και εκεινη να απολαυσει τα χαδια σας και την συντροφια σας!!!!!

μεινε δυνατη οπως εισαι αναζητησε την δικη Του δυναμη οταν νιωθεις οτι σου τελειωνει...... η δικη σου και παλι και παλι......

ευχομαι το ευαισθητο στομαχακι της να εχει μια ομαλη λειτουργια και να δεχτει και το γαλατακι!!!!!!!!

να μου φιλησεις τον νικολα στην κοιλιτσα του!!!! σε σκεφτομαι.... να προσεχεις και εσυ... φιλια πολλα για ενα ηρεμο σκ!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Αχ τι καλά που ετοιμάζεστε σιγά σιγά.

Κάθε φορά και κάτι κι ετσι δεν θα κουράζεσαι.

Τέλεια είναι η διαδικασία!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πωπω μου εκοψες την χολη βρε τζινακι μου!!!!

σε παρακαλω κατσε κατω απο την μπαρα.........που να τρεχεις για να δεις τα κρεββατακια....... θα παει ο αντρουλης θα σου στειλει μια φωτο απο το κινητο του και θα του πεις αν συμφωνεις!!!!!!!!!

τζινα πρεπει να παρουν δεκα βδομαδες τουλαχιστον ακομα τα μωρα!!!!

σκεψου τοαγορακι σου που εχει και την αδερφη του στο σβερκο του... πως αντεχει το χρυσο σου κι κανε υπομονη!!!! ο μεγαλυτερος σκοπος ειναι να μεινουν και να μεγαλωσουν οσο πιο πολυ γινεται!!!! να βγουν γερα και ολοκληρωμενα μωρα!!!! τουλαχιστον ας κανουμε αυτο το σπουδαιο και βαρετο εργο εμεις!!!! ΞΑΠΛΑ!!!!!!

οτι κι αν αποφασισεις να κινησε αργα και προσεκτικα!!!!!

αχ βεσι μου.. υπομονη κανω!!!!

εχτες βγηκε λιγο πιγμα.... σημερα δοξα τον θεο τιποτα!!!!

να σου εξομολογηθω μια "γκαφα" να την πω!!!!!

εχτες απο το μεσημερι ειχα καουρες... ηθελα να ενεργηθω για τριτη φορα αλλα δεν.... ποναγε το στομαχι μου ψηλα..... ρεβομουνα συνεχεια ειχα πονακια.... ζαλαδα.... ναυτια.... νευρα... αργω να φαωγια μεσημερι για να μην χασει η κορη μου το μαθημα.... αργω να φαω για βραδυ γιατι δεν ηθελα λογω της καουρας και μολις εφαγα και παω να παρω τα χαπια ανακαλυπτω οτι δεν ειχα παρει τα μεσημεριανα..... σοκ.... γι αυτο λεω οτι τα επαθα ολα μαζι τα συμπτωματα.... μου ερχοταν να κλαψω....... που τα ειχα ξεχασει...... και λιγο πριν με πιασει πανικος επειδη τα πονακια ηταν εκει..... τα κοπανισα ολα μαζι δηλ διπλη δοση μεσ- βραδινου ουτρω και οιστρογονων τα αλλα ηταν οι βιταμινες!!!!στις 23,30το βραδυ ολα αυτα τωρα!!!!!!

κοιμηθηκα μια χαρα...... σηκωθηκα μια φορα τουαλετα και μετα στις 6,30 το πρωι.... και σημερα περδικι.... δοξα τον θεο!!!!! εχω και την ενεση σημερα το βραδυ εξτρα!!!!!

αυτα επαθα!!!!!!

εσυ και τα μικρα σου καλα????? φιλια και καλο σκ με τον αντρουλη σου και τα μωρα σας βεσι μου!!!!!!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!!

νικη μου η εμμανουελα σου ειναι ενα ζωντανο θαυμα!!!!!!! α Θεος της δινει δυναμη και εχει αποδειξει οτι θελει να ερθει στο σπιτακι της και εκεινη να απολαυσει τα χαδια σας και την συντροφια σας!!!!!

μεινε δυνατη οπως εισαι αναζητησε την δικη Του δυναμη οταν νιωθεις οτι σου τελειωνει...... η δικη σου και παλι και παλι......

ευχομαι το ευαισθητο στομαχακι της να εχει μια ομαλη λειτουργια και να δεχτει και το γαλατακι!!!!!!!!

να μου φιλησεις τον νικολα στην κοιλιτσα του!!!! σε σκεφτομαι.... να προσεχεις και εσυ... φιλια πολλα για ενα ηρεμο σκ!!!!

Ναι Μάρτη μου έτσι είναι. Ώρες ώρες σκέφτομαι: τι αμαρτίες πληρώνει το μωράκι μου. Μάλλον τις δικές μας.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Πρέπει να είσαι πολυ δυνατή Νίκη με την περιπέτεια της μικρής σε θαυμαζω.Περαστικα κι οσο λιγότερο χρόνο γίνεται στα νοσοκομεία ακομη.Αντε να σμιξουν τα αδερφακια επιτέλους!

Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Θα πάρει καιρό για να σμίξουν.

Δυστυχώς!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Νίκη Αντωνία χίλιες ευχές κι απο μένα να πάνε ολα καλα γρήγορα για τη γλυκιά σου κορούλα. Απ οτι καταλαβα ειστε εξωτερικό και σε καλα χέρια! Δεν ξέρω τι εχει η κορούλα σου νομιζω όμως πως σιγά σιγά κάνετε βηματάκια. Και μπραβο σας. Και σε κεινη και σε σας που τη στηρίζετε. Οσο για τον αδελφούλη της ας κανει λίγο υπομονή ακόμη... Τα διδυμα εξαλλου εχουν τέτοιο σύνδεσμο που καταφέρνουν να επικοινωνούν με καποιο τροπο ακόμα κι απο μακρυά!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Ναι Μάρτη μου έτσι είναι. Ώρες ώρες σκέφτομαι: τι αμαρτίες πληρώνει το μωράκι μου. Μάλλον τις δικές μας.

ειναι ευλογημενη και δυνατη!!!!!! στην αδυναμια μας φανερωνεται η δυναμη του θεου τελεια!!

κουραγιο γλυκεια μου!!!!!

φυσικα και ο Θεος ειναι απειραστος κακου!!!!! μονο καλο μπορει νακανει γιατι ειναι ευσπλαχνια και αγαπη!!!!!

το γιατι επιτρεπει τις επιθεσεις να μας χτυπουν ειναι στο δικο του χερι και εχει σκοπους καλους στο τελος για μας!!!!!!!

ειναι ο μονος που μπορει το σκοταδι να το κανει φως!!!!!!

και ο μονος που οταν τον ζητουμε επεμβαινει αμεσα και γρηγορα για βοηθεια μας!!!!!

μεσα απο ολο αυτο το μαρτυριο οπως το ειπες θα φανει σε σας με δυναμη...... με ενισχυση...... με την γλυκεια του παρουσια του..... θα δειξει την δοξα του...

και η εμμανουελα ειναι σε καλα χερια..... στα Αγια χερια τα δικα Του..... στα βελουδινα Του χερια....... και ειναι ετσι ασφαλης το κοριτσακι σου!!!!!

ευχομαι η δυναμη Του και η παρηγορια Του να σας συντροφευουν και να σας φυλανε και τους τεσσερις!!!!!!!!

φιλακια γλυκα και πολλα και μια ζεστη αγκαλια σου στελνω αγαπημενη μου φιλη!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

κοριτσια μου γλυκα... κοιταχτε τι βρηκα... θα σας αρεσει!!!!

1)http://www.imommy.gr/nipia/anaptiksi...i/#reftag=true

2)http://www.imommy.gr/nipia/anaptiksi...i/#reftag=true

και τωρα να ρωτησω που εχω απορια!!!!

που και πως τα θηλαζατε???? αποκλειστικο θηλασμο????

που και πως τα κοιμηζατε στην αρχη.....????

επισης πως τ 'αλλαζατε ενα ενα???

pioqp3.png

88BZp3.png

Νίκη Αντωνία χίλιες ευχές κι απο μένα να πάνε ολα καλα γρήγορα για τη γλυκιά σου κορούλα. Απ οτι καταλαβα ειστε εξωτερικό και σε καλα χέρια! Δεν ξέρω τι εχει η κορούλα σου νομιζω όμως πως σιγά σιγά κάνετε βηματάκια. Και μπραβο σας. Και σε κεινη και σε σας που τη στηρίζετε. Οσο για τον αδελφούλη της ας κανει λίγο υπομονή ακόμη... Τα διδυμα εξαλλου εχουν τέτοιο σύνδεσμο που καταφέρνουν να επικοινωνούν με καποιο τροπο ακόμα κι απο μακρυά!

Αρχίζω κ το πιστεύω αυτο!

Το απόγευμα ο Νικόλας μου σπάραζε στο κλάμα λόγω δοντιών κ η Εμμανουέλα μας δεν ήταν πολύ καλά.

Κ λέω να δεις που νιώθει ότι ο αδελφός της δεν ήταν καλσ.

Απίστευτο!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ειναι ευλογημενη και δυνατη!!!!!! στην αδυναμια μας φανερωνεται η δυναμη του θεου τελεια!!

κουραγιο γλυκεια μου!!!!!

φυσικα και ο Θεος ειναι απειραστος κακου!!!!! μονο καλο μπορει νακανει γιατι ειναι ευσπλαχνια και αγαπη!!!!!

το γιατι επιτρεπει τις επιθεσεις να μας χτυπουν ειναι στο δικο του χερι και εχει σκοπους καλους στο τελος για μας!!!!!!!

ειναι ο μονος που μπορει το σκοταδι να το κανει φως!!!!!!

και ο μονος που οταν τον ζητουμε επεμβαινει αμεσα και γρηγορα για βοηθεια μας!!!!!

μεσα απο ολο αυτο το μαρτυριο οπως το ειπες θα φανει σε σας με δυναμη...... με ενισχυση...... με την γλυκεια του παρουσια του..... θα δειξει την δοξα του...

και η εμμανουελα ειναι σε καλα χερια..... στα Αγια χερια τα δικα Του..... στα βελουδινα Του χερια....... και ειναι ετσι ασφαλης το κοριτσακι σου!!!!!

ευχομαι η δυναμη Του και η παρηγορια Του να σας συντροφευουν και να σας φυλανε και τους τεσσερις!!!!!!!!

φιλακια γλυκα και πολλα και μια ζεστη αγκαλια σου στελνω αγαπημενη μου φιλη!!!!!!

Τι όμορφα λογάκια, ευχαριστωωωωωωωώ

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

που ειστε διδυμομανουλες και εχω αποριες???????

φιλακια σε ολες σας μια προς μια και στα γλυκα σας μπουμπουκακια!!!!!!!!

Λοιπον απο θηλασμό δεν ξερω να σου πω δυστυχως.εγω προσπαθουσα να τα κοιμίζω παραλληλα για να ξεκουράζομαι και εγω,αγκαλια,ριλαξ παραλληλα.μετα στην καλαθουνα νανι..άλλαγμα ταυτόχρονα δεν γινεται και να ηθελα.εγω για να μην ξεχνάω ποιον τάισα και ποσο ειχα παρει τετραδιο και έγραφα ωρες και μλ.οταν πεταγόμουν για ψωνια εβαζα και βραχιολάκι διαφορετικο με χρωμα για να τους ξεχωρίζει ο αντρας μου(χι,χι)

κοριτσια μου γλυκα... κοιταχτε τι βρηκα... θα σας αρεσει!!!!

1)http://www.imommy.gr/nipia/anaptiksi...i/#reftag=true

2)http://www.imommy.gr/nipia/anaptiksi...i/#reftag=true

και τωρα να ρωτησω που εχω απορια!!!!

που και πως τα θηλαζατε???? αποκλειστικο θηλασμο????

που και πως τα κοιμηζατε στην αρχη.....????

επισης πως τ 'αλλαζατε ενα ενα???

Α τωρα τις ειδα τις ερωτησεις σου καλε!

Λοιπον εμενα επειδη εμειναν καμια εβδομ. Στο νοςοκομειο λογω προωροτητας εβγαζα με το θηλαστρο...δν επιασαν ποτε θηλη οποτε επιναν απο μπιμπερο αυτο που εβγαζα. Στην αρχη εφτανε το δικο μου αλλα μετα οχι κι εδινα κ συμπληρωμα. Στις 40 μερες λογω στεναχωριας κ κουρασης το γαλα μου κοπηκε οποτε συνεχισαμε με ξενο...

Για τον υπνο...στην αρχη αποκοιμιοντουσαν αγκαλια οσο επιναν γαλα κ μετα τα βαζαμε στο κρεβατακι κ τα δυο σ ενα μιας κ ειδα οτι ηθελαν να ειναι μαζι..αργοτερα ειτε στο ριλαξ ειτε στο καροτσι ειτε μαζι μου στο κρεβατι. Κι εγω προσπαθουσα να κοιμουνται ιδια ωρα για να ξεκουραζομαι κι οταν μπορω το κανω κ τωρα.

Ε καλα αλλαγη ταυτοχρονα δν γινεται. Αλλαζεις το ενα κ μετα το αλλο αν δν υπαρχει αλλος να βοηθησει. Ταιςμα παραλληλο ναι. Ειτε στο καροτσι ειτε σε δυο μαξιλαρια.Επισης αυτο με το τετραδιο το εκανα κι εγω. Ωρες κ μλ γιατι αλλιως χανεις τη μπαλα. Κ το ΣυνεχιΣα κι οταν αρχιΣαμε κρεμες

lZDVp3.png

αχ σκεφτομαι αν φτανει για αρχη μια κουνια κρεββατι!!!!! επισης σκεφτομαι για καροτσι τι αραγε βολευει πιο πολυ το ενα πισω στο αλλο η διπλα διπλα!!!!!

σκεψεις στροβιλιζουν το μυαλο μου με απειρα πως????

ε κατι θα γινει!!

ευχαριστω για τις συμβουλες σας καρδιαμου και μπουγκο μου!!!! θα σας ρωταω πως βολευτηκατε εσεις?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...