Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Το 3 σημαινει οτι γεννας γιατι απλα δεν τρεφονται τα μωρα.....αλλα δεν ξερουμε με τι ταχυτητα γερναει.....στο αλλο παρεντς καπου διαβασα σημερα για γηρανση πλακουντα και πολλες κοπελες εχουν γεννησει στην ωρα τους παρ ολο που ηταν στο 2.

Κι εγω ευχομαι να φτασω τις εβδομαδες της Jasmini κι οχι μονο εγω αλλα ολες μας....Εκτος των αλλων μου αρεσει τοσο πολυ η περιοδος της εγκυμοσυνης που δε θελω να γεννησω......

Αληθεια κοριτσακια,εχετε βγαλει φωτογραφιες τις κοιλιτσες σας??????Αν οχι να το κανετε συντομα!!!!!Εγω βλεπω φωτο κ απο την πρωτη εγκυμοσυνη και μου αρεσουν πολυ...και τωρα πρεπει να βγαλω καινουριες γιατι εχω πολυ καιρο και εκτος αυτου.....αμφιβαλλω αν θα ξαναδω τοσο φουσκωμενη την κοιλιτσα μου.......

Εκτος αν παμε για την κορη!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Γιωτα. Πολυ θαρραλέα σε βρισκω. Και 4ο βρε θηριο? Χαρα στο κουραγιο σου.Όσογια τις φωτογραφίες και εμένα μ' έχει πρήξει η αδελφή μου. Συνέχεια την κοιλιά μου θέλει να βγάζει. Πλάκα πλάκα αν δεν ήταν αυτή δεν θα είχα φωτο να τις βλέπω αργότερα γιατί κι εγω δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναδω έτσι. Εδώ κλείνω.

Από πόνους σε μέση και πόδια πως πας? Εγώ δυσκολεύομαι πολύ στο κρεβάτι να γυρίσω. Πιάνομαι ολόκληρη. Ειδικά στους γοφούς. Πολύ πόνο. Φυσιολογικό?

Άσχετη ερώτηση . Σε ποιο νοσοκομείο δουλεύεις?

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καλέ τι είναι αυτά που διαβάζω???? Babas με προλάβατε κι εσείς? Αντε με το καλό εύχομαι!!!! :) :)

Βρε κορίτσια όλες περιμένετε να ακούσετε την εμπειρία από εμένα και εγώ με βλέπω να γεννάω τελευταία και καταιδρωμένη :P

Και να πεις ότι βάζω κώλο κάτω... όλη την ώρα έξω, περπατάω, οδηγώ, κάνω και καμιά δουλειά και λέω...τώρα θα σπάσουν τα νερά..τώρα θα σπάσουν τα νερά..αλλά...τίποτα!!! :? :?

RKdwp3.png

Ειναι λογικο να μην μπορεις να κινηθεις.Σκεψου ποσο βαρος εχεις απο τα μωρα.....

Εγω κοιμαμαι με μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια και μαξιλαρι στην πλατη.

Δουλευω στο Θεραπευτηριο Χρονιων Παθησεων στο Σκαραμαγκα.Διοριστηκα τον Αυγουστο του 2007.Μεχρι τοτε απο το 2001 ημουνα στο Μετροπολιταν στο Νεο Φαληρο.

Πηγε ο συζηγος για νανι...παω κι εγω να δουμε Παρα Πεντε!!!!!

babas με το καλο για αυριο!!!!!!

Καλο βραδυ μανουλες....θα τα πουμε το πρωι!!!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

με το καλο κ στον baba!!!!

πολυ γεννητουρι βρε παιδια!!!

πονακια glorr.. κ γω βρε παιδι μου εχω αυτες τις μερες λιγο πιο εντονα τα τσιμπιματακια χαμηλα στη μητρα...

θα ανησυχουσα περισσοτερο, αλλα επειδη κατα καιρους πολλες τα εχετε αναφερει, υποθετω,αυθαιρετα ισως, οτι ειναι καπως αναμενομενα κ φυσιολογικα....

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καλέ τι είναι αυτά που διαβάζω???? Babas με προλάβατε κι εσείς? Αντε με το καλό εύχομαι!!!! :) :)

Βρε κορίτσια όλες περιμένετε να ακούσετε την εμπειρία από εμένα και εγώ με βλέπω να γεννάω τελευταία και καταιδρωμένη :P

Και να πεις ότι βάζω κώλο κάτω... όλη την ώρα έξω, περπατάω, οδηγώ, κάνω και καμιά δουλειά και λέω...τώρα θα σπάσουν τα νερά..τώρα θα σπάσουν τα νερά..αλλά...τίποτα!!! :? :?

Την έχουν καταβρει τα μπεμπίνια σου εκεί μεσα ε? Πως νιώθεις? Δεν έχεις πονάκια και τέτοια? άλλοι κάνουν τις εκπλήξεις κι εσύ τίποτα. Άντε θα έλθει και η σειρά σου. :roll:

με το καλο κ στον baba!!!!

πολυ γεννητουρι βρε παιδια!!!

πονακια glorr.. κ γω βρε παιδι μου εχω αυτες τις μερες λιγο πιο εντονα τα τσιμπιματακια χαμηλα στη μητρα...

θα ανησυχουσα περισσοτερο, αλλα επειδη κατα καιρους πολλες τα εχετε αναφερει, υποθετω,αυθαιρετα ισως, οτι ειναι καπως αναμενομενα κ φυσιολογικα....

Εγώ πάντως nufi που πήρα τον γιατρό και του το έιπα γιατί ταυτόχρονα ένιωσα και την κοιλιά μου τσίτα σαν πέτρα, με ρώτησε αν μετά με ξανάπιασε και του είπα όχι μου είπε ότι οκ δενείναι κάτι ανησυχητικό. Βέβαια τα ψιλοτσιμπημαατάκια συνεχίζουν που και ποιυ αλλά δεν ξαναπήρα. Τώρα θα πάω την Παρασκευή και θα δούμε τι θα μου πει.

Κι εγώ κορίτσια έχω πονάκια!! Χαμηλά στην κοιλιά. Επίσης πόνους στην μέση και στα πόδια, ειδικά το βράδυ που ξαπλώνω!!

Αχ κι εγώ αυτό έλεγα βρε πριν λίγο. Δεν μπορώ να γυρίσω στο κρεβάτι. Πιάνομαι και μένω εκεί. Μόνο ύπνο δεν κάνω,............. Πως το αντιμετωπίζεις?:D

Διαφημίσεις

Κι εγώ κορίτσια έχω πονάκια!! Χαμηλά στην κοιλιά. Επίσης πόνους στην μέση και στα πόδια, ειδικά το βράδυ που ξαπλώνω!!

εσυ δε μετρας!!!!

προκειται να γεννησεις συντομα!! εμεις θελουμε να τα κρατησουμε κι αλλο μανδαμ!!!!!:tongue:

33E7p2.png

Αχ κι εγώ αυτό έλεγα βρε πριν λίγο. Δεν μπορώ να γυρίσω στο κρεβάτι. Πιάνομαι και μένω εκεί. Μόνο ύπνο δεν κάνω,............. Πως το αντιμετωπίζεις?:D

Δυστυχώς, απλά περιμένω να ξημερώσει :confused::confused:

Δεν γίνεται τίποτα!! Βάζω μαξιλάρια, μια από κάτω από την κοιλιά, μιά στα πόδια, μια στην πλάτη, μια παίζω με το air condition και...σβούρες ανα 2 λεπτά! δράμα η κατάσταση και πιστέψτε με δεν είμαι καθόλου υπερβολική!

RKdwp3.png

εσυ δε μετρας!!!!

προκειται να γεννησεις συντομα!! εμεις θελουμε να τα κρατησουμε κι αλλο μανδαμ!!!!!:tongue:

γιατίίίίίίίίίίίίίίίίί...????

μα τελικά εγώ είμαι αυτή που από ότι φαίνεται καθυστερώ!!

Μου είπε μέχρι τις 3/07. Αν δεν γεννήσω μέχρι τότε θα με βάλει μέσα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...