Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Καλή σου επιτυχια! Εύχομαι αύριο τετραψήφιο αριθμό! Ολα να πάνε κατ’ευχην! στείλε μας να μας πεις τα νέα σου αν θέλεις!🙏🏻🙏🏻

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Χαθήκαμε και πάλι αλλα πολύ τρέξιμο (τα γνωστά!). Μαρτη υπομονή αυτα τα καφε ρίχνουν την ψυχολογία. Ελπιζω να ξεπεραστούν γρήγορα και να πάρεις τα πάνω σου. Κι εγω τα είχα για πολυ καιρο δε θυμάμαι ποσο νομιζω 13-14 εβδομάδα μου σταμάτησαν. Τι σου ειπε ο γιατρός;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

μπουγκο, βεσι,μαρμιν και μαριλιω εχτες κοιμηθηκαανω στο ταμπλετ.....

στις δυο γιατρο στις 7 νεφρολογο κι οταν γυρισα πεινασμενη επρεπε να φαω και να ερθει η κυριουλα για την ενεση λοιπον:

τωρα να σας πω την περιπετειωδη μερα μου!!!!!!! το πρωι επαθα σχεδον σοκ οταν πηγα να ενεργηθω!!!!!..... εβγαλα τοσο μαυρο και μεγαλο...τοσο παχυρεστο.... πιγμα που ασπρισα!!!!! και εχτες ημουν που εκανα μπανιο λουσιμο να στεγνωσα τα μαλλια μου.... ημουνα καλα... ημουνα σαλονι καναπε με ρομαντικη κομεντι και...... γελια με χοντρο λιγνο!!!!!!τοσο χαρουμενη...αγκαλια με την κορη!!!!!

τηλ οπως σας ειχα πει στον γατρο και πηγα.... και απο τις περιγραφες μου... μου ειπε οτι υπηρχε η χειροτερη περιπτωση η μια καρδουλα να εχει σταματησει... εντρομη αλλα προετοιμασμενη εκατσα στην καρεκλα και ευτυχως χτυπαγαν και οι δυο και κουναγαν χερια ποδια πανω κατω..... μολις ηρεμησα να φοβαμαι ηρεμησαν και αυτα!!!!! τελικα η αποκολληση απο 5% εφτασε σε 15% και μου ειπε οτι για τρεις βδομαδες ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΣΚΕΛΑ....και οι ενεσεις προγεστερονης μερα παρα μερα εννοειται συν τα 2επι 3φορες την μερα ουτρο απο το στομα!!!! και μου ελαττωσε τα οιστρογονα!!!!!

δεν πηραζει θα τα αντεξουμε ολα!!!!!!

εφυγα νυσταγμενη κουρασμενη με πηγε η μαμα σπιτι.... μου εβαλε η κορη να φαω.... πηγα ναωσας γραψω και κοιμηθηκα εως που ηρθε η ωρα να φυγω για την νεφρολογο!!!!!

εκει μια ωρα κοιταξε αναλυτικα εξετασεις ουρολογικες και νεφρου απο δεκα χρονια πισω... αιματολογικες απο το 2010... υπερηχους... θυρεοειδη... ολα.... μου ειπε

να μην τεντωνομαι

να μην σκυβω ....

να σηκωνομαι και να καθομαι ηρεμα με αργες κινησεις

και μαντεψτε.........

να μην αγχωνομαι....

να μην στεναχωριεμαι.......

και κυριως να μην φωναζω.......

ηρεμια!!!!!!

τουλαχιστον μεχρι να κλεισει η αποκολληση αφου το θελω και το δευτερο μωρακι!!!!!!! και να προσεχω πολυ μεχρι και τον πεμπτο μηνα!!!!

μου εβαλε να κανω ενα κατεβατο εξετασεις σε δυο βδομαδες μολις καθαρισω καλα!!!!! μου εδωσε διατροφη.... δεν διεφερε απο αυτην που τηρουσα παρα πολυ!!!!!!! οχι τηγανητα, οχι σφολιατοειδη και ψωμι μονο μαυρο, οχι ζαχαρη, οχι αλατι, οχι φετα αλλα απαχα μαλακα γλυκα τυρια,

οχι ξηρους καρπους, απλα φτιαξαμε εβδομαδιαιο πρωινο δεκατ-μεσ-απογ-βρ γιατι θελει 4 μερες με σαλατα πρωτεινη κρεας κοτοπ γαλοπ ψαρι και τις υπολοιπες τρεις μερες της εβδοαδας %7να ξεκουραζω το νεφρο με λαδερα με γλυκο τυρι και μακαρονια ασπρα μαυρα. οτι θελω!!!!!! δεν θελει ρυζι ουτε μαυρο!!!!! ολα βραστα-ψητα και πατατες επιτρεπονται!!!!

επισης θελει να μετραω την πιεση πρωι βραδυ καθε μερα και να γραφω τις τιμες !!!!!

θα τ' αντεξω ολα κοριτσια!!!!

δεν ειναι τιποτα δυσκολο!!!!!!

για να μην φωναζω που ειμαι ξαπλωμενη... για να με ακουσουν και να ερθουν κοντα απο το σαλονι κουζινα......βρηκαμε την ενδοεπικοινωνια που ειχα παρει στην κορη μου πριν δεκαεξι χρονια!!!!!

μακαρι να δουλευει!!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΟ!!!!!!!!

θα σας διαβασω σε λιγο!!!!

φιλακια σε ολες σας μια-μια!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

μαριλιω μου ηταν πυκτα μαυρο καφε σαν μαλακα κακα??? θυμασαι ποσο της εκατο αποκολληση ειχες???? δεν θελω να παθει τιποτα στην αναπτυξη του λογω της αποκολλησης θεε μου

pioqp3.png

88BZp3.png

Οχι Μαρτη μου δεν ηταν έτσι. Σκούρο αίμα ηταν μια περισσότερο μια λιγότερο. Η αποκόλληση ηταν πολυ μεγάλη όμως. Δε θυμάμαι ποσοστό αλλα θυμάμαι χαρακτηριστικά το γιατρο που σε κάποια φάση μου ειχε πει οτι κρέμεται απο μια κλωστούλα!! Ημουν πολυ τρομαγμένη αλλα τα καταφέραμε. Με πλήρη ακινησία εννοειται για αρκετα μεγάλο διάστημα.

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Οχι Μαρτη μου δεν ηταν έτσι. Σκούρο αίμα ηταν μια περισσότερο μια λιγότερο. Η αποκόλληση ηταν πολυ μεγάλη όμως. Δε θυμάμαι ποσοστό αλλα θυμάμαι χαρακτηριστικά το γιατρο που σε κάποια φάση μου ειχε πει οτι κρέμεται απο μια κλωστούλα!! Ημουν πολυ τρομαγμένη αλλα τα καταφέραμε. Με πλήρη ακινησία εννοειται για αρκετα μεγάλο διάστημα.

μαριλιω μου οταν λες πληρη ακινησια εννοεις και παπια η σηκωνοσουν σιγα σιγα για την αναγκησου μονο????

δχω θεμα αν παρω απια δεν εχω κανενανεως τις 14,30 που σχολαει το παιδι!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Μάρτη μου κάνε υπομονή και να είσαι συνέχεια ξαπλωμένη..να σηκώνεσαι για τουαλέτα αν είναι ανάγκη κι αυτό σιγά σιγά. Κάτσε ξαπλωμένη, πάρε κανένα περιοδικό να ξεφυλλίζεις, ή κανένα βιβλίο ευκολοδιάβαστο και ευχάριστο. Εγώ κοιτούσα και στο tablet πράγματα και ρουχαλάκια για τα μωρά αλλά ήμουνα σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη, εκεί γύρω στις 21 εβδομαδες. Είχα φτιάξει και ένα αυτοσχέδιο ημερολόγιο και έσβηνα τις μέρες κάθε πρωί. Στην αρχή είχα βάλει στόχο τις 30 εβδομάδες, μετά 32 κοκ. Αααα κι έμαθα να πλέκω. Καλά μην φανταστείς κασκόλ μόνο έφτιαξα αλλά ήταν χαλαρωτική ασχολία και μπορούσα να το κάνω και τελείως ανάσκελα. Θα δεις..κάθε φορά που θα αλλάζεις εβδομάδα θα νιώθεις καλύτερα..

Μαρίλιω μου πέρασες κι εσύ πολλά με την αποκόλληση...είδες όμως τώρα τί ωραία?

Εμείς καλά είμαστε, είμαι κι εγώ λίγο στεναχωρημένη με τα γεγονότα, βρε κορίτσια πώς έχει γίνει έτσι ο κόσμος μας? Εύχομαι η νέα γενιά, τα παιδάκια μας να τα κάνουν όλα καλύτερα, μήπως έλθει επιτέλους ειρήνη σε αυτόν τον πλανήτη..

Φιλάκια φιλενάδες μου να είστε όλες καλά!!

Στην αρχη ναι δεν σηκωνομουν ούτε για τουαλέτα. Μετα πήγαινα μονο μεχρι το μπάνιο. Ξέρω ειναι σπαστικό ολο αυτο αλλα φάση ειναι και θα περάσει.. Υπομονή!!!

αχ μαριλιω μου εγω απο τις 9,30-10 το πρωι μεχρι τις 14,30 δεν εχω κανεναν σπιτι...... πως να εχω την παπια????? μετα το κοριτσακι μου μου φτιαχνει φαγητο και αρχιζει με τα φροντηστηρα εως τις 6.... ο αντρουληςπριν τς 7,30 δεν φτανει σπιτι!!!!!!!!!!

σκεφτομαι να ρωτησω την νεφρολογο μηπως συμφωνησει και βαλω βρακακια ακρατεας!!!! ε δεν θα σηκωνομαι τοσες φορες θα γλιτωσω τις μισες τουλαχιστον σκεφτομαι!!!!!

Γεια σας κορίτσια!

Μάρτη μου κάνε υπομονή και να είσαι συνέχεια ξαπλωμένη..να σηκώνεσαι για τουαλέτα αν είναι ανάγκη κι αυτό σιγά σιγά. Κάτσε ξαπλωμένη, πάρε κανένα περιοδικό να ξεφυλλίζεις, ή κανένα βιβλίο ευκολοδιάβαστο και ευχάριστο. Εγώ κοιτούσα και στο tablet πράγματα και ρουχαλάκια για τα μωρά αλλά ήμουνα σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη, εκεί γύρω στις 21 εβδομαδες. Είχα φτιάξει και ένα αυτοσχέδιο ημερολόγιο και έσβηνα τις μέρες κάθε πρωί. Στην αρχή είχα βάλει στόχο τις 30 εβδομάδες, μετά 32 κοκ. Αααα κι έμαθα να πλέκω. Καλά μην φανταστείς κασκόλ μόνο έφτιαξα αλλά ήταν χαλαρωτική ασχολία και μπορούσα να το κάνω και τελείως ανάσκελα. Θα δεις..κάθε φορά που θα αλλάζεις εβδομάδα θα νιώθεις καλύτερα..

Μαρίλιω μου πέρασες κι εσύ πολλά με την αποκόλληση...είδες όμως τώρα τί ωραία?

Εμείς καλά είμαστε, είμαι κι εγώ λίγο στεναχωρημένη με τα γεγονότα, βρε κορίτσια πώς έχει γίνει έτσι ο κόσμος μας? Εύχομαι η νέα γενιά, τα παιδάκια μας να τα κάνουν όλα καλύτερα, μήπως έλθει επιτέλους ειρήνη σε αυτόν τον πλανήτη..

Φιλάκια φιλενάδες μου να είστε όλες καλά!!

βεσι μου γλυκεια σευχαριστω για την ενθαρρυνση!!!!!

να σας πω οτι μου ειπε οτι το ενα ειναι κοριτσακι!!!!!! ισως αυτο με την αποκολληση δεν καταλαβα καλα......απο τον φοβο μου να ακουσω και τις δυο καρδουλες!!!!!!!

και την αλλη τριτη 24/11 και ωρα 15,00 εγω με τον αντρουλη μου και την κορακλα μου θα εχουμε ντοκ για αυχενικη!!!!!

εχτες μου ειπε οτι ημουν 11 βδομ+1μ......

τι να πω τι δειχνει ο υπερηχος με εχει μπερδεψει!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

αχ μαριλιω μου εγω απο τις 9,30-10 το πρωι μεχρι τις 14,30 δεν εχω κανεναν σπιτι...... πως να εχω την παπια????? μετα το κοριτσακι μου μου φτιαχνει φαγητο και αρχιζει με τα φροντηστηρα εως τις 6.... ο αντρουληςπριν τς 7,30 δεν φτανει σπιτι!!!!!!!!!!

σκεφτομαι να ρωτησω την νεφρολογο μηπως συμφωνησει και βαλω βρακακια ακρατεας!!!! ε δεν θα σηκωνομαι τοσες φορες θα γλιτωσω τις μισες τουλαχιστον σκεφτομαι!!!!!

βεσι μου γλυκεια σευχαριστω για την ενθαρρυνση!!!!!

να σας πω οτι μου ειπε οτι το ενα ειναι κοριτσακι!!!!!! ισως αυτο με την αποκολληση δεν καταλαβα καλα......απο τον φοβο μου να ακουσω και τις δυο καρδουλες!!!!!!!

και την αλλη τριτη 24/11 και ωρα 15,00 εγω με τον αντρουλη μου και την κορακλα μου θα εχουμε ντοκ για αυχενικη!!!!!

εχτες μου ειπε οτι ημουν 11 βδομ+1μ......

τι να πω τι δειχνει ο υπερηχος με εχει μπερδεψει!!!!!!!

Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι!!! Τελείως ξάπλα δεν πειράζει! Ο καιρός περνάει γρήγορα! Σημασία έχει να κρατήσεις τα μωράκια σου γερά στην αγκαλιά σου! Βλέπω ότι η μεγάλη σου είναι αρκετά μεγάλη ωραία! θα σε βοηθάει!!Κοίταξα την ηλικία της γιατί είπες ότι θα την πάρεις μαζί στο μεγάλο υπέρηχο και θυμήθηκα μια ιστορία όταν γεννούσα!! Συγγνώμη στην αυχενική θα την πάρεις!!! Ωραία θα είναι!! Άντε με το καλό και θα περιμένουμε νέα σου και από εκεί!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρτη μου βρακακια ακράτειας νομιζω δεν κσνει για τυχον ουρολοιμωξης.αν μπορεις ζητα βοηθεια απο την μαμα σου να ερχεται για λιγες ωρες η" αν μπορεις να ερθει καμια φίλη σου.παντως θελει ακινησία.

Διαφημίσεις

Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι!!! Τελείως ξάπλα δεν πειράζει! Ο καιρός περνάει γρήγορα! Σημασία έχει να κρατήσεις τα μωράκια σου γερά στην αγκαλιά σου! Βλέπω ότι η μεγάλη σου είναι αρκετά μεγάλη ωραία! θα σε βοηθάει!!Κοίταξα την ηλικία της γιατί είπες ότι θα την πάρεις μαζί στο μεγάλο υπέρηχο και θυμήθηκα μια ιστορία όταν γεννούσα!! Συγγνώμη στην αυχενική θα την πάρεις!!! Ωραία θα είναι!! Άντε με το καλό και θα περιμένουμε νέα σου και από εκεί!!
Μαρτη μου βρακακια ακράτειας νομιζω δεν κσνει για τυχον ουρολοιμωξης.αν μπορεις ζητα βοηθεια απο την μαμα σου να ερχεται για λιγες ωρες η" αν μπορεις να ερθει καμια φίλη σου.παντως θελει ακινησία.

κοριτσια μιλησαμε την ουρολογο και οπως ειπε και η μπουγκο μας οχι πανες ακρατειας για τυχον ουρολοιμωξεις!!!!!

της ειπα οτι απο το πρωι μεχρι τις δυομισυ ειμαι ολομοναχη και πως θα κουμανταρω τα της παπιας..... και μου ειπε δεν υπαρχει λυση..... να σηκωνομαι σιγα σιγα μονο για τουαλετα!!!!!

αχ κοριτσια τι να κανω δεν μπορει κανεις!!!!!!!

σημερα εβγαλα πολυ λιγα πιγματα.... αλλα εχω δυσπεψιες..... καουρες.... με πιεζει το εντερο μου για να ενεργηθω τριτη φορα!!!!!!!!μια δυσφορια γενικη να το πω...... η ζυγαρια δεν κινειται δραμι προς τα πανω!!!!! ομως εγω νιωθω και βλεπω κοιλια πια και μεγαλυτερο το στηθος μου...

αυτα τα δικα μου νεα!!!!!

σας ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!! νιωθω αλλη ασφαλεια και ηρεμια οταν μου τα λετε εσεις οι διδυμομανουλες!!!!!!

φιλακια σε σας και φιλακια και στα διδυμακια σας!!!!! ματσς. μουτσς!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!:P:p:p

Σας ευχαριστώ πολύ όλες που μας σκέφτεστε.

Είμαστε καλά δόξα το Θεό και η Εμμανουέλα μας καλύτερα.

Σήμερα ξεκίνησε η σίτισή της από το στομάχι (πριν από το έντερο) κ θα δούμε αύριο αν δέχτηκε το γάλα.

5,5 μήνες με άδειο στομάχι. Μεγάλος γολγοθάς η ψυχή μου κι όμως παλέυει:(:(

Vesy, είχαμε μιλήσει πριν γεννήσω σε αυτήν την ενότητα κ μου είχες δώσει συμβουλές;);)

Καλό βράδυ!!!:lol::lol:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!:P:p:p

Σας ευχαριστώ πολύ όλες που μας σκέφτεστε.

Είμαστε καλά δόξα το Θεό και η Εμμανουέλα μας καλύτερα.

Σήμερα ξεκίνησε η σίτισή της από το στομάχι (πριν από το έντερο) κ θα δούμε αύριο αν δέχτηκε το γάλα.

5,5 μήνες με άδειο στομάχι. Μεγάλος γολγοθάς η ψυχή μου κι όμως παλέυει:(:(

Vesy, είχαμε μιλήσει πριν γεννήσω σε αυτήν την ενότητα κ μου είχες δώσει συμβουλές;);)

Καλό βράδυ!!!:lol::lol:

Πρέπει να είσαι πολυ δυνατή Νίκη με την περιπέτεια της μικρής σε θαυμαζω.Περαστικα κι οσο λιγότερο χρόνο γίνεται στα νοσοκομεία ακομη.Αντε να σμιξουν τα αδερφακια επιτέλους!

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Γεια σας κοριτσια μου!! Τι κανετε;; χαθηκα αλλα δεν εχω ιντερνετ ...και με το κινητο δεν μου ανοιγει ολες τις ενημερωσεις.....

Νικη μου περαστικα στην μικρουλα....ειπαμε ει αι δυνατη μαχητρια...ολα καλα θα πανε!!

Μαρτη μου υπομονη....θα περασουν ολα!!!!

Εγω κοριτσια εχτες περασα μια εφιαλτικη νυχτα.....ειπα τωρα θα γεννησω...

Με επιασε μια αισθηση οταν κουνιοταν το μωρο σα να ανοιγει ολο το συστημα....τραχηλος κολπος και οτι σπρωχνει για να βγει......καποιες φορες ηταν επιπονο.

Και τωρα το νιωθω....πηγα στο γιατρο με ειδε...ολα καλα. Τραχηλος 3 εκ. Και κλειστος.... Ειναι ο μπεμπης χαμηλα και σπρωχνει με το χερι του...

Πα πα πα....χαλια αισθηση....

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Ναι Νίκη σε θυμάμαι. Χαίρομαι που πάει καλά η μικρή σου, σε θαυμάζουμε όλες εδώ μέσα για το θάρρος σου!

Μάρτη μου κάτσε ξαπλωμένη και να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα σιγά σιγά. Μπάνιο να μην κάνεις, κάνε μόνο ντουζ κάθε δυο τρεις μέρες. Μήπως να κάνεις και ντουζ καθιστή σε κάποιο σκαμνάκι? Το πιο βασικό είναι να ξεκουράζεσαι και να είσαι ήρεμη. Όσο περνάνε οι εβδομάδες θα νιώθεις πολύ καλύτερα!

Τζίνα χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα. Πρόσεχε και εσύ όσο μπορείς τις επόμενες εβδομάδες, είσαι τόσο κοντά στο να φτάσεις σε μια ασφαλή εβδομάδα!! Εσύ τί έχεις? Αγοράκι και κοριτσάκι? Άρχισες να κοιτάς καθόλου για πραγματάκια τους? Μπορείς και από το internet να μην κουράζεσαι..

Φιλάκια φιλενάδες μου να έχετε όλες ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...