-
Από την διαχείριση / Admin news
-
4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:
Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα! Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...
Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!
Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂
Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.
3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...
Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...
Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷
Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️
-
ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!
-
Θέματα
-
- 7.133 απαντήσεις
- 893.321 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.359 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.149.474 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.073 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.596 εμφανίσεις
-
-
-
- 521 απαντήσεις
- 22.788 εμφανίσεις
-
- 7.133 απαντήσεις
- 893.321 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 63
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 932 απαντήσεις
- 45.690 εμφανίσεις
-
- 1.727 απαντήσεις
- 218.260 εμφανίσεις
-
Εξετασεις
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 2 απαντήσεις
- 183 εμφανίσεις
-
- 28.249 απαντήσεις
- 3.503.875 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 168 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 653 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 1.080 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 374 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα