Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Συμφωνώ! Εμένα και το 1200 μικρό μου φάνηκε για να πάει σε δύο τρεις μέρες σπίτι! Όπως και ναχει σημασία έχει να πάνε όλα καλά και ας μείνουν και περισσότερες μέρες μεν!! Άλλωστε η στατιστική της ομάδας λέει ότι θα φύγουν μαζί σου από την κλινική!! :) :)

η φιλη μου με το κοριτσακι 1200 ειναι καραεγγυημενο ηταν η πεθερα μου μαζι και η μαμα της κοπελας που μιλαγαμε στο τηλ...

το αλλο μου το ειπε ο γιατρος!!!!! ποια ειναι η στατιστικη της ομαδας μαρμιν μου????

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια να χαίρεστε τα παιδακια σας κ με το καλο αυτά που ερχονται! Βρε μαρτακι πως πηγε ενα μωρο 900 γρ σπιτι του σε 2-3???? Αυτα τρωνε πολυ καιρο με σωληνακι, απαγορευεται να τα πιασεις αν δεν φτασουν τα 1500γρ κ θελουν συνεχη παρακολουθηση. Εμεις κατσαμε 3 μηνες κ 2 μερες που γεννηθηκε 980γρ η μπουμπου. Την πηραμε σπιτι 2320. Ειναι νομος τα παιδια φευγουν απο την μενν πανω απο 2 κιλα, να εχουν συμπληρωσει την 37η εβδ κυησης κ να τρωει 50ml γαλα με το μπιμπερό. Πολυ φιλικα στα λεω αυτα οπως θσ μιλαγα στην αδελφη μου! Ψαξτο κ ξαναρωτα τον, δεν μου ακούγεται λογικο. Φιλακια πολλα κ καλες ξαπλες!

μηπως δεν εχω καταλαβειγω καλα βρε κοριτσια!!!! βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ειπε οτι γεννηθηκε υγειεστατο χωρις κανενααπολυτως ροβλημα και τωρα ειναι σπιτι του!!!! μηπως αυτα ισχυουν οταν καποιο νεογνο το πανε στην μεννν αλλα στο ρεα εχουν καποιο αλλο χαβα!!!!

θα το ψαξω ομως κοριτσια.....σας ευχαριστω πολυ αντως γατι τα ματια ας ρεπει να τα εχουμε τετρακοσια!!!! μηπως υερβαλει τς δυνατοτητες του η τις γνωσεις του η υερβαλει για προβολη τα υπερμηχανηματα του ρεα....λετε εγω καπου να φανταστηκα ισως κατι αλλο και να αφησε κενονσταλογια του και τα ερμηνευσα λαθος???? μου λεει να παω στο ρεα δεν τον ακουω και παω και περιμενω στο ιατρειο του!!!!!

λετε να παραπεω απο τα φαρμακα!!!!!?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Μάρτη μου έχουν δίκιο τα κορίτσια!!! τα μωράκια για να πάνε σπίτι πρέπει να είναι πάνω από 2 κιλά κ να τρώνε με μπιμπερο! κ τα δικά μου που γεννηθηκαν 2240 κ 2350 κι ήταν υγιέστατα κι ούτε με τα πνευμόνια είχαν θέμα τα κράτησαν περίπου μια εβδομάδα επειδή γεννήθηκαν 34+6 εβδ. αρα δεν ξέρω πως σου το είπε αυτό..ειδικά τα δημόσια είναι πιο αυστηρά! επίσης για να τα πάρουμε πηγαίναμε κ τα ταίζαμε κ σιγουρεύτηκαν οι γιατροί ότι έτρωγαν ικανοποιητικά με μπιμπερό κ έπαιρναν βάρος!

lZDVp3.png

Γειά σας συναδελφισσες!

Σήμερα κάναμε τη β επιπέδου όλα καλά πολυ χάρηκα που το είδα δεν τον χορταίνω τον υπέρηχο.

Vesy μπράβο σου που είσαι χαλαρη κ τα καταφερνεις μονη, στην ηλικία τους εγω ήμουν τοτε μες στην γκρίνια. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε με η χωρίς παιδιά, τωρα σε χρειάζονται περισσότερο από κοντά σιγά σιγά θα μπορείς να κάνεις περισσότερα παρουσια τους κ με τη βοήθεια τους.εγω μπορω πλέον να σιδερωνω μπροστά τους να λουζομαι, το σώμα το πλενω αλλη στιγμη ή και μερα!!!οταν θα ειναι καποιος μαζι τους, επισης βαζω την λεκάνη κοντά στο μπαλκονι κ στελνω τα παιδιά με τα πλυμένα ρούχα στην αγκαλιά τους κ την γεμίζουν για να μην σηκωνω βαρη, μετα μου δινουν ρουχο κ μανταλακι μας παίρνει περισσότερο χρόνο αλλά απασχολουνται κι αυτα κι όταν βαρεθουν με παρατάνε κ φεύγουν!

Τους λεω πως υπάρχει μπεμπέ στην κοιλίτσα τι καταλαβαινουν ποιος ξέρει, την χαϊδεύουν κ την φιλανε.

Μαρτη υπομονη δεν έμεινε πολυ μέχρι να νιώθεις την κινηση τους κι ετσι θα αντεχεις πιο ευκολα τον μηνα για τους υπερηχους.

Μαρμιν πως είναι ο μεγάλος με τα δίδυμα ζηλεύει;

Μαριλιω κι εγω σας πεθυμησα αλλά δε μου λειψατε γιατί συνεχώς σας διαβάζω. Το ηξερες οτι κι η xrysa82 σπο την εγκυμοσύνη διδυμων της ετυχε φυσιολογικη σύλληψη? Την ειδα στο θεμα "φυσιολογική σύλληψη μετα απο εξωσωματική" Εκπληκτικο ομως,παρολου που συμβαίνει συχνα είναι θαύμα.

Καλο ΣΚ να έχουμε

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας συναδελφισσες!

Σήμερα κάναμε τη β επιπέδου όλα καλά πολυ χάρηκα που το είδα δεν τον χορταίνω τον υπέρηχο.

Vesy μπράβο σου που είσαι χαλαρη κ τα καταφερνεις μονη, στην ηλικία τους εγω ήμουν τοτε μες στην γκρίνια. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε με η χωρίς παιδιά, τωρα σε χρειάζονται περισσότερο από κοντά σιγά σιγά θα μπορείς να κάνεις περισσότερα παρουσια τους κ με τη βοήθεια τους.εγω μπορω πλέον να σιδερωνω μπροστά τους να λουζομαι, το σώμα το πλενω αλλη στιγμη ή και μερα!!!οταν θα ειναι καποιος μαζι τους, επισης βαζω την λεκάνη κοντά στο μπαλκονι κ στελνω τα παιδιά με τα πλυμένα ρούχα στην αγκαλιά τους κ την γεμίζουν για να μην σηκωνω βαρη, μετα μου δινουν ρουχο κ μανταλακι μας παίρνει περισσότερο χρόνο αλλά απασχολουνται κι αυτα κι όταν βαρεθουν με παρατάνε κ φεύγουν!

Τους λεω πως υπάρχει μπεμπέ στην κοιλίτσα τι καταλαβαινουν ποιος ξέρει, την χαϊδεύουν κ την φιλανε.

Μαρτη υπομονη δεν έμεινε πολυ μέχρι να νιώθεις την κινηση τους κι ετσι θα αντεχεις πιο ευκολα τον μηνα για τους υπερηχους.

Μαρμιν πως είναι ο μεγάλος με τα δίδυμα ζηλεύει;

Μαριλιω κι εγω σας πεθυμησα αλλά δε μου λειψατε γιατί συνεχώς σας διαβάζω. Το ηξερες οτι κι η xrysa82 σπο την εγκυμοσύνη διδυμων της ετυχε φυσιολογικη σύλληψη? Την ειδα στο θεμα "φυσιολογική σύλληψη μετα απο εξωσωματική" Εκπληκτικο ομως,παρολου που συμβαίνει συχνα είναι θαύμα.

Καλο ΣΚ να έχουμε

Μπράβο!!! τι ωραία!! άντε με το καλό! περνάει ο καιρός!

κι εγώ τους βάζω κ κάνουν πολλά πράγματα! π.χ με τα πλυντήρια που λες, γεμίζουν -αδειάζουν το πλυντήριο, συμμαζεύουμε τα ψώνια απ'το σ/μ, μου φέρνουν πράγματα από διάφορα σημεία! αφού ο ντοκ όταν του είπα γενικά τι κάνουν κ τι καταλαβαίνουν μου είπε είναι πολύ μπροστά! βέβαια ασχολούμαι όολλληηη μέρα μαζί τους κ τους μιλάω πολυ! καταλαβαίνουν τα πάντα κ ώρες ώρες μένω στήλη άλατος!

καλά μάρτη κι εμένα το σαλόνι κ γενικά το σπίτι είναι απλά παιδότοπος! από πριν αρχίσουν να μπουσουλάνε έχουμε στρώσει κάτω παπλωματάκια μαξιλάρες κτλ κ τα έχουμε μέχρι τώρα...εκεί καθόμαστε,παίζουμε κοιμόμαστε τα μεσημέρια κτλ! αφού σκέφτομαι τον καναπέ να τον πουλήσω :tongue:

lZDVp3.png

κι εγώ τους βάζω κ κάνουν πολλά πράγματα! π.χ με τα πλυντήρια που λες, γεμίζουν -αδειάζουν το πλυντήριο, συμμαζεύουμε τα ψώνια απ'το σ/μ, μου φέρνουν πράγματα από διάφορα σημεία! αφού ο ντοκ όταν του είπα γενικά τι κάνουν κ τι καταλαβαίνουν μου είπε είναι πολύ μπροστά! βέβαια ασχολούμαι όολλληηη μέρα μαζί τους κ τους μιλάω πολυ! καταλαβαίνουν τα πάντα κ ώρες ώρες μένω στήλη άλατος!

καλά μάρτη κι εμένα το σαλόνι κ γενικά το σπίτι είναι απλά παιδότοπος! από πριν αρχίσουν να μπουσουλάνε έχουμε στρώσει κάτω παπλωματάκια μαξιλάρες κτλ κ τα έχουμε μέχρι τώρα...εκεί καθόμαστε,παίζουμε κοιμόμαστε τα μεσημέρια κτλ! αφού σκέφτομαι τον καναπέ να τον πουλήσω :tongue:

Χαχαχαχα!!!!!:tongue::tongue:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

εχω ξεκαρδιστει απο τις εικονες λεμε!!!!!

ε ας βγάλουμε κ τπτ!! δεν καθόμαστε που δεν καθόμαστε!! :tongue::tongue:

τσ....τσ...

μπραβο καρδουλα μου μακαρι να τα καταφερω ετσι και εγω!!!! παντως η κορη κατω με μια μαξιλαρα την βγαζει χειμωνα καλοκαιρι!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω απορια!!!!! σχετικα με την αποκολληση και το πιγμα........

κοριτσια συγνωμη γα την περγραφη..... αλλα τα πιγματα συνεχιζονται ειδικα οταν ενεργουμαι... θελω πλυσιμο μετα!!!!!! σημερα ενεργηθηκα τρεις φορες.... ε βεβαια τοοοσο που τρωω!!!!! μακαρι να καθαρισα καπως!!! βγηκαν καφε σκωτωμενα.... βγηκαν.... ε την τριτη φορα καπως λιγοτερα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Ouranionectar συγχαρητήρια για το μπεμπέ! Θυμάμαι τη β επιπέδου σαν χθες. Ασχέτως λοιπών προβλημάτων στην εγκυμοσύνη μου νομιζω οτι ηταν ειναι και θα ειναι η σπουδαιότερη εξέταση της εγκυμοσύνης. Ολα καλά ευχομαι και απο δω και πέρα. Και με το καλο έμπειρη πια.. Για τη Χρυσα οχι δεν το ήξερα μονο την Anchelita εχω υπ όψη μου. Μπραβο βρε κορίτσια χαίρομαι παρα πολυ για όλες όσες τα καταφέρατε!!

Οσο για τη ζήλια που λες φανταζομαι σε απασχολεί ε; Παντως αν και ειναι άκρως φυσιολογικό συναίσθημα των πρώτων παιδιών, ξέρεις πως εχεις πλεονέκτημα με τα διδυμα. Οπως και να το κάνουμε ειναι δυο εχουν και το μεταξύ τους ισχυρό δέσιμο πιστευω θα ειναι κάπως πιο ανώδυνα γιαυτά. Οχι πως δεν θα διεκδικούν τη μανούλα αλλα υποψιάζομαι οτι δεν θα ειναι δυσβάσταχτο..!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

Τί κάνετε? είστε όλες σας καλά? εμείς καλά..εδώ στην Κύπρο, επιστρέφουμε στις 17 Δεκέμβρη και θα τους κάνουμε party για τα πρώτα γενέθλιά τους στις 20 Δεκέμβρη. Επειδή γυρνάμε τελευταία στιγμή δεν θα κάνουμε τελικά κάτι σε παιδότοπο ή καφέ..δεν προλαβαίνουμε να κλείσουμε. Θα κάνουμε τελικά σπίτι μας, δεν πειράζει κι ό,τι προλάβουμε. Θα βάλουμε και τις μαμάδες μας να φτιάξουν κανένα τυροπιτάκι, θα φέρω μια γυναίκα να καθαρίσει το σπίτι, θα βάλουμε μπαλόνια και μια γιρλάντα (θα γράφει We are one!!) την οποία θα έχω φτιάξει από εδώ και ότι άλλο προλάβουμε. Εξάλλου καλεσμένους δεν θα έχουμε πολλούς.. Μου είπαν και μια άλλη ωραία ιδέα: να κάνουμε ένα μικρό video περίπου διάρκειας πέντε λεπτών από τέσσερα-πέντα αποσπάσματα video από τον πρώτο χρόνο τους..μπορεί να το φτιάξω, μου άρεσε πολύ σαν ιδέα, βέβαια θέλει χρόνο και γνώσεις και δεν έχω τίποτα από τα δύο, χαχαχα!! Δεν πειράζει, θα προσπαθήσω και αν μπορέσω θα το φτιάξω αλλιώς δεν πειράζει. Γενικά μου αρέσεουν πολύ όλα αυτά αν και αγχώνομαι λιγάκι..

Ουράνιο Νέκταρ μπράβο για τη Β'επιπέδου σας!!! Φαντάζομαι θα ηρέμησες πολύ μετά την εξέταση? Η εγκυμοσύνη αυτή σου φαίνεται διαφορετική από αυτή των διδύμων? Μου αρέσει που βάζεις τα μικρά σου να σε βοηθάνε...ελπίζω να το κάνω κι εγώ όταν μεγαλώσουν. Σκέφτομαι πως όταν μεγαλώσουν κι άλλο, πιο πολύ κι από τα δικά σου να τους βάζω να μαζεύουν και τα παιχνιδάκια τους.

My heart από ότι θυμάμαι έχεις κι εσύ δυο αγοράκια σαν και μένα, απλά πρέπει να είστε έξι μήνες μεγαλύτεροι..σας διαβάζω για να βλέπω τί ακολουθεί!!! Μπράβο τα αγοράκια που βοηθάνε τη μαμά τους..:-)

Νίκη Αντωνία να σου ζήσουν τα μωρά σου!! (δεν τα έχουμε πει νομίζω)..Έχω διαβάσει στα Συμπτώματα Εμφύτευσης για το κοριτσάκι σας, χαίρομαι που εγχειρίστηκε κι ελπίζω να είστε τα Χριστουγεννα (και ακόμη νωρίτερα αν γίνεται) όλοι μαζί στο σπίτι σας!!

Μάρτη μου πώς είσαι σήμερα? Είχες πάλι αίμα? Γράψε μας πώς πηγαίνεις...Ελπίζω να είσαι καλύτερα κορίτσι μου και να περάσουν όλα!!

Γεια σας φιλενάδες μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε με δημιουργία και θετική διάθεση..Φιλιά στα διδυμάκια..!!!

Τί κάνετε? είστε όλες σας καλά? εμείς καλά..εδώ στην Κύπρο, επιστρέφουμε στις 17 Δεκέμβρη και θα τους κάνουμε party για τα πρώτα γενέθλιά τους στις 20 Δεκέμβρη. Επειδή γυρνάμε τελευταία στιγμή δεν θα κάνουμε τελικά κάτι σε παιδότοπο ή καφέ..δεν προλαβαίνουμε να κλείσουμε. Θα κάνουμε τελικά σπίτι μας, δεν πειράζει κι ό,τι προλάβουμε. Θα βάλουμε και τις μαμάδες μας να φτιάξουν κανένα τυροπιτάκι, θα φέρω μια γυναίκα να καθαρίσει το σπίτι, θα βάλουμε μπαλόνια και μια γιρλάντα (θα γράφει We are one!!) την οποία θα έχω φτιάξει από εδώ και ότι άλλο προλάβουμε. Εξάλλου καλεσμένους δεν θα έχουμε πολλούς.. Μου είπαν και μια άλλη ωραία ιδέα: να κάνουμε ένα μικρό video περίπου διάρκειας πέντε λεπτών από τέσσερα-πέντα αποσπάσματα video από τον πρώτο χρόνο τους..μπορεί να το φτιάξω, μου άρεσε πολύ σαν ιδέα, βέβαια θέλει χρόνο και γνώσεις και δεν έχω τίποτα από τα δύο, χαχαχα!! Δεν πειράζει, θα προσπαθήσω και αν μπορέσω θα το φτιάξω αλλιώς δεν πειράζει. Γενικά μου αρέσεουν πολύ όλα αυτά αν και αγχώνομαι λιγάκι..

Ουράνιο Νέκταρ μπράβο για τη Β'επιπέδου σας!!! Φαντάζομαι θα ηρέμησες πολύ μετά την εξέταση? Η εγκυμοσύνη αυτή σου φαίνεται διαφορετική από αυτή των διδύμων? Μου αρέσει που βάζεις τα μικρά σου να σε βοηθάνε...ελπίζω να το κάνω κι εγώ όταν μεγαλώσουν. Σκέφτομαι πως όταν μεγαλώσουν κι άλλο, πιο πολύ κι από τα δικά σου να τους βάζω να μαζεύουν και τα παιχνιδάκια τους.

My heart από ότι θυμάμαι έχεις κι εσύ δυο αγοράκια σαν και μένα, απλά πρέπει να είστε έξι μήνες μεγαλύτεροι..σας διαβάζω για να βλέπω τί ακολουθεί!!! Μπράβο τα αγοράκια που βοηθάνε τη μαμά τους..:-)

Νίκη Αντωνία να σου ζήσουν τα μωρά σου!! (δεν τα έχουμε πει νομίζω)..Έχω διαβάσει στα Συμπτώματα Εμφύτευσης για το κοριτσάκι σας, χαίρομαι που εγχειρίστηκε κι ελπίζω να είστε τα Χριστουγεννα (και ακόμη νωρίτερα αν γίνεται) όλοι μαζί στο σπίτι σας!!

Μάρτη μου πώς είσαι σήμερα? Είχες πάλι αίμα? Γράψε μας πώς πηγαίνεις...Ελπίζω να είσαι καλύτερα κορίτσι μου και να περάσουν όλα!!

Γεια σας φιλενάδες μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε με δημιουργία και θετική διάθεση..Φιλιά στα διδυμάκια..!!!

Αν μάθεις πες μας με ενδιαφέρει κ εμένα! Βασικά έχει καιρό τώρα που θέλω να βρω κάποιο πρόγραμμα (ελπίζω και πιστεύω πως υπάρχει) μπας και μπορέσω να βάλω σε μία τάξη τις φώτο μας!!

Αλήθεια πότε ακριβώς χρονίζετε;; τη μέρα που θα κάμετε τα γεννέθλια;;

Νίκη Αντωνία περαστικά στο κοριτσάκι σας! Δεν είχα ιδέα πως περάσατε κάτι τέτοιο!!

Ουράνιο νέκταρ σαφώς και ζηλεύει ο μεγάλος! Ευτυχώς έχουν αυξηθεί κατά πολύ και οι στιγμές αγάπης με τα αδελφάκια του και παιχνιδιού!! Αλλά εμένα ήταν πολύ μικρούλης όταν γεννήθηκαν και είχε και δύο! Εσείς πιστεύω θα είστε σαφώς καλύτερα! Θα μας πεις τις εμπειρίες σου όταν γεννήσεις! Μια συμβουλή μόνο από εμπειρία! Όταν μιλάς στα μικρά σου για το νέο μέλος που θα έρθει να τους λες τι πρόκειται να συμβεί ώσπου να μεγαλώσει με τρόπο που ξέρεις ότι θα σε καταλάβουν! Δηλαδή όταν γεννηθεί θα πρέπει να ασχολούμαι πολύ μαζί του όπως κ με εσάς όταν γεννηθήκατε, ίσως να τους δείχνεις και φώτο από τότε γενικά πάντως να μπουν και στο κλίμα ότι δεν θα γεννηθεί ένα μωρό που θα είναι κατευθείαν σαν κ αυτούς! Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα! Κατάλαβες τι εννοώ ;)

Μάρτη περιμένουμε νέα σου!!

Εμείς ήμαστε άρρωστοι εδώ και δέκα μέρες! Πρώτα ο μεγάλος, μετά τρεις μέρες η μικρή, μετά δύο ο μικρός και τελικά όλοι μαζί! ενδιάμεσα κ εγώ κ ο σύζυξ είχαμε τα δικά μας και από χθες ο σύζυγος διάρροιες τρελές!! Ευτυχώς τα μικρά μου είναι πολύ καλύτερα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εχω δυο μερες που ειμαι σηκω κατσε γιατι ο αντρουλης ξαπλαρε απο την μεση του.... δεν κουραστηκα αλλα τα πονακια μου χαμηλα τα εχω!!!!!!

μαζευα ουρα 24ωρου για το λευκωμα και δεν ηταν πεντακαθαρα!!!!!! αιωρουνταν μικρα μικρα κομματακια η ινες καφε σκουρες!!!!!

αιμα δεν εχω εκτος απο τα πιγματααυτα που ειναι πολλα μονο οταν ενεργουμαι και πλενομαι με baby bath γιατι ειναι πολυ λιπαρα.....

κατα τα αλλα μου φαινεται μακρια μεχρι τις περιπου 25 νοεμβρη!!!!!!!!!!!που εχω την αυχενικη!!!!! για να δω τι γινεται εκει κατω!!!!!!!!

εχτες διααζα αρθρα για την προωροτητα!!!!! τι γινεται στο ιασω και στο ρεα!!!!!! δεν υπαρχει νομοθετημενο κατι που να οριζει την εντατικη μοναδα εως τα 2,5 κιλα!!!!!

αυτο που με ανησυχει κοριτσια μου περισσοτερο ειναι οτι στο παιδων στην μενν εχει ωραρια επισκεπτηρια και οτι δεν αγγιζεις καθολου το μωρο!!!! επισης θαθελα νατα θηλασω οπως την κορη μου και οταν ειναιστην εντατικη τα βρεφη εχουν μεικτο θηλασμο!!!! διαβασα οτι μονο στο ελενα εχει τραπεζα γαλακτος ετσι δεν εχουν μεικτο!!!!! και οποια θελει μπορει να παει να προσφερει.... ελεγχεται...επεξεργαζεται και μετα το δινουν στα βρεφη!!!!!

το ρεα ειναι πολυ κοντα μου 7-10λεπταμε αμαξι!!!! δεν εχει ωραριο εχει 24ωρο επισκεπτηριο για τους γονεις... και τα εξοδα της εντατικης μοναδας προς το παρον τα καλυπτει τα περισσοτερα το εοππυ ειδικα για τα προωρα!!!!

θα το ψαξω παντως!!!!! πολυ!!!!!!

Αν μάθεις πες μας με ενδιαφέρει κ εμένα! Βασικά έχει καιρό τώρα που θέλω να βρω κάποιο πρόγραμμα (ελπίζω και πιστεύω πως υπάρχει) μπας και μπορέσω να βάλω σε μία τάξη τις φώτο μας!!

Αλήθεια πότε ακριβώς χρονίζετε;; τη μέρα που θα κάμετε τα γεννέθλια;;

Νίκη Αντωνία περαστικά στο κοριτσάκι σας! Δεν είχα ιδέα πως περάσατε κάτι τέτοιο!!

Ουράνιο νέκταρ σαφώς και ζηλεύει ο μεγάλος! Ευτυχώς έχουν αυξηθεί κατά πολύ και οι στιγμές αγάπης με τα αδελφάκια του και παιχνιδιού!! Αλλά εμένα ήταν πολύ μικρούλης όταν γεννήθηκαν και είχε και δύο! Εσείς πιστεύω θα είστε σαφώς καλύτερα! Θα μας πεις τις εμπειρίες σου όταν γεννήσεις! Μια συμβουλή μόνο από εμπειρία! Όταν μιλάς στα μικρά σου για το νέο μέλος που θα έρθει να τους λες τι πρόκειται να συμβεί ώσπου να μεγαλώσει με τρόπο που ξέρεις ότι θα σε καταλάβουν! Δηλαδή όταν γεννηθεί θα πρέπει να ασχολούμαι πολύ μαζί του όπως κ με εσάς όταν γεννηθήκατε, ίσως να τους δείχνεις και φώτο από τότε γενικά πάντως να μπουν και στο κλίμα ότι δεν θα γεννηθεί ένα μωρό που θα είναι κατευθείαν σαν κ αυτούς! Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα! Κατάλαβες τι εννοώ :wink:

Μάρτη περιμένουμε νέα σου!!

Εμείς ήμαστε άρρωστοι εδώ και δέκα μέρες! Πρώτα ο μεγάλος, μετά τρεις μέρες η μικρή, μετά δύο ο μικρός και τελικά όλοι μαζί! ενδιάμεσα κ εγώ κ ο σύζυξ είχαμε τα δικά μας και από χθες ο σύζυγος διάρροιες τρελές!! Ευτυχώς τα μικρά μου είναι πολύ καλύτερα!!

περαστικουλια σας!!!!! και εμενα τα φλεματα δεν εχουν φυγει τελειως!!!!!

λοιπον στο pc αν βαζατε τις φωτο που θελετε και μετα σαν παουερ ποιντ γινει με χρονοροη η εναλλαγη φωτο... νομιζω οτι μπορεις να βαλεις και μουσικουλα!!!!!! θα ρωτησω την κορη μου και τον αντρα μου που ειχαμε κανει κατι παρομοιο σε ενα ριγιουνιον και θα σας πω!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...