Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω μερικη αποκολληση στο ενα εμβρυακι μου.... καρδουλες ακουγονται κανονικοτατα!!!!! μου ειπε τελειως ξαπλα..... και το φαι στο κρεββατι.... μονο για την αναγκη μου θα σηκωνομαι........ για δυο βδομαδες.... επισης ενεσεις προγεστερονης δυο φορες την βδομαδα!!!! για ενα μηνα!!!!! επισης μου ειπε τα ουτρωτζεσταν να τα περνω αποτοστομα και τα δυο αφου μου βγαινει το ενα το πρωι οταν ενεργουμε!!!!

μου εδωσε και μαγνησιο πρωι-βραδυ....

πιστευει οτι θα παει καλα!!!!!

την τεταρτη το βραδυ θα με ξαναδει!!!!! το κανονικο ραντεβου μας!!!!!!

λεφτα δεν μου πηρε!!!!!

μου κλεινει απο μπαταρια το ταμπλετ... οταν θα εχω κπ κοντα μου(η κορη κανει μαθημα και ο αντρουλης δεν εχει γυρισει απο την δουλεια!!!!) θα το φορτησω και θαμπω να τα πουμε και α σας διαβασω αργοτερα!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!

ακουστε τι επαθα..... πηγα στις 1,10 στον γιατρο... πουθενα ο γιατρος!!!! εβαλα ολες τα χαρτια των εξετασεων στα σκαλοπατια και περιμενα!!!!!

κατα τις 2 η ωρα ερχεται το επομενο ραντεβου... μετα το δευτερο..... μετα το τριτο..... μετα το τεταρτο.... και κατα τις 2,40 ερχεται και ο γιατρος!!!!!!

τελος παντων με πηρε τριτη σε σειρα.... και μου λεει συγνωμη που σε μαλωσα πριν οταν ηρθα!!! εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι!!!! σε περιμενα στο ρεα καλε στις 13,15!!!!!!

τι????? δεν θυμαμαι κατι τετοιο η δεν το ακουσα...... τελος παντων ζητησα συγνωμη δυο τρεις φορες ωσπου να φυγω.....

pioqp3.png

88BZp3.png

Γεια σου Μάρτη μου!

μπράβο κορίτσι μου που ακούσατε καρδούλες, πολύ χάρηκα!! Να προσέξεις όμως την αποκόλληση, να κάτσεις τελείως στο κρεβάτι και να σου φέρνουν εκεί το φαγητό ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Βάλε και μια τηλεορασίτσα να σου κρατάει συντροφιά ή μπορείς να διαβάζεις κανένα βιβλίο, να σε νυστάζει κιόλας για να κοιμάσαι. Να σκέφτεσαι τα μωράκια σου που χτυπάνε οι καρδούλες τους δυνατά για να κάνεις κουράγιο και να περνάνε πιο γρήγορα οι μέρες. Κι όταν είναι να πηγαίνεις στο γιατρό καλύτερα να πηγαίνεις με ταξί ή αν μπορεί να σε πηγαίνει κάποιος συγγενής με το αυτοκίνητο να μην ταλαιπωρείσαι με τις συγκοινωνίες σε αυτή την κατάσταση και ειδικά τώρα με την αποκόλληση. Πάντως κι ο καιρός τώρα ευνοεί την ξάπλα ε? :)

Εμείς θα γυρίσουμε στην Αθήνα γύρω στις 15 Δεκέμβρη, ήρθαμε με τα μωρά μας στην Κύπρο γιατί προέκυψε δουλειά στο σύζυγο για τρεις μήνες στη Λευκωσία και μπορέσαμε και ήρθαμε όλοι μαζί γιατί εγώ έχω ακόμα την άδεια μητρότητας. Ωραία είναι εδώ, έχει πολύ ωραίο καιρό και γενικά μου άρεσε η αλλαγή.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνουν? Καλό μήνα φιλενάδες μου σε όλες! Και πολλά φιλάκια..

Γεια σας κορίτσια!

Μαρτη κουράγιο και υπομονή! Λίγο πολυ όλες περάσαμε απο αντίστοιχες καταστάσεις και η αλήθεια ειναι πως θέλει κότσια η όλη φάση.. Ο στόχος όμως δίνει δύναμη! Κι εγω είχα μεγάλη αποκόλληση στο ενα απο την 8η εβδομάδα κι έμεινα ξάπλα κανά δίμηνο. Ολα θα πάνε καλά. Προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να εχεις καλη ψυχολογία. Οσο γίνεται βέβαια.

Vesy ωραια αλλαγη αλλα πώς τα καταφέρνεις βρε θηρίο με τα διδυμα μόνη σου εκει; Μπραβισιμο! Γλιτώνεις και τα κρύα μιας κι εδω μπήκε για τα καλα ο χειμώνας.

Εμας εχουν ζορίσει τα πράγματα. Τα παιδια εχουν μεταμορφωθεί σε θηρία. Ειναι τωρα μια βδομάδα που εχουν ξεφύγει τελείως. Φάση ειναι; Δεν ξέρω. Παντως μας κουράζουν απίστευτα. Και με τον υπνο τους.. Ενώ είχαμε πολύ καλο και σταθερό προγραμμα (μετα απο υπερπροσπάθεια!) εδω και 6-8 μήνες ξαφνικά κάνουν "νερά" μέσα στη νύχτα και το πρωι ξυπνάνε απο τα χαράματα. Γιατιιιιιιι;;;; Αφήστε που σημερα ο μικρός πήδηξε τα κάγκελα της κούνιας απο κει πέρασε σε μια πολυθρόνα που εχω και στη συνέχεια σκαρφάλωσε στην κούνια της αδελφής του και την αααραξε εκει. Ουφ τι άλλο θα ζήσουμε οέο;;!!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Γεια σου Μάρτη μου!

μπράβο κορίτσι μου που ακούσατε καρδούλες, πολύ χάρηκα!! Να προσέξεις όμως την αποκόλληση, να κάτσεις τελείως στο κρεβάτι και να σου φέρνουν εκεί το φαγητό ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Βάλε και μια τηλεορασίτσα να σου κρατάει συντροφιά ή μπορείς να διαβάζεις κανένα βιβλίο, να σε νυστάζει κιόλας για να κοιμάσαι. Να σκέφτεσαι τα μωράκια σου που χτυπάνε οι καρδούλες τους δυνατά για να κάνεις κουράγιο και να περνάνε πιο γρήγορα οι μέρες. Κι όταν είναι να πηγαίνεις στο γιατρό καλύτερα να πηγαίνεις με ταξί ή αν μπορεί να σε πηγαίνει κάποιος συγγενής με το αυτοκίνητο να μην ταλαιπωρείσαι με τις συγκοινωνίες σε αυτή την κατάσταση και ειδικά τώρα με την αποκόλληση. Πάντως κι ο καιρός τώρα ευνοεί την ξάπλα ε? :-)

Εμείς θα γυρίσουμε στην Αθήνα γύρω στις 15 Δεκέμβρη, ήρθαμε με τα μωρά μας στην Κύπρο γιατί προέκυψε δουλειά στο σύζυγο για τρεις μήνες στη Λευκωσία και μπορέσαμε και ήρθαμε όλοι μαζί γιατί εγώ έχω ακόμα την άδεια μητρότητας. Ωραία είναι εδώ, έχει πολύ ωραίο καιρό και γενικά μου άρεσε η αλλαγή.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνουν? Καλό μήνα φιλενάδες μου σε όλες! Και πολλά φιλάκια..

βεσι μου σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!!! ειδικα εσεις οι διδυμομανουλες με νιωθετε ακριβως!!!!!!!!!!!

μου εγραψε ενεσεις προγεστερονης δυο την βδομαδα!!!! για ενα μηνα!!!!

η αποκολληση ηταν 2,50-3εκ σχεδον μισος σακος αποκολλημενος το μικροτερο σπορακι!!!!!!!

λετε να με ψευτοπαρηγορει οτι θα τα καταφερω!!!!!

σημερα με αμαξι πηγα και ηρθα στο μικροβιολογικο για αιμα!!!! ο αντρας μου με εντυσε ειδικα το παντελονι και τα παπουτσια!!!!! οταν γυρισα με αφησε η μαμα στην εξωπορτα!!!!

κουραστηκα παντως!!!!!

αυριο το βραδυ θα μας παει και θα μας φερει στον γιατρο!!!!! τουλαχιστον θα τ' ακουσω το μικρουλι μου!!!!!

μπραβο σου βεσι μου που προσαρμοστηκατε ετσι τελεια και τα καταφερνεις ολομοναχη και τα δυο μωρκια σου!!!! τα θηλαζεις??? σορυ δεν θυμαμαι αν μου το εχεις πει!!!!

Γεια σας κορίτσια!

Μαρτη κουράγιο και υπομονή! Λίγο πολυ όλες περάσαμε απο αντίστοιχες καταστάσεις και η αλήθεια ειναι πως θέλει κότσια η όλη φάση.. Ο στόχος όμως δίνει δύναμη! Κι εγω είχα μεγάλη αποκόλληση στο ενα απο την 8η εβδομάδα κι έμεινα ξάπλα κανά δίμηνο. Ολα θα πάνε καλά. Προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να εχεις καλη ψυχολογία. Οσο γίνεται βέβαια.

Vesy ωραια αλλαγη αλλα πώς τα καταφέρνεις βρε θηρίο με τα διδυμα μόνη σου εκει; Μπραβισιμο! Γλιτώνεις και τα κρύα μιας κι εδω μπήκε για τα καλα ο χειμώνας.

Εμας εχουν ζορίσει τα πράγματα. Τα παιδια εχουν μεταμορφωθεί σε θηρία. Ειναι τωρα μια βδομάδα που εχουν ξεφύγει τελείως. Φάση ειναι; Δεν ξέρω. Παντως μας κουράζουν απίστευτα. Και με τον υπνο τους.. Ενώ είχαμε πολύ καλο και σταθερό προγραμμα (μετα απο υπερπροσπάθεια!) εδω και 6-8 μήνες ξαφνικά κάνουν "νερά" μέσα στη νύχτα και το πρωι ξυπνάνε απο τα χαράματα. Γιατιιιιιιι;;;; Αφήστε που σημερα ο μικρός πήδηξε τα κάγκελα της κούνιας απο κει πέρασε σε μια πολυθρόνα που εχω και στη συνέχεια σκαρφάλωσε στην κούνια της αδελφής του και την αααραξε εκει. Ουφ τι άλλο θα ζήσουμε οέο;;!!!

κουραγιο μαριλι μου!!!! που θα πανε.... θα στρωσουν παλι!!!!

καντε υπομονη!!!! μηπως φουσκωνουν δοντακια??????

εχεις δικιο οτι ο στοχος μας δινει δυναμη!!!!!!

ο θεος να μας δωσει κι αλλη ομως γιατι εγω προσωπικα νιωθω ελλειπης!!!!!!!!

ξερεις με τρωει αν δεν μου λεει ο γιατρος την αληθεια για να μην με σοκαρει και καλα..... και με ψευτοαρηγορει...... αυτο το αν με τρωει......αναρρωτιεμαι τα 3 εκατ. αποκολληση ειδα στον υπερηχο οτι ηταν αποκολλημενος ο μισος σακκος!!! ειναι πολυ σημαντικο!!!!!! μακαρι να τα καταφερει το μικρουλι μου..... ενω αρχισα και μαγνησιο εχτες βραδυ (πρωι-βραδυ) ποναω εχω πονακια σχετικα εντονα χαμηλα μια δεξια που ειναι η αποκολληση μια δεξια που φοβαμαι!!!! μηπως επιρρεαστηκε αι τοαλλο απο κατι αλλο!!!! ο γιατρος μιλησε και μηπως στο πηγμα εχω κανενα μικροβιο...... αλλα ειπε οτι θα μου κανει με την αυχενικη παπ τεστ μαζι... δεν γινεται τωρα!!!!!

ευτυχως βρηκα και τις οκτω ενεσεις προγεστερονης που θα κανω δυο φορες την βδομαδα για ενα μηνα!!!!!

δως μου τα φωτα σου μαριλι μου!!!!! οτι ξερεις απο την εμπειρια σου!!!!!

σας αγαπω!!!!σας φιλω!!!! και σας εμπιστευομαι οτι εσεις θα μου πειτε ωμη την αληθεια για να μπορω να την αντιμετωπισω καλυτερη!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω καποια στιγμη εχει συμβει σχεδον σε ολες μας,και εγω αιμα ενα βραδυ κοκκινο πηρα την γυναικολογο και εκανα ενεση προλουτον αν θυμαμαι λεγόταν,ξάπλα εμεινα ελαχιστα λογω δουλειας και το ωραιο ηταν οτι μεχρι περιπου μια εβδομαδα πριν την αυχενικη νομίζαμε οτι ηταν ενας,ο μικρούλης ειχε κρυφτεί πισω απο το σακο του μεγάλου..

Καλημέρα φιλενάδες μου από τη συννεφιασμένη Λευκωσία!!

Τί κάνετε? εμείς εδώ καλά.. Ναι τα κουτσοκαταφέρνω με τα αγοράκια μου εδώ..έχουμε φτιάξει ωραία το σαλόνι, έχουμε απομονώσει το τραπεζάκι και κάποια άλλα επικίνδυνα σημεία βάζοντας δύο πολυθρόνες για τοίχο και τους αφήνω να παίζουν στο πάτωμα, το οποίο και αυτό το έχουμε στρώσει με διάφορα για να μη χτυπάνε..έχουμε βάλει ένα στρώμα και κάτι σκεπάσματα κάτω και το έχουμε κάνει τελείως παιδικό το σπίτι! Κάθε πρωί μετά τα φρούτα τους πιάνει γκρίνια..δεν μπορώ να τους ντύσω αλλά τελικά τα καταφέρνω και πάμε παιδική χαρά που είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μας (είναι μια μικρή και πολύ ελεγχόμενη χωρίς πολύ κόσμο) και εκεί τους αρέσει πολύ, τους βάζω στις κούνιες ή τους αφήνω κάτω να μπουσουλάνε σε ένα μικρό χώρο που έχει. Κάνανε και μια φιλη, ένα κοριτσάκι στην ηλικία τους και παίζουνε όλοι μαζί. Όταν είναι να φύγουμε και τους βάζω στο καρότσι κλαίνε!!

Να σας πω πάντως ότι αυτό που με κουράζει εμένα είναι οι δουλειές του σπιτιού, όλο πλυντήρια και πλυσίματα πιάτων και μπιμπερό..δεν την παλεύω καθόλου ολη μέρα με αυτά.. Αφήστε που αισθάνομαι άσχημα αντί να παίζω μαζί τους να κάνω δουλειές. Εσείς τί κάνετε με τις δουλειές που είναι τόσο ατελείωτες?

Μαρίλιω μου φάση είναι και θα περάσει. Εμείς περάσαμε μια τρομερή φάση εκεί πριν αρχίσουν να μπουσουλάνε γύρω στους εννέα μήνες ειδικά ο ένας όλη μέρα έκλαιγε! Μετά τους αφήσαμε ελεύθερους να αλωνίζουν και βρήκαμε την υγειά μας. Ωραία η εικόνα αυτή που μας περιέγραψες που πήγε ο μικρός σου στο κρεβάτι της αδελφής του!! Ε ήθελε να πάει να δει την αδελφή του το παιδί!!

Μάρτη μου δε νομίζω ότι ο γιατρός σου τα λέει για να σε παρηγορήσει γιατί οι γιατροί γενικά λένε την αλήθεια και αν κάτι δεν πάει καλά σε προετοιμάζουν..Συνέχισε εσύ να ξαπλώνεις και να ξεκουράζεσαι..θυμάμαι ότι η προγεστερόνη ειδικά όταν την έπαιρνα από το στόμα με νύσταζε πολύ.. Να ξέρεις επίσης ότι η προγεστερόνη ρίχνει λίγο τη διάθεση οπότε αν είσαι πεσμένη μπορεί να οφείλεται κι εκεί. Ελπίζω να είναι όλα καλά στο ραντεβού σου σήμερα με το γιατρό..εμένα μου άρεσε να πηγαίνω στο γιατρό για να ακούω τις καρδούλες και να ηρεμώ. Ήμουνα ικανή αν με αφήνανε να πήγαινα κάθε δυο τρεις μέρες για υπέρηχο :-)..

Οι υπόλοιπες διδυμομανούλες όλες καλά? Αργυρώ πώς πάει με τους παιδικούς σταθμούς?

Φιλάκια φιλενάδες μου να είστε όλες καλά!!

Α ξέχασα να απαντήσω στο Μάρτη που με ρώτησε ότι δεν θηλάζω. Και στην αρχή δεν τα πολυκατάφερα με το θέμα θηλασμός..δεν είχα πολύ γάλα, έβγαζα λίγο με το θήλαστρο αλλά σιγά σιγά μου μειώθηκε κι αυτό το λίγο και σταμάτησα.. Τί να κάνουμε δεν πειράζει..

Σας χαιρετώ και πάλι!!!

διδυμομανουλες μου αγαπημενες!!!!!!!!

πολυ σας θαυμαζω και προσευχομαι να τα καταφερω και εγω!!!!

σας ευχαριστω ολες και μια-μια γα το ενδιαφερον σας!!!!!!!

με το που φτασαμε στο ραντεβου μας 8,20 (ειμασταν το ραντεβου των 8,30) ηταν 4 πριν απο μας και μια μεσα και φυγαμε 12 παρα και υπηρχαν οταν φευγαμε στο σαλονι αλλες πεντε!!!!! μαλλον ειχε καθηστερησει απο κανενα εκτακτο!!!!!!

ολα τελεια!!! ολα καλα!!! οι καρδιες με 171 και 170 παλμους και στθερους και δυνατους !!!!ειναι 23χιλιοστα το ενα και 21 το αλλο.... διεκρινες κεφαλακια με ματια σωμα σαν γαρδακι και ουρα με πελμα να το πω?? καπως!!!!!! το πειγμα της αποκολλησης μικρυνε!!!!!α το μεγαλο μεσα στον σακο ηταν ξαπλωτο σαν σε αιωρα.. το δευτερο μεσα στον σακο ηταν κατακορυφα με το κεφαλι πως τα κατω!!!!!!χαχα πολυ πλακα!!!! γελασαμε!!!! ο ντοκ ειπε οτι ειναι μεγαλοι και καλοι οι σακοι με πολυ υγρο!!!!(αρα εχουν αρκετο χωρο) δεν ειναι κολλημενοι μεταξυ τους......καλους πλακουντες και ειμαι σημερα στην 9η βδομαδα αισιως (εχτες ελεγε 8 και 6 ημερων)!!!! μου εγραψε κι αλλες εξετασεις.... και μου ειπε σε τρεις βδομαδες θα κανουμε αυχενικη!!!! ειπαμε τα οικονομικα... ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!!!!! ολους τους υπερηχουςστο ιατρειο και οχι στο ρεα και μου συστησε νεφρολογο γυναικα μου ειπε οτι ειναι απο τους καλυτερους νεφρολογους στην μιχαλακοπουλου!!!!!!

αυτα ειμαι ησυχη και χαρουμενη!!!!!! απο την χαρα μου ειπα και στην μαμα μου που περιμενε τρισυμιση ωρες κατω μεχρι τις 11,50 οτι ακουσαμε καρδουλες τα ειδαμε και ειναι δυο!!!!!!! δεν μπορω ναπω οτι εγινε πνηγυρι!!!!! ειπε και μια χοντρη που εκανε τον αντρα μου τουρμπο.... τυπου: ανδεν αργουσε οαντρας σου τωρα θα ειχατε το δευτερο!!!!! μπηκα στην μεση- κοφτε το στην κατασταση που ειμαι!!!!και εσυ μαναμην μιλας ηθελες μαζι με τα δικαστηρια που μας εκανες και ολες τις σκηνες και αμεσως παιδι.... τελος η κουβεντα τωρα ηρθαν... ηρθαν και τα δυο μαζι και πρχωραμε!!!!!! μετα τα μπαλωσε!!!!!!! μας εφτασε σπιτι ειχε και τα ψωνια απο την λαικη τα δικα μας!!!!! την ευχαριστησαμε και χωρισαμε...... ενταξει ενω ο αντραςμου στο ιατρειο γελαγε σαν γυφτικο σκεπαρνι..... μετα χαλαστηκε ευτυχως επρεπε να φαω... ναπιω τα χαπια και να κοιμηθω.... και η κορη ειχε πεσει για υπνο.... και καναμε ησυχια!!!!!!!

Νομιζω καποια στιγμη εχει συμβει σχεδον σε ολες μας,και εγω αιμα ενα βραδυ κοκκινο πηρα την γυναικολογο και εκανα ενεση προλουτον αν θυμαμαι λεγόταν,ξάπλα εμεινα ελαχιστα λογω δουλειας και το ωραιο ηταν οτι μεχρι περιπου μια εβδομαδα πριν την αυχενικη νομίζαμε οτι ηταν ενας,ο μικρούλης ειχε κρυφτεί πισω απο το σακο του μεγάλου..

μπουγκο μου μπραβο και δουλευες!!!!!!!!! καλα ακου ειχε κρυφτει πισω απο τον αλλον!!!! χιχι!!!!! ευχαριστω για την ενθαρρυνση και το κουραγιο που μου δινετε!!!!!!!

Καλημέρα φιλενάδες μου από τη συννεφιασμένη Λευκωσία!!

Τί κάνετε? εμείς εδώ καλά.. Ναι τα κουτσοκαταφέρνω με τα αγοράκια μου εδώ..έχουμε φτιάξει ωραία το σαλόνι, έχουμε απομονώσει το τραπεζάκι και κάποια άλλα επικίνδυνα σημεία βάζοντας δύο πολυθρόνες για τοίχο και τους αφήνω να παίζουν στο πάτωμα, το οποίο και αυτό το έχουμε στρώσει με διάφορα για να μη χτυπάνε..έχουμε βάλει ένα στρώμα και κάτι σκεπάσματα κάτω και το έχουμε κάνει τελείως παιδικό το σπίτι! Κάθε πρωί μετά τα φρούτα τους πιάνει γκρίνια..δεν μπορώ να τους ντύσω αλλά τελικά τα καταφέρνω και πάμε παιδική χαρά που είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μας (είναι μια μικρή και πολύ ελεγχόμενη χωρίς πολύ κόσμο) και εκεί τους αρέσει πολύ, τους βάζω στις κούνιες ή τους αφήνω κάτω να μπουσουλάνε σε ένα μικρό χώρο που έχει. Κάνανε και μια φιλη, ένα κοριτσάκι στην ηλικία τους και παίζουνε όλοι μαζί. Όταν είναι να φύγουμε και τους βάζω στο καρότσι κλαίνε!!

Να σας πω πάντως ότι αυτό που με κουράζει εμένα είναι οι δουλειές του σπιτιού, όλο πλυντήρια και πλυσίματα πιάτων και μπιμπερό..δεν την παλεύω καθόλου ολη μέρα με αυτά.. Αφήστε που αισθάνομαι άσχημα αντί να παίζω μαζί τους να κάνω δουλειές. Εσείς τί κάνετε με τις δουλειές που είναι τόσο ατελείωτες?

Μαρίλιω μου φάση είναι και θα περάσει. Εμείς περάσαμε μια τρομερή φάση εκεί πριν αρχίσουν να μπουσουλάνε γύρω στους εννέα μήνες ειδικά ο ένας όλη μέρα έκλαιγε! Μετά τους αφήσαμε ελεύθερους να αλωνίζουν και βρήκαμε την υγειά μας. Ωραία η εικόνα αυτή που μας περιέγραψες που πήγε ο μικρός σου στο κρεβάτι της αδελφής του!! Ε ήθελε να πάει να δει την αδελφή του το παιδί!!

Μάρτη μου δε νομίζω ότι ο γιατρός σου τα λέει για να σε παρηγορήσει γιατί οι γιατροί γενικά λένε την αλήθεια και αν κάτι δεν πάει καλά σε προετοιμάζουν..Συνέχισε εσύ να ξαπλώνεις και να ξεκουράζεσαι..θυμάμαι ότι η προγεστερόνη ειδικά όταν την έπαιρνα από το στόμα με νύσταζε πολύ.. Να ξέρεις επίσης ότι η προγεστερόνη ρίχνει λίγο τη διάθεση οπότε αν είσαι πεσμένη μπορεί να οφείλεται κι εκεί. Ελπίζω να είναι όλα καλά στο ραντεβού σου σήμερα με το γιατρό..εμένα μου άρεσε να πηγαίνω στο γιατρό για να ακούω τις καρδούλες και να ηρεμώ. Ήμουνα ικανή αν με αφήνανε να πήγαινα κάθε δυο τρεις μέρες για υπέρηχο :-)..

Οι υπόλοιπες διδυμομανούλες όλες καλά? Αργυρώ πώς πάει με τους παιδικούς σταθμούς?

Φιλάκια φιλενάδες μου να είστε όλες καλά!!

πολυ μ'αρεσει ο χωρος του σαλονιου... καθεστε και εσεις κατω ?????

ωραιο που εχεις και κουνιτσες απο κατω!!!!!

οσο για τις δουλειες εχεις απολυτο δικιο!!!!!!!:eek::eek::eek:

φυσικα αν ειχα αδερφο η αντρα γυναικολογο θα πηγαινα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μονη μου στον υπερηχο οταν θα λειπανε!!!!! θα ειχα μαθει τι να παταω.... κι αν δεν με αφηνανε..... θα τους γκρινιαζα μεχρι να τα δω!!!!!χαχαχα!!!!

τι ωραιο που ειναι!!!!!

οταν τρωνε... γκρινιαζουν??? περιμενουν την σειρα τους στις κουταλιες!!! φανταζομαι τα ταιζεις ταυτοχροναμια το ενα μια το αλλο!!!!! βεσι μου ειναι δεκα μηνων????? η εχουν χρονησει?????

Α ξέχασα να απαντήσω στο Μάρτη που με ρώτησε ότι δεν θηλάζω. Και στην αρχή δεν τα πολυκατάφερα με το θέμα θηλασμός..δεν είχα πολύ γάλα, έβγαζα λίγο με το θήλαστρο αλλά σιγά σιγά μου μειώθηκε κι αυτό το λίγο και σταμάτησα.. Τί να κάνουμε δεν πειράζει..

Σας χαιρετώ και πάλι!!!

συγνωμη που σε ξανα ρωταω... δεν θυμαμαι ηταν λιγο καιρο μενν???

αφου πηγατε σπιτι και μετα σου σταματησε το γαλα με τα μπιμπερο και την διαδικασια..... περιμεναν?? εκλεγαν??? ταιζες ενα εσυ και ενα ο αντρουλης!!!!!! πως τα καταφερνες???

pioqp3.png

88BZp3.png

Γεια σου κορίτσι (Μάρτη) και υπόλοιπα κορίτσια διδυμομανούλες!

Μάρτη πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Να συνεχίσεις όμως για λίγο καιρό να ξαπλώνεις, μην ξεθαρρεύεις, να περάσει ο κίνδυνος. Και μετά θα προσέχεις βέβαια, να είσαι χαλαρά σε όλη την εγκυμοσύνη, αν καταφέρεις να πάρεις αναρρωτική από τη δουλειά πάρτην, αξίζει τον κόπο για τέτοιο σκοπό. Α και μην αφήνεις τη μαμά σου να σε συγχίζει, εσένα ή το σύζυγο..

Εμείς εδώ στην Κύπρο έχουμε στρώσει στο σαλόνι ένα στρώμα και σκεπάσματα κάτω και έχει γίνει κάτι σαν διπλό κρεβάτι στο πάτωμα. Όταν ξυπνάνε στη μέση της νύχτας και κλαίνε τους φέρνω και κοιμόμαστε όλοι στο πάτωμα και μετά ηρεμούνε και κοιμούνται μέχρι το πρωί κι εγώ είμαι ήσυχη ότι δεν θα μου πέσουν κάτω, όπως σε ένα ψηλό κρεβάτι. Εμένα τα μωρά μου δεν μπήκαν καθόλου μενν, γεννήθηκαν σχεδόν 37 εβδομάδων και σήμερα έγιναν 11 μηνών!! Δεν θήλαζα, τους έδινα γάλα με το μπιμπερό. Στην αρχή με βοήθησε λίγο ο σύζυγος που πήρε άδεια από τη δουλειά του 1 μήνα και νομίζω τάιζε έναν ο καθένας, αλλά δεν θυμάμαι και πολύ καλά. Μετά τους φρόντιζα μόνη μου (μέχρι το απόγευμα στις εφτά) και τους τάιζα με το μπιμπερό είτε πρώτα τον ένα και μετά τον άλλο (ο ένας δεν πεινούσε αμέσως) ή και τους δύο ταυτόχρονα (τους βάζεις πάνω στο κρεβάτι ή τον καναπέ δίπλα δίπλα με ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι τους και κρατάς δύο μπιμπερό στα δυο σου χέρια, δεν είναι πολύ δύσκολο). Εκτός αν θηλάσεις, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις μια κοπέλα που θήλασε δίδυμα πως τα κατάφερε (νομίζω πρέπει να θηλάζεις πρώτα το ένα και μετά το άλλο). Στο φαγητό έχω δοκιμάσει διάφορες μεθόδους, πότε πρώτα τον ένα τον πιο ανυπόμονο και μετά τον άλλο, τώρα τους βάζω δίπλα δίπλα και τους δίνω εναλλάξ. Είναι κάποιες στιγμές δύσκολες αλλά γενικά τα καταφέρνω. Εγώ δεν μπορώ και πολύ με μαμά, πεθερά, δεν θέλω να δημιουργούνται εντάσεις και δεν μου αρέσει να μου δίνουν συμβουλές. Βέβαια εδώ στην Κύπρο δεν θα μπορούσα και να είχα βοήθεια από αυτές, είμαστε μόνοι με το σύζυγο. Να δεις θα τα καταφέρεις μια χαρούλα, εμένα το πιο δύσκολο από όλα μου φάνηκε να μείνω έγκυος που μου ερχότανε η περίοδος κάθε μήνα και στεναχωριόμουν κι έκλαιγα και μετά λίγο η περίοδος της εγκυμοσύνης που είχα αγωνία, μετά όταν έχεις τα μωράκια σου είναι όλα καλύτερα κι ας έχεις την κούραση και τα κλάματα.

Σου στέλνω μια αγκαλιά να σε συντροφεύει τώρα που κάθεσαι και ξεκουράζεσαι :P.

Και στα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω πολλά φιλιά. Μία κοπέλα είναι κάπου τώρα να γεννήσει, η anchelita αν δεν κάνω λάθος, ή είναι και κάποια άλλη? Ancelita γέννησες κοριτσάκι μου? Με το καλό σου εύχομαι!!

Διαφημίσεις

βεσι μου σε ευχαριστω πααααρα πολυ μεσα απο την καρδια μου!!!!! ουτε αδερφη δεν θα μου μιλαγε ετσι!!!!!!

εχτες με βαση το λογισμικο του μου εδωσεπητ 8/6/2016 αλλα μου ειπε οτι μετα την 35η βδομαδα τα παιρνουν γιατι φοβαται ρηξη μητρας ( εχω και μιακαισαρικη με την κορη πριν 16 χρονια λες να εχει σχεση?????)

μου ειπε να μην φοβαμαι και οτι εχτες ξεγεννησε δυο ενα 1200 και 900 γρ κι ηταν υγειεστατο και το ελλειποβαρες.... το κρατησε για εξετασεις 2-3 μερες και πηγε σπιτι του!!!!

στην ερωτηση μου αν σε επιπλοκη δικη μου θα με στειλει στο αλεξανδρα η σε επιπλοκη των διδυμων θα τα στειλει στο παιδων στην μεννν μου απαντησε οτι αυτα γινοντουσααν παλια και οτι τωρα ειδικα το ρεα εχει παρα πολυ καλους γιατρους και παραπολυ καλα συγχρονα μηχανηματα!!!δεν χρειαζεται τιποτα τετοιο μονο αν χρειαζονται κατι χειρουργικο θα πανε στο παιδων στην μενν

βεβαια αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!!!

αναγνωρισε το κεντρο γενεσις αθηνων παντος - σφακιανουδης ως κορυφη στις εξωσωματικες αλλα αποεκει και περα παινεψε την ειδικοτητα του και οτι εχει τετοια εμπειρια που δεν χρειαζεται να φοβαμαι!!!!!!! μου ειπε οτι πιστευει οτι ολα θα πανε καλα με μενα και τα διδυμακια μου οπως τα βλεπει τα πραγματα απο την πειρα του!!!!!

εχω και κατι αλλο να συζητησω.....με σας και θελω την γνωμη σας!!!!!

ειχα ραντεβου στον εξωσωματικο τον γιατρο μου τον σφακιανουδη την παρασκευη!!!! εγω δεν εκλεισα ραντεβου!!!!!!! και απο την κυριακη που ειδα το αιμα δεν τους ξαναειδοποιησα που μου ειπαν ναπαω στο γαια στην αλλη ακρη της αθηναςαπο εδω που μενω!!!! επειδη εχω καιτηναποκολληση δεν θελωνακανω τετοιες μακρινες διαδρομες!!!!! πρεπει να του τηλ να του πω τους λογους που αποφασισα να διαλεξω κατι κοντα και οτι το ρεα με βολευει γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου!!!!! να κρατησω χαλαρες σχεσεις μαζι του γατι σε εκεινον θα ξαναπαω για το ενα κατεψυγμενο μου που ειναι πισω και με περιμενει!!!!!! εξαλλου μου ειπε δεν εισαι υποχρεωμενη να συνεχισεις μαζι μου!!!!εσυ διαλεγεις!!!!! ο σκοπος μας πετυχε!!! και μου ειπε οτι δεν μπορει στο ρεα γιατι του ειναι πολυ μακρυα!!!!! στην τελευταια επισκεψη που ρωτησαμε τιμες μας ειπε οτι συνεργαζεται κυριως με το γαια και του κανουν ειδικες τιμες εκεινου!!!!!!

πρεπει να του τηλ προσωπικα!!!!! και μολις σηκωθω απο το κρεββατι να του παω ενα δωρο της ταξης των 30 περιπου ευρω σε αντικειμενο να του το παω σε ραντεβου στο ιατρειο του αυτοπροσωπως!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Παντως βρε παιδι μου αυτο που σου ειπε οτι το ελλειποβαρης 900γρ το κρατησε 2-3 ημερες και παει σπιτι του,δεν παιζει !!!εμενα εμεινε τοσο καιρο

Μεν και αν δεν γινει 2100 κανενα νοσοκομειο δεν στο δινει το

Μωρο!οντως τα παιρνουν νωρις και δεν

Περιμένουν τις 39-40 εβδομαδες γιατι οπως να το κανουμε ειναι 2.

μπουγκο μου και στην χιο γεννησε μια φιλη 1000γρ και 35 βδομαδα ενα κοριτσακι υγειεστατο!!! το κρατησαν 3 μερες προληπτικα και πηγε σπιτι του μετα σε ιδιωτικη κλινικη!!!!!!

μακαρι να λεει αληθεια!!!! ειπε οτι τα δυσκολα περιστατικα γεννας δεν τα στελνει στο αλεξανδρα κσι τα υγειη μωρακια καθ ' ολα κατοπιν εξετασεων δεν ταστελνι στην μενν μονο εαν συντρεχει κινδυνος για χειρουργικη επεμβαση!!!!!!

τωρα τι να πω!!!!!!!!

να ευχηθω μονο ολα να πανε καλα και να γεννησω υγειεστατα μωρακια!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Παντως βρε παιδι μου αυτο που σου ειπε οτι το ελλειποβαρης 900γρ το κρατησε 2-3 ημερες και παει σπιτι του,δεν παιζει !!!εμενα εμεινε τοσο καιρο

Μεν και αν δεν γινει 2100 κανενα νοσοκομειο δεν στο δινει το

Μωρο!οντως τα παιρνουν νωρις και δεν

Περιμένουν τις 39-40 εβδομαδες γιατι οπως να το κανουμε ειναι 2.

Συμφωνώ! Εμένα και το 1200 μικρό μου φάνηκε για να πάει σε δύο τρεις μέρες σπίτι! Όπως και ναχει σημασία έχει να πάνε όλα καλά και ας μείνουν και περισσότερες μέρες μεν!! Άλλωστε η στατιστική της ομάδας λέει ότι θα φύγουν μαζί σου από την κλινική!! :) :)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

βεσι μου σε ευχαριστω πααααρα πολυ μεσα απο την καρδια μου!!!!! ουτε αδερφη δεν θα μου μιλαγε ετσι!!!!!!

εχτες με βαση το λογισμικο του μου εδωσεπητ 8/6/2016 αλλα μου ειπε οτι μετα την 35η βδομαδα τα παιρνουν γιατι φοβαται ρηξη μητρας ( εχω και μιακαισαρικη με την κορη πριν 16 χρονια λες να εχει σχεση?????)

μου ειπε να μην φοβαμαι και οτι εχτες ξεγεννησε δυο ενα 1200 και 900 γρ κι ηταν υγειεστατο και το ελλειποβαρες.... το κρατησε για εξετασεις 2-3 μερες και πηγε σπιτι του!!!!

στην ερωτηση μου αν σε επιπλοκη δικη μου θα με στειλει στο αλεξανδρα η σε επιπλοκη των διδυμων θα τα στειλει στο παιδων στην μεννν μου απαντησε οτι αυτα γινοντουσααν παλια και οτι τωρα ειδικα το ρεα εχει παρα πολυ καλους γιατρους και παραπολυ καλα συγχρονα μηχανηματα!!!δεν χρειαζεται τιποτα τετοιο μονο αν χρειαζονται κατι χειρουργικο θα πανε στο παιδων στην μενν

βεβαια αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!!!

αναγνωρισε το κεντρο γενεσις αθηνων παντος - σφακιανουδης ως κορυφη στις εξωσωματικες αλλα αποεκει και περα παινεψε την ειδικοτητα του και οτι εχει τετοια εμπειρια που δεν χρειαζεται να φοβαμαι!!!!!!! μου ειπε οτι πιστευει οτι ολα θα πανε καλα με μενα και τα διδυμακια μου οπως τα βλεπει τα πραγματα απο την πειρα του!!!!!

εχω και κατι αλλο να συζητησω.....με σας και θελω την γνωμη σας!!!!!

ειχα ραντεβου στον εξωσωματικο τον γιατρο μου τον σφακιανουδη την παρασκευη!!!! εγω δεν εκλεισα ραντεβου!!!!!!! και απο την κυριακη που ειδα το αιμα δεν τους ξαναειδοποιησα που μου ειπαν ναπαω στο γαια στην αλλη ακρη της αθηναςαπο εδω που μενω!!!! επειδη εχω καιτηναποκολληση δεν θελωνακανω τετοιες μακρινες διαδρομες!!!!! πρεπει να του τηλ να του πω τους λογους που αποφασισα να διαλεξω κατι κοντα και οτι το ρεα με βολευει γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου!!!!! να κρατησω χαλαρες σχεσεις μαζι του γατι σε εκεινον θα ξαναπαω για το ενα κατεψυγμενο μου που ειναι πισω και με περιμενει!!!!!! εξαλλου μου ειπε δεν εισαι υποχρεωμενη να συνεχισεις μαζι μου!!!!εσυ διαλεγεις!!!!! ο σκοπος μας πετυχε!!! και μου ειπε οτι δεν μπορει στο ρεα γιατι του ειναι πολυ μακρυα!!!!! στην τελευταια επισκεψη που ρωτησαμε τιμες μας ειπε οτι συνεργαζεται κυριως με το γαια και του κανουν ειδικες τιμες εκεινου!!!!!!

πρεπει να του τηλ προσωπικα!!!!! και μολις σηκωθω απο το κρεββατι να του παω ενα δωρο της ταξης των 30 περιπου ευρω σε αντικειμενο να του το παω σε ραντεβου στο ιατρειο του αυτοπροσωπως!!!!!

Γεια σας κοριτσακια να χαίρεστε τα παιδακια σας κ με το καλο αυτά που ερχονται! Βρε μαρτακι πως πηγε ενα μωρο 900 γρ σπιτι του σε 2-3???? Αυτα τρωνε πολυ καιρο με σωληνακι, απαγορευεται να τα πιασεις αν δεν φτασουν τα 1500γρ κ θελουν συνεχη παρακολουθηση. Εμεις κατσαμε 3 μηνες κ 2 μερες που γεννηθηκε 980γρ η μπουμπου. Την πηραμε σπιτι 2320. Ειναι νομος τα παιδια φευγουν απο την μενν πανω απο 2 κιλα, να εχουν συμπληρωσει την 37η εβδ κυησης κ να τρωει 50ml γαλα με το μπιμπερό. Πολυ φιλικα στα λεω αυτα οπως θσ μιλαγα στην αδελφη μου! Ψαξτο κ ξαναρωτα τον, δεν μου ακούγεται λογικο. Φιλακια πολλα κ καλες ξαπλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...