Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ την άλλη Δευτέρα κάνω τη β επιπέδου και έχω τρελή αγωνία, αυτό το ψυχολογικό που ζούμε είτε θετικό είτε αρνητικό είναι δράμα. Σκέφτομαι ότι μετά θα γελάω αλλά τώρα με τρελαίνω. θέλω να πάρω υπέρηχο στο σπίτι!!

Υπομονή κοριτσάκι μου! Εμείς κάναμε β' επιπέδου στις 10.5! Περίπου στις εβδομάδες σου. Είναι αλήθεια ότι είχαμε λίγο άγχος πριν (καλά, πολύ...), αλλά τελικά όλα πηγαίνουν πάντα καλά. Να σκέφτεσαι ότι έπειτα από τόσες εξετάσεις και υπερήχους, ο γιατρός δεν περιμένει τη β' επιπέδου, για να διαπιστώσει αν όλα είναι καλά. Το ξέρει ήδη! Πίστεψέ με, αυτή τη φορά απλώς βλέπει τα παιδιά με περισσότερες λεπτομέρειες! Θα το διασκεδάσεις και το άγχος θα σου φύγει τα πρώτα 5'. Το περάσαμε και το ξέρω και σε διαβεβαιώνω γι΄αυτό...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ την άλλη Δευτέρα κάνω τη β επιπέδου και έχω τρελή αγωνία, αυτό το ψυχολογικό που ζούμε είτε θετικό είτε αρνητικό είναι δράμα. Σκέφτομαι ότι μετά θα γελάω αλλά τώρα με τρελαίνω. θέλω να πάρω υπέρηχο στο σπίτι!!

Διορθώνω την διατύπωση: Το περάσαμε πρόσφατα, ήθελα να πω!

rPPrp3.png

Εγώ είχα να το λέω (όπως και όλοι γύρω μου), ότι είχα πάθει μια αναισθησία, ειδικά από τη στιγμή που μάθαμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Πίστευα ότι τα προστατεύω, κατά κάποιο τρόπο, με το να είμαι ψύχραιμη. Ωστόσο, είναι λίγες μέρες τώρα που το σκαμπανέβασμα στην ψυχολογία πάει σύννεφο. Αλλά είναι σε βαθμό, που το ελέγχω ακόμα (ευτυχώς). Τρέμω, όμως, στο ενδεχόμενο να παθαίνω κρίσεις και να μην το αντιλαμβάνομαι κιόλας!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!!

Τωρα μολις κοιμηθηκε ο μπομπιριδης μου.Πηγα το απογευμα κ πηρα τις εξετασεις αιματος....σε γενικες γραμμες ειναι καλες αλλα θα μου τα πει ο ντοκτορ αυριο που θα παω να δουμε τα διδυμακια μας.Εχουμε ραντεβου στις 18 30 οποτε μολις γυρισω θα κανουμε μπανιο τον μικρο,θα τον κοιμησω και θα μπω να σας γραψω τα νεοτερα.

Ευελπιστω να ειναι περιπου 1800 ο καθε ενας αν και νομιζω πως θα απογοητευτω.....πριν 15 μερες ηταν 1400-1500 περιπου.....τεσπα....οτι ειναι θα φανει...

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ TWINS !!!!!!!! :D :D :D

κι επειδή η Jas δεν λέει να γεννήσει, της φάγαμε την σειρά !!! :D

Κάναμε εισαγωγή σήμερα και την τετάρτη θα έχουμε γεννητούρια !!

33w ακριβώς !

Με το καλο!!!!!:D:D:D:D:D

Μαζι ειμαστε εμεις....τι βαρος περιπου εχουν τα μπεμπακια????

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ TWINS !!!!!!!! :D :D :D

κι επειδή η Jas δεν λέει να γεννήσει, της φάγαμε την σειρά !!! :D

Κάναμε εισαγωγή σήμερα και την τετάρτη θα έχουμε γεννητούρια !!

33w ακριβώς !

Αντε με το καλο κ τα δικα σας τα μπεμπακια. Ότι καλύτερο εύχομαι. Τι φύλλου είπαμε έιναι τα δικά σας και που γεννάτε? Πλησιάζει και για σας η πιο ευτυχισμένη σας στιγμή.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια!!!!!

Τωρα μολις κοιμηθηκε ο μπομπιριδης μου.Πηγα το απογευμα κ πηρα τις εξετασεις αιματος....σε γενικες γραμμες ειναι καλες αλλα θα μου τα πει ο ντοκτορ αυριο που θα παω να δουμε τα διδυμακια μας.Εχουμε ραντεβου στις 18 30 οποτε μολις γυρισω θα κανουμε μπανιο τον μικρο,θα τον κοιμησω και θα μπω να σας γραψω τα νεοτερα.

Ευελπιστω να ειναι περιπου 1800 ο καθε ενας αν και νομιζω πως θα απογοητευτω.....πριν 15 μερες ηταν 1400-1500 περιπου.....τεσπα....οτι ειναι θα φανει...

Γεια σου Γιώτα . Μην αγχώνεσαι βρε με το βάρος. Κι εμένα τόσο είναι. 2 Ιουνίου που είχα πάει τόσο ήταν. 1400 και 1240. Και είμαστε μαζί . Άντε να δούμε και τα δικά σου νέα αύριο. Τα δικά μου θα τα ακούσετε την Παρασκευή. Άντε και θα συγκρίνουμε τα κιλάκια τους. Όχι ότιπαίζει ρόλο βέβαια. Κάθε μωρό είναι ιδιαίτερο.

Να σε ρωτήσω. Έχω μονίμως εξογκώματα. Ειδικά ο μπέμπης. Δεν παλεύεται. Εσύ έχεις? Γιατί μου φαίνεται λιγο υπερβολικό να πετάγεται συνεχώς προς τα έξω ή ειναι φυσιολογικό?

Διαφημίσεις

Δυστυχως αγχωνομαι....μιας κ εχει κουραστει ο πλακουντας....ειναι ηδη στο 2.....αλλα ετσι κ αλλιως δεν μπορω να κανω κατι....οσο θελουν αυτα θα κατσουν και οτι ειναι να γινει θα γινει......εγω δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δυστυχως αγχωνομαι....μιας κ εχει κουραστει ο πλακουντας....ειναι ηδη στο 2.....αλλα ετσι κ αλλιως δεν μπορω να κανω κατι....οσο θελουν αυτα θα κατσουν και οτι ειναι να γινει θα γινει......εγω δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο!!!!

Έτσι μπράβο. Χαλαράαααα.. Στο 3 είπαμε γεννάμε?

Ναι!!!!!

Το οποίο 3 μπορεί να είναι και σε μια εβδομάδα μπορεί και σε τρεις?Θέλω να πω η ταχύτητα με την οποία περνάει από το ένα στάδιο στο άλλο είναι μεγάλη? Πω πω μου εξάπτεις την περιέργεια. Θέλω να μάθω κι εγώ που βρίσκεται ο δικός μου. Σε τι στάδιο. Αν και να σου πω την αλήθεια μου έχω φτάσει σε τέτοια σημεία αντοχής (μηδαμινής εννοώ) που πολύ θα ήθελα να γεννήσω με το που μπω στον μήνα μου στις 12/7. Να είναι βέβαια και καλά τα μπεμπέκια..........

Επιστρέφω σε ΄δυο................:D:D

Ενημερώνω και απαντάω σε όλες λίγο βιαστικά καθώς τα νέα μας πρόλαβαν.

30ή εβδομάδα ήταν γύρω στα 1600 γραμ.

Γενάμε στην Γενική Κλινική ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΛΙΚΑ !!!

Είναι 1&1 glorr.

Λογικά θα σας πω αύριο βράδυ πόσο γεννήθηκαν !!!

Σας αφήνω. Φεύγω για την κλινική !

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...