Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι πεζο κ ασχετο?

τα δωματιακια των μπεμπουλιδιων σας τα βαψατε με αοσμα οικολογικα χρωματα?

ο μπογιατζης που ηρθε πριν μου ειπε οτι οταν στεγνωσει το χρωμα ειναι ολα οκ οτι κ αν ειναι..κ να μην ακριβοπληρωσω λεει τα οικολογικα..

αλλα δε ξερω αν πρεπει να το διακινδυνευουμε τωρα..

Εγώ NUFI με οικολογικό το έβαψα και όντως δεν μυρίζει.......Και δεν ήταν και ακριβο.

Διαφημίσεις

Μικρή διαφορά της τιμής μου λέει ο σύζυξ, nufi. Στα οικολογικά δε χρησιμοποιούν χημικά αλλά νερό για την αραίωση οπότε νομίζω υπάρχει διαφορά και όταν στεγνώσει. Να πάρετε εσείς τα υλικά γιατί αν δεν είναι κανένας έμπιστος μάστορας μπορεί να θέλει να βγάλει λεφτά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ημουν πολυ βιαστικη πριν!η twins εγινε κανονικη μαμα!δεν θα το πιστευει!τελικα κοριτσια κατι καταφερνω σαν μαγισσα εεεεεεεεεεεεε?!οταν ειπα εκεινο το πρωι οτι θα εχουμε τη πιο γαματη μερα ουτε που μου περνουσαν γεννητουρια απο το μυαλο!!!

αχ jasmini περιμενουμε τα δικα σου ζουζουνια τωρα.εκτος αν εχεις σκοπο να κρατησεις 40 εβδομαδες και σε περασουμε ολες!χαχα!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

ημουν πολυ βιαστικη πριν!η twins εγινε κανονικη μαμα!δεν θα το πιστευει!τελικα κοριτσια κατι καταφερνω σαν μαγισσα εεεεεεεεεεεεε?!οταν ειπα εκεινο το πρωι οτι θα εχουμε τη πιο γαματη μερα ουτε που μου περνουσαν γεννητουρια απο το μυαλο!!!

αχ jasmini περιμενουμε τα δικα σου ζουζουνια τωρα.εκτος αν εχεις σκοπο να κρατησεις 40 εβδομαδες και σε περασουμε ολες!χαχα!:tongue:

Δηλαδή Witch μπορούμε να σου ζητησουμε ότι μαγικό θέλουμε? Είσαι στην διάθεσή μας? Να σκεφτώ αν ειναι............

Twin μου να σου ζησουν τα μωράκια σου καλη μου!!!!!Να ειναι παντα γερα κ καλοτυχα!

Μπαινω κ παρακολουθω τα νεα σας όσο μπορω! Jasmin μου κρατησου γερα!!!Λιγο ακομη υπομονη κ οι κοποι θα ανταμειφθουν!Εγω γεννησα 37κ 2 ημ., ζοριζομουν πολυ αλλα τα μωράκια μου βγηκαν με αψογο βαρος!

Τανια μου ευχομαι να πετυχει η προσπαθεια σου κ να εχεις διδυμάκια!!!Εγω εμβρυομτφ 25.6 κ χοριακη 9.7 η οποια ηταν 2027.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

ειμαι καλυτερα ναι.

ειμαι σε ερασιτεχνικο επιπεδο και δεν τα ελεγχω τα μαγικα μου!!!

Δεν πείράζει βρε Witch ας είσαι σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Σιγά σιγά θα εξελιχθείς σε επαγγελματία. Αρκεί να προσπαθήσεις.......... Θα σουζητάμε εμείς συνέχεια να κάνεις μαγικά και θα εξελιχθείς σιγά σιγά.

Πω πω κορίτσια πολύθα ήθελα να δω τα μωράκια της Twins. :D:D:D

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι υπέροχα νέα! Τι υπέροχα νέα! Δεν ξέρω τι άλλο να πω, είμαι τόσο συγκινημένη...

Twins, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!

Να τα καμαρώνετε πάντα χαρούμενα και γελαστά. Γερά και τυχερά!!!!!!!

Είναι τα μωρά σας, αλλά τα νιώθουμε όλες τόσο δικά μας! Εγώ, επειδή είναι η πρώτη γέννα, που ζω εδώ στο forum, αισθάνομαι τρελή συγκίνηση!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!

Επαναλαμβάνομαι, το ξέρω, αλλά είναι τόσο όμορφες οι στιγμές...

Εύχομαι, όταν θα γυρίσεις στο σπίτι σου και θα διαβάζεις όλες αυτές τις ευχές, να έχεις αγκαλιά τα αστεράκια σου και να ακούς το γλυκό κλαματάκι τους :)

rPPrp3.png

Τέλεια να της ζήσουν!!! Τα έμαθα και γώ τα ευχάριστα, όχι ακόμα λεπτομέρειες όμως.

Θα μας τα πει πιστεύω αναλυτικά μόλις μπορέσει!!

Agorakia και τα δικά μου κάπου εκεί ήταν πριν 2 πέμπτες. 750 και 850. Και είναι σε ξεχωριστούς σάκους. Τώρα να δώ αυτη την Πέμπτη πόσο έχουν φτάσει..

Ωραία...! Ζηλεύω που θα πας την Πέμπτη κι ας τους είδαμε μόλις σήμερα!

Και τα δικά σου θα είναι τώρα κοντά στο κιλό, μην σου πω ότι θα το έχουν ξεπεράσει, ειδικά η κόρη σου! Τα κορίτσια είναι πάντα πιο ανεπτυγμένα! Εμείς πια την μεθεπόμενη Δευτέρα, αλλά θα πάμε βράδυ στο ιατρείο του... (πώς να το πω; ) του υπερηχολόγου, γιατί στο ΙΑΣΩ δεν είχε νωρίς ραντεβού και σήμερα ήταν μεγάλη η ταλαιπωρία!

rPPrp3.png

Εγώ την άλλη Δευτέρα κάνω τη β επιπέδου και έχω τρελή αγωνία, αυτό το ψυχολογικό που ζούμε είτε θετικό είτε αρνητικό είναι δράμα. Σκέφτομαι ότι μετά θα γελάω αλλά τώρα με τρελαίνω. θέλω να πάρω υπέρηχο στο σπίτι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Jasmini..., πώς νιώθεις που θα είσαι η επόμενη με το καλό; Η στιγμή που θα κρατήσεις κι εσύ τα μπεμπάκια σου στην αγκαλιά σου είναι πολύ κοντά!

Με το καλό να είναι, να είσαι δυνατή για το λίγο που έχει μείνει ακόμη και μετά όλα θα είναι γλυκά και όμορφα... Σκέψου ότι κάθε στιγμή, που περνάει, κάνεις καλό στα παιδάκια σου, που μένουν λίγο ακόμη στην ασφάλεια της κοιλιάς της μανούλας και κάθε γραμμάριο, που παίρνουν, είναι για κείνα σημαντικό!

Πω πω, καλέ δεν μπορώ να συγκρατηθώ, τι συγκίνηση είναι αυτή σήμερα;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...