Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σήμερα μας είχε πιάσει μια μανία με το τυρί και τους χυμούς... οπότε εφαγα 3 ειδών τυρια (μοτσαρέλα, γραβιέρα και τυρί του τόστ). Όλα καλά ακούγονται και θρεπτικά, το κακό ήταν ότι τα συνόδεψα με παξιμαδάκια και κριτσινάκια... σαν τις ποικιλίες τυριού στις μπυραρίες.

Εσένα οι εξαγωγές σταμάτησαν; Αχ, μακάρι!

Και ακούω επίσης τα μωρά λίγο περίεργα... νιώθω σαν ένα κύμα στην κοιλιά μου να στιφογυρίζει...μήπως έπαθα τίποτα από το πολύ τυρί;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κάτι που διάβασα τώρα για τη διακόσμηση του δωματίου: πολλοί γονείς εμπνευστηκαν από το πως τους φάνηκε το μωρό στα υπερηχογραφήματα, ειδικά στο πρώτο. Τι συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε από αυτό για τη διακόσμηση του δικού μας δωματίου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπράβο Twins και glorr !

Λέτε σιγά-σιγά για τις αγορές και τις ετοιμασίες, γιατί σήμερα συνειδητοποίησα

οτι δεν έχω ιδέα και με έπιασε μια ψιλοφρίκη.

Άρχισα να ψάχνω στο parents, αλλά είναι τόσα πολλά που ζαλίστηκα !

Δέν έχω καταλάβει καν πως θα μεταφερθούμε σπίτι !!

Β' επιπέδου έχουμε 13/4 (Τρίτη και 13 !!!! πως το διαλέξαμε ??)

d6vPp3.png

Καλησπέρα!

Αφού φάγαμε το μεσημεριανό μας (δύο φορές) να 'μαστε και εμείς! Glorr που έχεις κρυφτεί;

Babas, κατ' αρχήν ελπίζω να μη σε αγχώνουμε με τις ετοιμασίες μας, αλλά και εμείς ουσιαστικά μαθαίνουμε η μία από την άλλη. Εύχομαι τα καλύτερα για τη β' επιπέδου και να μας πεις αποτελέσματα. Και όσο για το Τρίτη και 13... να σας πω κάτι ακόμα πιο παράξενο; Τον Ιούλιο (που μάλλον τότε θα γεννήσουμε) 13 πέφτει πάλι Τρίτη!!!!!! Να θυμηθώ να πώ στο γιατρό να μη με προγραμματίσει για τότε (καλά, πλάκα κάνω :))

Μαρουλίτα, αν βλέπω καλά τα μπιζελάκια σου θα είναι το 3-4 και 5 παιδί; Μπράβο καλή μου και συγχαρητήρια!!!! Πως είναι η κοιλίτσα σου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Αφού φάγαμε το μεσημεριανό μας (δύο φορές) να 'μαστε και εμείς! Glorr που έχεις κρυφτεί;

Babas, κατ' αρχήν ελπίζω να μη σε αγχώνουμε με τις ετοιμασίες μας, αλλά και εμείς ουσιαστικά μαθαίνουμε η μία από την άλλη. Εύχομαι τα καλύτερα για τη β' επιπέδου και να μας πεις αποτελέσματα. Και όσο για το Τρίτη και 13... να σας πω κάτι ακόμα πιο παράξενο; Τον Ιούλιο (που μάλλον τότε θα γεννήσουμε) 13 πέφτει πάλι Τρίτη!!!!!! Να θυμηθώ να πώ στο γιατρό να μη με προγραμματίσει για τότε (καλά, πλάκα κάνω :))

Μαρουλίτα, αν βλέπω καλά τα μπιζελάκια σου θα είναι το 3-4 και 5 παιδί; Μπράβο καλή μου και συγχαρητήρια!!!! Πως είναι η κοιλίτσα σου;

Γειαααααα. Να μαι κι εγώ. Τί γίνεται? ΄Τι κάνουμε σήμερα? Έχει πέσει διάβασμα πάλι? Η Μαρουλίτα τρίδυμα? Χαρά στο κουράγιο της.....:P:p

Προσπαθώ να διαβάσω κάτι για writing (το χειρότερό μου) και βαριέμαι απίστευτα, οπότε στην προσπάθεια μένω... και αγχώνομαι και για αυτό.... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ......

Προτιμώ να σκέφτομαι τη διακόσμηση! Τι κανούριες ιδέες έχουμε σήμερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Προσπαθώ να διαβάσω κάτι για writing (το χειρότερό μου) και βαριέμαι απίστευτα, οπότε στην προσπάθεια μένω... και αγχώνομαι και για αυτό.... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ......

Προτιμώ να σκέφτομαι τη διακόσμηση! Τι κανούριες ιδέες έχουμε σήμερα;

Έχουμε στερέψει από ιδέες ρε γαμώτο. Γιατί? Είχες εσύ καμία? Χαλάρωσε λίγο. Άστο το διάβασμα........Που το βρίσκεις το κουράγιο? :rolleyes:

Το κουράγιο δυστυχώς δεν το βρίσκω, αλλά είναι ένα μεταπτυχιακό στη μέση που προσπάθω να τελειώσω... και φυσικά βαριέμαι απίστευτα και το πάω σπρωχτά. Ουφ! Όλο τα ίδια και τα ίδια.

Λοιπόν.... στα θέματά μας τώρα... σκέφτομουν λοιπόν να εμπευστώ από τα υπερηχογραφήματα των μωρών μήπως βγάλω και ακρη. Αλλά όπως τα κοίταζα, ειδικά στο πρώτο... μου φάνηκαν σαν αυγά!!!! Αυτό είναι φοβερή ιδέα για πασχαλινή διακόσμηση, αλλά όταν περάσει το Πάσχα, τι;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το κουράγιο δυστυχώς δεν το βρίσκω, αλλά είναι ένα μεταπτυχιακό στη μέση που προσπάθω να τελειώσω... και φυσικά βαριέμαι απίστευτα και το πάω σπρωχτά. Ουφ! Όλο τα ίδια και τα ίδια.

Λοιπόν.... στα θέματά μας τώρα... σκέφτομουν λοιπόν να εμπευστώ από τα υπερηχογραφήματα των μωρών μήπως βγάλω και ακρη. Αλλά όπως τα κοίταζα, ειδικά στο πρώτο... μου φάνηκαν σαν αυγά!!!! Αυτό είναι φοβερή ιδέα για πασχαλινή διακόσμηση, αλλά όταν περάσει το Πάσχα, τι;;;

Χα χα χα χα ..... Ε μα ναι βρε πουλάκι μου . Δεν θα είναι κάθε μέρα Πάσχα. Βασικά εμένα με δυσκολεύει το αγορίστικο μέρος. Στο κοριτσίστικο δεν έχω πρόβλημα. Αν ήταν αποκλειστικά για κορίτσι δεν το συζητώ...... Αλλά τώρα που πρέπει να συνδυαστεί? Εκεί δυσκολεύομαι και δεν ξέρω τι να κάνω......... Αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε. Θα μου πεις περνάει ο καιρός..... Δίκιο θα έχεις. Δεν ξέρω. Εμένα μ' αρέσουν πολύ και οι ζωγράφιές που κάνουν στον τοίχο αλλά κι αυτές είναι πανάκριβες. Και δεν είμαστε σε καιρούς για τέτοια.......Δυστυχώς.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

γύρω στα 400 ευρώ κοστίζουν οι ζωγραφιές, ρώτησα (χωρίς το ταβάνι). Βρήκα και άλλα site με αυτοκόλλητα!!!! Ωωωω ξαφνικά έγινε ξανά τέλεια η μέρα μου!!!!!!

Τι site βρε? Πες κι εμάς μήπως εμπνευστούμε τίποτα.................Για λέγε....:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...