Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Φίλες μου Καλές χρόνια πολλά σας εύχομαι. Μπήκα να γράψω την ιστορία μου για το πως έγινα και εγώ διδυμομανούλα. Στις 5 Δεκεμβρίου είχαμε το καθορισμένο ραντεβού στο ιασώ για την καισαρική. Ήμουνα 37 εβδομάδων παρά δύο ημέρες. Έκανα τις αιματολογικές εξετάσεις και ενώ περίμενα το σύζυγό να μου κάνει παρέα στην αναμονή, έρχονται και μου λένε μας είπανε να σε ετοιμάσουμε για επισκληρήδιο και χειρουργείο. Με πήγανε να με δει λίγο ο σύζυγός και με βάλανε στο χειρουργείο. Μου κάνουν την επισκληρήδιο, έρχεται ο γιατρός και η μαία μου και η μαία μου λέει θα πάρουμε τηλέφωνο τον άντρα σου να ξέρει ότι ξεκινάμε. Και μετά όλα έγιναν τόσο γρήγορα..Μου σπάνε τα νερά ακούω το πρώτο κλάμα...κλαίω κι εγώ και σε μισό λεπτό ακούω και το δεύτερο κλάμα...και κλαίω πάλι, . Μου λέει η μαία μου ότι ο ένας ο μικρούλης είναι πιο μικρός, πράγματι γεννήθηκε ο ένας 2.300 και ο άλλος 2.800. Δεν μπήκε όμως θερμοκοιτίδα κανένας τους ευτυχώς. Τους ακουμπήσανε πάνω μου, τους είδα και μετά αφού τελείωσε η επέμβαση με πήγανε να με δουν οι δικοί μου. Οι στιγμές που έζησα ήτανε μοναδικές. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ την στιγμή που άκουσα το κλάμα τους... Βγήκαμε από το ιασώ μετά από πέντε ημέρες. Στο σπίτι είναι ωραία αλλά λίγο κουραστικά το βράδυ που ξυπνάμε κάθε δυόμιση ώρες. Τους δίνω συμπλήρωμα και βγάζω και με το θήλαστρο περίπου δύο μπουκαλάκια την ημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι ότι είναι τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Εύχομαι σε όλες σας υγεία, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τους άντρες σας. Στα κορίτσια που είναι έγκυες εύχομαι καλή λευτεριά... Ευχαριστώ για την παρέα και την συμπαράσταση που μου προσφέρατε και εύχομαι να σας γνωρίσω σύντομα κι από κοντά. Μέχρι τότε πολλά φιλιά χχχχχχχχχ

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλιτσες τι κανετε; πως περασατε ρα Χριστούγεννα ; εγω υα πω απλα πιο ολοκληρωμένη απο ποτε !!!!αργυρω σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα και εσυ να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!

κορίτσια να ρωτήσω κατι αν θυμάστε βεβαια; τα δυδιμακια σας ποσο περιπου βαρος έπαιρναν καθε μηνα ; γιατι εμενα η πρωτη μου τον πρωτο μηνα πηρε 1,1 τωρα αυτα εχουν παρει πολυυυυ λιγότερο και λιγο με απασχολεί ! οποια θυμαται ας μου πει

yVXqp2.png

dExOp2.png

γεια σας μανουλιτσες τι κανετε; πως περασατε ρα Χριστούγεννα ; εγω υα πω απλα πιο ολοκληρωμένη απο ποτε !!!!αργυρω σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα και εσυ να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!

κορίτσια να ρωτήσω κατι αν θυμάστε βεβαια; τα δυδιμακια σας ποσο περιπου βαρος έπαιρναν καθε μηνα ; γιατι εμενα η πρωτη μου τον πρωτο μηνα πηρε 1,1 τωρα αυτα εχουν παρει πολυυυυ λιγότερο και λιγο με απασχολεί ! οποια θυμαται ας μου πει

Γύρω στα 30 γρ την ημέρα δηλ μηνας κ κιλο

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Φίλες μου Καλές χρόνια πολλά σας εύχομαι. Μπήκα να γράψω την ιστορία μου για το πως έγινα και εγώ διδυμομανούλα. Στις 5 Δεκεμβρίου είχαμε το καθορισμένο ραντεβού στο ιασώ για την καισαρική. Ήμουνα 37 εβδομάδων παρά δύο ημέρες. Έκανα τις αιματολογικές εξετάσεις και ενώ περίμενα το σύζυγό να μου κάνει παρέα στην αναμονή, έρχονται και μου λένε μας είπανε να σε ετοιμάσουμε για επισκληρήδιο και χειρουργείο. Με πήγανε να με δει λίγο ο σύζυγός και με βάλανε στο χειρουργείο. Μου κάνουν την επισκληρήδιο, έρχεται ο γιατρός και η μαία μου και η μαία μου λέει θα πάρουμε τηλέφωνο τον άντρα σου να ξέρει ότι ξεκινάμε. Και μετά όλα έγιναν τόσο γρήγορα..Μου σπάνε τα νερά ακούω το πρώτο κλάμα...κλαίω κι εγώ και σε μισό λεπτό ακούω και το δεύτερο κλάμα...και κλαίω πάλι, . Μου λέει η μαία μου ότι ο ένας ο μικρούλης είναι πιο μικρός, πράγματι γεννήθηκε ο ένας 2.300 και ο άλλος 2.800. Δεν μπήκε όμως θερμοκοιτίδα κανένας τους ευτυχώς. Τους ακουμπήσανε πάνω μου, τους είδα και μετά αφού τελείωσε η επέμβαση με πήγανε να με δουν οι δικοί μου. Οι στιγμές που έζησα ήτανε μοναδικές. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ την στιγμή που άκουσα το κλάμα τους... Βγήκαμε από το ιασώ μετά από πέντε ημέρες. Στο σπίτι είναι ωραία αλλά λίγο κουραστικά το βράδυ που ξυπνάμε κάθε δυόμιση ώρες. Τους δίνω συμπλήρωμα και βγάζω και με το θήλαστρο περίπου δύο μπουκαλάκια την ημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι ότι είναι τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Εύχομαι σε όλες σας υγεία, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τους άντρες σας. Στα κορίτσια που είναι έγκυες εύχομαι καλή λευτεριά... Ευχαριστώ για την παρέα και την συμπαράσταση που μου προσφέρατε και εύχομαι να σας γνωρίσω σύντομα κι από κοντά. Μέχρι τότε πολλά φιλιά χχχχχχχχχ

Να σου ζήσουν γερα κ καλοτυχα!

Καλη δύναμη κ σε σενα α τα μεγαλώσεις στα ωπα ωπα!

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Θυμηθηκα τα δικα μου και πολυ συγκινηθηκα!!!Να σας ζησουν τα αγορακια σας,να ειστε γεροι να τα καμαρωνετε!!!Καλη δυναμη,η αρχη ειναι οντως κουραστικα αξεχαστη!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμαμαι,αλλα ημουν με ενα μπιμπερο στο χερι συνεχεια....ολα καλα θα πανε μην σε ανησυχει αυτο καθολου!Το βραδυ αν δεν σου ξυπνανε για το γευμα τους τωρα που ειναι ακομη νωρις να τα ξυπνας εσυ,να μην μενουν ολη την νυχτα που ειναι ακομη τοσο μικρα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Roxana όπως τα λέει το ouranio nectar γύρω στο κιλό. Αλλα σημασία έχει που είναι στις καμπύλες και κυρίως τι λέει ο παιδιατρος.

vesy να χαίρεσαι τους άντρες σου και να τους καμαρώνεις! Κορυφαίες στιγμές αυτές που περιγράφεις, είναι για όλες μας αξέχαστες!!!

Κορίτσια τι ωραία τα Χριστούγεννα! Είμαστε όλοι μαζί (και με τον μπαμπά εννοώ) 4 ημέρες. Απολαυση! Τι κούνιες τι ψώνια τι βόλτες! Όλα με τα μωρά να περπατάνε και να μιλάνε και να γελάνε κι εμείς να "κατουριομαστε" απο τη χαρά μας! Εντάξει και λίγο κούραση και λίγο γκρίνια αλλα αυτά τα ξεπερνάμε..

Καλή συνέχεια στις διακοπές! Πολλα φιλιά!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

καλημέρα καλη τελευταια βδομαδα του χρονου να εχουμε

ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας! την παρασκευη θα ερθει η παιδιατρος να μας δει και θα μου πει αν και απο οτι τα ζύγισα δεν το βλεπω να εχουν παρει κιλο

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημέρα μανούλες!! Χρόνια Πολλά!! να χαιρόμαστε τα μπεμπάκια μας κ τις οικογένειες μας κ καλά κουράγια να έχουμε όλες!!!

Roxana κι εμάς 1 κιλό / μήνα έπαιρναν περίπου!

lZDVp3.png

Καλημερα και χρονια πολλα! Το Σαββατο παντρευτηκε η αδερφη μου και στη δεξιωση ειχαμε κ τις μικρες μαζι.Με πλησιαζει λοιπον μια θεια του γαμπρου κ μου λεει, να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου.Ξερεις εχω και εγω διδυμα κοριτσακια, 9 χρονων. Θελω να σου πω οτι κανε κουραγιο τωρα, ξερω ειναι πολυ δυσκολα, αλλα υπομονη κανα 2 χρονια ακομα. Μετα τα 3 η ζωη γινεται πολυ πιο ευκολη και θα το δεις ειναι ευλογια να εχεις διδυμα. Η χαρα του να ειναι μαζι, το δεσιμο που εχουν, η παρεα και η φροντιδα που δειχνουν η μια για την αλλη ειναι κατι μαγικο! Με συγκινησαν τα λογια της κοριτσια!Γιαυτο ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας!

Η αληθεια ειναι οτι εχω κλαταρει αλλα που θα παει, θα στρωσουν! Ευχομαι η νεα χρονια να ειναι πιο ευκολη για ολες μας, γεματη μοναδικες στιγμες με την οικογενεια μας!

Καλη χρονια διδυμομανουλες!

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και χρονια πολλα! Το Σαββατο παντρευτηκε η αδερφη μου και στη δεξιωση ειχαμε κ τις μικρες μαζι.Με πλησιαζει λοιπον μια θεια του γαμπρου κ μου λεει, να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου.Ξερεις εχω και εγω διδυμα κοριτσακια, 9 χρονων. Θελω να σου πω οτι κανε κουραγιο τωρα, ξερω ειναι πολυ δυσκολα, αλλα υπομονη κανα 2 χρονια ακομα. Μετα τα 3 η ζωη γινεται πολυ πιο ευκολη και θα το δεις ειναι ευλογια να εχεις διδυμα. Η χαρα του να ειναι μαζι, το δεσιμο που εχουν, η παρεα και η φροντιδα που δειχνουν η μια για την αλλη ειναι κατι μαγικο! Με συγκινησαν τα λογια της κοριτσια!Γιαυτο ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας!

Η αληθεια ειναι οτι εχω κλαταρει αλλα που θα παει, θα στρωσουν! Ευχομαι η νεα χρονια να ειναι πιο ευκολη για ολες μας, γεματη μοναδικες στιγμες με την οικογενεια μας!

Καλη χρονια διδυμομανουλες!

Να ειναι καλα η θεια σου,μας εδωσε κουραγιο γιατι αλλιως σε καταλαβαινει μια διδυμομανα κι αλλιως μια που εχει 2 παιδακια αλλα με διαφορα ηλικιας εστω κι αν αυτη ειναι μικρη...

Να σου ζησει κι αδερφουλα σου,παντα ευτυχισμενη!!

Εγω παντως εχω δει μεγαλη διαφορα με τον παιδικο αλλα και οσο μεγαλωνουν και καταλαβαινει η μια την υπαρξη της αλλης ποσο αναζηταει η μια την αλλη.Δεν ξερω αν αυτο ειναι ωστοσο για εκεινες πολυ καλο και ισως γι'αυτο χωριζουν τα διδυμα στο σχολειο,ετσι εκανε και μια μου ξαδερφη με τα διδυμακια της που τα χωρισε λογω ανταγωνισμου.Μεγαλωνουν και οι δικες μου που ειναι τωρα 2,5 χρονων ειναι στα καλυτερα τους,σε λιγο δεν θα θελουν και πολλες αγκαλιες θα σοβαρεψουν και θα χασουν αυτον τον μοναδικο αυθορμιτισμο που εχουν τωρα.Γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου και εμεις να εχουμε τα κουραγια για να τα μεγαλωνουμε αξιοπρεπως!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλή χρονιά ευτυχισμένο το 2015! Να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας και τις οικογένειές μας! Υγεία σε όλο τον κόσμο!

Για τις δυδιμομανούλες εύχομαι δύναμη και υπομονή και περισσότερες ώρες ύπνου αυτή τη χρονιά! ;):P

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Χρονια πολλα και ευτυχισμενο το 2015!!Καλα κουραγια να εχουμε σε ολους τους τομεις και mariliw την καλυτερη ευχη ανεφερες για μενα....θελω να κοιμηθωωωωωωωωωωω το 2015!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...