Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μετα της 12 το βραδυ ποτε σου ξαναπινουν γαλα??

Αστα να πανε,απο οτι φαινεται θα αργησουμε να κοιμηθουμε....σιγουρα με τις στερεες τροφες ειναι καπως διαφορετικα τα πραγματα,αλλα με τις παλιοιωσεις που ειναι ανησυχα το βραδυ ειναι μαρτυρικο αυτο που παιρναω κι αν δεν δουλευα ισως να αντεχα περισσοτερο αλλα τωρα που λειπω απο το σπιτι και ξυπναω απο της 6 καθε μερα λογω παιδικου...ε!!τα βραδια αμην τι αλλο θελω το αυτονοητο....να κοιμηθωωωωωω!!!!!

Εγω που τα ειχα απο νωρις στο δωματιο τους τα ειχα παιξει στην κυριολεξια με τις ολονυκτιες "βολτες"δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος αλλα πρεπει να κοιταμε και τον εαυτο μας λιγακι περισσοτερο,δηλ.αν τα εχεις διπλα σου δεν εγινε και κατι εφοσον δεν αντεχεις τα περα δωθε...σε καταλαβαινω απολυτα και γι'αυτο δεν κριν

ω κανεναν!!!!Απεξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει ο καθενας!!!!

Συμφωνω απολυτα! Εξω απ τον χορο...εξαλλου δν πιΣτευω πως υπαρχει ΣωΣτο κ λαθος! Καθε παιδι ειναι ξεχωριΣτο! Εγω επελεξα να μν δουλεψω φετος οΣο ζορικοβκι αν ειναι αυτο για τα οικονομικα γιατι χν θα μπορουΣα ν ανταπεξελθω ΣωΣτα Στις υποχρεωΣεις μου ( ειμαι καθηγητρια γερμανικων, κ θα επρεπε να προετοιμαζομαι για το μαθημα). Λοιπον μετα τις 12 το βραδυ μου ξανατρωνε Στο 3ωρο..κατα τις 3 δλδ..ουτε ρολογακι να ειχανε! Αχ υπομονη Σε ολες μας κ ειδικα Σ εΣας που δουλευετε κιολας!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Προετοιμαζεστε για τα Χριστουγεννα;

Ααααχ αυτος ο ύπνος το μέγα θέμα!!! Myheart κι εγώ κατά καιρούς τραβαω μεγάλα ζόρια με τον ύπνο αλλα μετα κάτι γίνεται και στρώνει. Μια τα κρυωματα και τα μπουκωματα, μια τα άλματα ανάπτυξης, μια τα δόντια, εσεις έχετε και το φαγητό, ε δε θέλει πολύ! Κι εμεις περάσαμε μια φάση (που φαίνεται να την ξεπερναμε ελπιζω!) με μεγάλες ανησυχίες. Μια το ένα μια το άλλο εκλαιγαν και σα να ζητούσαν παρηγοριά στην αγγαλιά μας ή στο κρεβάτι μας. Μερικά πρωινά μας βρίσκουν τέσσερις στο κρεβάτι άλλους πλάγια άλλους καθετα άλλους οριζόντια.. Κουλουβαχατα! Αν μου το λέγε κανένας αυτος παλιότερα θα είχε μπει σε μπλακ λιστ ως γονιός, οπως Φαντάζομαι κι εγώ τώρα σε κάποιους. Αλλα αν δεν αντεχεις τι κανεις;;;; Εγώ Myheart θα σου πω οτι μεχρι τώρα και σχεδον σε όλους τους τομείς τα πράγματα Φτιάχνουν όταν εγώ χαλαρωνω και δεν Ειμαι στο πρέπει στις ενοχές και στην τσιτα. Το ίδιο και στον ύπνο. Όταν είπα αυτό μπορω τώρα να κάνω κι όταν νιώσω πιο δυνατή θα το παλέψω αλλιώς ψιλοστρωσανε τα πράγματα. Δεν είναι πάντως τυχαίο οτι τα στατιστικά λένε πως το νούμερο ένα θέμα που γονείς επισκέπτονται παιδοψυχολογους είναι ο ύπνος!!! Γιαυτό ας απενοχοποιηθουμε και κάποια στιγμη θα τον βρούμε τον ρυθμο μας.

Κορίτσια μη ξεχάσω να σας πω... Περπατησαμε κανονικά!!! Και τα δυο μωρα αλονιζουν στο σπιτι και δεν το πιστευω! Δεν χορταινω να βλέπω αυτά τα μικροσκοπικά πλασματακια να πηγαίνουν περα δώθε! Τρελαινομαιιιιι!!!!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

καλημερα και απο μενα τι μου κανετε ;

κορίτσια αυτος ο υπνος αχ θα πω κι εγω! αυτος ο υπνος ειναι μεγαλο θεμα ! εμενα ακομα η μεγαλη μου κορη που εκελισε τον προηγούμενο μηνα τα τέσσερα το βραδυ ξυπναει και ερχεται σε μας ! την ξανα παω μετα πμ απο λιγο παλι τα ιδια ! τωρα εχω και τα δυδιμα και πολλες φορες κατα τις 4 -5 δεν εχω κουραγια για αλλο πηγαινε ελα και την αφηνω ! Ευρυχως τα μωρα εχουν καιχτισβκακεα τους μερες δηλαδη ξυπνανε στο τρίωρο και με το που τα θηλασω κοιμούνται . βεβαια μεχρι να γινουν ολα αυτα εγω θελω γύρω στη 1,5 ωρα αλλα πες οτι μετα για αλλο οσο κοιμάμαι ειναι βεβαια και βραδια ... τι να σας λεω τα ξέρετε ! παντως κι εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει σωστο και λάθος απλα αναρωτιεμαι αν με το να κοιμομαστε όλοι μαζι ξεκούραζοσαστε ουσιαστικά η παιδευομαστε απο το στρίμωγμα !!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

τι κάνετε βρε κορίτσια?

εδώ το χαμένο πρόβατο.......Μπήκα να πώ ενα γρήγορο μπεεεεεεεεε

Διάβασα λίγο τη σελίδα και είναι τα θέματα γνωστά....αϋπνία,κούραση,ιώσεις, αλλά και γεννητούρια, περπατήματα, λογάκια και χαρές η ζωή μας και τα πολλά της πρόσωπα!!! Φυσικά και γω μια από τα ίδια!!!

Υπομονή μας θα πω και να προσπαθούμε λίγο να απολαύσουμε την όλη κατάσταση. Γιατί έχουμε αποτρελαθεί τελείως!!

Τα δικά μου νέα είναι ότι η μικρή μου τώρα τριών μηνών φυσικά δεν κοιμάται τα βράδυα!! Φυσικά θέλει χέρια και φυσικά είναι πάνγλυκια!!

Από υγεία...με εμένα αρχηγό που όλο με παίρνει από κάτω. Χτές με βρήκε το πρωϊ στο Σωτηρία με οξυγόνο και κορτιζόνες λόγω δύσπνοιας. Από απλό κρύωμα/ ίωση πάλι μου το γύρισε σε πνευμονοκατάσταση 3η φορά από τη μέρα που γέννησα. Τελικά εφόσον τελειώσω τη θεραπεία του 1 μηνός με εισπνεόμενα και κορτιζόνες θα ξεκινήσουμε παρακολούθηση στην κλινική άσθματος του Σωτηρία να δούμε τι φταίει...και σήμερα έκανε και πυρετό και η Νικ, ελπίζω να το περάσει ελαφρά ότι και να είναι.

Μην πω για τη ψυχολογία στα πατώματα...δεν έχω διάθεση για τίποτα,γενικά μια παραίτηση. (μόνο με τα παιδιά ασχολούμαι όλα τα υπόλοιπα καταρρέουν)

Και δε θα πω για τα οικονομικά....οχι δε θα πω!

Σας είπα και γω τον πόνο μου...πλησιάζουν και οι γιορτές...άντε να δούμε.

Τέλος πάντων επειδή κατά βάση είμαι θετικός άνθρωπος και η μαυρίλα δε μου πάει αύριο θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα!! Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ όπου όλα τα μωράκια μας να είναι ήρεμα, χωρίς πυρετούς και βηχαλάκια!!

Σας καληνυχτώ και θα μπώ αύριο...

φιλιαααααααααααα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μαυρα μάτια κάναμε νουνου που χαθηκες;

Περαστικά σου κ στο μεγάλο σου κορίτσι

Ωραία τα είπες υπομονη κ θετική σκέψη

Καλες γιορτές να έχεις να χαιρεσαι την οικογένεια σου :P

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμεις παλι αρρωστοι με αντιβιωση λογω ωτιτιδας,εγω αφωνη απο χθες και σημερα ξεκινησα αντιβιωση,πιθανον λαρυγγιτιδα....κουραστικο το ωραριο...δουλευω και αυριο και με παει σερι μεχρι και την Τεταρτη!!!

Τα μικρα μεγαλωνουν και δεν φτανει ο χρονος για να τα χαρω...δεν ξερω που θα παει αυτο,αλλα πραγματικα σκεφτομαι το ενδεχομενο απογευματινης βοηθειας γιατι ο συζυξ δεν την παλευει αλλο!!!Σκεφτομαι πως ολο αυτο ειναι προσωρινο και παρηγοριεμαι...

Τι κανετε οι υπολοιπες??Νουνουκα περαστικα στην κορουλα σου,ελπιζω να ειναι κατι γρηγορο και περαστικο!!Η μικρη δεν κοιμαται τα βραδια??αντε καλε!!Αληθεια τα διδυμα πως την βλεπουν??εμενα οι μικρες τωρα καπως εχουν ηρεμησει αλλα ο βενιαμην εχει αγριεψει μαζι τους και τους ριχνει καμμια...φαινεται μαζεψε-μαζεψε τοσο καιρο και τωρα που δυναμωσε πηρε τα πανω του!!

Αν δεν καταφερω να μπω πριν τα Χριστουγεννα,ευχομαι σε ολες σας να εχετε την υγεια σας,να καμαρωνετε τα παιδακια σας και να περασετε πολυ-πολυ ομορφα αυτες τις γιορτινες μερες!!!Σας φιλω!!!!:P

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά καλες γιορτές με υγεία κι αγάπη

Ροξανα πολυχρονο το κοριτσάκι σου

:P::p

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Χρονια πολλα και καλα σε ολους!!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν αυτες τις μερες!!!Αγαπη,υγεια και ευτυχια σε ολες τις οικογενειες ολου του κοσμου!!

Roxana κι απο μενα πολλες ευχες για το κοριτσακι σας!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...