Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καληςπερα μανουλες ! χρονια πολλα στα μωράκια μας που έκλεισαν τον πρωτο τους χρονο !!! να ειναι χιλιοχρονα ! εμεις ειμαστε καλα ειμαστε εδω και μια βδομαδα στο σπίτι μας! προσπαθούμε να βρουμε το ρυθμο μας , σε γενικές γραμμές ειναστε καλα ευτυχώς η μπεμπα ειναι πιο ησυχη και αυτο διευκολύνει πολυ! προς το παρον θηλαζω και τα δυο σε καθε γευμα και καμια φορα συο τελευταίο γευμα αν τα δω και ζητάνε Τουα δίνω 30 μλ ξενο ! ελπιζω να παει καλα με το βαρος τους και να μείνουμε συο θηλασμο ! αυτα τα νεα μας

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Αυπνιες??υπερενταση???

δυσκολες μερες με πολυ κουραση κι εγω πια πιο φευγατη απο ποτε!!

Ειμαι γαιδουρα...τι μου κανετε βρε κοριτσια??

Ξεκινησα με τον πονο μου!!!Εσεις που τα περασατε αυτα,περασατε μια φαση που να εισασταν "αλλου"?οδηγω και δεν καταλαβαινω ποτε φτανω στον προορισμο μου γιατι εχω πολλα στο μυαλο μου....εχω περασει σχεδον εξω απο τον παιδικο και ξεχασα να παρω τα μικρα...σας εχει συμβει??δεν θυμαμαι αν κλειδωνω το αυτοκινητο και επειδη το εχω αφησει ξεκλειδωτο παντα γυρναω για να τσεκαρω...σας λεω ειμαι τελειως φευγατη!!Σημερα δε το αποκορυφωμα...εκοβα το χερι μου οτι ειδα μια φιλη μου και οταν την πηρα τηλ.μου ειπε πως ηταν στο σπιτι της και πως αργησε να ξυπνησει....δηλ.εκεινη κοιμοταν και εγω την ειδα στον δρομο λιγα μετρα μακρια μου....και οχι δεν την μπερδεψα με καποια αλλη αλλα ημουν σιγουρη για το προσωπο της!!Παει το χανω το μυαλο μου!!

Εχθες ειχαμε παει την μεγαλη μου στο παιδων για το ματακι της και μας ειπε πως εχει ψευδοστραβισμο και θα περασει μονο του...πιθανον να αγχωθηκα πολυ και γι'αυτο η ολη συγχυση του εγκεφαλου μου και οτι απεμεινε απ'αυτου!!

Εσεις τι νεα?

Roxana,πως τα πατε με τα διδυμακια σας??

Οι υπολοιπες ολα καλα?

Σας φιλω,καλο βραδυ!!:P

498ap2.png

nZqvp3.png

Βρε αργυρω μου αφου κουραζεσαι τοσο πολυ,δουλεια,παιδια,υποχρεωσεις,σπιτι...και εγω ειχα περασει μια περιοδο που εφτανα στην δουλεια και απο τις σκεψεις δεν καταλαβαινα ποτε εφτανα...

Εγω εβαλα προγραμμα γενικα και σιγα σιγα προσαρμοστηκαμε ολοι..

καλημέρα καλη κυριακη να έχουμε!

αργυρω ειναι φυσιολογικό καποια στιγμη με τόσα που εχουμε για να σκεφτούμε να φροντίζουμε το μυαλο μας κανει διαφορα παιχνιδια ! και σιγουρα παίζει ρόλο αυτο με την κορη σου ! προσπάθησε οσο γινεται να ξεκουράζεσαι και να εισαι ήρεμη !

εμεις ειμαστε καλα με τα πανω μας και τα κατω μας οπως ολα τα μωρα ! η μεγάλη μου ευτυχώς το εχει δεχτεί πολυ καλα απλα κάποιες φορες κάνει παράπονα του τυπου δώσε μου κι εμενα λιγο σημασια και τετοια! ειναι που θηλαζω και τα δυο και οσο να ναι μου παίρνει πολυ χρονο καθε φορα

yVXqp2.png

dExOp2.png

Αυπνιες??υπερενταση???

δυσκολες μερες με πολυ κουραση κι εγω πια πιο φευγατη απο ποτε!!

Ειμαι γαιδουρα...τι μου κανετε βρε κοριτσια??

Ξεκινησα με τον πονο μου!!!Εσεις που τα περασατε αυτα,περασατε μια φαση που να εισασταν "αλλου"?οδηγω και δεν καταλαβαινω ποτε φτανω στον προορισμο μου γιατι εχω πολλα στο μυαλο μου....εχω περασει σχεδον εξω απο τον παιδικο και ξεχασα να παρω τα μικρα...σας εχει συμβει??δεν θυμαμαι αν κλειδωνω το αυτοκινητο και επειδη το εχω αφησει ξεκλειδωτο παντα γυρναω για να τσεκαρω...σας λεω ειμαι τελειως φευγατη!!Σημερα δε το αποκορυφωμα...εκοβα το χερι μου οτι ειδα μια φιλη μου και οταν την πηρα τηλ.μου ειπε πως ηταν στο σπιτι της και πως αργησε να ξυπνησει....δηλ.εκεινη κοιμοταν και εγω την ειδα στον δρομο λιγα μετρα μακρια μου....και οχι δεν την μπερδεψα με καποια αλλη αλλα ημουν σιγουρη για το προσωπο της!!Παει το χανω το μυαλο μου!!

Εχθες ειχαμε παει την μεγαλη μου στο παιδων για το ματακι της και μας ειπε πως εχει ψευδοστραβισμο και θα περασει μονο του...πιθανον να αγχωθηκα πολυ και γι'αυτο η ολη συγχυση του εγκεφαλου μου και οτι απεμεινε απ'αυτου!!

Εσεις τι νεα?

Roxana,πως τα πατε με τα διδυμακια σας??

Οι υπολοιπες ολα καλα?

Σας φιλω,καλο βραδυ!!:P

πω ρε Αργυρώ, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Υπάρχουν ειδικά ορισμένες περίοδοι που το μυαλό μου παθαίνει απίστευτο overload! Τι να πρωτοκοιτάξω, τη δουλειά, το σπίτι, τα παιδιά, το σουπερμάρκετ, τα φορολογικά, την τράπεζα, το ταχυδρομείο, το διδακτορικό... κυκλοφορώ με ποστ ιτ και στυλο και γράφω ο,τι μου θυμάμαι πως πρέπει να κάνω γιατί αλλιώς σε 1 λεπτό το έχω ξεχάσει.. τι να πω! Τα λεω στον άντρα μου, οτι το μυαλό μου έχει κουραστεί να θυμάται όλες αυτές τις λεπτομέρεις, και δεν καταλαβαίνει.. εκείνος βοηθάει πολύ στα χοντρά αλλά τις λεπτομέρειες τις έχω φορτωθεί όλες εγώ.

Κι εγώ είχα ένα παρόμοιο περιστατικό προχτες. Ήμουν στο φούρνο και δίπλα μου ήταν ένας άγνωστος που έπιασε κουβέντα με την υπάλληλο γιατί βγήκαν γνωστοί. Ορκίζομαι ότι τον άκουσα να της λέει ότι έκανε μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση. Επειδή λοιπόν με ενδιαφέρει το θέμα, γυρίζω και του λέω "Συγγνώμη, κάνεις μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση;". Και με κοιτάζει με απορία.. "Όχι MBA είπα οτι κάνω...". Οκκκκκκκκκ!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γλυκα ειστε μεγααααληηηηη παρηγορια!!!!Ευτυχως δεν ειμαι η μονη που εχω φορτωθει τοσα πολλα....και απο οσα διαβασα και ελπιζω δηλ.θα ερθουν καλυτερες μερες!!!Ισως και να τα σκεφτομαι ολα παρα πολυ,η εργοδοτρια μου που με ξερει πολλα χρονια μου λεει πως προσεχω και την τελευταια λεπτομερεια αλλα θεωρω πως δεν ειναι αληθεια,δεν ειμαι οπως ημουνα,προσπαθω να παραβλεπω καποια πραγματα αλλα ισως και να μην ειναι αρκετο αυτο.Ειναι και τα τρια ακομη πολυ μικρα...εχω το μυαλο μου συνεχεια στον παιδικο σταθμο,αρρωσταινουμε και συνεχεια,η δουλεια πολλες ωρες....το σπιτι στο ελεος....ουφ!!!τα ξαναπα παλι!!

roxana,καταλαβαινω πως η μικρη σου θελει εσενα και μονο εσενα,αλλα καλο θα ηταν αν ειναι εφικτο την ωρα του θηλασμου να απασχολει καποιος οικειος την μικρη για να μην της βγαινει το παραπονο....φιλια πολλλααα!!!!

Καλη εβδομαδα σε ολες....φιλια πολλα σε ολα τα διδυμακια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Γεια σας κοριτσια! ολες βλεπω ειμαστε σε "τραγικη" κατασταση! εμεις μεγαλωνουμε ξεκινησαμε κ γιαουρτακια κ πολυ μας αρεσουν :D

κοριτσια την πολυτιμη βοηθεια σας! αυτες τις μέρες τα μανάρια μου αποφασισαν να με βγαλουν νοκ αουτ!!! δεν κοιμομαστε την μερα, εχουμε γκρινια, την νυχτα μια απ τα ιδια, κ το κορυφαιο οταν επιτελους κοιμηθουμε το βραδυ ξυπναμε μετα απο λιγες ωρες 2.00,3.00,4.00 το πρωι κ θελουν παιχνιδια!! κ δεν κοιμουνται αν δεν περασει τουλαχιστον 1 1/2 ωρα!! τα εχω δει ολα!!! αν τυχει κ κοιμηθει ο ενας το μεσημερι μου λεει η μαμα μου να κρατησει τον αλλον που δεν κοιμαται κ να ξαπλωσω εγω μ αυτον που κοιμηθηκε! ε με το που πεφτω κ με παιρνει ο υπνος ξυπναει! δεν θελουν να κοιμηθω με τπτ!! ξυπνουσαν κ τα δικα σας?? κ τι κανατε??

ειναι δυνατον μικρα μωρα κ να κοιμουνται τοσο λιγο????

lZDVp3.png

Γεια σας κοριτσια! ολες βλεπω ειμαστε σε "τραγικη" κατασταση! εμεις μεγαλωνουμε ξεκινησαμε κ γιαουρτακια κ πολυ μας αρεσουν :D

κοριτσια την πολυτιμη βοηθεια σας! αυτες τις μέρες τα μανάρια μου αποφασισαν να με βγαλουν νοκ αουτ!!! δεν κοιμομαστε την μερα, εχουμε γκρινια, την νυχτα μια απ τα ιδια, κ το κορυφαιο οταν επιτελους κοιμηθουμε το βραδυ ξυπναμε μετα απο λιγες ωρες 2.00,3.00,4.00 το πρωι κ θελουν παιχνιδια!! κ δεν κοιμουνται αν δεν περασει τουλαχιστον 1 1/2 ωρα!! τα εχω δει ολα!!! αν τυχει κ κοιμηθει ο ενας το μεσημερι μου λεει η μαμα μου να κρατησει τον αλλον που δεν κοιμαται κ να ξαπλωσω εγω μ αυτον που κοιμηθηκε! ε με το που πεφτω κ με παιρνει ο υπνος ξυπναει! δεν θελουν να κοιμηθω με τπτ!! ξυπνουσαν κ τα δικα σας?? κ τι κανατε??

ειναι δυνατον μικρα μωρα κ να κοιμουνται τοσο λιγο????

Κρατα γερα κοριτσακι,φαση περνανε και θα περασει....κι εμεις περασαμε απο αυτο το μαρτυριο του υπνου,ετσι ξυπνουσαν ανα μια ωρα περιπου αλλα ευτυχως με το που τους εβαζα την πιπιλα ξανακοιμοντουσαν,εσεις ξενυχτατε για τα καλα αλλα σκεψου οτι ειναι περαστικο...σε κανα μηνα θα τους περασει και θα βγει κατι αλλο:tongue:!!!Εχουν και τα δοντια τους τωρα οποτε αναμενομενη η γκρινια και η υπερενταση.Αν ξυπνησει το ενα και δεν παει καποιος απο τους δυο σας θα ξανακοιμηθει?μηπως να μην βγει απο την κουνια του για να μην ξαγρυπνησει???λεω εγω τωρα.....σε συμπονω!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Κρατα γερα κοριτσακι,φαση περνανε και θα περασει....κι εμεις περασαμε απο αυτο το μαρτυριο του υπνου,ετσι ξυπνουσαν ανα μια ωρα περιπου αλλα ευτυχως με το που τους εβαζα την πιπιλα ξανακοιμοντουσαν,εσεις ξενυχτατε για τα καλα αλλα σκεψου οτι ειναι περαστικο...σε κανα μηνα θα τους περασει και θα βγει κατι αλλο:tongue:!!!Εχουν και τα δοντια τους τωρα οποτε αναμενομενη η γκρινια και η υπερενταση.Αν ξυπνησει το ενα και δεν παει καποιος απο τους δυο σας θα ξανακοιμηθει?μηπως να μην βγει απο την κουνια του για να μην ξαγρυπνησει???λεω εγω τωρα.....σε συμπονω!!!

Σ ευχαριΣτω κοριτΣι μου! Τους εχω ακομη Στο δωματιο μας για διαφορους λογους! Κ μετα παλι Σ ενα δωματιο θα πανε! Κ Συνηθως ο ενας ξυπναει τον αλλο! Αν δν κλαινε δν τους βγαζω απ την κουνια αλλα αργουν ν αποκοιμηθουν κι αν ειναι ο ενας με τις "κουβεντες" κ τις κραυγουλες ξυπναει κι ο αλλος κι αρχιζουν το μπιρι μπιρι χαχαχα ετΣι κ την πιπιλα 'η την φτυνουν 'η την παιρνουν κ την δαγκωνουν απ το πλαΣτικο προφανως φαγουριζουν τα ουλα τους! Απλα εμεις εχουμε το κακο οτι ξυπνανε κ για γαλα ακομη! Οποτε δν κοιμομαΣτε κ πολυ! Οτι κι αν δοκιμαΣα για να το κοψω τζιφος κ μου ειπε ο ντοκ απ την Στιγμη που τρωνε ξυπνανε απο πεινα αρα δωΣτους να πιοτν! Τι να πω υπομονη!

lZDVp3.png

myheart συμφωνώ απόλυτα με την Αργυρώ. Όλα φάσεις είναι.. Και τα δικά μου, που κανονικά κοιμούνται σερί από 3 μηνών, τον προηγούμενο μήνα μας έβγαλαν το λάδι. Ξυπνούσαν μέσα στην νύχτα και έκλαιγαν. Υποθέτω ότι ήταν τα δόντια ή ότι έβλεπαν εφιάλτες. Μετά ξαφνικά έγινε το κλικ και σταμάτησαν να ξυπνάνε.

Είχαν περάσει και μια παρόμοια φάση όταν ήταν 7 μηνών. Ειδικά ο μεγάλος μου ξυπνούσε κατά τις 2-3 το πρωί και δεν ξανακοιμόταν με τίποτα μέχρι να πάει 7 το πρωί! Ούτε στο κρεββάτι μας, ούτε με γάλα, ούτε με τίποτα. Επικές στιγμές περάσαμε τότε... σερνόμουν όλη μέρα από την αϋπνία. Κράτησε κανένα μήνα, και μετά έφυγε μόνη της. Ποιός να ξέρει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;

Εμείς μια χαρά! Τα δίδυμα είναι σε φάση που παλεύουν να κόψουν το νυχτερινό φαί και τα βοηθάμε κ εμείς λίγο και ο μεγάλος βγάζει τρεις κυνοδοντες ταυτόχρονα οπότε κλαίει και ξυπνάει στον ύπνο του!!! Υπομονή !!!

Έρχονται οι γιορτές και πολύ χαίρομαι αν και δεν στόλισαν την πόλη μας ακόμα και δεν έχουμε πολλές επιλογές για χριστουγεννιάτικες αποδράσεις για να μην πω για τον καιρό που μας έχει ταράξει στις βροχές οπότε πού να πάμε οεο;;;

Το προηγούμενο Σάββατο βγήκαμε την πρώτη μας οικογενειακή βόλτα με το διπλό καρότσι! Πήγαμε κόσμος ήταν στολισμένα και περάσαμε πολύ ωραία!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Σ ευχαριΣτω κοριτΣι μου! Τους εχω ακομη Στο δωματιο μας για διαφορους λογους! Κ μετα παλι Σ ενα δωματιο θα πανε! Κ Συνηθως ο ενας ξυπναει τον αλλο! Αν δν κλαινε δν τους βγαζω απ την κουνια αλλα αργουν ν αποκοιμηθουν κι αν ειναι ο ενας με τις "κουβεντες" κ τις κραυγουλες ξυπναει κι ο αλλος κι αρχιζουν το μπιρι μπιρι χαχαχα ετΣι κ την πιπιλα 'η την φτυνουν 'η την παιρνουν κ την δαγκωνουν απ το πλαΣτικο προφανως φαγουριζουν τα ουλα τους! Απλα εμεις εχουμε το κακο οτι ξυπνανε κ για γαλα ακομη! Οποτε δν κοιμομαΣτε κ πολυ! Οτι κι αν δοκιμαΣα για να το κοψω τζιφος κ μου ειπε ο ντοκ απ την Στιγμη που τρωνε ξυπνανε απο πεινα αρα δωΣτους να πιοτν! Τι να πω υπομονη!

Aνα ποσες ωρες πινουν γαλα?αν πιουν στης 9 το βραδυ θα ξυπνησουν στης 12 παλι για γαλα?παντως αφου το πινουν σημαινει οτι πινανε,φτανει μονο να ξανακοιμουντε γρηγορα.Καλο θα ηταν να πανε συντομα στο δωματιο τους γιατι μετα θα εχουν θεμα!!Συνηθιζουν μαζι σας και δικαιολογημενα θα τους κακοφανει.Εμενα οι μικρες ειναι 28 μηνων και ο μικρος 13 μηνων και μονο ενα βραδυ δεν εχω σηκωθει για ταισμα και για πιπιλα....καταλαβαινεις πως θα αργησουμε μαλλον να κοιμηθουμε!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;

Εμείς μια χαρά! Τα δίδυμα είναι σε φάση που παλεύουν να κόψουν το νυχτερινό φαί και τα βοηθάμε κ εμείς λίγο και ο μεγάλος βγάζει τρεις κυνοδοντες ταυτόχρονα οπότε κλαίει και ξυπνάει στον ύπνο του!!! Υπομονή !!!

Έρχονται οι γιορτές και πολύ χαίρομαι αν και δεν στόλισαν την πόλη μας ακόμα και δεν έχουμε πολλές επιλογές για χριστουγεννιάτικες αποδράσεις για να μην πω για τον καιρό που μας έχει ταράξει στις βροχές οπότε πού να πάμε οεο;;;

Το προηγούμενο Σάββατο βγήκαμε την πρώτη μας οικογενειακή βόλτα με το διπλό καρότσι! Πήγαμε κόσμος ήταν στολισμένα και περάσαμε πολύ ωραία!!!

Μαρμινακι μου να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σας!!Να απολαυσετε πολλες βολτες με τα τρια θαυματακια σας και να περασετε ομορφα αυτες τις γιορτινες μερες!!Απο βροχη κι εμεις μια απο τα ιδια....μουλιασαμε!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Aνα ποσες ωρες πινουν γαλα?αν πιουν στης 9 το βραδυ θα ξυπνησουν στης 12 παλι για γαλα?παντως αφου το πινουν σημαινει οτι πινανε,φτανει μονο να ξανακοιμουντε γρηγορα.Καλο θα ηταν να πανε συντομα στο δωματιο τους γιατι μετα θα εχουν θεμα!!Συνηθιζουν μαζι σας και δικαιολογημενα θα τους κακοφανει.Εμενα οι μικρες ειναι 28 μηνων και ο μικρος 13 μηνων και μονο ενα βραδυ δεν εχω σηκωθει για ταισμα και για πιπιλα....καταλαβαινεις πως θα αργησουμε μαλλον να κοιμηθουμε!!!

Ανα 3-3.5 ωρες ζητανε κ το πινουν ολο! Ναι Συνηθως πινουν κατα τις 9 μετα το μπανιο κ ξυπνανε γυρω Στις 12, λιγο νωριτερα λιγο αργοτερα αναλογα.. ευτυχως με το που τελειωνει το μπουκαλι παιρνουν πιπιλα κ κοιμουνται. Αχ μαλλον εγω ειμαι που δν θελω να τους αποχωριΣτω :( απλα κ το παιδικο ειναι "μακρια" απ τν κρεβατοκαμαρα κ κοιμουνται πολυ ανηΣυχα κ δν εχω κουραγιο να Σηκωνομαι τοΣες φορες κ για πιπιλες κ για ταιΣμα! Τωρα το κρεβατακι τους το εχω κολλητα διπλα μου κ απλα με μια κινηΣη.. τους δινω την πιπιλα..βεβαια λαγοκοιμαμαι οποτε αυτο δν το λες υπνο..εΣενα κ οι μικρες τρωνε ακομη το βραδυ? ΠιΣτευα πως με τις Στερεες θα χορταιναν κ δν θα ηθελαν τν νυχτα αλλα μπα

lZDVp3.png

Ανα 3-3.5 ωρες ζητανε κ το πινουν ολο! Ναι Συνηθως πινουν κατα τις 9 μετα το μπανιο κ ξυπνανε γυρω Στις 12, λιγο νωριτερα λιγο αργοτερα αναλογα.. ευτυχως με το που τελειωνει το μπουκαλι παιρνουν πιπιλα κ κοιμουνται. Αχ μαλλον εγω ειμαι που δν θελω να τους αποχωριΣτω :( απλα κ το παιδικο ειναι "μακρια" απ τν κρεβατοκαμαρα κ κοιμουνται πολυ ανηΣυχα κ δν εχω κουραγιο να Σηκωνομαι τοΣες φορες κ για πιπιλες κ για ταιΣμα! Τωρα το κρεβατακι τους το εχω κολλητα διπλα μου κ απλα με μια κινηΣη.. τους δινω την πιπιλα..βεβαια λαγοκοιμαμαι οποτε αυτο δν το λες υπνο..εΣενα κ οι μικρες τρωνε ακομη το βραδυ? ΠιΣτευα πως με τις Στερεες θα χορταιναν κ δν θα ηθελαν τν νυχτα αλλα μπα

Μετα της 12 το βραδυ ποτε σου ξαναπινουν γαλα??

Αστα να πανε,απο οτι φαινεται θα αργησουμε να κοιμηθουμε....σιγουρα με τις στερεες τροφες ειναι καπως διαφορετικα τα πραγματα,αλλα με τις παλιοιωσεις που ειναι ανησυχα το βραδυ ειναι μαρτυρικο αυτο που παιρναω κι αν δεν δουλευα ισως να αντεχα περισσοτερο αλλα τωρα που λειπω απο το σπιτι και ξυπναω απο της 6 καθε μερα λογω παιδικου...ε!!τα βραδια αμην τι αλλο θελω το αυτονοητο....να κοιμηθωωωωωω!!!!!

Εγω που τα ειχα απο νωρις στο δωματιο τους τα ειχα παιξει στην κυριολεξια με τις ολονυκτιες "βολτες"δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος αλλα πρεπει να κοιταμε και τον εαυτο μας λιγακι περισσοτερο,δηλ.αν τα εχεις διπλα σου δεν εγινε και κατι εφοσον δεν αντεχεις τα περα δωθε...σε καταλαβαινω απολυτα και γι'αυτο δεν κρινω κανεναν!!!!Απεξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει ο καθενας!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...