Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Roxana με το καλο να παρεις αγκαλια τα ζουζουνια σας!!! Απο βαρος ειστε μια χαρα.Εμενα βγηκαν 2300 κ 2700 στις 36+6 κ δεν μπηκαν καθολου θερμοκοιτιδα.Ολα θα πανε μια χαρα, θα το δεις.

Εμεις κοριτσια ετοιμαζομαστε για τα πρωτα μας γενεθλια, το Σαββατο χρονιζουμε και μου φαινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Ποτε περασε ενας χρονος. μπορει να ειχε δυσκολιες, ξενυχτια, κουραση αλλα ηταν ο καλυτερος χρονος της ζωης μου!

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Roxana με το καλό τα μωράκια σου την Δευτέρα. Θα μπω κι εγώ για καισαρική στο ιασώ την επόμενη εβδομάδα από εσένα, την τρίτη,θα είμαι 36 εβδομάδες και δύο ημερών. Εγώ έχω δύο αγοράκια, σήμερα πάμε για doppler να δούμε να όλα είναι καλά και το βάρος τους..για να δούμε..Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί το έχω ένα άγχος. Με το καλό να τα αγκαλιάσεις και να είναι όλα τέλεια.. Καλημερίζω και τα υπόλοιπα κορίτσια...πολλά φιλιά:D

σας ευχαριστω πολυ ολες σας ! οι ευχές σας ειναι πολυ σημαντικές !!! ελπιζω ολα να πανε καλα και την παρασκευη να γυρίσουμε όλοι μαζι στο σπίτι μας!!!

vesy μια βδομαδα διαφορα θα εχουμε ε; κρίμα να μην ειμαστε μαζι να ζητούσαμε να μπούμε και στο ίδιο δωματιο! με το καλο τα παιδακια σου

yVXqp2.png

dExOp2.png

Α και ετοιμασου.. Η Δευτερα σε τέτοιες βδομάδες διδυμης κύησης (αν θυμηθώ τα δικα μου) είναι μακρυά. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται την επόμενη στιγμη!

Φιλάκια!!

χαχααα αυτό ξαναπέστο! Εγώ είχα ραντεβού 6 μέρες μετά (στις 37 εβδομάδες) αλλά οι μπέμπηδες αποφάσισαν να βγούνε νωρίτερα! Τρέχαμε άγρια χαράματα! Που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί εγώ δεν έτρεχα, σερνόμουν...:tongue::tongue:

Εμεις κοριτσια ετοιμαζομαστε για τα πρωτα μας γενεθλια, το Σαββατο χρονιζουμε και μου φαινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Ποτε περασε ενας χρονος. μπορει να ειχε δυσκολιες, ξενυχτια, κουραση αλλα ηταν ο καλυτερος χρονος της ζωης μου!

Με το καλό! Να χαίρεσαι τις ζουζούνες σου! Εγώ πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμη καλύτερα. Έχουν να δουνε τα ματάκια μας πολλά επιτεύγματα!

Διαφημίσεις

Αχ Floreta μια απο τα ίδια! Κι εμενα ξαφνικά μου σπασαν τα νερά μέσα στη νύχτα. Είναι η πιο έντονη θυμηση που εχω εκείνη η βραδια. Κι είχα φάει και τον αγλεορα πριν, που να φανταστώ! χιχι!

Anchelita μου μας περνάτε 4 ολόκληρες μέρες! έτσι ακριβώς το σκεφτομαι κι εγώ σαν τον πιο κουραστικό αλλα και πιο ευτυχισμενο χρόνο της ζωής μας! Ετοιμάζουμε Ένα μίνι παρτάκι με στενούς συγγενείς και κολλητούς φίλους. Παραγγειλαμε τουρτιτσες και οργανώνουμε τις ετοιμασίες. Αχ τι ωραια που είναι!

Ouranio nectar που έχεις χαθεί; Ολα Καλα ε, να μην ανησυχούμε;

OTSwp2.png

B6DFp2.png

ααααχχχ.. πάει, κρυολογήσαμε κι εμείς.. ένας-ένας πέφτουμε στη μάχη! Πρώτα εγώ, χτες ο άντρας μου και ο μεγάλος μου γιός.. περιμένω και τον μικρό όπου νά ναι. Αυτό το πράγμα βρε παιδί μου, με τις πολυπληθείς οικογένειες.. μέχρι να αρρωστήσουν όλοι και να καθαρίσουν παίρνει 2-3 εβδομάδες. ΑΧΧΧΧ :tongue::tongue:

Αχ Floreta μια απο τα ίδια! Κι εμενα ξαφνικά μου σπασαν τα νερά μέσα στη νύχτα. Είναι η πιο έντονη θυμηση που εχω εκείνη η βραδια. Κι είχα φάει και τον αγλεορα πριν, που να φανταστώ! χιχι!

Anchelita μου μας περνάτε 4 ολόκληρες μέρες! έτσι ακριβώς το σκεφτομαι κι εγώ σαν τον πιο κουραστικό αλλα και πιο ευτυχισμενο χρόνο της ζωής μας! Ετοιμάζουμε Ένα μίνι παρτάκι με στενούς συγγενείς και κολλητούς φίλους. Παραγγειλαμε τουρτιτσες και οργανώνουμε τις ετοιμασίες. Αχ τι ωραια που είναι!

Ouranio nectar που έχεις χαθεί; Ολα Καλα ε, να μην ανησυχούμε;

Καλα είμαστε ολοι Μαριλιω

Καλα γενέθλια να εχετε κι εσείς κ της Anchelita, να σας ζησουν τα σπουργίτια σας!

Ποτε πήραμε την χοριακη ποτε γεννησαμε ποτε γινανε τοσα

Η τσουχτρα μας λέει κουβέντες παπά, μαμ, κακα, γεια, παω, πω (απο το σ αγαπω)

Καταλαβαινουν πολλά πράγματα

Κορίτσια τωρα εισπραττω σε ανεκτιμητη αξια το ανταλλαγμα του κοπου του πρωτου διαστήματος, τωρα που συνειδητα μου απευθύνονται με χαμόγελο, με αγκαλιάζουν, πλησιάζουν για φιλί, η ωραιοτερη ηλικία είναι.

Περα απο αυτην την ευτυχια,πολυ συχνά νιωθω κ θηριοδαμαστης, μαγκαιβερ με τις λύσεις που πρέπει να επινοησω για οποιο θέμα προκύψει κ φυσικα Παπαδάκης με τοσα "οχι οχι οχι μη μη"

Ροξανα με το καλό να τα πάρεις αγκαλια

Αργυρω εγω θα ειχα παρει τα βουνα!!!! Καθε εβδομάδα πω πω, Περαστικά κ σε σας φλορεττα

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

γεια σας και απο μενα !!

καταρχην επειδη δεν θα μπορω τοτε να ευχηθω στα μωράκια που κλείνουν τον πρωτο τους χρονο να ειναι χιλιοχρονα να ειναι παντα ευτυχισμένα και να εχουν πανω απο ολα υγεία! να τα χαίρεστε να εχουν τα παντα στη ζωή τους !

florets δυστυχως οταν μπει ο ιός στο σπτι δυσκαμψιών ξεφεύγει κανεις ευχομαι να το περασετε τουλάχιστον στο πόδι που λενε !

Εγω ειμαι καλα αυτες τις μερες βεβαια εχω αρχίσει και βαραίνω πολυ! αν αυριο θα φτιάξω και τη βαλίτσα μου και δυο τρεις τελευταίες λεπτομέρειες

yVXqp2.png

dExOp2.png

Anchelita χρόνια σας πολλαααααα! Να τις χαίρεστε τις κοριτσαρες σας και κάθε χρονο να τις καμαρωνετε να μεγαλώνουν και να θαυματουργουν!

Θα το σβήσουν το κερακι οι δικές σου; Γιατί στα δικα μου όλο το δείχνω κι αυτά αντι να φυσαν κάνουν μπρρρρ καιβγαζουν σαλια. Έστω κι έτσι θα το αποθανατισουμε!

Τα χουμε πει και ξαναπεί αλλά που ήμασταν και πού φτασαμε και τι έχουμε ακόμα να δούμε.. (που λένε και οι "παλιότερες")

Ελπιζω να περάσετε υπέροχα σήμερα και να μας γράψεις εντυπώσεις απο τα πρωτα γενεθλια.

Πολλα φιλάκια!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις κουκλιτσες!!!

Σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα,μονο η μεγαλη μου εχει μπουκωμα και κατι δεκατακια,μακαρι να ειναι μονο αυτο και να μην κανει καμμια ωτιτιδα παλι!!

Σημερα λεω να στολισω....ειναι νωρις??

Εκτος κι αν δεν πρεπει να στολισω λογω ηλικιων...λετε ο μικρος να μου το γκρεμισει??σε παλια posts που ειχα διαβασει καποιες ουτε λογος για στολισμος δεντρου ενω καποιες αλλες το ειχαν δεσει!!!Δεν ξερω,θα ειναι φετος η τριτη χρονια που δεν θα εχω στολισει δεντρο,ενω περσυ ειχα στολισει μονο το σαλονι με στολιδια τα οποια τα ειχα κρεμασει απο πολυφωτα....στο τζακι...κι απο οπουδηποτε μπορειτε να φανταστητε!!

Roxana,Vesy και Mariliw....φτασατε στο τελος αλλα και στην νεα σας αρχη για μια γεματη οικογενεια με γελακια,χαμογελα και ευτυχισμενες στιγμες!!!Καλα δεν ειναι μονο ροδινα,θα υπαρχουν και δυσκολες μερες αλλα αυτες οι φατσουλες θα καταφερνουν να σας δινουν δυναμη!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Anchelita χρόνια σας πολλαααααα! Να τις χαίρεστε τις κοριτσαρες σας και κάθε χρονο να τις καμαρωνετε να μεγαλώνουν και να θαυματουργουν!

Θα το σβήσουν το κερακι οι δικές σου; Γιατί στα δικα μου όλο το δείχνω κι αυτά αντι να φυσαν κάνουν μπρρρρ καιβγαζουν σαλια. Έστω κι έτσι θα το αποθανατισουμε!

Τα χουμε πει και ξαναπεί αλλά που ήμασταν και πού φτασαμε και τι έχουμε ακόμα να δούμε.. (που λένε και οι "παλιότερες")

Ελπιζω να περάσετε υπέροχα σήμερα και να μας γράψεις εντυπώσεις απο τα πρωτα γενεθλια.

Πολλα φιλάκια!

Εσεις κοντευετε να χρονισετε κι εγω γραφω πως εισαι ετοιμογεννη παλι σε διδυμα...προφητικο??δεν νομιζω....sorry σε μπερδεψα με τις μελλουσες διδυμομανουλες!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Δεν πειράζει Argyro μου, μόνο που αν είναι προφητικό ελπιζω να είναι στο μακρινό μέλλον γιατί τώρα δεν Ειμαι σε Καμια τέτοια φάση!!!

Στολισμους θα ξεκινήσω κι εγώ σήμερα για να Εχω προλάβει ως την Τεταρτη που έχουμε παρτάκι. Εμεις Πάντα αρχές Δεκεμβρη είχαμε στολίσει έτσι κι αλλιώς. Δε νομίζω οτι είναι νωρίς έξω παντού είναι στολισμένα. Ε να το χαρούμε κιόλας κι εμεις και τα μωρα. Εγώ είχα και πέρυσι Ένα μικρο δεντρακι ψηλά κι Εφέτος θα το βάλω αλλα Εχω υπόψη μου να κρεμασω και μπάλες μεγάλες απο το ταβάνι με μπετονιά. Το Είδα και μου αρεσε πολύ! Περαστικά σας και καλο στολισμα.

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Δεν πειράζει Argyro μου, μόνο που αν είναι προφητικό ελπιζω να είναι στο μακρινό μέλλον γιατί τώρα δεν Ειμαι σε Καμια τέτοια φάση!!!

Στολισμους θα ξεκινήσω κι εγώ σήμερα για να Εχω προλάβει ως την Τεταρτη που έχουμε παρτάκι. Εμεις Πάντα αρχές Δεκεμβρη είχαμε στολίσει έτσι κι αλλιώς. Δε νομίζω οτι είναι νωρίς έξω παντού είναι στολισμένα. Ε να το χαρούμε κιόλας κι εμεις και τα μωρα. Εγώ είχα και πέρυσι Ένα μικρο δεντρακι ψηλά κι Εφέτος θα το βάλω αλλα Εχω υπόψη μου να κρεμασω και μπάλες μεγάλες απο το ταβάνι με μπετονιά. Το Είδα και μου αρεσε πολύ! Περαστικά σας και καλο στολισμα.

Eχετε γενεθλια την Τεταρτη?εμεις γιορταζουμε την μεγαλη μου!!!Να τα χαιρομαστε και να ειμαστε γεροι να τα καμαρωνουμε!!!Φιλια!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Ναι έχουμε γενεθλια τη μέρα που γιορταζετε! Με το καλο!!!

Ασε κι εγώ ήμουν στο τσακ τη δικη μου να την πω Στελινα γιατί μου αρεσε πολύ αλλα τελικά υπερίσχυσε η γιαγιά Αθηνά! Οχι δεν το μετάνιωσα ειδικά όταν βλέπω τη μαμά μου να το χαιρεται τοοοοσο πολύ!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...