Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αντε να παιρνουμε κ εμεις σειρα σιγα σιγα. Την Jasmini περιμεναμε αλλη μας την εσκασε................. Nufi, Nunu τι γίνεστε?βλέπω είστε εδώ ακόμη. Στο τηλέφωνο μιλήσατε με την Twins? Πως είναι? με επισκληρίδειο γέννησε? ξέρετε? :D

δε ξερω λεπτομερειες, παρα μονο οτι δε ταλαιπωρηθηκε με την καισαρικη, κρατησε κ πολυ λιγη ωρα...ε, υποθετω με επισκληριδειο γιατι ετσι γινονται ολες πια...δεν ηθελα να την κουρασω με πολλες ερωτησεις, θα μας τα πει κ η ιδια οταν μπορεσει..ηταν παντως πολυ ευχαριστημενη κ πολυ χαρουμενη:D

κ πως να μην ειναι? ολα πηγαν καλα!

33E7p2.png

δε ξερω λεπτομερειες, παρα μονο οτι δε ταλαιπωρηθηκε με την καισαρικη, κρατησε κ πολυ λιγη ωρα...ε, υποθετω με επισκληριδειο γιατι ετσι γινονται ολες πια...δεν ηθελα να την κουρασω με πολλες ερωτησεις, θα μας τα πει κ η ιδια οταν μπορεσει..ηταν παντως πολυ ευχαριστημενη κ πολυ χαρουμενη:D

κ πως να μην ειναι? ολα πηγαν καλα!

Αυτό έχει σημασία που πήγανόλα καλά. Μπράβο. Οπότε λογικά τώρα περιμένουμε την Jasminoula.. Πάντα με τα δεδομένα που έχουμε βέβαια. Χα χχα χα χα χα..............

Τέλεια να της ζήσουν!!! Τα έμαθα και γώ τα ευχάριστα, όχι ακόμα λεπτομέρειες όμως.

Θα μας τα πει πιστεύω αναλυτικά μόλις μπορέσει!!

Agorakia και τα δικά μου κάπου εκεί ήταν πριν 2 πέμπτες. 750 και 850. Και είναι σε ξεχωριστούς σάκους. Τώρα να δώ αυτη την Πέμπτη πόσο έχουν φτάσει..

Αχ τι ευχάριστα νέα :) :) Η twins μας γέννησε ε? Τι ωραία!!!!!! Τι ευτυχία θα νιώθει αυτή την στιγμή!!!

Twins να σου ζήσουν τα μπεμπάκια και με το καλό να τα πάρεις σπίτι!!! Συγχαρητήρια!!!!!! :) :) :) :) :)

16581.jpgtwins1.gif

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε κορίτσια, αυτό λέω κι εγώ αλλά τα δικά μου το κάνουν επίτηδες και δεν λένε να βγουν, την έχουν καταβρει μάλλον εκεί μέσα!! Βλέπουν ότι δεν αγχώνομαι και δεν φοβάμαι και ανυπομονώ και το καθυστερούν!!! :) :)

RKdwp3.png

Και καλα κανουν.....

Ουτε θερμοκιτιδα θα μπουν ουτε τιποτα,και μετα απο 4 μερες αφου γεννησεις θα απολαμβανεις την μητροτητα σπιτακι σου με τα αγγελουδια σου αγκαλια.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Αυτά είναι αυτά είναι!!!!!!!!!!!!!!!!

πολύ συγκίνηση βρε παιδιά!!

και γώ έχω ακοοοοοοοοοοόμα!!!

Εχεις ακομα αλλα θα ελθει κ η δικη σου η σειρα.Από εμάς δηλαδή τώρα μόνο η Γιώτα έχει ξαναζήσει αυτή την εμπειρία ε? Ξέρει τι έχει να περιμένει και να αντιμετωπίσει. Εμείς οι υπόλοιπες είμαστε καινούριες στο θέμα. Αλλά θα μάθουμε κι εμείς ε? Έτσι δεν είναι?

Άντε Jasmini η επόμενη που θα μας πει ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να είσαι εσύ..................:rolleyes::rolleyes:

βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι πεζο κ ασχετο?

τα δωματιακια των μπεμπουλιδιων σας τα βαψατε με αοσμα οικολογικα χρωματα?

ο μπογιατζης που ηρθε πριν μου ειπε οτι οταν στεγνωσει το χρωμα ειναι ολα οκ οτι κ αν ειναι..κ να μην ακριβοπληρωσω λεει τα οικολογικα..

αλλα δε ξερω αν πρεπει να το διακινδυνευουμε τωρα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...