Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα και καλη κυριακη να εχουμε ! σας διαβασα οχι πως θυμαμαι και παρα πολλα ! να πω περαστικά στα άρρωστα μωράκια και υπομονη στις μαμάδες και να καλωσορίσω τις νέες εγκυουλες !!! εγω εξαφανίστηκα γιατι ετοίμαζα το δωματιο και γενικα τα πραγματα των μωρων ! μπορω να πω οτι ειμαι έτοιμη εκτός απο δυο τρεις μικρες λεπτομέρειες !

αισίως την πεμπτη μπαίνω στην 36 εβδομάδα και εχω μεγάλη χαρα!!! την δευτερα που πηγα στον γιατρο τα μωρα ηταν μια χαρα και απο βαρος ο μικρος ηταν 2400-2500 και η μπεμπα 2100-2200 ( μαθητών εχω ενα άγχος να δω πως θα παει και πόσο θα παρει ακομα ) ραντεβου παλι την τριτη και μαλλον θα κλείσουμε και ημερομηνία

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Δήμητρα καλώς ήρθες! Φαντάστηκα πως πήγαινες για δεύτερο και σας προέκυψαν διπλά! Μια από τα ίδια και εμείς!! Και δόξα τον Θεό να λέμε, τουλάχιστον πηγαίναμε για δεύτερο! συνάδελφος είχε ένα δε σκεφτόταν καν για δεύτερο ακόμα και πάνε για τεστ παπ! Ο γυναικολόγος όμως ήθελε να της κάνει πρώτα υπέρηχο και εκεί τους ξεφούρνισε το νέο! Έγκυος και μάλιστα δίδυμα!! Φαντάζεσαι σοκ!! Αλλά είναι πολύ καλά παιδιά και τα δύο και το πρώτο σοκ διαδέχθηκε η χαρά και τώρα έχουν μια πολύ όμορφη τρίτεκνη οικογένεια! Η βοήθεια πολύ σημαντική και είσαι πολύ πολύ τυχερή που θα την έχεις εις διπλούν!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

roxana... τσουκου, τσουκου έφτασες!!! Μπράβο!!! όλα να πάνε καλά! να πάρει και η μπεμπουλα λίγο τα πάνω της και ολα κατ' ευχην. Καλή δυναμη και με το καλό να τα κρατήσεις αγκαλίτσα! Που γεννάς?

καληςπερα σας ! σας ευχαριστω πολυ να εισαστε καλα! στι ιασω θα γεννήσω και λογικα αυριο που εχω ραντεβου στο γιατρο θα μάθω και ποτε! ο γιατρός μου ελεγε για την επομενη βδομαδα αλλα θα τον παροτρυνω αν ολα ειναι καλα να παμε στα δεκα μερες να εχω μπει δηλαδη ατην 37 βδομαδα γιατι αν δεν κανω λάθος κατω απο αυτη τη βδομαδα τα θεωρούν πρόωρα εται δεν ειναι;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Roxana με το καλο να υποδεχτειτε τα μπεμπινια σας!

Στα ιδιωτικα μαιευτηρια θεωρουν προωρα κατω απο 2.5kg και πριν τις 37 εβδ!

Εαν αντεχεις κ ολα ειναι καλα ας αργησετε λιγο ακομα!

α sevi κατω απο 2500; εγω νόμιζα κατω απο 2300... οποτε πρεπει να το παμε λιγο ακομα! η αληθεια ειναι οτι την τελευταια βδομαδα εχω αρχίσει και νιώθω βαρια μεχρι τοτε ημουν τελεια οποτε αν απο θεμα εξετάσεων μετρήσεων κλπ ειμαστε καλα θα κανω υπομονη

yVXqp2.png

dExOp2.png

α sevi κατω απο 2500; εγω νόμιζα κατω απο 2300... οποτε πρεπει να το παμε λιγο ακομα! η αληθεια ειναι οτι την τελευταια βδομαδα εχω αρχίσει και νιώθω βαρια μεχρι τοτε ημουν τελεια οποτε αν απο θεμα εξετάσεων μετρήσεων κλπ ειμαστε καλα θα κανω υπομονη

Τι βαρος εχουν τωρα τα μικρα σου;;;;

Οταν γεννησα το 11 ετσι μου ειπαν στο μαιευτηριο!

Βεβαια το μικρο μου το πηρα 2100 μετα απο 13 μερες μενν,γεννηθκε 1830γρ

και το μεγαλο 2400 μετα απο 9 μερες και γεννηθηκε 2290γρ!

Τους ενοιαζε να τρωνε σε καθε γευμα 50ml για να τα παρουμε σπιτι!

ROXANA,με το καλο κοριτσι μου!!!Διπλη χαρα σας περιμενει σε λιγες μερες!!!Καταλαβαινω την αγωνια σου,αν σε παρηγορει γεννησα κι εγω με καισαρικη τα διδυμακια μου στο ιασω μολις στην 35η εβδ,με μεγαλη αποκλιση το βαρος των μωρων,ηταν σαφως πολυ καλυτερο απο αυτο που εβγαζε ο γυναικολογος μου αλλα αυτα εχουν αποκλιση....2600 και 2400,ολα τελεια πηγαν απλα τσινισαν λιγο με την 2400 και εκει φωναξε ο γιατρος μου πως για 100 γραμ.δεν θα μπει θερμοκοιτηδα....ευτυχως τπτ δεν χρειαστηκε!!!Αν αντεχεις ακομη και σε συμβουλευει ο γιατρος σου να παρεις λιγες μερες ακομη ακουσε τον αλλα για μενα εισαι ετοιμη να κρατησεις δυο γερα και τσουπωτα μωρακια!!!Καλη αναρρωση με την καισαρικη....εγω εκει τα ειδα ολα,αλλα αυτο απο σε ανθρωπο σε ανθρωπο διαφερει!!!Φιλια πολλα!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

καλη σας ημερα !

sevi πριν μια βδομαδα που πηγα στο γιατρο ο μπεμπης ηταν 2400-2500 και η μπεμπα 2100-2200 σημερα θα ξαναπαω οποτε θα εζω νεότερα το απογευμα

αργυρω την προηγούμενη βδομαδα ειχε πει δεκα με δεκαπέντε μερες μου ειπε να κανω μια εξέταση ούρων να δει για λεύκωμα πράγμα που εκανα αλλα βγηκε αρνητικό αλλα βγηκαν ερυθρά και η μικροβιολόγος μουνειπε οτι μαλλον αρχίζουν και σπρώχνουν ! εγω πιστευω οτι δεκα μερες δεκαπέντε με μεγάλη υπομονη αντέχω! θαβδειξει σημερα θα σας πω το απογευμα νεότερα! οσο για την ανάρρωση της κιασαρικης στην πρωτη μου γέννα τη βίωσα παρα πολυ καλα! γέννησα στη 1 και6 το απογευμα περπάτησα μεχρι το βραδυ δε σουλατσαριζα στον όροφο οποτε ελπιζω και ευχομαι ετσι να παει και αυτη

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

καλη σας ημερα !

sevi πριν μια βδομαδα που πηγα στο γιατρο ο μπεμπης ηταν 2400-2500 και η μπεμπα 2100-2200 σημερα θα ξαναπαω οποτε θα εζω νεότερα το απογευμα

αργυρω την προηγούμενη βδομαδα ειχε πει δεκα με δεκαπέντε μερες μου ειπε να κανω μια εξέταση ούρων να δει για λεύκωμα πράγμα που εκανα αλλα βγηκε αρνητικό αλλα βγηκαν ερυθρά και η μικροβιολόγος μουνειπε οτι μαλλον αρχίζουν και σπρώχνουν ! εγω πιστευω οτι δεκα μερες δεκαπέντε με μεγάλη υπομονη αντέχω! θαβδειξει σημερα θα σας πω το απογευμα νεότερα! οσο για την ανάρρωση της κιασαρικης στην πρωτη μου γέννα τη βίωσα παρα πολυ καλα! γέννησα στη 1 και6 το απογευμα περπάτησα μεχρι το βραδυ δε σουλατσαριζα στον όροφο οποτε ελπιζω και ευχομαι ετσι να παει και αυτη

Ελπιζω να τα καταφερω να μπω για τα νεοτερα...εχω απο την Κυριακη τον μικρο μου με πυρετο,εχθες χτυπησαμε 40,5....αυτο το χαλι με τις ιωσεις δεν το περιμενα με τπτ....εχω απελπιστει!!Ειναι θεμα χρονου να αρρωστησουν και οι μικρες που δεν τις πηγα παιδικο και ειμαστε ολοι μαζι σπιτι...

Εισαι η "παλια" roxana....να σας ζησει και το κοριτσακι σας!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

roxana μην ανησυχείς, είσαι πάρα πολύ καλά! Εγώ γέννησα στις 36 εβδομάδες ακριβώς και βγήκανε και οι δύο στα 2.500. Τους πήρα σπίτι 2.300. Δε χρειάστηκαν ούτε θερμοκοιτίδα ούτε κάποια άλλη ειδική φροντίδα!

Δεν ξέρω από καισαρική για ένα μωρό, αλλά η καισαρική των δύο ήταν αρκετά δύσκολη! Πονούσα πολύ και έχασα αρκετό αίμα! Με σήκωσαν με το ζόρι το ίδιο βράδυ να περπατήσω και έκλαιγα από τον πόνο. Αλλά αυτά είναι περαστικά, τα μωράκια να βγούνε γερά και τίποτε άλλο :)

αργυρω μου ναι ειμαι η παλια Roxana !!! καταρχην περαστικά με το μικρο σου 40,5 ε; απαπαπαπ το κακομοιρο θα εχ κατα ταλαιπωρηθεί ! τι σας ειπε ο παιδιατρος ; ίωση;

floreta είχαν πολυ καλο βαρος και τα δικα σου μακαρι να φτάσει κι εμενα η μικρη εκει να ειμαι ησυχη ! πραγματικα ειναι ο χειρότερος εφιάλτης μου το να φύγω και να μηνα τα παρω μαζι και πραγματικα θαυμάζω ολες τις μανουλες που αναγκαστικα να το περάσουν αυτο και το άντεξαν!

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλησεπρα μοκις γύρισα απο το γιατρο την δευτερα τελικα θα παμε για καισαρικη το βαρος των μωρων ειναι 2400-2500 η μπεμπα και 2500-2600 ο μπεμπης θα ειμαι 36+4 και ελπίζουμε ολα να πανε καλα και να μην χρειαστούμε ιδιαίτερες φροντίδες !!! ενα άγχος με έπιασε αυτη το φορα γιατι πίσω μου αφηνω και την κορουλα μου... Ουφ ελπιζω!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Roxana με το καλο σου ευχομαι! Κάθε φορα που ακούω για γεννας συγκινουμε.. Αν και στα βάρη υπάρχουν αποκλίσεις, μια χαρά είστε, δεδομένου οτι μετράει παράλληλα και η εβδομάδα. Στο Ιασω συγκεκριμένα δε θεωρούνται πρόωρα όσα έχουν μπει στην 36 εβδομάδα. Ε κι αν χρειαστειτε και μια απλή παρακολούθηση δεν τρέχει και τίποτα.

Εγώ γεννησα στην 35 και τα χαρακτήρισαν οριακά πρόωρα. Ήταν 2500 ενω το ίδιο απόγευμα ο γιατρός μου είχε βγάλει τη μπεμπα στα 2300 και τον μπεμπη στα 2700. Πιάσαμε τον μέσο όρο! Ε σε πληροφορώ οτι η μπεμπα μπήκε για μια μέρα απλη παρακολούθηση και ο μπεμπης για 5 μέρες ΜΕΝΝ λόγω ταχυπνοιας. Ανθεκτικα κορίτσια!!!

Άντε να πάνε ολα καλά να κρατήσεις τα μωρακια σου αγκαλίτσα. Τη μεγάλη σου Προσπάθησε να την έχουν στα Οπα Οπα αυτές τις μέρες κι όταν γυρίσεις να συνεργαζεστε για την φροντιδα των μωρων. Α και ετοιμασου.. Η Δευτερα σε τέτοιες βδομάδες διδυμης κύησης (αν θυμηθώ τα δικα μου) είναι μακρυά. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται την επόμενη στιγμη!

Φιλάκια!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...