Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, έχω και μια άλλη ερώτηση. Σας είπαν τίποτα οι γιατροί σας για το καινούργιο εμβόλιο της μηνιγγίτιδας; Ο γιατρός μας επιμένει να το κάνουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Λέει οτι με την οικονομική κατάσταση στην οποία είναι η χώρα δε θα μπει στα συνταγογραφούμενα σύντομα... Άλλοι φίλοι με παιδιά μας λένε πως οι γιατροί τους τους είπαν να περιμένουν λίγο ακόμη μήπως μπει στα συνταγογραφούμενα. Κοστίζουν 600 ευρώ για 2 παιδιά, εσείς θα περιμένετε;

Διαφημίσεις

Floretta εμας μας ειπε οτι αφου δεν πανε παιδικο, μπορουμε να περιμενουμε ακομα.Θα το κανουμε απλα αργοτερα, ποσο αργοτερα δε ρωτησα.Και προσωπικα ειπε δεν πιστευει οτι θα μπει στα υποχρεωτικα, λογω κοστους.Επισης μου ειπε οτι μεσα στο 2015 θα γινει αναθεωρηση του εθνικου συστηματος υποχρεωτικου εμβολιασμων, χωρις να ξερω τι σημαινει πρακτικα αυτο.

Αργυρω περαστικα σας βρε κοριτσι μου! Πωπω τι πραγμα ειναι αυτο φετος! Πολυ ταλαιπωρια περνατε.

zh9bp2.png

Εμεις θα περιμενουμε,μας ειπε μαλιστα οτι η δοση αυτη ληγει τελος του χρονου και απο ιανουαριο θα βγουν καινουργια δοση εμβολιων και εχουμε την ελπιδα μεχρι τοτε μηπως γραφοντε,γιατι ειναι πολλα τα χρηματα!

Κι εμας μας είπε ο παιδιατρος οτι θα το κάνουμε κάποια στιγμη αλλα δεν επειγει (λόγω του οτι δεν πάνε παιδικό). Όντως η παρτίδα λήγει σύντομα και την προωθούν. Η κουνιαδα μου που είναι γιατρός μου είπε επισης να περιμενουμε μέχρι την άνοιξη και βλέπουμε.

Argyro περαστικά σας! Τι ταλαιπωρία περνάτε και τι έχουμε κι εμεις να περάσουμε.. Υπομονή θα κάνουν αντισώματα και του χρόνου δεν θα τα πιάνει τίποτα. Εμεις θα αρρωσταινουμε κι αυτά θα είναι περδικακια!!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

καλημέρα κορίτσια! κι εμείς στο club των μπουκωμένων εδω κ 3-4 μέρες! μετα απο 2 απαίσιες νύχτες ταλαιπωρίας του μικρού πήγαμε χθες στον ντοκ, ο μεγαλος το ξεπέρασε μόνος του κ πιο ανώδυνα! ο μικρός μου θα πάρει αντιβίωση για 6 μέρες γιατί είναι μπουκωμένο πολύ όλο το σύστημα! θά βάζουμε κ ορο κ ελπίζουμε να ανακουφιστεί γρήγορα! χθες βέβαια είχε τραγική νύχτα μέχρι να ηρεμίσει κ να κοιμηθεί έκανε κ εμετο απ το ζόρι του...

το εμβόλιο κι εμας είπε να περιμένουμε λίγο μπας κ μπει στα ταμεια...

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Α, έχω και μια άλλη ερώτηση. Σας είπαν τίποτα οι γιατροί σας για το καινούργιο εμβόλιο της μηνιγγίτιδας; Ο γιατρός μας επιμένει να το κάνουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Λέει οτι με την οικονομική κατάσταση στην οποία είναι η χώρα δε θα μπει στα συνταγογραφούμενα σύντομα... Άλλοι φίλοι με παιδιά μας λένε πως οι γιατροί τους τους είπαν να περιμένουν λίγο ακόμη μήπως μπει στα συνταγογραφούμενα. Κοστίζουν 600 ευρώ για 2 παιδιά, εσείς θα περιμένετε;

Καλημέρα!!! Πολλά τα λεφτά όμως!! Και φυσικά θα πρέπει να εμβολιάσω και τον "μεγάλο" που ακόμα δεν έγινε δύο ετών! Σε αυτή την ηλικία όμως νομίζω πως είναι και οι δόσεις λιγότερες! Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι αφού και η παιδίατρος όταν τη ρώτησα ήταν ήρεμη κ είπε πως δεν επείγει εκτός και αν θέλω εγώ να το κάνω! Μπορούμε λέει να περιμένουμε μήπως μπει στα συνταγογραφούμενα!! Τι να πω! Ίδωμεν! Ο Θεός να μας φυλάει! Τα κρούσματα στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω δεν είναι και πολλά αλλά μη σου τύχει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλησπερα κ απο μενα!! Με λενε δημητρα κ ειμαι μελλοντικη διδυμομανουλα! Το μαθαμε προχθες στην 10η βδομαδα! Ακομα δε ξερουμε αν ειναι ομοζυγωτικα η οχι. Στις 28 του μηνα εχω την αυχενικη κ εκει μου ειπε η γιατρος οτι θα μαθουμε σιγουρα! Εχω διαβασει για το φαινομεο της υποκλοπης κ εχω ολιγον χεστει πανω μου! Να σας πω οτι ειμαι κ γω διδυμη με την αδελφη μου ! Διζυγωτικες!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλησπερα κ απο μενα!! Με λενε δημητρα κ ειμαι μελλοντικη διδυμομανουλα! Το μαθαμε προχθες στην 10η βδομαδα! Ακομα δε ξερουμε αν ειναι ομοζυγωτικα η οχι. Στις 28 του μηνα εχω την αυχενικη κ εκει μου ειπε η γιατρος οτι θα μαθουμε σιγουρα! Εχω διαβασει για το φαινομεο της υποκλοπης κ εχω ολιγον χεστει πανω μου! Να σας πω οτι ειμαι κ γω διδυμη με την αδελφη μου ! Διζυγωτικες!

Καλως την μελλουσα τριτεκνη και φρεσκομανουλα,αν ισχυει το τικερακι εχεις ηδη εναν μπεμπη??

Για την υποκλοπη δεν ξερω τπτ,απλα το εχω ακουστα αλλα ο γιατρος μου δεν το ειχε αναφερει ποτε οποτε δεν ειχα προβληματιστει.Με το καλο η αυχενικη!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπερα,τι μου κανετε?εγω μετα απο πολυ καιρο καθομαι με ηρεμια στον υπολογιστη...κοιμουνται και ησυχασε το κεφαλι μου!!

Ωτιτιδες παθαινουν τα μωρα μεχρι καποια ηλικια λογω της κατασκευης τους,δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα αν καταλαβα σωστα τα αυτια με την μυτη ειναι στο ιδιο υψος οποτε με το πρωτο μπουκωμα αυτα φραζουν και δημιουργουν τις ωτιτιδες!Μεγαλωνοντας θα σταματησουν....αν εχω επιζησει μεχρι τοτε!!Με στεναχωρει που εχουν παρει ηδη τρεις φορες αντιβιωση αλλα δεν γινεται δυστυχως διαφορετικα!Κι εμεις βαζαμε το ultra μεσα στο γαλα μαζι με ενα σκονακι προβιοτικα της frezyderm για την διαρροια,τα οποια ηταν πανακριβα!!Αντε μηπως ειμαστε τυχεροι και την επομενη εβδομαδα κανουμε και κανα εμβολιο....αυτο για της μηνιγγιτιδας δεν ξερω απολυτως τπτ!Πρεπει να ενημερωθω αμεσα απο την γιατρο...600 ευρω για δυο εμβολια??καταλαβα σωστα??δεν υπαρχουν τοσα χρηματα,θα περιμενω κι εγω να τα κανουμε με το ταμειο!

Ελπιζω σε ολες μας να εχουμε ενα ηρεμο και οσο το δυνατον πιο ξεκουραστο σ/κ!!!Σας φιλω,καλο βραδυ!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλως την μελλουσα τριτεκνη και φρεσκομανουλα,αν ισχυει το τικερακι εχεις ηδη εναν μπεμπη??

Για την υποκλοπη δεν ξερω τπτ,απλα το εχω ακουστα αλλα ο γιατρος μου δεν το ειχε αναφερει ποτε οποτε δεν ειχα προβληματιστει.Με το καλο η αυχενικη!!!

Καλως σας βρηκα!! Ναι εχω ενα θηριακι 5μιση μηνων

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ! ΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ! ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΠΑΛΙ ΜΑΜΑ ΙΟΥΝ. ΕΙΔΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

lZDVp3.png

Δήμητρα καλώς ήρθες!!!

Έχεις ήδη ένα παιδάκι 5,5 μηνών; Αν είναι θηριάκι από τώρα, που να δεις σε λίγους μήνες τι έχει να γίνει... το ζώ τώρα x 2! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι Καλή Δύναμη!;)

Καλώς ήρθες στην παρέα Δημητρα! Ευχομαι όλα με το καλό!! Άντε μανι μανι τα κουτσούνια σου. Ελπιζω να έχεις κουράγια και βοήθεια για να ξεκουράζεσαι και λίγο.

Αυτό με τα μαζεμένα παιδιά τελικά δεν ξέρω μπορεί να μην είναι και τόσο ζόρικο όσο ακούγεται. Δεν εννοώ πως δεν είναι δύσκολο φυσικά, απλά κάποιες φορές επειδή δεν είναι δυνατόν να προλαβεις και να ψιρισεις τα παντα ίσως περνάει και κάπως πιο ανώδυνα.

Οχι οτι συγκρίνεται αλλα εμεις σήμερα φύγαμε απο το πρωι πήγαμε στο σε εμπορικό κέντρο ως το μεσημέρι και μετα στα πεθερικά μου. Εκει Ήταν 8 ενήλικες και αλλα δυο μωρά. Επειδή Ειμαι ολίγον υποχονδρια θα σας αναφέρω οτι πατούσαν όλοι με τα παππουτσια ανάμεσα στα μωρα, δεν υπήρχαν πάρκα, καρεκλακια φαγητού και γενικά ολα όσα προσέχουμε ή έχουμε στο Σπιτι μας. Ε σας πληροφορώ οτι και τα μωρα διασκέδασαν και έφαγαν και γενικά το ευχαριστηθηκαν κι ενω το φοβομουν κύλησαν Πολυ ομαλά τα πράγματα. Τι να πω ίσως και τυχαίο. Βέβαια πριν λίγο που επιστρέψαμε τα "αποστειρωσα" τα ταισαμε και ξεραθηκαν στον ύπνο.

Το ευχάριστο είναι που μια θεια του άντρα μου δέχτηκε να έρχεται στο σπίτι να κρατάει με την πεθερά μου τα μωρα 2-3 μέρες την εβδομάδα, ώστε επιτελους (!) και οι γονείς μου να έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο κι εγώ να ξεκουραστω λίγο και ν αρχίσω να πηγαίνω στη δουλειά λίγο περισσότερο. Ήταν για μας πολύ Καλη εξέλιξη γιατί την γνωρίζουμε Καταρχήν και την εκτιμώ παρα πολύ. Θα δείξει βέβαια και στην πορεία!

Αυτα κοριτσαρες μου! Ευχομαι Καλη Κυριακη! Να χει καλο καιρο να βγούμε Καμια βολτα παραλία (στο Φλοισβο στη γνωστή "φωλιά του μωρού").

Σας φιλω!

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!! Η αληθεια ειναι οτι για το 2ο πηγαιναμε αλλα μας εκαναν την εκπληξη τα διδυμακια!!

Βοηθεια εχω κ απ τη μαμα κ απ τη πεθερα.ειναι πολυ καλες κ οι 2!!

My heart!!!!! Ειδες;;; ξαναβρεθηκαμε κ εδω!!!! Τι κανουν τα μαναρακια σου???

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...