Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Agorakia μπράβο στα μπεμπάκια! Που πας για υπέρηχο καλέ?

Εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη και έχω αγωνία να δώ τι γίνεται!!

Αντε να μάθουμε και τα ευχαριστα απο την Τwins!

Στο ΙΑΣΩ πηγαίνουμε και για υπέρηχο και για όλα τα υπόλοιπα. Δεν θυμάμαι, κι εσύ δύο αγοράκια έχεις;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα είναι ένα και ένα. Και η κόρη ήταν ποιο βαρυά στον τελαυταίο υπέρηχο και φοβάμαι μη του τρώει το φαι!!

Χαχα, αυτό δεν γίνεται να το αποφύγεις! Στα δίδυμα διαφορετικού σάκου είναι κανόνας το ένα να είναι ψηλότερο και βαρύτερο. Οι διαφορές εξομαλύνονται μετά τη γέννησή τους! Εμένα έχουν διαφορά από τις πρώτες κιόλας μετρήσεις. Σταθερά 200 γρ., αλλά αυτή τη φορά ξεφύγαμε μου φαίνεται! Το έβλεπα και στο ντοκιμαντέρ, είναι μέσα στους κανόνες επιβίωσης. Κάθε έβρυο ξέρει ότι πρέπει να τραφεί, για να μεγαλώσει, οπότε ξεκινάει από πολύ νωρίς ένας αγώνας για το ποιος θα επικρατήσει (μέχρι τον 6ο -τουλάχιστον- δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει και κάποιος άλλος στη μήτρα μαζί τους...) και θα βρει την περισσότερη τροφή...!

rPPrp3.png

Εμένα είναι ένα και ένα. Και η κόρη ήταν ποιο βαρυά στον τελαυταίο υπέρηχο και φοβάμαι μη του τρώει το φαι!!

Πότε έκανες τελαυταία φορά υπέρηχο και πόσο ήταν τότε τα νινάκια σου; (εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα δικά μου είναι μικροκαμωμένα...)

Είναι σε διαφορετικούς σάκους, έτσι δεν είναι;

rPPrp3.png

χαιρετω τα κοριτσια τα παλια κ καλωσοριζω τα νεα!

τι κανετε?

εγω ετρεχα απ το πρωι πρωτοβαθμια κ οαεδ για το επιδ.ανεργειας και τζιφος..!για λιγουλακια ενσημα ,φετος απ ολεςτις χρονιες, που θα ταν πιο απαραιτητο, δε το παιρνω.......

τσαμπα η κουραση στις υπηρεσιες...

εστειλα μηνυματακι στην twins να μας πει αν ολα πανε καλα, δεν εχει απαντησει ακομη...λετε να ναι σε τοκετο???:P:p

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ξεκουράσου τώρα nufi τι να τα κάνεις τα λεφτά??καλή καρδιά!!

Η twins λογικά θα γεννάει τώρα λέω και γω!!

άντε να μάθουμε κανένα νέο!!με το που πάρεις απάντηση μεταδίδεις γιατί η όλγα μας μάλλον ξέμεινε από ίντερνετ στο λαγονήσι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Χαιρετώ κι εγώ!!!

Έλειπα από το πρωί, πήγα να πάρω το βιβλιάριό μου από την κλινική όπου είχα πάει για εξετάσεις. Κι εγώ δεν έχω κανένα νέο, λέτε να γεννάει τώρα η twins μας?? Τι καλά!!! :)

RKdwp3.png

εννοειται αν μαθω κατι κατευθειαν θα ενημερωσω!!!

tania καλη επιτυχια!

εγω εκανα εμβρυομεταφορα στις 17/12/09

πρωτη χορικη στις 31/12/09 ηταν 870

δευτερη χορικη στις 4/1/10 ηταν 3256

33E7p2.png

εχω νεααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

μολις μιλησα με twins η οποια εγινε μαμα χθες το βραδυ στις 7 κ 50!!!!!

εσπασαν τα νερα κ δε κρατιοντουσαν τα μπομπιρακια!!!!!

το αγορακι ειναι στην παρακολουθηση κ θα της το φερουν το βραδυ, κ το κοριτσακι θα μεινει καμια βδομαδουλα θερμοκοιτιδα για να παρει βαρος.1850γρ αν θυμαμαι καλα..

πολυ καλα κ πολυ χαρουμενη φυσικα!!!!!!!!

να να μας ζησουν!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια.Τιποτα απο twins ακομα ε?

Witch αυτο το Σαββατο που μας ερχεται τα περιμενω τα επιπλακια κ Παρασκευη εχουμε γιατρο. Και ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωω.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για το μπανακι που πηρα εγω πηρα ενα της fischer price που ειναι μια φαλαινιτσα αλλα τελικα δεν ξερω αν θα με βολεψει. Για αργότερα όταν μεγαλώσουν λίγο σίγουρα θα βολέψει αλλά τώρα δεν ξέρω. Μ' έχουν πρήξει και όλοι γύρω γύρω οι ξερόλες. Αυτό θα σε βολέψει αυτό δεν θα σε βολέψει ................αμάν πια. Ο καθένας λέει τα δικά του.......... Βαρέθηκα.

Αχ τέλειααααααααααααααα.............

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ TWINS , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι υπεροχα νεα!!!!!

Twins να σου ζησουν τα διδυμακια σου!!!!!

Κοριτσακια πως ειστε?Μαλλον απ το ιντερνετ κολλανε οι αναγουλες και οι εμετοι.....

glorr ταλαιπωρηθηκες το βραδυ ε?Ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα.

Το απογευμα θα παω να παρω τις εξετασεις που μου ειχε πει ο ιατρος να κανω και να θυμηθω να παρω τηλ να κλεισω ραντεβου για αυριο.Ελπιζω να εχει κανενα κενο να δουμε τα μωρακια μας!!!!!

Απο Πεμπτη μεχρι Κυριακη θα φυγει ο αντρας μου για δουλεια εκτος Αθηνων και θα ειμαι μονη μου με τον μικρο.Μαλλον θα μετακομισω στην μαμα μου να μην κουραζομαι και πολυ.Ζεστη πολυ και δεν μπορω να κοιμηθω.....εχω τον αβολευτο.....τωρα εφαγα λιγο πεπονι αλλα το απογευμα θελω παγωτο....ή ενα μιλκ-σεηκ σοκολατα......εχω μια λιγουριτσα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αντε να παιρνουμε κ εμεις σειρα σιγα σιγα. Την Jasmini περιμεναμε αλλη μας την εσκασε................. Nufi, Nunu τι γίνεστε?βλέπω είστε εδώ ακόμη. Στο τηλέφωνο μιλήσατε με την Twins? Πως είναι? με επισκληρίδειο γέννησε? ξέρετε? :D

Τι υπεροχα νεα!!!!!

Twins να σου ζησουν τα διδυμακια σου!!!!!

Κοριτσακια πως ειστε?Μαλλον απ το ιντερνετ κολλανε οι αναγουλες και οι εμετοι.....

glorr ταλαιπωρηθηκες το βραδυ ε?Ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα.

Το απογευμα θα παω να παρω τις εξετασεις που μου ειχε πει ο ιατρος να κανω και να θυμηθω να παρω τηλ να κλεισω ραντεβου για αυριο.Ελπιζω να εχει κανενα κενο να δουμε τα μωρακια μας!!!!!

Απο Πεμπτη μεχρι Κυριακη θα φυγει ο αντρας μου για δουλεια εκτος Αθηνων και θα ειμαι μονη μου με τον μικρο.Μαλλον θα μετακομισω στην μαμα μου να μην κουραζομαι και πολυ.Ζεστη πολυ και δεν μπορω να κοιμηθω.....εχω τον αβολευτο.....τωρα εφαγα λιγο πεπονι αλλα το απογευμα θελω παγωτο....ή ενα μιλκ-σεηκ σοκολατα......εχω μια λιγουριτσα!!!!!

Ωπ αποκτήσαμε ορεξουλες? Μπράβο ευχάριστο είναι αυτό. Ναι άσε πολύ ταλαιπωρία Γιωτούλα. Απελπίστηκα χθες. Αφού είπα..........θέλω να γεννήσω τώρα. Ναι καλύτερα σήμερα.

Εννοείται να πας στην μαμά σου. Δεν είναι να μένεις μόνη τώρα. και έχεις και τον μικρούλη ομορφούλη.

Μιλκ σέικ σοκολάτα ε? Πω πω κορυφή. Τέλειο. Πως μου έχει λείψει. Άσε. Όταν γεννήσω καλύτερα. Να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...