Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα σας τι κανετε; τα μωράκια σας;

xeimwnas χαίρομαι που σε συναντώ κι εδω ! η αληθεια ειναι οτι οσο μπορεις να κάτσεις στο σπίτι με τα μωράκια θα ειναι σωτήριο !

αλλιως όλοι θα πρεπει να μπουν σε εντατικό προγραμμα !

Εγψ θα παρω και το εξαμηνο μητρότητας του ΟΑΕΔ (αν υπαρχει ακομα βεβαια ) εται ώστε να γινουν 8 μηνών και μετα υποχρεωτικά θα επιστρέψω! απο εκει περα τα μωρα στη ΜΑΜΑ μου θα ειναι ελπιζω να τα καταφερει !

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε;εγω ολα τα σκ σε γαμους και βαπτισια..αντε να τελειωνουν.σκεφτομαι αυτη την εβδομαδα να βρω χρονο να στρωσω μοκετες στα δωματια τους γιατι ο καιρος αλλαξε..

Γεια σας κι από μια ακόμη διδυμομανούλα κορίτσια! κάποιες τις γνωρίζω απ'το παρεντς κι εδώ σας διαβάζω όποτε προλαβαίνω έτσι για να βλέπω κ τι μας περιμένει αργότερα!! να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας κ καλά κουράγια να έχουμε!!

κορίτσια ερώτηση: έτυχε σε καμία να μην θέλουν τα μπεμπάκια τα φρούτα?? κ τι κάνατε?? εδώ κ 1 εβδομάδα ξεκινήσαμε φρούτα μήλο-αχλάδι-μπανάνα το πρωί κ ρυζάλευρο το απόγευμα...με το ρυζάλ. οκ κάτι γίνεται! ε με τα φρούτα γίνεται πόλεμος!! ο μικρός κάτι κάνει κάθε μέρα τρώει κ περισσότερο κι αρχίζει να του αρέσει! ο μεγάλος όμως βρε κορίτσια κλαίει κ σπαράζει! τον λυπάται η ψυχή μου! δεν θέλει με τπτ να το φάει! κι ο άντρας μου επιμένει κ τον μπουκώνει κι αυτό να χτυπιέται!!! καμιά συμβουλή? αύριο θα πάρω κ τον ντοκ να ρωτήσω!

lZDVp3.png

Γεια σας κι από μια ακόμη διδυμομανούλα κορίτσια! κάποιες τις γνωρίζω απ'το παρεντς κι εδώ σας διαβάζω όποτε προλαβαίνω έτσι για να βλέπω κ τι μας περιμένει αργότερα!! να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας κ καλά κουράγια να έχουμε!!

κορίτσια ερώτηση: έτυχε σε καμία να μην θέλουν τα μπεμπάκια τα φρούτα?? κ τι κάνατε?? εδώ κ 1 εβδομάδα ξεκινήσαμε φρούτα μήλο-αχλάδι-μπανάνα το πρωί κ ρυζάλευρο το απόγευμα...με το ρυζάλ. οκ κάτι γίνεται! ε με τα φρούτα γίνεται πόλεμος!! ο μικρός κάτι κάνει κάθε μέρα τρώει κ περισσότερο κι αρχίζει να του αρέσει! ο μεγάλος όμως βρε κορίτσια κλαίει κ σπαράζει! τον λυπάται η ψυχή μου! δεν θέλει με τπτ να το φάει! κι ο άντρας μου επιμένει κ τον μπουκώνει κι αυτό να χτυπιέται!!! καμιά συμβουλή? αύριο θα πάρω κ τον ντοκ να ρωτήσω!

Γειά σου my heart χρυσοχερα!( πολυ ωραιο το σαιτ σου)

Καλώς ήρθες κι εδώ

Κι εμενα ετσι κάνανε για την φρουτοκρεμα, τωρα ωμα τρώνε περισσότερο

Δοκιμασε κι άλλαξε τα φρούτα η καντην πιο υδαρη η πιο πηχτη, καμια φορά μου κάνανε την χαρη κ τρώγανε. Μπανανα βαζεις λιγο? Εμεις λογω δυσκοιλιοτητας σχεδον το ενα τριτο εβαζα κ δεν ηταν το ιδιο νοστιμη. Πάντως θέλουν το χρόνο τους με τις καινουριες γεύσεις κ την υπομονη μας στις προτιμήσεις τους!

Νουνού περαστικα

Καλη μας εβδομάδα

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Γειά σου my heart χρυσοχερα!( πολυ ωραιο το σαιτ σου)

Καλώς ήρθες κι εδώ

Κι εμενα ετσι κάνανε για την φρουτοκρεμα, τωρα ωμα τρώνε περισσότερο

Δοκιμασε κι άλλαξε τα φρούτα η καντην πιο υδαρη η πιο πηχτη, καμια φορά μου κάνανε την χαρη κ τρώγανε. Μπανανα βαζεις λιγο? Εμεις λογω δυσκοιλιοτητας σχεδον το ενα τριτο εβαζα κ δεν ηταν το ιδιο νοστιμη. Πάντως θέλουν το χρόνο τους με τις καινουριες γεύσεις κ την υπομονη μας στις προτιμήσεις τους!

Νουνού περαστικα

Καλη μας εβδομάδα

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΓΜΤ ΔΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΛΕΟΝ!! ΜΠΑΝΑΝΑ ΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΗ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ! ΠΙΟ ΝΕΡΟΥΛΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΚ ΘΑ ΤΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΤΠΤ ΑΛΛΟ! 'Η ΙΣΩΣΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ? 'Η ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ?ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΑ ΙΣΑ!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ Κ ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΓΡΑΦΩ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλη βδομάδα!

Myheart τι σάιτ είναι αυτό; Θελω κι εγώ να κάνω επιμόρφωση!!

Με το φρούτο μην αγχωνεσαι, θέλει υπομονή κι επιμονή! Και κυρίως δεν θελει πιεση!!! Πολλα παιδια δεν το δέχονται εύκολα. Σιγά σιγά και λίγο λίγο, να μην συνδυάσουν τα μωρά την ώρα του φαγητού με μια δυσφημη ώρα. Προσπάθησε λίγο να τους ξεγελασεις με κανά τραγουδάκι, παιχνιδάκι κτλ. Δεν θα είναι πάντα έτσι, τώρα μαθαίνουν τη γεύση. Και τα Φρούτα επέλεξε τα Οσο πιο γλυκα και οχι υποξινα γίνεται (τα Μήλα τα μπανανε ή τα γκολντεν είναι λιγότερο υποξινα).

Κι εμενα η μπεμπα δεν τη προτιμάει αλλα δεν την πιεζω με το μαλακό και οσο θέλει. Ο μπεμπης τα καταβροχθιζει ολα. Είναι μαλλον νωρίς για να προσθέσεις Φρούτα αλλα αργότερα δοκίμασε και αβοκαντο. Και είναι Πολυ θρεπτικο και εχει και μαλακή και βουτηρενια γεύση.

OTSwp2.png

B6DFp2.png

Καλημερα και να σας ζησουν τα αγορακια σας!!!Και μενα ο μπεμπης με τπτ να την φαει την φρουτοκρεμα ενω με τις διδυμες δεν ειχα κανενα θεμα,την ετρωγαν κανονικοτατα οπως και σημερα που την τρωμε ακομη αλεσμενη.Αλλα ο μπεμπης απο την αρχη που την ξεκινησαμε αρχισε τα δικα του,αλλα προς θεου τον πιεσα οσο μπορουσα αλλα με το ζορι δεν του την εδωσα!!Θα συμφωνησω κι εγω πως η ωρα του φαγητου δεν πρεπει να συνδυαστει με καταπιεση!!Οπως εμενα δεν μου αρεσει να τρωω κατι που απεχθανομαι ετσι και τα παιδακια μας.Δωσε του 5 κουταλιτσες ή οσο εκεινο θελει,με τον δικο μου εχουμε ξεκινησει την ετοιμη της νουνου η οποια ειναι υπεροχη και μου την προτεινε η παιδιατρος και ελπιζω αυτο αργοτερα να αλλαξει και να τρωει τουλαχιστον την μπανανα.Μπορεις να βαλεις τα μπισκοτακια της nutricia που ειναι χωρις ζαχαρη και καταλληλα απο 6 μηνων κι ανω,εγω βαζω τα κλασσικα της miranta απο την αρχη που μου αρχισε τις κονξες.Καλωσορισες!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα! Η MaMom από το parents είμαι :D

Κι εμείς το είχαμε αυτό το πρόβλημα με τον μεγάλο μου. Δε θέλει καθόλου πίεση, γιατί μπορεί να του δημιουργήσεις αποστροφή και μετά χρόνιο πρόβλημα (λέγεται feeding aversion). Εγώ του έβαζα φρουτόκρεμα ή μπισκοτόκρεμα με αλεσμένο φρούτο μέσα, και κάπως το έτρωγε (μη φανταστείς με μεγάλη όρεξη, αλλά τελοσπάντων κάτι γινόταν...). Υπάρχουν κάποιες φρουτόκρεμες/μπισκοτόκρεμες που επιτρέπονται από 6 μηνών (νομίζω Hipp και Frezylac). Σταδιακά έβαζα περισσότερο φρούτο και λιγότερη κρέμα εμπορίου, αλλά το σκέτο φρούτο δεν το έφαγε ποτέ, ενώ ο αδερφός του το καταβρόχθιζε :rolleyes: Το ρυζάλευρο έκανε μεγάλη δυσκοιλιότητα και στους δυο μου γιούς, οπότε το χρησιμοποιήσαμε μόνο δυο εβδομάδες στο ξεκίνημα των στερεών και μετά το αντικατέστησα με άλλες κρεμούλες γιατί δεν πήγαινε άλλο... πάντως στη δυσκοιλιότητα κάνει καλό το αχλάδι, βάζε πολύ μεσα! Από 12 μηνών και μετά τα φρούτα του τα πίνει σε μορφή φρουτοχυμού από ίδιο ποτηράκι που πίνει νερό. Του το δίνω μόλις ξυπνήσει από τον μεσημεριανό ύπνο, που διψάει, και το πίνει όλο!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!! θα δούμε πως θα πάει! σήμερα πάλι δεν έφαγε παρα μόνο 5-6 κουταλάκια αλλά τουλάχιστον δεν έκλαιγε!! ρυζάλευρο επίσης δεν έφαγε! μάλλον δεν είναι η μέρα του, βέβαια τον φαγουρίζουν πολύ τα ούλα τον καημενούλη μου!! πάντως εμάς ακόμη ζητάνε γάλα στο 3ωρο κ καμιά φορά κ πιο νωρίς κ δυστυχώς κ το βράδυ! προσπάθησα να το κόψω αλλά τπτ!ούτε με χαμομήλια ούτε με τπτ!! προσπάθησα να δίνω κ περισσότερη ποσότητα στο τελευταίο γευμα αλλά ούτε αυτό πιάνει! ειδικά ο μικρός γκαρίζει μέχρι να κάνουμε το γάλα!!

Mariliw το σάιτ είναι αυτό http://lixoud.blogspot.gr κ είναι δικό μου απλά με τα ζουζούνια τώρα έχω καιρό ν'αναρτήσω κάτι!! αλλά που θα πάει θα επανέλθω γιατί μου λείπουν πολύ τα μαγειρέματα μου!!

lZDVp3.png

καλησπερα σας τι κανετε; τα μωράκια σας;

xeimwnas χαίρομαι που σε συναντώ κι εδω ! η αληθεια ειναι οτι οσο μπορεις να κάτσεις στο σπίτι με τα μωράκια θα ειναι σωτήριο !

αλλιως όλοι θα πρεπει να μπουν σε εντατικό προγραμμα !

Εγψ θα παρω και το εξαμηνο μητρότητας του ΟΑΕΔ (αν υπαρχει ακομα βεβαια ) εται ώστε να γινουν 8 μηνών και μετα υποχρεωτικά θα επιστρέψω! απο εκει περα τα μωρα στη ΜΑΜΑ μου θα ειναι ελπιζω να τα καταφερει !

Κ εσυ εδω ε? :) .. μακαρι να μπορουσα κ εγω να καθησω 8 μηνες. Μονο 4 μας δινουν εδω. Θα κανουμε ολοι αναγκαστικα αυστηρο προγραμμα για τα ζουζουνακια μας!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια Τι κανετε? Εμεις ξεκινησαμε φυσιοθεραπειες με γυναικα μια φορα την εβδομαδα και καθημερινα τους κανω εγω τις ασκησεις οποτε δεν μενει καθολου χρονος Γενικα κατι κανω λαθος και δεν μπορω να ακολουθησω καποιο σχετικα σταθερο προγραμμα με τα ταισματα τις ασκησεις και τις δουλειες του σπιτιου με αποτελεσμα ολη μερα να τρεχω. Τα απογευματα ερχεται κοπελα για τα μωρα και τα πραγματα ειναι πιο ευκολα

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Βλεπω πολλα νεα κοριτσια, καλώς ήρθατε

nunu συνηλθες τωρα απο την αρρωστια?

gemini το μωρακι σταματαει να εινΙ αυτοκόλλητο μετα τον εναμιση με δυο μηνες

αργυρω κουραγιο με την δουλεια, τα απογευματα ποιος τους κραταει ?

Κοιμηθηκε τωρα ο μικρούλης που εχω στην αγκαλια μου , ο αλλος κοιμαται στο παπλωματακι στο πάτωμα και πρεπει τωρα να τους ξυπνησω για να κανουμε ασκησεις πριν το φαι

Κοιμηθηκε τωρα ο μικρούλης που εχω στην αγκαλια μου , ο αλλος κοιμαται στο παπλωματακι στο πάτωμα και πρεπει τωρα να τους ξυπνησω για να κανουμε ασκησεις πριν το φαι

Γειά σου

Γιατι φυσιοθεραπειες; συγνωμη αν το έχεις αναφερει ηδη δε το θυμάμαι

Γελάω που λες οτι κάτι κάνεις λαθος! ! Είναι δυνατόν με τοσα πράγματα να σου μένεις κ χρονος;

Καλη δύναμη

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...