Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

didimakia 2008 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!

Απο χτες βλεπω μεγαλωσε η παρεα μας,καθως ηρθε και η tania.Πολυ ωραια!!!!!

Δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω αργοτερα γιατι εχω να παω και απο τη δουλεια μου σημερα να δωσω κατι χαρτια για την αδεια κυησης,πρεπει να παρω και τον μικρο απο την πεθερα μου επιστρεφοντας και γενικα εχω ενα σωρο δουλιτσες!!!!!!

Πολλα φιλια!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο εμενα κοριτσια. Τι κανετε? Σημερα ισως να χουμε νεα.

Witch μια απ τα ιδια με σενα. Ειχα μια φρικτη νυχτα.Αφορητους πονους στην πλατη κ στα πλευρα με εμετους συνεχεια............... τ ωρα νιωθω πτωμα. Κομματια............Αντε να γεννησουμε να ησυχασουμε...............

JOY βλεπω εισαι εδω. Τι κανεις?:)

Καλημερα κ απο εμενα κοριτσια. Τι κανετε? Σημερα ισως να χουμε νεα.

Witch μια απ τα ιδια με σενα. Ειχα μια φρικτη νυχτα.Αφορητους πονους στην πλατη κ στα πλευρα με εμετους συνεχεια............... τ ωρα νιωθω πτωμα. Κομματια............Αντε να γεννησουμε να ησυχασουμε...............

JOY βλεπω εισαι εδω. Τι κανεις?:)

Εδώ είμαι και γώ! Ζεσταίνομαι και βαριέμαι!

Να σας ρωτήσω κορίτσια αλλαξιέρα και μπανάκι πήρατε ξεχωριστά? ή αυτά που είναι ενσωματωμένα??

Επίσης κοιτούσα τα μπανάκια και έτσι σκέτα δεν είναι πολύ χαμηλά? Δεν χρειάζονται βάση??

χωρις βαση ειναι οντως πολυ χαμηλα.με βαση παλι τα βρισκω πολυ ογκωδη.σκεφτομουν να δοκιμασω ενα μπανακι που εχει προεξοχες και στηριζεται στο επανω μερος της μπανιερας.

age.png

Ρε γαμώτο με έχει δυσκολέψει αυτή η αγορά! Είναι το μόνο που δεν έχω πάρει. Ασε που όλοι μου λένε να έχω την αλλαξίερα μες το μπάνιο ωστε να μην κρυώσει με τα πηγαινε έλα. Και εμείς έχουμε ντουζίερα!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πριν λίγο ήρθα στη δουλειά, άργησα σήμερα, είχαμε υπέρηχο το πρωί! Ταλαιπωρηθήκαμε, όμως, πολύ, γιατί είχε γίνει λάθος με το ραντεβού μας και δεν εείχε κλειστεί... Πήγαμε στις 08.00 και μας είδε 10.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα νεύρα μου είχαν γίνει κουρέλια! Όμως, αποζημιωθήκαμε. Τα μωρά μας είναι καλά, μεγαλώνουν (για την ακρίβεια ο επάνω παραμεγάλωσε και μάλιστα σε βάρος του αδελφού του!!! χιχιχιχι. Έφτασε τα 1250 γρ ενώ ο κάτω είναι μόνο 970!). Κατά τα άλλα όλα καλά. σε 15 μέρες θα τους δούμε πάλι (κυρίως για τον τράχηλο), θα είμαστε στις 30 εβδομάδες, οπότε θα αραιώσουμε κι εμείς τους υπερήχους...

Κανένα νέο από twins? Πώς να είναι άραγε; Πώς να νιώθει;

Witch, πώς είσαι σήμερα, καλύτερα; Πέρασαν οι πόνοι; Τι ώρα έχεις γιατρό;

rPPrp3.png

γεια σου agorakia!πηρες τη δοση ταλαιπωριας και σημερα ε?μπραβο για τα αγορακια σου.

καλυτερα ειμαι σημερα.το βραδυ εχω ραντεβου κατα τις 9 αλλα αποκλειεται να μας παρει στην ωρα μας.συνηθως κατα τις 12 γυρναμε!

αντε να μαθουμε και τα ευχαριστα απο τη twins να χαρουμε ομαδικα!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...