Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πω πω πρεπει να ειναι φοβερη εμπειρια........ και οταν κλωτσανε θα γινετε......... χαμος

Ναι, γίνεται πράγματι χαμός. Όμως, νομίζω, αυτό μπορούν να το αντιληφθούν καλύτερα όσες έχουν γίνει ήδη μανούλες μία φορά με ένα μωράκι. Δηλαδή, εγώ αυτό ξέρω ως πραγματικότητα, δεν ξέρω πώς είναι να κλωτσάει μόνο ένα μωρό. Πιστεύω πως αν αξιωθούμε να κάνουμε κι άλλο αργότερα, θα μου φαίνεται περίεργο να αισθάνομαι μόνο ένα παιδάκι και να μην έχω αυτόματα τον νου μου να ακούσω και το άλλο...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

τσιμπήματα έχω κι εγώ χαμηλά στην κοιλιά..αυτοί οι πόνοι όμως τι είναι? τι νιώθεις ακριβώς? Φυσικά και να πάρεις τον γιατρό!!!!!!

δεν ξερω πως να τον περιγραψω.επανω πες οτι μπορει να ειναι απο τα πλευρα,κατω ομως?ειναι κοφτος πονος εντονος.εκτος αν παιζει καμια ιωση σε συνδυασμο με τους εμετους.

age.png

Κουκλίτσες, σας αφήνω. Πάω για ένα ντουζάκι και ταινία στο novacinema (Ράσελ Κρόου). Τα λέμε αύριο πάλι, που θα έχουμε και καινούρια νινάκια στη συντροφιά μας, με το καλό!

Η Παναγία μαζί σου twins!!!

Εμείς νωρίς το πρωί έχουμε υπέρηχο...

Καλό ξημέρωμα σε όλες, καλή δύναμη και, κυρίως, καλόν ύπνο!

Tania, μην σε χάσουμε! Να μάθουμε τα νέα σου, ε!

Φιλιά

rPPrp3.png

Witch, να πάρεις τον γιατρό σου οπωσδήποτε. Καλύτερα να είμαστε υπερβολικές, παρά υπερβολικά χαλαρές. Πιστεύω πως είναι κάτι παροδικό, ίσως συνδυάζεται και με το μεγάλωμα των μωρών, αλλά εμείς δεν είμαστε γιατροί. Την επίσημη απάντηση θα στη δώσει ο γιατρός σου!

Περαστικά να είναι εύχομαι, φιλιά!

rPPrp3.png

Witch, να πάρεις τον γιατρό σου οπωσδήποτε. Καλύτερα να είμαστε υπερβολικές, παρά υπερβολικά χαλαρές. Πιστεύω πως είναι κάτι παροδικό, ίσως συνδυάζεται και με το μεγάλωμα των μωρών, αλλά εμείς δεν είμαστε γιατροί. Την επίσημη απάντηση θα στη δώσει ο γιατρός σου!

Περαστικά να είναι εύχομαι, φιλιά!

και τι να μου πει απο το τηλ αφου θα τον δω αυριο.βλακεια.επρεπε να τον ειχα παρει απο νωρις.το πολυ πολυ αν συνεχισει να τον παρω το πρωι.παντως εχεις δικιο για το οτι καλυτερα υπερβολικες.φιλια...

age.png

Διαφημίσεις

witch εισαι καπως καλυτερα?Αν οχι να παρεις τον ιατρο σου οπωσδηποτε.Εμενα με μαλωσε που ειχα εμετους και τον πηρα μετα απο 3 ημερες.

Μολις εφαγα τα κορν-φλεικς μου,κοιμηθηκε κ ο μικρος,αφου καναμε μπανακι,και του εβαλα ενυδατικη penaten στα ποδαρακια κ του εκανα μασαζ....να ξεκουραστει το μωρο μου....τοσο τρεξιμο στις κουνιες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

witch εισαι καπως καλυτερα?Αν οχι να παρεις τον ιατρο σου οπωσδηποτε.Εμενα με μαλωσε που ειχα εμετους και τον πηρα μετα απο 3 ημερες.

Μολις εφαγα τα κορν-φλεικς μου,κοιμηθηκε κ ο μικρος,αφου καναμε μπανακι,και του εβαλα ενυδατικη penaten στα ποδαρακια κ του εκανα μασαζ....να ξεκουραστει το μωρο μου....τοσο τρεξιμο στις κουνιες!!!!!!

κουραστηκε το μικρακι σου ε?

τουλαχιστον τωρα δεν εχω αυτους τους ''σφαχτες'' αλλα εχω εντονη δυσφορια.ουτε καθιστη,ουτε ξαπλωμενη ουτε τιποτα δεν με βολευει.νομιζω οτι θα ξεκολλησει η κοιλια μου απο τα πλευρα.μαλλον μεγαλωνει η κοιλια μου και νιωθω τοσο χαλια.

εσυ ειχες πολλους εμετους ομως,ετσι δεν ειναι?

age.png

Εγω τις τελευταιες 5 μερες εκανα 2-3 εμετους αλλα δεν μπορουσα να φαω τιποτα κι εχασα και 2 κιλα.Ξεκινησα την εγκυμοσυνη 56-εφτασα 61 και την Πεμπτη που πηγα στον ιατρο ημουνα 59.....αστα....δραματικη η κατασταση.Κανε λιγο υπομονουλα,αφου ετσι κ αλλιως διαφορετικα δε γινεται!!!!Εγω ετσι ελεγα στον εαυτο μου.

Βαλε μαξιλαρι στην μεση κ την πλατη σου και μαξιλαρια να στηριζονται τα χερια σου να μην κρεμονται,απλωσε και τα ποδαρακια σου και θα συνελθεις σιγα-σιγα.......

Οπως και να εχει εχουμε δυο ανθρωπακια μεσα μας....δεν ειναι κ λιγο το βαρος.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Witch να μην φοβάσαι να πάρεις τον γιατρό, μήπως και τον ενοχλησεις..η δουλειά του απαιτεί να είναι στην διάθεσή μας 24 ώρες το 24ωρο. Εμένα μου έχει πει.." και 3 η ώρα τα μεσάνυχτα να με πάρεις!!!"

Δύο φορές που είχα κάποιο πρόβλημα και είπα.. έλα μωρέ δεν είναι τίποτα, αύριο-μεθαύριο έχω ραντεβού και θα με δει... μου την είπε.. έγκυος είσαι, κάθετι μπορεί να είναι σημαντικό. Ειδικά ότι αφορά πόνους. Μπορεί να μην είναι και τίποτα αλλά καλύτερα αυτό να στο επιβεβαιώσει ένας επιστήμονας.

Να προσέξεις και πόνους που συνοδεύονται από πετρώματα, ε?

RKdwp3.png

Καλησπέρα κι από μένα. Αν και σας διαβάζω καιρό μόλις τώρα βρήκα το χρόνο να γράψω δυο κουβέντες. Οπως βλέπετε απ' το ticker μου είμαι κι εγω μανούλα διδύμων. Τα μωράκια μου είναι 25 μηνών. Χαίρομε πολύ να διαβάζω για διδυμοεγκυούλες και ξαναζώ μέσα από σας όλες τις υπέροχες και τις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης μου. Ευχομαι σε όλες δυο γερα μωρα στην αγκαλια. Για την ιστορία γέννησα στις 36w ένα αγοράκι 2300 κι ένα κοριτσάκι 2180

line_feet_beg_xbliz42_time_1210651200_text_cf20c3e9fef1e3eff220eae1e920e720d7f1e9f3f4dfede120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

giota αδυνατισες πολυ ρε συ!κι εγω 56 ξεκινησα και ειμαι 64!

βρε jasmini νομιζω οτι δεν θα το καταλαβω αυτο το πετρωμα που λες.εδω και 2-3 μερες η κοιλια μου ειναι πολυ σκληρη και νιωθω σαν να ειναι συνεχεια τεντωμενα τα παιδια.αυτο ομως ειναι φφυσιολογικο, δεν ειναι?κι αν ειναι τοτε πως ειναι το πετρωμα?

ξερεις τι μου τη δινει με τους γιατρους?ειδικα με τον δικο μου που ειναι και θειος του αντρα μου.οταν τον παιρνω τηλ. ο,τι και να εχω ειναι φυσιολογικο και δεν ειναι τπτ και με κανει να νιωθω υστερικη.οταν δεν τον παιρνω μου τη λεει γιατι δεν τον πηρα.τωρα βεβαια αν δεν νιωθω καλα το πρωι θα τον παρω κι ας εχουμε ραντεβου το βραδυ.

age.png

Να μαι και γω πάλι..

witch εκφράζεις ένα ερώτημα για αυτά τα πετρώματα που με απασχολεί και μένα πολύ. Όταν κουράζομαι νιώθω πολύ σφιχτή την κοιλιά μου και λέω μήπως??

Πάντως η μαίες που ρώτησα μου είπαν ότι θα την πιάνω και θα είναι σφιχτή σαν τοίχος, θα ζουμπάς και δε θα μπαίνει το δάχτυλο μέσα. Άμα σε βοηθάει αυτό.

Και άμα συνεχίσεις να πονάς να πάρεις το γιατρό, όταν πονάμε κάτι θέλει να μας πεί το σώμα, καλύτερα υπερβολικές!! και σιγά 12 η ώρα!!βάλε τον άντρα σου να πάρει, τι σοι ανηψιός είναι...........να μην τα ακούσεις εσύ!!χεχε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλησπερα didimakia.να τα χαιρεσαι τα αστερια σου.πως ειναι τωρα που μεγαλωσαν καπως?

Tωρα είμαστε πολύ καλύτερα. Να φανταστείς οτι τώρα τα κουμαντάρω εντελώς μόνη μου πράγμα αδύνατο τον πρώτο καιρό. Τωρα μιλάνε και είναι γενικά τα πράγματα πιο εύκολα με λιγότερο άγχος δε συγκρίνεται με τον πρώτο χρόνο

line_feet_beg_xbliz42_time_1210651200_text_cf20c3e9fef1e3eff220eae1e920e720d7f1e9f3f4dfede120eceff520e5dfede1e9.gif

Tωρα είμαστε πολύ καλύτερα. Να φανταστείς οτι τώρα τα κουμαντάρω εντελώς μόνη μου πράγμα αδύνατο τον πρώτο καιρό. Τωρα μιλάνε και είναι γενικά τα πράγματα πιο εύκολα με λιγότερο άγχος δε συγκρίνεται με τον πρώτο χρόνο

Γειά σου διδυμάκια να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Πολύ άγχος τον πρώτο καιρό? Δεν τα έβγαζες πέρα μόνη σου?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...