Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

tania σου ευχομαι να ειναι η τελευταια και τυχερη!

glorr λες να πρεπει να παρω τον γιατρο?αυριο εχω ραντεβου ετσι κι αλλιως.τσιμπηματακια εχω τις τελευταιες ημερες,αλλα σημερα ηταν πονος κανονικος.

age.png

Διαφημίσεις

θα σας ενημερωσω οτι και να γινει, ελπιζω να ειναι θετικο γιατι ειναι η 8η που κανω. σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.....

Έψαξα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω την πρώτη χοριακή που είχα κάνει.:?

Εύχομαι όμως για εσένα να πραγματοποιηθεί η ευχή σου και σε λίγες μέρες να μπεις στην παρεούλα μας με το καλό!!!:P:p:p:p

RKdwp3.png

tania σου ευχομαι να ειναι η τελευταια και τυχερη!

glorr λες να πρεπει να παρω τον γιατρο?αυριο εχω ραντεβου ετσι κι αλλιως.τσιμπηματακια εχω τις τελευταιες ημερες,αλλα σημερα ηταν πονος κανονικος.

τσιμπήματα έχω κι εγώ χαμηλά στην κοιλιά..αυτοί οι πόνοι όμως τι είναι? τι νιώθεις ακριβώς? Φυσικά και να πάρεις τον γιατρό!!!!!!

RKdwp3.png

σας ευχαριστω παααααααρα πολυ.μακαρι βρε κοριτσια, πειτε μια καλη κουβεντα στον θεουλη για μενα.

Καλησπέρα, κορίτσια!

Πριν λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι... Κοιμήθηκα λιγάκι! (μετά το ταβερνείο)

Τάνια, ελπίζω σε λίγο καιρό να είσαι και επίσημα το νέο μέλος της παρέας μας. Κι εγώ, μην φαντάζεσαι, δεν έχω κλείσει μήνα εδώ, αλλά είναι πολύ ωραία. Λοιπόν, εμένα μου προέκυψε φυσιολογικά και, επειδή ήμασταν εξωτερικό, την επομένη της επιστροφής μας έκανα την εξέταση (είχα ήδη κάνει τεστ φαρμακείου). Θυμάμαι ότι (όπως έμαθα μετά) εκείνη την ημέρα ήμουν ακριβώς 6 εβδομάδων και είχα χοριακή 50087. Όπως και να 'χει, σου εύχομαι απ' την καρδιά μου τα καλύτερα και είμαι βέβαιη ότι θα τα έχεις... :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, πάω λιγάκι να κόψω καρπούζι (πόσο πια θα φάω σήμερα; ). Έφαγα το πρωί, έφαγα στην ταβέρνα και θέλω πάλι. Βέβαια είναι το πρώτο που κόβουμε φέτος και δεν το έχω χορτάσει ακόμη. Και κανένα ροδάκινο, όμως, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν είναι κακή ιδέα.... Πάω!

rPPrp3.png

απαπα εσυ καλε το εμαθες ησουν πολυ εγκυος..... 50000:confused: θα πρεπει να επαθες σοκ!

Μάθαμε, φτάνοντας στην Ιταλία, ότι περιμένουμε μωρό και, όταν γυρίσαμε (12 μέρες μετά), μάθαμε ότι θα είναι δύο, τελικά! Μάλιστα, η μικροβιολόγος, επειδή είναι και γνωστή μου, όταν την πήρα τηλέφωνο, μετά την εξέταση, μου έλεγε διστακτικά, αν είμαι σίγουρη για την τελευταία μου περίοδο και τέτοια και άρχισα να ανησυχώ... Μου λέει "για την εβδομάδα σου θα έπρεπε να έχεις έναν μέσο όρο 6500, αλλά είσαι κάπως ψηλά, είσαι στις 50087"... Μείναμε άναυδοι με τον άνδρα μου! Αλλά υπέροχη έκπληξη... Βασικά, εγώ από το πρώτο τεστ, που κάναμε, άρχισα να βλέπω στον ύπνο μου 2 παιδάκια και σχεδόν το περίμενα... Ένα ένστικτο με οδηγούσε, νομίζω! Μετά αισθάνθηκα ότι απλά επιβεβαιώθηκα!

rPPrp3.png

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη την 3η μερα καθυστερησης ειχα 1385 μοναδες.

Τωρα στα διδυμα παλι 3η μερα καθυστερησης ειχα 4550 μοναδες.Και μαλιστα επειδη ηταν τοσο ψηλα το συζητουσαμε με τον συζυγο αφου ο ιατρος οταν του ειπα οτι εκανα τεστ κ ειναι θετικο μου ειπε να κανω χορικαη κ να την επαναλαβω σε 48 ωρες.Λογω και προηγουμενης παλλινδρομης.Οταν λοιπον ειπα στον ιατρο οτι εχω 4550 μου λεει δε χρειαζεται να κανουμε επαναληπτικη απλα πηγα μετα απο 1 εβδομαδα για τον πρωτο υπερηχο.Βεβαια μεχρι τοτε συζητουσαμε πως θα ειναι με αλλα δυο μωρα μες στο σπιτι και τελικα επιβεβαιωθηκε στον πρωτο υπερηχο!!!!!!

Αχ....χαρηκα που ξαναγυρισα λισω και θυμηθηκα εκεινες τις ημερες.......

Να σας πω κ ενα τελευταιο?Το αποτελεσμα της χοριακης το εμαθα την ημερα των γενεθλιων μου,την ωρα που ημουνα στις κουνιες με τον Τασουλη μου......

Τι ευτυχια.......Και να τωρα φτασαμε σχεδον στο τελος.......

Tania σου ευχομαι πολυ πολυ συντομα να μεγαλωσει ενα ή δυο σπορακια στην κοιλιτσα σου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναι, τι συγκινητικές στιγμές... Θα τις θυμάμαι πάντα με τρυφερότητα. Βέβαια, θα θυμάμαι, επίσης, ότι, ενώ είχαμε πάρει την απόφαση να κάνουμε παιδάκι, με είχε πιάσει κάτι τότε... Ίσως, επειδή κανονίζαμε το ταξίδι, χωρίς να υποψιαζόμαστε ότι θα είναι τελικά αυτή η φορά, που θα έχω μείνει έγκυος. Και επειδή ήμασταν μακριά από το σπίτι μας, ίσως και επειδή φύγαμε και είχα ήδη καθυστέρηση μία μέρα, όλα με είχαν μπερδέψει... Αλλά είναι τόσο όμορφα όσα αισθανόμαστε από την ημέρα που μάθαμε ότι περιμένουμε 2 μωρά! Αύριο θα πάμε πάλι να τα δούμε... Τώρα με κλωτσάνε... Δεν αλλάζω με τίποτα ό,τι περνάμε, ακόμη και τα δύσκολα!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

μακαρι κοριτσια να λεω και εγω σε λιγο ιστοριες για τη χοριακη μου και ας ειναι για 1 μωρο. το θελω τοσο μα τοσο πολυ που μου κοβεται η ανασα:(

Κοριτσάκι μου, ο τρόπος που το εκφράζεις με συγκινεί πολύ...Έχω και τις ορμόνες δύο μέρες τώρα! Σου εύχομαι από την καρδιά μου να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Εύχομαι ολόψυχα από το επόμενο Σάββατο να περιμένεις όχι 2 αλλά και 3 μωρά, γιατί όχι; Θα κάνουμε ειδική κατηγορία για τριδυμομανούλα!

rPPrp3.png

τα μωρα σας ειναι απο το ιδιο ωαριο?

Απ' ό,τι έχω αντιληφθεί, όχι. Ο καθένας είναι ένας ανεξάρτητος αγοράκις! Σε διαφορετικό σάκο, με διαφορετικό πλακούντα, με τα πάντα όλα! Μάλλον δεν θα μοιάζουν και καθόλου, αλλά δεν με νοιάζει αν και μου αρέσουν πολύ τα ίδια διδυμάκια. Όμως, τι σημασία έχει; Αρκεί να είναι χαρούμενα, όπως εύχομαι για όλα τα παιδάκια του κόσμου. Να είναι χαρούμενα και γελαστά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...