Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

argyro ποιος θα σου κρατάει τον μικρό αν δεν τον στείλεις παιδικό?

marmin πόσα γραμμάρια είναι τα μωρά? Εμένα στις 24εβδομάδες ήταν 560 και 590 γραμμάρια και μου είπε ότι από εδώ και πέρα η ανάπτυξή τους θα είναι μικρότερη από ότι αν ήταν ένα μόνο μωρό (επομένως εγώ θα βγάλω σαμιαμίδια)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

αργυρω μου μπερδευτηκα λιγο.....στο σταθμό στα παιρνουν και τα τρια? με τοσο μικρη συμμετοχη? και θα ειναι στο ιδιο"τμημα"? κοιτα μια αποφαση ειναι κ αφου ετσι κι αλλιως και ο μικρος θα παει καποια στιγμη στειλε τον. εκτος κ αν μπορεις να τον κρατας εσυ...το να εχεις δηλαδη γυναικα για τον μπεμπη δε νομιζω να βολευει. τωρα για τα αλλα που λες τις πορτες κτλ κτλ δε λεω τα εχεις στο μυαλο σου, αλλά αν τα θες ολα στην εντελεια θα πρεπει να πληρωσεις αρκετα. εμενα προσωπικα αυτο που μ ενδιαφερει -περαν της καθαριοτητας- ειναι το να μπορουν στο σταθμο ν απασχοληθουν τα παιδια πολλες ωρες. δηλαδη να υπαρχουν αρκετα παιχνιδια, να παιζουν οι δασκαλες κα

κοριτσια τι αλλο ειπαμε δε θυμαμαι..... εχω χασει τελειως το μυαλο μου!

σημερα τα θηριακια γινονται 2 χρονων -μα πως περασε ο καιρος. τους εντυσα σημερα ωραια να πανε σχολειο, λεγαμε οτι θα σβησουν και κερακια και χαιροντουσαν κ συγκινηθηκα ..... να να καλα τα παιδιακια ολου του κοσμου:D

φιλιαααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

argyro ποιος θα σου κρατάει τον μικρό αν δεν τον στείλεις παιδικό?

marmin πόσα γραμμάρια είναι τα μωρά? Εμένα στις 24εβδομάδες ήταν 560 και 590 γραμμάρια και μου είπε ότι από εδώ και πέρα η ανάπτυξή τους θα είναι μικρότερη από ότι αν ήταν ένα μόνο μωρό (επομένως εγώ θα βγάλω σαμιαμίδια)

Εχθές που πήγα δηλαδή 23 εβδομάδων και 3 ημερών ήταν το αγοράκι μου 715 γραμμάρια και το κορίτσι 685 κάπου εκεί! Άρα εγώ θα κάνω και πάλι γιγαντάκια :tongue::tongue::tongue: Γερά να είναι τα καμάρια μας και είτε σαμιαμίδια είτε γίγαντες θα μεγαλώσουν χωρίς να το καταλάβουμε!! Ο μεγάλος μου (τρομάρα του 17 μιση μηνών μεγάλος! Τεσπα) γεννήθηκε 4430!! Αν έχω χρόνο θα βρω τους υπέρηχους του μπας και γράφουν επάνω γραμμάρια να δω πόσο ήταν αυτός! Πάντως όπως σας είπα στον μεγάλο υπέρηχο είχαμε ίδια ανάπτυξη τα διδυμάκια με το πρωτότοκο!!

Καλημέρα κορίτσια!

αργυρω μου μπερδευτηκα λιγο.....στο σταθμό στα παιρνουν και τα τρια? με τοσο μικρη συμμετοχη? και θα ειναι στο ιδιο"τμημα"? κοιτα μια αποφαση ειναι κ αφου ετσι κι αλλιως και ο μικρος θα παει καποια στιγμη στειλε τον. εκτος κ αν μπορεις να τον κρατας εσυ...το να εχεις δηλαδη γυναικα για τον μπεμπη δε νομιζω να βολευει. τωρα για τα αλλα που λες τις πορτες κτλ κτλ δε λεω τα εχεις στο μυαλο σου, αλλά αν τα θες ολα στην εντελεια θα πρεπει να πληρωσεις αρκετα. εμενα προσωπικα αυτο που μ ενδιαφερει -περαν της καθαριοτητας- ειναι το να μπορουν στο σταθμο ν απασχοληθουν τα παιδια πολλες ωρες. δηλαδη να υπαρχουν αρκετα παιχνιδια, να παιζουν οι δασκαλες κα

κοριτσια τι αλλο ειπαμε δε θυμαμαι..... εχω χασει τελειως το μυαλο μου!

σημερα τα θηριακια γινονται 2 χρονων -μα πως περασε ο καιρος. τους εντυσα σημερα ωραια να πανε σχολειο, λεγαμε οτι θα σβησουν και κερακια και χαιροντουσαν κ συγκινηθηκα ..... να να καλα τα παιδιακια ολου του κοσμου:D

φιλιαααααα

Καλέ χρόνια σας πολλά!!! Τα γλυκά μου!! Με απλά πράγματα χαίρονται τα μωράκια μας!! Γερά και υγειή και πάντα χαρούμενα και εσείς να τα καμαρώνετε!!! Γνωρίζω μια ακόμα μανούλα που σήμερα έχει το κοριτσάκι της γεννέθλια και θα σβήσει το πρώτο της κεράκι!!! Γερά και καλότυχα όλα τα μωράκια εορτάζοντα και μη!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εχθές που πήγα δηλαδή 23 εβδομάδων και 3 ημερών ήταν το αγοράκι μου 715 γραμμάρια και το κορίτσι 685 κάπου εκεί! Άρα εγώ θα κάνω και πάλι γιγαντάκια :tongue::tongue::tongue: Γερά να είναι τα καμάρια μας και είτε σαμιαμίδια είτε γίγαντες θα μεγαλώσουν χωρίς να το καταλάβουμε!! Ο μεγάλος μου (τρομάρα του 17 μιση μηνών μεγάλος! Τεσπα) γεννήθηκε 4430!!

όυυυυ! Σε βλέπω να ζορίσεσαι πολύ στο τέλος! Σαν κι εμένα κι εσύ, θα γεννήσεις καλοκαιριάτικα (=κατακράτηση υγρών και πολύ πρήξιμο) και αν είναι και μεγάλα τα μωράκια....:roll: Εγώ γέννησα 16 Ιουλίου στις 36 εβδομάδες. Ήμουν τόσο πρησμένη που μέσα σε 5-6 μέρες από τη γέννα είχα χάσει 17 κιλά..αν βγάλεις το βάρος των μωρών-πλακούντων-αμνιακών, είχα πάρει κάπου 10 κιλά μόνο από κατακράτηση υγρών....

Καλό κουράγιο!

γειά σας κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλα και τα μωράκια σας! στις εγκυούλες υπομονή με την ζέστη που ξεκινά!

βρε κορίτσια το ξέρω οτι εχω καιρο να γράψω αλλά θέλω την αποψή σας επειγόντως. Ο γιός μου τις τελευταίες μέρες εχει αλλάξει τελείως συμπεριφορά. βγάζει ρούχα παπούτσια πιτζάμες πάνα και οταν πάω να του τα ξαναφορέσω τον πιάνει υστερία. κλαίει ουρλιάζει, δεν θέλει τίποτα. να σημειώσω ότι ήταν άρρωστος αρκετές μέρες με πολύ υψηλό πυρετό και καπάπι έφυγε ο μπαμπάς ταξίδι μιας εβδομάδας και τα κοιτούσαν η μαμα μου και μια γυναίκα η οποία ήρθε πρώτη φορά. το βράδυ που γύρισε ο μπαμπάς μας ξεκίνησε αυτό το πράγμα! εχει βελτιωθεί λιγάκι πχ φοράει πάνα, φανελάκι αλλά ρούχα όχι. ούτε οταν του λέμε να πάμε βόλτα θέλει, με το ζόρι τον ντύσαμεκαι τον βγάλαμε έξω. όταν βγήκαμε μετά απο λίγο ξεχάστηκε και χαιρόταν. την άλλη μέρα πάλι χωρις ρούχα όμως. τι του φταίει βρε παιδιά θα με τρελάνει!!! έχω σκάσει από την στενοχώρια μου. άδεια δεν μπορώ να πάρω γιατί γίνεται πανικός στη δουλειά!

αντιδρά στη καινούργια γυναίκα;

στον μπαμπά που φεύγει;

4o4op3.png

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλα και τα μωράκια σας! στις εγκυούλες υπομονή με την ζέστη που ξεκινά!

βρε κορίτσια το ξέρω οτι εχω καιρο να γράψω αλλά θέλω την αποψή σας επειγόντως. Ο γιός μου τις τελευταίες μέρες εχει αλλάξει τελείως συμπεριφορά. βγάζει ρούχα παπούτσια πιτζάμες πάνα και οταν πάω να του τα ξαναφορέσω τον πιάνει υστερία. κλαίει ουρλιάζει, δεν θέλει τίποτα. να σημειώσω ότι ήταν άρρωστος αρκετές μέρες με πολύ υψηλό πυρετό και καπάπι έφυγε ο μπαμπάς ταξίδι μιας εβδομάδας και τα κοιτούσαν η μαμα μου και μια γυναίκα η οποία ήρθε πρώτη φορά. το βράδυ που γύρισε ο μπαμπάς μας ξεκίνησε αυτό το πράγμα! εχει βελτιωθεί λιγάκι πχ φοράει πάνα, φανελάκι αλλά ρούχα όχι. ούτε οταν του λέμε να πάμε βόλτα θέλει, με το ζόρι τον ντύσαμεκαι τον βγάλαμε έξω. όταν βγήκαμε μετά απο λίγο ξεχάστηκε και χαιρόταν. την άλλη μέρα πάλι χωρις ρούχα όμως. τι του φταίει βρε παιδιά θα με τρελάνει!!! έχω σκάσει από την στενοχώρια μου. άδεια δεν μπορώ να πάρω γιατί γίνεται πανικός στη δουλειά!

στον μπαμπά που φεύγει;

Μου θυμησε τον μικρο μας αδερφο που οταν φυγαμε απο την πολη στο χωριο μας κυκλοφορουσε τσιτσιδος κ ξυπολητος αφου στο χωριο ειχαν παθει πλακα με το γυμνο αγορι, αλλα το εκανε μεγαλος εμας 4 με πεντε, εχε υπομονη, τουλαχιστον οι υπολοιπες συνηθειες του να ειναι σταθερες κ σιγουρα θα περασει, εμεις το θυμομαστε με γελιο πια.

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

όυυυυ! Σε βλέπω να ζορίσεσαι πολύ στο τέλος! Σαν κι εμένα κι εσύ, θα γεννήσεις καλοκαιριάτικα (=κατακράτηση υγρών και πολύ πρήξιμο) και αν είναι και μεγάλα τα μωράκια....:roll: Εγώ γέννησα 16 Ιουλίου στις 36 εβδομάδες. Ήμουν τόσο πρησμένη που μέσα σε 5-6 μέρες από τη γέννα είχα χάσει 17 κιλά..αν βγάλεις το βάρος των μωρών-πλακούντων-αμνιακών, είχα πάρει κάπου 10 κιλά μόνο από κατακράτηση υγρών....

Καλό κουράγιο!

Ε λοιπόν πάνω στην ώρα ήρθε το μήνυμά σου!!! Και αν σου πω ότι πριν λίγες μέρες πρόσεξα ότι τα πόδια μου κάτω στο πέλμα ήταν λίγο μεν πρησμένα δε;; Και την Τετάρτη που πήγα στη γυναικολόγο και ζυγίστηκα υπολόγισα ότι πρέπει να έβαλα δέκα κιλά! Ίσως και περισσότερα! Όμως μόλις μπήκα στον έκτο!! Εκτός του ότι όσοι με βλέπουν μου δίνουν συγχαρητήρια που δεν έβαλα, εκτός του ότι με κάνουν όλα τα παντελόνια μου ακόμα και αυτά που δε με έκαναν πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη (μετά την εγκυμοσύνη αδυνάτισα αρκετά) εντάξει δεν κουμπώνουν όλα λόγω κοιλιάς!!! Και επίσης δε νιώθω πιο βαριά ανεξαρτήτως κοιλιάς!! Δεν πιστεύω δηλαδή ότι πήρα τόσα κιλά και το σκεφτόμουν!! Και στην πρώτη εγκυμοσύνη η ζυγαριά έδειχνε 20 κιλά στο τέλος και όλοι μου έλεγαν και πάλι ότι δεν έβαλα!! Όπως είπες και εσύ γυρνόντας στο σπίτι από τον τοκετό είχα ήδη χάσει 15,5 κιλά!! Είχα και εγώ μπόλικη κατακράτηση στο πρώτο και ας γέννησα 1 Δεκέμβρη δηλαδή καταχείμωνο!! Φαντάσου τώρα καλοκαιράκι!! Βέβαια το πρώτο μου νινί γεννήθηκε 4430 οπότε λογικό ήταν μετά τη γέννα να φύγουν αρκετά!! Και δεν τρώω πολύ το λέει και ο άντρας μου! Μάλιστα με ένα μωρό μέχρι πριν καμιά 15αριά μέρες θήλαζε και δύο στην κοιλιά μάλλον λίγο έτρωγα!! Σκεφτόμουν λοιπόν και στις δύο εγκυμοσύνες η ζυγαριά μου φέρεται τόσο απάνθρωπα;; :roll::roll::roll: Και κατέληξα στο ότι είναι "εικονικά" τα κιλά και φταίει η κατακράτηση συν τη δυσκοιλιότητα που με ταλαιπωρεί!! Και ευτυχώς ήρθε το μήνυμά σου να επιβεβαιώσει τη θεωρία μου!! Αλήθεια Φλορετα εσένα πόσο γεννήθηκαν τα μωράκια σου;; ΈΡχονται και τα γεννεθλιάκια τους μαζί με το καλοκαιράκι!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

στον μπαμπά που φεύγει;

Kι εμενα οι μικρες μετα το μπανιο που θελω να τις ντυσω αρνιουνται να ντυθουν αλλα τις ξεγελω και στο τελος ντυνομαστε,αλλα μαλλον η συμπεριφορα του μικρου σου εχει αλλη αιτια και θα σου ελεγα(δεν χανεις τιποτα)να το αναφερεις στην παιδιατρο...που ξερεις μπορει να σου πει κατι που να μην πηγαινει το μυαλο σου.Μηπως το κανει για να τραβηξει την προσοχη?δεν ξερω γιατι κι εγω οταν γεννηθηκε η αδερφη μου,εκανα περιεργα και υπερβολικα πραγματα για να τραβηξω την προσοχη.Αν του πεις πως δεν θα παει βολτα αν δεν ντυθει(φανταζομαι θα το εχεις κανει)τι κανει??παρε μια γνωμη ειδικου.Μπες να μας πεις τα νεοτερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει με τα παιδια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Κοριτσια,για τον παιδικο οπως προανεφερα ειναι η μοναδικη μου επιλογη και δεν ξερω μεσω εσπα τι θα γινει αν με απορριψουν.Θα πρεπει να δηλωσω τουλαχιστον αλλη μια δομη,εστω κι αν ειναι απο αλλο δημο γιατι αν δηλωσω μονο μια δομη τοτε ρισκαρω πολυ.Τον μπεμπη αν δεν τον στειλω στον παιδικο με τις μικρες θα πρεπει να εχω κοπελα στο σπιτι κι ετσι σκεφτηκα πως εχω δυο επιλογες ειτε να πληρωνω κανα 350 ευρω και να τον εχω στο σπιτι ειτε να τον στειλω παιδικο και να πληρωνω 240 σχολικο γιατι οπως ειπε και η mpougos θα τα παιξω απο την πρωτη εβδομαδα.Εντωμεταξυ,τα πηγαινελα θα τα κανω εγω και τα 3 απογευματα της εβδομαδας δουλευω,οποτε θα ειμαι πολυ στο τρεξιμο.Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?δυστυχως δεν υπαρχει καποιο οικειο προσωπο να τον κραταει κι ας εδινα κι ενα χαρτζηλικι.

Gemini να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!Να ειναι γερα και καλοτυχα κι εσεις παντα γεροι για να τα καμαρωνετε!!!Μην ξεχναμε και το νεο μελος.....με το καλο!!!

Floretta κι εμεις 16 ιουλιου εχουμε γενεθλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Kι εμενα οι μικρες μετα το μπανιο που θελω να τις ντυσω αρνιουνται να ντυθουν αλλα τις ξεγελω και στο τελος ντυνομαστε,αλλα μαλλον η συμπεριφορα του μικρου σου εχει αλλη αιτια και θα σου ελεγα(δεν χανεις τιποτα)να το αναφερεις στην παιδιατρο...που ξερεις μπορει να σου πει κατι που να μην πηγαινει το μυαλο σου.Μηπως το κανει για να τραβηξει την προσοχη?δεν ξερω γιατι κι εγω οταν γεννηθηκε η αδερφη μου,εκανα περιεργα και υπερβολικα πραγματα για να τραβηξω την προσοχη.Αν του πεις πως δεν θα παει βολτα αν δεν ντυθει(φανταζομαι θα το εχεις κανει)τι κανει??παρε μια γνωμη ειδικου.Μπες να μας πεις τα νεοτερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει με τα παιδια.

ευχαριστώ για την απάντησή σου Αργυρώ! πήρα τηλ τον παιδίατρο και μου είπε οτι τα παιδάκια περνάνε φάσεις και ότι θέλει υπομονή. Σίγουρα το κάνει από αντίδραση το καταλαβαίνω απλά μου κάνει εντύπωση που δεν κάνει πίσω με τίποτα. Για να τον πείσουμε να βάλει παντελόνι μας πήρε μέρες! τωρα κυκλοφορεί με σορτσάκι! Μια μέρα που ελεγα για βόλτα και να ντυθούμε έκανε σαν τρελό. τον έντυσα με το ζόρι και όταν βρήκαμε έξω ήταν τραλαλά τραλαλό! τι να πω ίσως ζεσταίνεται, ίσως του λείπει ο μπαμπάς που φεύγει συχνά ταξίδια. πάντως ευτυχώς έχει ηρεμήσει πολύ!

4o4op3.png

Μου θυμησε τον μικρο μας αδερφο που οταν φυγαμε απο την πολη στο χωριο μας κυκλοφορουσε τσιτσιδος κ ξυπολητος αφου στο χωριο ειχαν παθει πλακα με το γυμνο αγορι, αλλα το εκανε μεγαλος εμας 4 με πεντε, εχε υπομονη, τουλαχιστον οι υπολοιπες συνηθειες του να ειναι σταθερες κ σιγουρα θα περασει, εμεις το θυμομαστε με γελιο πια.

πω πω αυτό να μου έίπει να τα πατάει και έξω! πάντως μου δίνεις κουράγιο, τουλάχιστον δεν είναι μόνο το δικό μου! ευχαριστώ πολύ.

4o4op3.png

πω πω αυτό να μου έίπει να τα πατάει και έξω! πάντως μου δίνεις κουράγιο, τουλάχιστον δεν είναι μόνο το δικό μου! ευχαριστώ πολύ.

Να τα χαιρεσαι δεν σου ειπα! Παντως οσο μεγαλωνουν θα φαινεται ολο κ πιο εντονα η προσωπικοτητα τους, εμενα δεκα μηνων ειναι και εχουν διαφορετικη συμπεριφορα, η μικρη ακουει blender τσιριζει χτυπαει παλαμακια κι αν ειναι στο παρκο θα προσπαθησει να βγει απο εξω,προχθες ειχε ανεβει στα ποδια του μικρου!

Κι απο 7 μηνων εδειξε πως γινεται ρουβιτσα για το μπαμπα της!

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Αλήθεια Φλορετα εσένα πόσο γεννήθηκαν τα μωράκια σου;; ΈΡχονται και τα γεννεθλιάκια τους μαζί με το καλοκαιράκι!!!

γεννήθηκαν 2.500 και οι δυο! Δηλαδή πολύ καλά για δίδυμα, δε χρειαστήκαμε θερμοκοιτίδα!

Floretta κι εμεις 16 ιουλιου εχουμε γενεθλια!!

χαχα! Ευαισθητούλια καρκινάκια μας βγήκαν :rolleyes: Εγώ είχα προσγραμματισμένη καισαρική για μια εβδομάδα αργότερα (δηλ. θα έβγαιναν λιονταράκια) αλλά δε μου την έκαναν τη χάρη.. βιαζόντουσαν να βγούν!

evizogr μου ήρθες μια ιδέα... μήπως αν εφάρμοζες το αντίθετο; Δηλαδή άφησε ένα παντελόνι πάνω στο κρεββάτι και πες του "Μην τυχόν και ντυθείς! Μου αρέσεις πολύ γυμνός! Αυτό το παντελόνι είναι για άλλο παιδάκι!"; Μήπως τότε από αντίδραση ντυθεί μόνος του;

Να τα χαιρεσαι δεν σου ειπα! Παντως οσο μεγαλωνουν θα φαινεται ολο κ πιο εντονα η προσωπικοτητα τους, εμενα δεκα μηνων ειναι και εχουν διαφορετικη συμπεριφορα, η μικρη ακουει blender τσιριζει χτυπαει παλαμακια κι αν ειναι στο παρκο θα προσπαθησει να βγει απο εξω,προχθες ειχε ανεβει στα ποδια του μικρου!

Κι απο 7 μηνων εδειξε πως γινεται ρουβιτσα για το μπαμπα της!

σΣ ευχαριστώ πολυ! να χαίρεσαι κι εσυ τα δικά σου. πραγματι η προσωπικότητα φαίνεται από πολύ νωρίς. Είναι αρκετά παραπονιάρης και εχει πολύ αδυναμία στον μπαμπά του και μάλλον του λείπει πολύ που φεύγει! τι να πω... καλα αυτό με το πάρκο να το προσέχεις. ο δικός μου περίπου 10 μηνών θα ήταν πηδούσε απ έξω δεν το ήθελε και τον έβλεπε και η άλλη και προσπαθούσε κι αυτή. μια φορα τον είχα στο πάρκο και ήμουν ακριβώς δίπλα του έχοντας αγκαλιά την μεγάλη και δίνει ένα σάλτο με το κεφάλι και τον έπιασα στον αέρα! από τότε τα κατάργησα τα πάρκα!

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...