Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ολες τα ιδια περναμε, οσον αφορα τον υπνο την κουραση τις δουλειες, σαν το κατσικι πραγματικα,πηγα χθες για φορεμα για την βαπτιση κι ετρεχα κυριολεκτικα απο το ενα μαγαζι στο αλλο κι απο πισω μου, πολυ πισω μου βασικα, ο αδερφος μου κι η μαμά μου να ακολουθουν κ καποια στιγμη τσαντιζεται ο αδερφος μου κ ρωταει τι τρεχεις ετσι, σταματαει τη μαμα κ περιμενε να ηρεμησω να παω νορμαλ το βημα κ εκεινη τη στιγμη μου ηρθε να βαλω τα κλαματα! Απο τοτε που γεννησα ετσι παντου παω, πηγαινα κ πριν γρηγορα κ βιαστικα φανταστειτε τωρα.

Τις προάλλες στο πάρκο συνάντησα μια μπειμπι σιτερ, δουλευε καποτε με τριδυμα

Μια μέρα λεει στη μάνα, ετοιμασου για τεταρτο, αποκλειεται της λεει πως σου ηρθε κλπ

Το τελευταιο απο τα τριδυμα σταυρωνει τα ποδια λεει η μπειμπι σιτερ κ πραγματι ηρθε κ το τεταρτο!αν ηρθε κι εγκεφαλικο στη μανα δε ρωτησα!

Αλλα ηρθε σε μενα εκεινη τη στιγμη γιατι η δικη μας η σουλτανα που την χανεις που τη βρίσκεις σταυρωμενα ποδια, στο παρκο στο ριλαξ στο καρεκλακι ακομα κ στο κρεβατι μπρουμητα κ σταυρωμενα!

Κανενα προβλημα:θα το γεννησω, την επομενη πεταω Αυστραλια, θα μου στειλουν παμε πακετο απο τον αλφα κι εγω θα πω: θα το σκεφτω!!!

ΥΓ.Ααα κ θα αφησω παραγγελία Argyro να το βαφτισεις εσυ!!!

Θα τον μαλωσω τον αδερφουλη σου....αντρες κοριτσακι μου δεν καταλαβαινουν τιποτα απο γυναικεια ψυχολογια!!Τελικα βρηκες φορεμα για την βαφτιση??ελπιζω πως ναι.

Α!!ολα κι ολα!εγω σαν καλη φιλεναδα και προπαντων παθουσα σε προειδοποιησα αλλα αν εσυ δεν με ακους και βρεθεις αγκαλια με 4ο μωρο τοτε δεν θα με βαλεις σε εξοδα τετοιες εποχες:tongue:

Εχεις χιουμορ κι εγω ειχα μπολικο αλλα μου κοπηκε οταν ειδα την χοριακη μου:P!!!

και να φανταστεις πως οταν καταλαβαιναν την εγκυμοσυνη στον μπεμπη μας ελεγαν "βρε,παιδια δειτε και λιγο τηλεοραση" και τι να τους απαντησεις....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στις μανουλες!!!υγεια,ευτυχια και πολυ υπομονη...

Φιλακια σε ολες σας!

Χρονια μας πολλα!!

χρονια πολλα και στις μανουλες μας!!

αυτο για την υπομονη ξανα πες το γιατι μονο μια φορα δεν αρκει και πως το κανεις πραξη ακομη πιο δυσκολο....καταλαβατε τι θελω να πω:rolleyes:

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα!!

Την Πέμπτη και την Παρασκευή κοιμηθήκαμε απίστευτα καλά το βράδυ! Ούτε θυμάμαι από πότε είχα να κοιμηθώ έτσι! Το νινί μου κοιμήθηκε ως το πρωί όχι μόνο χωρίς να βγάλει κιχ αλλά χωρίς να κουνηθεί που λέει ο λόγος!!!! Αχ αυτά τα δοντάκια!! Με το που τα βγάλαμε κοιμόμαστε πολύ καλύτερα!! Επίσης πρωτομαγιά έκανε τον τελευταίο του θηλασμό και από τότε κορίτσια μου κάνει κάτι αγκαλιές!!!! Το μεσημέρι σκεφτείτε ότι κοιμάται μόνο αγκαλίτσα αν τον αφήσω ή που θα ξυπνήσει αμέσως ή μετά από ώρα κλαίγοντας και αν τον ξαναπάρω αγκαλιά ξανακοιμάται! Ο άντρας μου με λέει τυχερούλα! Του είπα να τον πάρει αυτός αλλά μου είπε ότι δεν πρόκειται να καθίσει σε αυτόν αλλιως πολύ θα το ήθελε και δεν έχει άδικο!!!!

Σάββατο βράδυ πήγαμε σε ένα γάμο και για πρώτη φορά μετά από δεκα επτά ολόκληρους μήνες και δέκα μέρες άφησα το νινί μου για τόσες ώρες και κοιμήθηκε εκτός σπιτιού!!! Αλλά όταν πάει στον παππού και τη γιαγιά μας διώχνει! Ούτε να μας δει θέλει!! Περνάει καλά εκεί το μαναράκι μου και πολύ χαίρομαι για αυτό!!!!

Η μέση μου με έχει πεθάνει γιατί έχει μέρες τώρα που δεν έχω βάλει κ#!λο κάτω! Το σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο και ειδικά το δωμάτιο των μωρών και έχω βάλει ως στόχο να το φτιάξω πριν μπω στον έβδομο δηλαδή σε λιγότερο από ένα μηνα! Για την ακρίβεια θέλω μέχρι τέλος Μάη!!!

Και μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και τα καλοκαιρινά που πρέπει να βγάλω και να σηκώσω χειμωνιάτικα (σήκωσα ήδη αρκετά)!!!

Κορίτσια το τι ρούχα και παππούτσια έχει ο άντρας μου δεν περιγράφεται! Τον έπεισα και γέμισε μια σακούλα ρούχα για να τα δώσουμε και έστειλε και καναδυο παππούτσια και ελπίζω να μην το πληρώσω με καινούρια τη νέα σεζόν :roll::roll::roll:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημερα καλη εβδομαδα

Αυτη την εβδομαδα παραλαμβανουμε τα τελευταια πραγματα για την βαπτιση, ενας μηνας ακομη κ τα μυρμηγκακια μου θα παρουν επισημα τα ονοματα τους!

Αυτο που περιμενω με τρελη ανυπομονησία ειναι ποτε θα περπατησουν τα φανταζομαι να στεκονται μονα τους κ βουρ βουρ απο δω απο κει κ τρελαινομαι.

Βρηκα φορεμα για τη βαπτιση κ μαλιστα μεγεθος που ημουν κ καποτε, μου κανει ενα σωμα που απο οτι ειδα στο βλεμα του καλου μου να αρχισω να φυλαγομαι πριν γινω τριτεκνη!

Αργυρω περα απο την πλακα καλως να ερθει κι αλλο παιδι, ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια κ μου αρεσουν τα αδερφια να ειναι πολλα.

Σα να εχει αρχισει να μου μειωνεται το γαλα κ στενοχωριεμαι! Με κρινουν που 10 μηνες ακομη θηλαζω αλλα δεν το εκοψα στην αρχη με την απιστευτη κουραση κ δυσκολιες να σταματησω τωρα που τα απολαμβανω?

Μαρμιν εγω πολυ θα στεναχωρηθω οταν σταματησει, εσυ θηλαζες εγκυος? Μπραβο σου

Καλη εβδομαδα

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Kαλησπερα και καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι,ειμαστε στην γνωριμια 3ου παιδικου σταθμου σημερα το απογευμα,που αν δεν μας παρει αυτος δεν προκειται κανενας αλλος,αφου οι ιδιωτικοι που περνουν μερος δεχονται παιδακια απο 2,5 ετων και ανω ή 30 μηνων,εμεις θα ειμαστε μολις 25 μηνων!Απογοητευτικα παρα πολυ,αλλα αναγραφεται συγκεκριμενα πως ειναι λογος απορριψης της αιτησης αν δεν συμπιπτει η ηλικια του παιδιου με την δομη που εχει επιλεχθει.Αυτο ομως που δεν με εβαλε σε τετοιες υποψιες ειναι πως προτου κλεισω ραντεβου ανεφερα την ηλικια τους και μου ελεγαν πως δεν υπηρχε προβλημα και σημερα που επικοινωνησα και με τους δυο μου ειπαν πως μονο ιδιωτικα μπορουν να μας δεχτουν....μου φαινεται πως ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται!!

παω να ταισω τον μπεμπακο μου γιατι πιναει πολυ.....και επανερχομαι....ελπιζω συντομα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Θα είμαι λίγο σύντομη γιατί δεν σας βλέπω από τη νύστα!

gem να τους χαίρεσαι!!! Να είναι γεροί και τυχεροί!!! Congrats και για β επιπέδου!!!

nunu ήρεμη δύναμη τι κάνεις;

argyro έχει ανοίξει θέμα για το εσπα νομίζω δίπλα. Όταν βρεθώ σε υπολογιστή θα στείλω το λινκ

ourania καλωςηρθες και να σου ζήσουν! Τώρα τρελαίνεσαι μεταφορικά, όταν περπατήσουν κυριολεκτικά...:tongue:

Σπεύδω σε άτακτη υποχώρηση... Φιλιά

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Γεια σας κορίτσια,

το ιατρικό μου ανακοινωθέν:

έκανα τις 2 πρώτες ενέσεις κορτιζόνης το Σαβατοκύριακο

έκανα τις μηνιαίες εξετάσεις για την θρομβοφιλία, όλα τα αποτελέσματα είναι χάλια, μου αύξησε και την δόση από 6 σε 8.

αν και ελάτωσα το φαί σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι καούρες με ταλαιπωρούν πολύ, κοιμάμαι μόνο καθιστή και όχι ξαπλωτή και πάντα με μαλόξ.

κατά τα άλλα καλά, τουλάχιστον δεν έχω καθόλου ξενύχτια από τα παιδιά, κουράζονται αρκετά αυτές τις μέρες και κοιμούνται σερί 9-7 περίπου.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημερα καλη εβδομαδα

Αυτη την εβδομαδα παραλαμβανουμε τα τελευταια πραγματα για την βαπτιση, ενας μηνας ακομη κ τα μυρμηγκακια μου θα παρουν επισημα τα ονοματα τους!

Αυτο που περιμενω με τρελη ανυπομονησία ειναι ποτε θα περπατησουν τα φανταζομαι να στεκονται μονα τους κ βουρ βουρ απο δω απο κει κ τρελαινομαι.

Βρηκα φορεμα για τη βαπτιση κ μαλιστα μεγεθος που ημουν κ καποτε, μου κανει ενα σωμα που απο οτι ειδα στο βλεμα του καλου μου να αρχισω να φυλαγομαι πριν γινω τριτεκνη!

Αργυρω περα απο την πλακα καλως να ερθει κι αλλο παιδι, ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια κ μου αρεσουν τα αδερφια να ειναι πολλα.

Σα να εχει αρχισει να μου μειωνεται το γαλα κ στενοχωριεμαι! Με κρινουν που 10 μηνες ακομη θηλαζω αλλα δεν το εκοψα στην αρχη με την απιστευτη κουραση κ δυσκολιες να σταματησω τωρα που τα απολαμβανω?

Μαρμιν εγω πολυ θα στεναχωρηθω οταν σταματησει, εσυ θηλαζες εγκυος? Μπραβο σου

Καλη εβδομαδα

Ήταν λίγο ζόρι η αλήθεια γιατί πονούσα αρκετά! Χώρια που τα στήθη μου ήταν πολύ "αφυδατωμένα"! Αλλά έβγαζε δοντάκια το γλυκούλι μου και έκανα υπομονή γιατί΄μου είπαν πως αλλάζει η γεύση , μειώνεται το γάλα και διάφορα τέτοια και πολλά παιδάκια αποθηλάζουν από μόνα τους και όντως έτσι έγινε με το δικό μου! Αποθήλασε μόνος του σταδιακά!

Kαλησπερα και καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι,ειμαστε στην γνωριμια 3ου παιδικου σταθμου σημερα το απογευμα,που αν δεν μας παρει αυτος δεν προκειται κανενας αλλος,αφου οι ιδιωτικοι που περνουν μερος δεχονται παιδακια απο 2,5 ετων και ανω ή 30 μηνων,εμεις θα ειμαστε μολις 25 μηνων!Απογοητευτικα παρα πολυ,αλλα αναγραφεται συγκεκριμενα πως ειναι λογος απορριψης της αιτησης αν δεν συμπιπτει η ηλικια του παιδιου με την δομη που εχει επιλεχθει.Αυτο ομως που δεν με εβαλε σε τετοιες υποψιες ειναι πως προτου κλεισω ραντεβου ανεφερα την ηλικια τους και μου ελεγαν πως δεν υπηρχε προβλημα και σημερα που επικοινωνησα και με τους δυο μου ειπαν πως μονο ιδιωτικα μπορουν να μας δεχτουν....μου φαινεται πως ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται!!

παω να ταισω τον μπεμπακο μου γιατι πιναει πολυ.....και επανερχομαι....ελπιζω συντομα!!

Κανένα καλό νέο από το παιδικό;;

Γεια σας κορίτσια,

έκανα τις μηνιαίες εξετάσεις για την θρομβοφιλία, όλα τα αποτελέσματα είναι χάλια, μου αύξησε και την δόση από 6 σε 8.

αν και ελάτωσα το φαί σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι καούρες με ταλαιπωρούν πολύ, κοιμάμαι μόνο καθιστή και όχι ξαπλωτή και πάντα με μαλόξ.

κατά τα άλλα καλά, τουλάχιστον δεν έχω καθόλου ξενύχτια από τα παιδιά, κουράζονται αρκετά αυτές τις μέρες και κοιμούνται σερί 9-7 περίπου.

Πάλι καλά που κοιμούνται τα μωρά σου!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας κορίτσια,

Koυραγιο με τις καουρες,καταλαβαινω απολυτα τι περνας,εγω τις ειχα στον μπεμπη κι οχι στις διδυμες και κοριτσια δεν ξερω αν ηταν συμπτωση(που μαλλον ηταν)αλλα ο μπεμπης ειχε απιστευτο μαλλι!!!

Με την θρομβοφιλια τι παιζει?ειναι κατι πολυ ανησυχητικο??

Προσπαθησε μετα της 8 το βραδυ να μην τρως κατι βαρυ,αυτο ισως σε βοηθησει.Πως την παλευεις γενικως??ευτυχως που κοιμουνται τα παιδακια σου το βραδυ σερι,αλλα την ημερα δεν κουραζεσαι??

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον,τα νεα απο τον παιδικο ειναι πως ειναι ο μονος που μπορει να μας παρει,συμπεριλαμβανεται και ο μπεμπης.Απο χρηματα δεν ζηταει κατι παραπανω περα απο το σχολικο,αλλα με βολευει να τα πηγαινοφερνω εγω τα παιδια αφου ειναι στο δρομο προς την δουλεια μου.Τωρα το πιο σημαντικο κομματι ειναι ο χωρος ο οποιος ειναι πολυ καθαρος αλλα εν μερει και αφημενος αφου λειτουργει 20 χρονια!Για πχ,οι κασες στις πορτες και τα παραθυρα θελουν ξισιμο και βαψιμο.Τα σκαλια κι εδω δεν τα γλιτωνουμε,εχει πολυ μεγαλο προαυλιο χωρο με και χωρις προφυλαξη απο τον ηλιο,το φαγητο το φτιαχνουν εκει και γενικα μου ακουστηκε αρκετα πλουσιο το μενου τους.Υπαρχει μια δασκαλα μαζι με βοηθο ανα 15 παιδακια,αυτο ωστοσο που μου εκανε εντυπωση ειναι η τακτοποιηση και η καθαριοτητα σε ολους τους χωρους και η ιδιοκτητρια του παιδικου φαινεται πως κανει πολυ προσωπικη εργασια.Το μονο "κακο"ειναι οτι μαζευει πολλα παιδακια τα οποια τα χωριζει σε πολλα τμηματα και λογικα θα γινεται συνωστισμος!Μεχρι και για εξοδους κινδυνου ρωτησα σε περιπτωση σεισμου και πυρκαγιας :rolleyes:!!!

Πως σας ακουγονται ολα αυτα??εσεις τι θα κανατε στην θεση μου οσον αφορα τον μπεμπη?θα ειναι σχεδον 1ος ετους τοτε.

Σημερα καναμε εμβολια και το κλαμμα της μεγαλης ξεκινησε απο την εισοδο της πιλωτης....μεχρι και το εμβολιο ολο εκλαιγε!Η μικρη ευτυχως τα πηγε πολυ καλυτερη,σε ενα μηνα πρεπει να ξαναπαμε και στο ενδιαμεσο ειναι να κανει κι ο μπεμπης παλι....

Φιλια σε ολες σας και στις κοιλιτσες των εγκυουλων μας!!

Καληνυχτα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Λοιπον,τα νεα απο τον παιδικο ειναι πως ειναι ο μονος που μπορει να μας παρει,συμπεριλαμβανεται και ο μπεμπης.Απο χρηματα δεν ζηταει κατι παραπανω περα απο το σχολικο,αλλα με βολευει να τα πηγαινοφερνω εγω τα παιδια αφου ειναι στο δρομο προς την δουλεια μου.Τωρα το πιο σημαντικο κομματι ειναι ο χωρος ο οποιος ειναι πολυ καθαρος αλλα εν μερει και αφημενος αφου λειτουργει 20 χρονια!Για πχ,οι κασες στις πορτες και τα παραθυρα θελουν ξισιμο και βαψιμο.Τα σκαλια κι εδω δεν τα γλιτωνουμε,εχει πολυ μεγαλο προαυλιο χωρο με και χωρις προφυλαξη απο τον ηλιο,το φαγητο το φτιαχνουν εκει και γενικα μου ακουστηκε αρκετα πλουσιο το μενου τους.Υπαρχει μια δασκαλα μαζι με βοηθο ανα 15 παιδακια,αυτο ωστοσο που μου εκανε εντυπωση ειναι η τακτοποιηση και η καθαριοτητα σε ολους τους χωρους και η ιδιοκτητρια του παιδικου φαινεται πως κανει πολυ προσωπικη εργασια.Το μονο "κακο"ειναι οτι μαζευει πολλα παιδακια τα οποια τα χωριζει σε πολλα τμηματα και λογικα θα γινεται συνωστισμος!Μεχρι και για εξοδους κινδυνου ρωτησα σε περιπτωση σεισμου και πυρκαγιας :rolleyes:!!!

Καληνυχτα.

Βασικά καλό είναι που είναι καθαρός ο σταθμός, αλλά τις αρρώστιες δε θα τις γλιτώσετε, γιατί θα τις κολλάνε ούτως ή άλλως από τα άλλα παιδάκια που θα τα στέλνουν οι μαμάδες τους άρρωστα :rolleyes:

Τώρα να σου πω την άποψή μου, λέω να στείλεις και το μικρό μαζί τους, να περάσεις μια καλή το ζόρι με τις αρρώστιες. Θα είναι μεγάλο παλούκι, αλλά καλύτερα να το περάσεις μια και καλή. Γιατί αν έχεις τα δίδυμα άρρωστα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλάει και ο μικρός. Κράτα ό,τι άδειες έχεις να τις παίρνεις του χρόνου το χειμώνα όταν θα είναι άρρωστα τα μικρα. Good luck! Εμείς οι μαμάδες διδύμων τα καταφέρνουμε και τα μπορούμε όλα!

Πάντως με μια ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού που μίλησα σε φιλικό επίπεδο (όχι δηλ. για να με πάρουν πελάτισα) μου είπε ότι η καλύτερη περίοδος να στείλεις τα παιδιά είναι Απρίλιος-Μάιος, γιατί τότε αραιώνουν οι ιώσεις, και ανοίγουν και αερίζουν περισσότερο στους παιδικούς με αποτέλεσμα να έχει πολύ λιγότερα μικρόβια. Συν ότι μέχρι το Σεπτέμβρη που αρχίζουν πάλι οι ιώσεις, τα παιδιά έχουν ήδη αναπτύξει αντισώματα σε κάποιον βαθμό... Δεν μπορείς να το καθυστερήσεις λίγο;

Μια χαρα να τα πας και τα 3,και εγω θα ελεγα απο τωρα τα διδυμα αν μπορεις που δεν εχει τοσες ιωσεις.στο μονο που θα σου ελεγα θα ηταν να τα παιρνει σχολικο και οχι να τα πας εσυ γιατι επειδη θα δουλευεις,να ετοιμαζεις 3παιδια,3τσαντες ,να τα βαλεις στο αυτοκινητο το θεωρω λιγο δυσκολο.εγω χαιρομαι που τρεχω σαν τον βεγγο το πρωι αλλα ξερω οτι απο κατω περιμενει το σχολικο και εχουν συνηθισει.συνηθως το κοστος σχολικου ειναι σαν να παιρνουν ενα παιδι

Kαλησπερα,το κοστος για την μετακινηση ειναι 80 ευρω το παιδι καθε μηνα,240 λοιπον το μηνα.Το ξερω πως θα ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερω μονη μου αλλα λεω να το δοκιμασω πρωτα.Για τον μπεμπη εσεις λετε να τον στειλω κι αυτον....δεν ξερω,κατι μεσα μου με κραταει,αυτος θα ειναι στα φορτε του για να περπατησει και δεν ξερω αν εκει μεσα θα του δινουν και πολυ σημασια...

Floretta,ξεκιναω την δουλεια και πρεπει ετσι κι αλλιως να πανε Σεπτεμβρη παιδικο και οσο για τις ιωσεις οσο καλα κι αν εχω προετοιμαστει για το τι με περιμενει φανταζομαι πως στην πραξη θα ειναι πολυ χειροτερα!!

Κοριτσια,ειμαι πολυ κουρασμενη....κλεινουν τα ματια μου...εγκαταλειπω...

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα!!!!

Αργυρώ πολύ χαίρομαι που βρήκες τελικά παιδικό!! Επειδή εγώ εμπειρία ακόμα δεν έχω η αλήθεια είναι πως όντως το μπεμπάκο δε θα τον έστελνα αν είχα βέβαια άλλη επιλογή!! Εσύ τι επιλογή έχεις για όταν θα δουλεύεις θα έχεις κάποια βοήθεια!! Μαμά, πεθερά; κτλ;;

Χθες είχα υπέρηχο και τα μαναράκια μου έβαλαν από τριακόσια γραμμάρια το καθένα σε δύο εβδομάδες!!! Η κορούλα μου αν και λιχούδα (δεν προλαβαίνω να βάλω το γλυκό στο στόμα αρχίζει και χοροπηδάει :tongue::tongue:) ωστόσο διατηρεί τη σιλουέτα της κ βγαίνει πάντα γύρω στα 25 γραμμάρια λεπτότερη!! Εν τω μεταξύ έπεσε στα χέρια μου η β΄επιπέδου του πρωτότοκου γιου μου και ήταν 415γρ και τώρα που έκανα β' επιπέδου στα δίδυμα το αγοράκι μου είναι 414γρ!!! Για να δω τι θηριάκια θα βγάλω πάλι!!! :rolleyes::rolleyes:

Μου έγραψε και καμπύλη σακχάρου και πόσο τη βαριέμαι!!! Αφήστε που για μένα είναι άδικος κόπος αφού με τόσα γλυκά που τρώω και πάλι όποτε κάνω απλή εξέταση σακχάρου είναι κάτω από το κατώτατο φυσιολογικό και μάλιστα αρκετά!!! Τεσπα! Δυο ωρίτσες είναι θα περάσουν κ αυτές!! Ευκαιρία να ρίξω και έναν υπνάκο εκεί στο σαλονάκι :lol::lol:

Εν τω μεταξύ σε ησυχία δεν κάθονται! Κάθε φορά που πάμε είναι σε διαφορετική θέση! Βέβαια αυτό που έχω καταλάβει είναι πως το στανταράκι μας είναι το αγοράκι κάτω και το κοριτσάκι πάνω απλά πότε είναι δεξιά το κεφάλι πότε αριστερά!!! Η γυναικολόγα είπε πως είναι φυσιολογικό γιατί είναι μικρά ακόμα!!! ΣΤις 2 Ιούνη που έχω ξανά ραντεβού λογικά θα το έχουν φτάσει το κιλάκι ε;;; Αγωνία που την έχω η μάνα :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...