Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπόν, μετά από μια αναδρομή σε προηγούμενες σελίδες, επαναφέρω την λίστα για να δούμε πού περίπου βρισκόμαστε!

jasmini 35w + 1d

twins2010 33w +2d

glorr 33w

babas 32w + 4d

Giota. 32w +2d

Witch 30w + 4d

Nufi 28w + 3d

joy79 28w

agorakia 27w + 6d

Nunu 21w + 4d

melenia21 12w +1d

Παρακαλώ συγχωρέστε με εάν έκανα κάποιο λάθος ή αν ξέχασα κάποια!!

RKdwp3.png

τι κανετε?τελικα για δευτερα το παει η twins?

με ποναει η κοιλια μου σημερα,πολυ ψηλα και πολυ χαμηλα.και εχω και εμετους.ουφ...

Κ εγω εχω τσιμπηματακια χαμηλα στην κοιλια WITCH. γΓι αυτο κανε κανενα απο τα μαγικα σου. Ξερεις εσυ. Πηρες τον γιατρο σου?

καλησπερα κοριτσια, εγω δεν ειμαι διδυμομανουλα ουτε καν μανουλα ελπιζω σε 7 μερες ομως να ειμαι. ειμαι μετα απο εμβρυομεταφορα και θελω να σας ρωτησω η πρωτη σας χοριακη αν θυμαστε ποση ηταν. σας ευχαριστω πολυ.

an1cM8O-O7-0000MTM3bGR8MjMzNDRsZGF8ZWlzYWkgbWF6aSBtYXM.gif

kVTXp3.png?fNTTgvXF

Καλησπερα tania78.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο.Εγω δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω καθως δεν εχω κανει εμβρυομεταφορα και εκανα χοριακη αφου ειχα 3 μερες καθυστερηση.Νομιζω εσυ εκανες νωριτερα ετσι δεν ειναι?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, εγω δεν ειμαι διδυμομανουλα ουτε καν μανουλα ελπιζω σε 7 μερες ομως να ειμαι. ειμαι μετα απο εμβρυομεταφορα και θελω να σας ρωτησω η πρωτη σας χοριακη αν θυμαστε ποση ηταν. σας ευχαριστω πολυ.

Καλως ηλθες λοιπον κ ευχομαι ολα να σου πανε τελεια. Να εχεις θετικα αποτελεσματα κ διπλα κιολας!!!!!!!!!!!!!! Εμενα η πωτη ηταν 35. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Καλησπερα tania78.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο.Εγω δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω καθως δεν εχω κανει εμβρυομεταφορα και εκανα χοριακη αφου ειχα 3 μερες καθυστερηση.Νομιζω εσυ εκανες νωριτερα ετσι δεν ειναι?

εγω το σαββατο θα κανω χοριακη και εκεινη τη μερα ουσιαστηκα θα ειναι η 28 του κυκλου κατα καποιον τροπο.

an1cM8O-O7-0000MTM3bGR8MjMzNDRsZGF8ZWlzYWkgbWF6aSBtYXM.gif

kVTXp3.png?fNTTgvXF

Διαφημίσεις

θα σας ενημερωσω οτι και να γινει, ελπιζω να ειναι θετικο γιατι ειναι η 8η που κανω. σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.....

Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...