Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σήμερα ο γιος μου κοιμήθηκε στο καρεκλάκι φαγητού και η κακούργα η μάνα πέθανα στα γέλια! ΈΤρωγα κι όλας και κοντεψα να πνιγώ! Εννοείται πως τον πήγα στο κρεβατάκι του μετά αλλά είχε πολύ γέλιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια!!

Ο δικός μου είναι πολύ καλύτερα από την Πέμπτη ήδη που το βράδυ κοιμήθηκε σχεδόν χωρίς καθόλου βήχα!!

Ζόισκος έχουμε κι εμείς μια κούκλα στους γονείς μου και την παίζει και με τις ξαδέλφες του αλλά δεν ξέρω όταν γεννηθούν τι θα κάνει! Στη θεωρια πάντως τα πηγαίνει μια χαρά! Χαιδεύει την κοιλιά μου και τις δίνει πολλά φιλιά!! Εσένα πόσο ήταν η κορούλα σου όταν περίμενες τα δίδυμα;

Καλά τα δείγματά σας!! Ηταν 16 μηνων οταν γεννηθηκαν αλλά 18 οταν ηρθαν σπιτι...

Πιστεύω πως θα ειστε μια χαρά!!!

Κοριτσια,περιεργα πραγματα συμβαινουν. Διαβαστε: Σαββατο πρωι κανουμε στα αγορια εξεταση για ουρολοιμωξη (υπερηβικη παρακκεντιση για να ειμαστε σιγουροι). Βγαινουν οι γενθκες ουρων καθαρες. Αρα,λεμε φταιει η γοπ που εχουν κ αλλαζουμε γαλα (μητρικο τελειωσε πριν λιγες μερες). Λοιπον,τρωνε σουπερ!! Ωραια λεμε! Δευτερα βγαινει η κακλιεργεια του ενος στειρα αλλα του αλλου δειχνει ουρολοιμωξη. Κ αρχιζει αντιβιωση. Αλλα χωρις κανενα μα κανενα συμπτωμα. Δεν ειναι περιεργο;;;;; Οταν καθαρισει θα παμε για υπερηχο νεφρων κλπ...

Παει πουθενα το μυαλο σας;;;

Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!

Γειά σας κοριτσάρες!

Ουράνιο νέκταρ καλώς ήρθες! Και τα δικά μου σχεδόν 10 μηνών είναι...

έχω μια εξομολόγηση να κάνω: έχω κρεββάτι στη δουλειά μου και κοιμάμαι!!!! χιχιχι! ναι, καλά ακούσατε! Πάω το πρωί και δουλεύω κανονικά μέχρι το μεσημέρι και μετά κοιμάμαι 15:00-16:00. Μετά γυρίζω στο σπίτι και τα μωράκια μου, που τα κρατάει νταντά τις ώρες που είμαι στη δουλειά. Δε θα την πάλευα διαφορετικά.... έτσι μετα βιας που επιβιώνω, όχι ότι είμαι ξεκούραστη!

Διαφημίσεις

Εγω ευτυχως εδω και 3-4 μηνες ψιλοκοιμαμαι,αλλα το εχω παρει αποφαση θα περιμενω να πανε φανταροι για να ξανακοιμηθω!!!

Christine εγω ειχα κανει ενεσεις κορτιζονης και τουλαχιστον στην περιπτωση μου που ο μικρος γεννηθηκε μικροσκοπικος μας εσωσαν!!!!

Γεια σας κοριτσια!!

Για τις κορτιζονες είχα προσέξει για 2 μέρες ζάχαρη κ αλάτι. Δεν άντεξα παραπάνω τα ανάκατα...

Σας διάβασα κ τωρα δε θυμαμαι τπτ να σχολιάσω. Τέσπα. Σημερα έκανα β επιπέδου κ όλα ήταν καλα. Ο μπεμπης ειναι 480γρ. Αυτά!!

Εμείς τωρα κοιμόμαστε καλα αλλα πρέπει να αναφέρω πως δεν κοιμούνται μεσημέρι πλέον παρά ελάχιστο ορισμένες φορές που το ζητούν οι ίδιοι. Γενικά δεν ήταν ποτε του ύπνου.

Σας καληνυχτιζω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγω ευτυχως εδω και 3-4 μηνες ψιλοκοιμαμαι,αλλα το εχω παρει αποφαση θα περιμενω να πανε φανταροι για να ξανακοιμηθω!!!

Christine εγω ειχα κανει ενεσεις κορτιζονης και τουλαχιστον στην περιπτωση μου που ο μικρος γεννηθηκε μικροσκοπικος μας εσωσαν!!!!

Λυπάμαι που θα στο χαλάσω αλλά και τότε από τη στενοχώρια σου για τα παλικάρια σου και την έννοια τους δε σε βλέπω να κοιμάσαι :tongue::tongue: αγορομάνα γαρ!!!

Εμένα δε μου ανέφερε κάτι για κορτιζόνες ακόμα! ή που θα μου το σκάσει ξαφνικά ή δεν υπάρχει λόγος προς το παρόν;;; Κάνατε όλες οι διδυμομανούλες κορτιζόνη στην εγκυμοσύνη σας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Για τις κορτιζονες είχα προσέξει για 2 μέρες ζάχαρη κ αλάτι. Δεν άντεξα παραπάνω τα ανάκατα...

Σας διάβασα κ τωρα δε θυμαμαι τπτ να σχολιάσω. Τέσπα. Σημερα έκανα β επιπέδου κ όλα ήταν καλα. Ο μπεμπης ειναι 480γρ. Αυτά!!

Εμείς τωρα κοιμόμαστε καλα αλλα πρέπει να αναφέρω πως δεν κοιμούνται μεσημέρι πλέον παρά ελάχιστο ορισμένες φορές που το ζητούν οι ίδιοι. Γενικά δεν ήταν ποτε του ύπνου.

Σας καληνυχτιζω!!!

Πωπωπω ολόκληρο αντράκι ο μπέμπης σου!! Τέλεια που ήταν όλα καλά!! Εμένα στην αυχενική ήταν 410γρ το αγοράκι και 390 το κοριτσάκι αρα για διδυμάκια ήμασταν καλά!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερα!Τι κανετε? Κουραγιο οι εγκυουλες και ειδικα αυτες που εχουν ηδη παιδι, ηρωες το εχω ξαναπει!!!

(Γραφω οτι θυμαμαι :P ).

Κορτιζονη ειχαμε κανει και εμεις, στις 30 και στις 35 εβδ.Νομιζω αλατι και ζαχαρη να αποφευγονται για κανα 2 μερες ειχε πει.

Για το σταθμο Αργυρω και εγω θα πηγαινα και αλλου.Κατα τ'αλλα καλα κουραγια!

Σουπερ οι β επιπεδου, μεγαλωνουν τα μπεμπινια.

Εμενα φτου φτου φτου απο υπνο πανε καλα ως τωρα τουλαχιστον. 9-7 σερι το βραδυ, γαλα και ξανα υπνο μεχρι τις 9,30 το πρωι. Και καμια ωριτσα μετα το ρυζαλευρο και κατι ψιλα μετα το μεσημερινο, γενικα μαλλον τους αρεσει ο υπνος! Οποτε δεν μιλαω.Τωρα πως γινεται παρολαυτα να σερνομαι απο κουραση αυτο ειναι αλλο θεμα.Και θελω να κανω και διαιτα για τη βαφτιση παναθεμα μου.

Εμεις ξεκινησαμε ρυζαλευρο και φρουτα.Οκ καλα τα πανε, ειδικα η μεγαλη της αρεσουν πολυ.Απλα ειχαμε λιγη δυσκοιλιοτητα και ειπε ο ντοκ να αραιωνουμε πολυ τη μπανανα και να μειωσουμε την ποσοτητα της.Αντε να δουμε αν θα βοηθησει

zh9bp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ανχελίτα! Είσαι πολύ τυχερή που κοιμάσαι! Κι εμείς μέχρι 6 μηνών κοιμάμασταν, αλλά μετά ήρθε μια ίωση και μας τα έφερε πάνω-κάτω! Επί 1 μήνα μου ξυπνούσαν από τις 4-5 το πρωί. Και τώρα κοιμόμαστε σε γενικές γραμμές, αλλά ο μεγάλος άρχισε να σηκώνεται στο κρεββάτι και δεν ξέρει πως να ξαπλώσει ξανά, και ο άλλος γυρνάει μπρούμυτα και δεν ξέρει πως να ξαναγυρίσει ανάσκελα... και ποιός τρέχει στη μέση της νύχτας που ο μπεμπίνος κλαίει γιατί δεν μπορεί να γυρίσει;;; η μαμά!

Νομίζω το δυσκολότερο είναι ότι όλο αυτό συμβαίνει χωρίς διάλειμμα. Από τότε που γεννήθηκαν, δεν έχω κοιμηθεί ποτέ μετά τις 8 το πρωί. Οκ θα μου πείτε, μη τα θέλεις όλα δικά σου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και κάθε μέρα όλη τη μέρα μέχρι τις 11 το βράδυ τρέχω σαν το κατσίκι! Μου έχει λείψει μια Κυριακή πρωί, να κοιμηθώ μέχρι τις 10... όχι 12, ούτε 1! Να ξυπνήσω και να αράξω στον καναπέ μου... να πιώ ένα καφέ με τον άντρα μου με ησυχία, όπως παλιά! Να πω βρε αδερφέ σήμερα ξεκουράστηκα, και κυρίως ξεκουράστηκε το μυαλό μου.... αλλά δε βαριέσαι!

Επίσης κάναμε σήμερα τα προσκλητήρια της βάφτισης!!! Εϊναι τέλειααααα, είμαι ενθουσιασμένη! Λέω να γραφτώ και γυμναστήριο να πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα μπας και σφίξει λίγο η κοιλιά!

Καλημέρα κορίτσια

Ouranio καλωσήρθες, να σου ζήσουν τα μωράκια σου

argyro θα φτιάξουν τα πράγματα, για εσένα είναι ακόμα πολύ δύσκολα γιατί το μικράκι σου είναι ακόμα της αγκαλιάς αλλά και τα μεγάλα σου είναι πολύ μικρά για να εξυπηρετηθούν μόνα τους. Πιστεύω ότι η δουλειά θα σε βοηθήσει πολύ, στο σπίτι φυσικά θα γίνεται μεγαλύτερος χαμός αλλά δεν θα σε πειράζει τόσο.

Για το σταθμό σίγουρα να δεις και κάποιον ακόμα, ρώτα και στον πρώτο πόση είναι η χρέωση για το φαί γιατί σίγουρα θα είναι εξτρά

Σήμερα πήγα για εξετάσεις ούρων, αίματος (γενικές, δείκτες θρομβοφιλίας, δείκτες συκωτιού κλπ) 6 μπουκαλάκια αίμα μου πήρε. Έκανα και την καμπύλη ζαχάρου, ακόμα δεν έχω συνέλθει. Θα κάνω και 2 ενέσεις κορτιζόνης τώρα (1 ανά ημέρα) αλλά στο φαρμακείο είχε μόνο μία και έτσι περιμένω να φέρει την δεύτερη. Μετά από κανένα μήνα θα ξανακάνω κορτιζόνες.

Εσείς έχετε κάνει κορτιζόνες? Να προσέξω λέτε το αλάτι εκείνες τις μέρες? Ο γιατρός μου πολύ άνετος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο.

Kαλησπερα,τις ενεσεις κορτιζονης τις κανεις για τα πνευμονακια των μωρων?κι εγω τις ειχα κανει νωρις γιατι ειχα πολυ προωρες συσπασεις(30η)εβδομαδα,οποτε κριθηκε αναγκαιο.Τωρα για το αλατι θα σου ελεγα να το αποφυγεις τελειως,οχι μονο τις πρωτες μερες αλλα τουλαχιστον για τις επομενες 15 μερες μιας και η κατακρατηση δεν φαινεται αμεσως.

498ap2.png

nZqvp3.png

Floretta,δεν θα υπαρχουν για τα επομενα....πολλα χρονια ξενοιαστα κυριακατικα πρωινα....απο την ωρα που θα σηκωθω απο το κρεββατι μεχρι την ωρα που θα ξαναπεσω(οσο προλαβω)τρεχω σαν τον βεγγο,ωραια το ειπες εσυ(κατσικι)και πραγματικα κανω μια τρυπα στο νερο!!Εχω πει πια στον εαυτο μου πως το σπιτι μου δεν θα ειναι ποτε πια τακτοποιημενο και καθαρο οπως ηταν μια φορα και εναν καιρο!!Τι να κανω πια,η σιδερωστρα παντα εχει ασιδερωτα και χρονος που για τετοια,ολα γινονται στο ποδι.

Geminaki,μπραβο για την β'επιπεδου!!πολυ χαρηκα με τα νεα:P

Ουρανιο και εμεις ειχαμε θεματακι με την κινητικοτητα αλλα με 1-2 φορες επαφη που ειχαμε(μιλαμε για τρελο σεξ)εκεινο τον μηνα,τσουπ φυτρωσε το σπορακι!!Γι'αυτο σου λεω μην επαναπαυεσαι γιατι εμενα τουλαχιστον με ειχε προειδοποιησει ο doc ασχετα αν εγω δεν τον ακουσα,πως μετα την γεννα γινομαστε επικινδυνα γονιμες,αυτο μου ειπε κατα λεξη και εγω απο μεσα μου τον κοροιδευα!!

Καποια ειπε πως κοιμαται το μεσημερι στην δουλεια της αλλα δεν συγκρατησα ποια....τυχερουλα!!!!

Floretta,με το καλο η βαφτιση σας κι αν μπορεις να πας γυμναστηριο καντο θα σου κανει καλο να κανεις κατι για τον εαυτο σου.

Κοριτσια,ειστε ολες παρα πολυ καλες και σας ευχαριστω για την ψυχολογικη υποστηριξη και για τις συμβουλες σας στο θεμα της δουλειας και γενικα σε ολα!!Με καταλαβαινετε και πανω κατω ολες τα ιδια περναμε...φιλια και ειστε για μενα οι καλυτερες διαδικτυακες φιλες που θα μπορουσα να εχω!!

Ξεχασα να πω πως σημερα της πηγαμε 1η φορα σε παιδοτοπο και ξετρελαθηκαν!!Σαν πρωταρα μανα δεν εκατσα λεπτο στο τραπεζι να απολαυσω τον καφε μου,μπορω να πω πως ετρεχα πιο πολυ κι απο τις κοπελες που προσεχαν τα παιδακια αλλα σιγουρα την επομενη φορα θα ειμαι πολυ πιο χαλαρη!!Καληνυχτα και ευχομαι την 1η θεση να παρει η Ελλαδα μας στην eurovision....ασχετο!

498ap2.png

nZqvp3.png

Ολες τα ιδια περναμε, οσον αφορα τον υπνο την κουραση τις δουλειες, σαν το κατσικι πραγματικα,πηγα χθες για φορεμα για την βαπτιση κι ετρεχα κυριολεκτικα απο το ενα μαγαζι στο αλλο κι απο πισω μου, πολυ πισω μου βασικα, ο αδερφος μου κι η μαμά μου να ακολουθουν κ καποια στιγμη τσαντιζεται ο αδερφος μου κ ρωταει τι τρεχεις ετσι, σταματαει τη μαμα κ περιμενε να ηρεμησω να παω νορμαλ το βημα κ εκεινη τη στιγμη μου ηρθε να βαλω τα κλαματα! Απο τοτε που γεννησα ετσι παντου παω, πηγαινα κ πριν γρηγορα κ βιαστικα φανταστειτε τωρα.

Τις προάλλες στο πάρκο συνάντησα μια μπειμπι σιτερ, δουλευε καποτε με τριδυμα

Μια μέρα λεει στη μάνα, ετοιμασου για τεταρτο, αποκλειεται της λεει πως σου ηρθε κλπ

Το τελευταιο απο τα τριδυμα σταυρωνει τα ποδια λεει η μπειμπι σιτερ κ πραγματι ηρθε κ το τεταρτο!αν ηρθε κι εγκεφαλικο στη μανα δε ρωτησα!

Αλλα ηρθε σε μενα εκεινη τη στιγμη γιατι η δικη μας η σουλτανα που την χανεις που τη βρίσκεις σταυρωμενα ποδια, στο παρκο στο ριλαξ στο καρεκλακι ακομα κ στο κρεβατι μπρουμητα κ σταυρωμενα!

Κανενα προβλημα:θα το γεννησω, την επομενη πεταω Αυστραλια, θα μου στειλουν παμε πακετο απο τον αλφα κι εγω θα πω: θα το σκεφτω!!!

ΥΓ.Ααα κ θα αφησω παραγγελία Argyro να το βαφτισεις εσυ!!!

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...