Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Ζοισκος επεστρεψες κι εσυ στην δουλιτσα σου,μπραβο!!Καλο θα σου κανει η αποδραση απο το σπιτι.Για το βαρος των μωρων ανησυχει η παιδιατρος που τα παρακολουθει και μπηκατε στην διαδικασια των εξετασεων?

Εμεις ειμαστε ολοι καλα,οι μικρες επεσαν αυτες τις μερες απο μια φορα η καθεμια απο την κουνια τους και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!Μηπως ηρθε η ωρα να τα κατεβασω λιγο,τουλαχιστον να μειωσω το υψος.Ευτυχως ειναι καλα και οι δυο αλλα φοβηθηκαν πολυ και εκλαιγαν για αρκετη ωρα μεχρι να ηρεμησουν.

Πηγα σε ιδιωτικο σταθμο μεσω εσπα και θελουν 1200 το παιδι το χρονο και 1400 και για τα δυο(τον χρονο) για το σχολικο.Βγαινει 345 το μηνα και απο οτι μου ειπε δεν πληρωνω τιποτα σε γραφικη υλη και εγγραφες.Το θεμα μου περα απο το οικονομικο γιατι θα πρεπει να πληρωνω και κοπελα για τον μπεμπη,ειναι οτι η περιοχη εκει στον χειμωνα πιανει ευκολα χιονι,επισης ολον τον Αυγουστο ειναι κλειστος ο σταθμος ενω δουλευω εγω τις πρωτες τουλαχιστον 10 μερες και εχει αρκετες σκαλες στο εσωτερικο του παιδικου που αυτο με ταραζει λιγο,βεβαια με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει θεμα αλλα εγω δεν μπορω να πω πως ειμαι ηρεμη.Θα κλεισω ραντεβου και σε εναν αλλον για να εχω μετρο συγκρισης μιας και θα ειναι ο δευτερος που θα παω να επισκεφτω.

Εσεις οι εμπειρες πως τα βλεπετε ολα αυτα?

Α!για το φαγητο μου ειπε πως μπορω να φερνω δικο μου,αλλα μπορουν να τρωνε εκει μιας και μαγειρεουν μεσα στον σταθμο πολυ νοστιμο φαγητο.Αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν μεσα στα χρηματα η σιτιση:cool:μιλαγαμε αρκετη ωρα και καπου τα μπερδεψα!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!! Χαιρομαι που επιτελους θα σταματησουν αυτες οι ιωσεις!

Αrgyro εγω οταν πηγα στη δουλεια ενοιωσα τυψεις αλλα πραγματικα ξαναβρικα τον ευατο μου!ακομα και τωρα,παω στη δουλεια και πραγματικα μονο εκει ...ηρεμω για λιγο..

Σημερα ακουσα κατι ωραιο σε ενα μαγαζι με ρουχα ηταν μια μαμα και αλλαζε κατι ιδια ρουχαλακια για τα 3δυμα της!!!και την ρωταει η πωλητρια:οταν κλαινε και τα 3 τι κανετε;; Και η μαμα απαντα...κλεινω τα αυτια μου!!!

Κι εγω θα νιωθω τυψεις που αφηνω τον μπεμπη μου απο τοσο μικρουλι γιατι για τις μικρες νομιζω πως η ενταξη τους στο παιδικο κρινεται απαραιτητη πια!Θα τον αφησω και σε ξενα χερια και αυτο με στεναχωρει ακομη περισσοτερο σε σημειο να σκεφτομαι και το ενδεχομενο να μην παω στην δουλεια,αλλα ξερω πως μετεπειτα θα το μετανιωσω,οποτε θα κανω υπομονη να ξετσουμισει κι αυτος για να ακολουθησει τις αδερφες του.Φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα

Πρωτη φορα εδω πρωτη φορα κ διδυμομανουλα, ενος αγοριου κ κοριτσιου.

Τι καλα που επιστρεψατε δουλεια κ το χαιρεστε εγω το σκεφτομαι με κομπο στο στομαχι,

Ενω μου αρεσει πολυ η δουλεια μου εχει απιστευτο αγχος κι οι συνθηκες ολοενα κ χειροτερευουν, σε σημειο που αν αλλαζα δουλεια πιστευω θα ημουν πιο ευτυχισμενη αλλα δεν γινεται, υπομονη λοιπον αλλα 32 χρονια!!

Καλως σας βρηκα, ελπιζω να μπορεσω να ξαναβρω το θεμα γιατι χανομαι ευκολα ειναι τοσοα πολλά.

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Argyro μου θα σου ελεγα να πας σε κανενα δυο σταθμους ακομα,ωστε να εισαι σιγουρη για τις επιλογες σου!! Αποψη μου την δουλεια μη τη σταματησεις γιατι πραγματικα θα σε βοηθησει,ασχετα που θα κουραζεσαι περισσοτερο

Διαφημίσεις

Καλησπερα,πολυ δυσκολη η σημερινη μερα....δεν αντεξα και εβαλα τα κλαμματα!!Πιεζομαι παρα πολυ μονη μου και μερικες φορες δεν μπορω να τις τιθαθευσω με τιποτα!Εχει αρχισει εδω και μερικες μερες κι ο μπεμπης την στερεα τροφη και μου βγαζει την πιστη μεχρι να φαει,αντε μετα και συμπληρωμα γαλα.Σημερα ειχαν πολυ γκρινια οι μικρες γιατι τους αλλαξα προγραμμα,τις ξυπνησα νωριτερα με αποτελεσμα να κοιμηθουν τωρα για μεσημερι γιατι πλεον το βραδυνο δεν το αντεχα πλεον.Εχω και πονοκεφαλο με ολα αυτα....

Mpougos,εχω και το απογευμα ραντεβου σε σταθμο,παλι ιδιωτικο μεσω εσπα,αλλα αυτα που διαβασα σε forum δεν μπορω να πω πως ηταν τα καλυτερα αλλα αλλιως θα ειναι να παω απο εκει η ιδια.

Ουρανιο καλως ορισες και να σου ζησουν τα διδυμακια σου.Ποσο ειναι τα μικρα σου?

Αυτα απο μας....νυσταζω απιστευτα,τα τελευταια βραδια η μικρη μου ξυπναει 3-4 τα ξημερωματα για γαλα κι αν δεν της δωσω κλαιει ασταματητα!Χωρια ο μπεμπης που περιπου την ιδια ωρα ξυπναει κι εκεινος!!Ποτε επιτελους θα κοιμηθω??

498ap2.png

nZqvp3.png

Ευχαριστω για το καλωσόρισμα

Τα μικρα μου κλεισανε δεκα μηνες, τους τελευταίους τέσσερις μηνες είναι πολύ καλυτερα τα πραγματα, κανω κι εγω δουλειες, το σωμα μου εχει επανελθει οχι βεβαια πληρως αλλα οπως ειπε κ μια αλλη διδυμομανα ακομα ζουμε στο ονειρο του τι βγηκε απο κει μεσα!

Αυτο που ζοριζομαι ακομα ειναι ο υπνος, παντα χρειαζομουν ενα εξαωρο το λιγοτερο για βραδυ κ συμπληρωμα το μεσημερι απογευμα απο μιση ως δυο ωρες!!!! Χαχα θα μου πειτε τι λεω τωρα, τωρα πια οι πεντε ωρες συνολο ειναι μεγαλη τυχη.

Argyro να φτασω να κλαιω κι εμενα μου εχει συμβει πολλες φορες, τωρα ομως που δεν δουλευω τα πραγματα ειναι ιδανικα για ολους,μετα.....?

Καλη μας δυναμη

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Hello!!

Ouranio καλώς ήρθες!! Να σου ζήσουν κ τα ζουζούνια σου! Απο βοήθεια πως πας;

Αργυρω μου νομιζω οτι πρέπει να πας κ σε άλλους σταθμούς για να έχεις μετρό σύγκρισης. Κ μετά θα νιώσεις μέσα σου σε ποιο νιώθεις καλυτερα ν αφήσεις τα παιδια σου. Η τιμη μου φαινεται τέλεια μιας κ εμείς πληρώνουμε κανονικα... Γνώμη μου ειναι οτι έχεις κουραστεί πολυ κ ειναι απολύτως λογικό κ πρέπει να τις ξεκινήσεις το συντομότερο. Θα δεις που κι αυτές θα μπουν σε καλύτερο προγραμμα μετά. Ειναι πολυ βαρύ να έχεις 3 μωρά ταυτόχρονα κ επιπλέον να μην κοιμάσαι. αλλα θα δεις πως στο εξής οι μικρές θα ειναι όλο κ καλυτερα. Έχεις τα φιλια μου!!

Μπουγκος εσεις πως ειστε;

Εμείς ευτυχώς ξεμπερδεψαμε απο την ίωση αλλα μετά ξεπατωθηκα σε δουλειές γιατι είχαν μείνει όλα πίσω. Να μην πω παλι πόσο εύκολα κουράζομαι ακομα κ με το να πηγαίνω σουπερμάρκετ. Έλεος απο τωρα δεν το περίμενα.... Κούραση τωρα κούραση μετά με τον μπέμπη... Ουφ! Ξεκουραςη στη σύνταξη παλι χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Hello!!

Ouranio καλώς ήρθες!! Να σου ζήσουν κ τα ζουζούνια σου! Απο βοήθεια πως πας;

Αργυρω μου νομιζω οτι πρέπει να πας κ σε άλλους σταθμούς για να έχεις μετρό σύγκρισης. Κ μετά θα νιώσεις μέσα σου σε ποιο νιώθεις καλυτερα ν αφήσεις τα παιδια σου. Η τιμη μου φαινεται τέλεια μιας κ εμείς πληρώνουμε κανονικα... Γνώμη μου ειναι οτι έχεις κουραστεί πολυ κ ειναι απολύτως λογικό κ πρέπει να τις ξεκινήσεις το συντομότερο. Θα δεις που κι αυτές θα μπουν σε καλύτερο προγραμμα μετά. Ειναι πολυ βαρύ να έχεις 3 μωρά ταυτόχρονα κ επιπλέον να μην κοιμάσαι. αλλα θα δεις πως στο εξής οι μικρές θα ειναι όλο κ καλυτερα. Έχεις τα φιλια μου!!

Μπουγκος εσεις πως ειστε;

Εμείς ευτυχώς ξεμπερδεψαμε απο την ίωση αλλα μετά ξεπατωθηκα σε δουλειές γιατι είχαν μείνει όλα πίσω. Να μην πω παλι πόσο εύκολα κουράζομαι ακομα κ με το να πηγαίνω σουπερμάρκετ. Έλεος απο τωρα δεν το περίμενα.... Κούραση τωρα κούραση μετα με τον μπέμπη... Ουφ! Ξεκουραςη στη σύνταξη παλι χαχαχα

Συγνωμη για να καταλαβω, εχεις διδυμα κι εισαι εγκυος; πω πω να μην μιλαω εγω!

Εχω βοηθεια να ας πουμε χθες με ξυπνησαν 4 πμ ενω κοιμηθηκα μια κ κατι, εκανα δουλιτσες μεχρι 5 κ μιση κι αλλες δυο ωρες ψιλοτελειωσα τα προσκλητηρια βαπτισης, μετα 7 μιση με εννια κοιμηθηκα, εφυγε ο ανδρας μου τρεις κ κατι δουλεια ειχε ερθει λιγο πριν η μαμα μου, κοιμηθηκανε τα μωρα 4 κ κατι μεχρι εξι, κι εγω μαζι τους!! Εν τω μεταξυ η μαμα ειχε τελειωσει σιδερο κ πιατα, εφυγε εξι μιση κι απο κεινη την ωρα μεχρι τις μια το πρωι ημασταν οι τρεις μεχρι που ηρθε ο μπαμπας τους.

Το θεμα ειναι οτι καθε μερα διαφερει το προγραμμα μας.

Οσο για ξεκουραση στην συνταξη ξεχασε το φιλεναδα: ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ε???

Φιλακια κ με εναν πονο

LxHXp2.png

uLu6p3.png

Καλημέρα!!!

Ουράνιο Νέκταρ τα καλωσορίσματα και από εμένα!!! :)

Για ξεκούραση και συγκεκριμένα για μπόοοοοοοοοοολικοοοοοοοοο ύπνο κορίτσια μη σκάτε, όταν θα πεθάνουμε θα χορτάσουμε μπόλικο!! :tongue::tongue: Σε εκείνο το "κρεβατάκι" αν μπορεί κανείς ας μας ξυπνήσει, όχι δύο, όχι τρία, εκατόν τρία μωρά να κλαίνει εκεί εμείς, νάνι, νάνι, νάνι,!!! :tongue::tongue::tongue:

Και μη μου πει καμία πως ανατρίχιασε πρωινιάτικα! Όλα μέσα στη ζωή είναι! :cool::cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Για ξεκούραση και συγκεκριμένα για μπόοοοοοοοοοολικοοοοοοοοο ύπνο κορίτσια μη σκάτε, όταν θα πεθάνουμε θα χορτάσουμε μπόλικο!! :tongue::tongue: Σε εκείνο το "κρεβατάκι" αν μπορεί κανείς ας μας ξυπνήσει, όχι δύο, όχι τρία, εκατόν τρία μωρά να κλαίνει εκεί εμείς, νάνι, νάνι, νάνι,!!! :tongue::tongue::tongue:

Και μη μου πει καμία πως ανατρίχιασε πρωινιάτικα! Όλα μέσα στη ζωή είναι! :cool::cool:

Καλημερα ευχαριστω για το καλωσόρισμα

Ανατριχιασα λιγο αλλα στην ιδεα πως θα κλαινε μωρα διπλα σε νεκροκρεβατο, οτι αυτη ειναι η ζωη μας ειναι το μονο σιγουρο.

Καλα κι εσυ τρια παιδια με τα διδυμα? Καλη σου δυναμη!

Μ αρεσει που καποτε ηθελα 4, θυμαμαι μου πηρε μια εβδομαδα να συνελθω που τ αλλα 2 εμβρυα δεν τα καταφεραν!!!

LxHXp2.png

uLu6p3.png

Καλημέρα!!!

Καλημερα!

Συμφωνω κι εγω με την προλαλησασα!!μονο τοτε θα ξεκουραστουμε,το εχω παρει αποφαση πια!!

Ουρανιο,αν καταλαβα καλα τα διδυμα με εξωσωματικη τα εκανες?κι εγω το ιδιο και μαλιστα ειχα 3 εμβρυα,αλλα το ενα δεν τα καταφερε και ειχα στεναχωρηθει πολυ,αλλα μου την φυλαγε και εσκασε μυτη ο μπεμπης μου οταν οι μικρες ηταν 15 μηνων τον γεννησα και νομιζα πως μονη μου δεν μπορουσα να μεινω εγκυος γι'αυτο τσιγκηνο βρακακι για οσες δεν επιθυμουν 3ο μωρακι!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα!

Συμφωνω κι εγω με την προλαλησασα!!μονο τοτε θα ξεκουραστουμε,το εχω παρει αποφαση πια!!

Ουρανιο,αν καταλαβα καλα τα διδυμα με εξωσωματικη τα εκανες?κι εγω το ιδιο και μαλιστα ειχα 3 εμβρυα,αλλα το ενα δεν τα καταφερε και ειχα στεναχωρηθει πολυ,αλλα μου την φυλαγε και εσκασε μυτη ο μπεμπης μου οταν οι μικρες ηταν 15 μηνων τον γεννησα και νομιζα πως μονη μου δεν μπορουσα να μεινω εγκυος γι'αυτο τσιγκηνο βρακακι για οσες δεν επιθυμουν 3ο μωρακι!!

Πλακα κανεις!!!

Ναι με εξωσωματικη τα εκανα αλλα εμεις εχουμε κ λιγους κολυμβητες κ τεμπεληδες στη μια ωρα τα φτυνουν!οι πιθανοτητες ειναι στο εκατομμύριο, αλλιως κομμένο το σεξ!

Να ρωτησω τι διαφορα εχει το parents cafe απο το σκετο?

LxHXp2.png

uLu6p3.png

Καλημέρα κορίτσια

Ouranio καλωσήρθες, να σου ζήσουν τα μωράκια σου

argyro θα φτιάξουν τα πράγματα, για εσένα είναι ακόμα πολύ δύσκολα γιατί το μικράκι σου είναι ακόμα της αγκαλιάς αλλά και τα μεγάλα σου είναι πολύ μικρά για να εξυπηρετηθούν μόνα τους. Πιστεύω ότι η δουλειά θα σε βοηθήσει πολύ, στο σπίτι φυσικά θα γίνεται μεγαλύτερος χαμός αλλά δεν θα σε πειράζει τόσο.

Για το σταθμό σίγουρα να δεις και κάποιον ακόμα, ρώτα και στον πρώτο πόση είναι η χρέωση για το φαί γιατί σίγουρα θα είναι εξτρά

Σήμερα πήγα για εξετάσεις ούρων, αίματος (γενικές, δείκτες θρομβοφιλίας, δείκτες συκωτιού κλπ) 6 μπουκαλάκια αίμα μου πήρε. Έκανα και την καμπύλη ζαχάρου, ακόμα δεν έχω συνέλθει. Θα κάνω και 2 ενέσεις κορτιζόνης τώρα (1 ανά ημέρα) αλλά στο φαρμακείο είχε μόνο μία και έτσι περιμένω να φέρει την δεύτερη. Μετά από κανένα μήνα θα ξανακάνω κορτιζόνες.

Εσείς έχετε κάνει κορτιζόνες? Να προσέξω λέτε το αλάτι εκείνες τις μέρες? Ο γιατρός μου πολύ άνετος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

zoiskos πήρατε τα αποτελέσματα?

Nunu ο γιατρός μου έχει ξεγεννήσει και άλλα δίδυμα με φυσιολογικό, και πρόσφατα μάλιστα, γενικά είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού, και στον πρώτο μου εγώ του ζήτησα καισαρική και δεν δέχθηκε, με το ζόρι κατάφερα να τον πείσω να κάνουμε πρόκληση γιατί κόντευα να σκάσω(39και3). Εγώ προτιμάω τον φυσιολογικό τώρα πια γιατί ξέρω ότι οι πόνοι κρατάνε μόνο για λίγο και είναι και μετριασμένοι από την επισκληρήδιο, ενώ τα ράμματα της καισαρικής σε ακολουθούν για μέρες. Δηλαδή το βρίκω πιο πρακτικό για μένα που έχω και άλλα δύο παιδάκια να με περιμένουν να σηκωθώ γρήγορα στα πόδια μου, γενικά δεν έχω κάπιο άλλο πρόβλημα με την καισαρική (στην τελική ας δοκιμάσω και αυτή την εμπειρία)

marmin μπράβο για την β'επιπέδου, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις να αγοράζεις και ροζ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...