Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Hello κοριτσια!!

Αργυρω μου κ βεβαια να πας για δουλειά. Ειδικά αν ειναι λίγες ώρες θα ειναι πιο αναίμακτο. Θα ξεφευγεις λιγο αλλα οχι τόσο ώστε να λείπεις πολυ απο τα παιδια σου. Δεν ξέρω βεβαια κ πόσο κουραστική ειναι η δουλειά σου... Μην έχεις τύψεις πάντως. Δε βοηθάνε πουθενά!!

Μπράβο για την ανάρρωση! Η μύξα δεν ειναι τιποτα μάλλον εμένα δηλαδή έχουν συνέχεια!!!

Εγω εχω το λαιμό μου, στην αρχή ειχε κλείσει η φωνή μου αλλα πλέον απο το Σάββατο με πονάει σαν αγκάθι όταν καταπίνω. Χάλια! Πίνω χαμομηλια κ τρώω καμία καραμέλα κ την παλεύω αλλα μου φαινεται αν συνεχίσει θα πρέπει να παω στο γιατρό...

Ειδα κ τον μπέμπη σημερα, 380 γρ έφτασε!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ποτε περασε κιολας ο καιρος και εφτασες 20η εβδομαδα!!!

Τσουπωτος ο μπεμπης...θα δεις ποσο διαφορετικο μωρο θα κρατησεις στην αγκαλιτσα σου σε σχεση με τα διδυμα.Ο δικος μου εχει φτασει 9 κιλα περιπου και οι μικρες ειναι περιπου 11 κιλα!!Οταν γεννηθηκε ο βενιαμην ειχε την αναπτυξη που ειχαν οι μικρες οταν ηταν 3 μηνων περιπου...οποτε θα καταλαβεις μεγαλη διαφορα ακομη κι απο την ποσοτητα του γαλατος που θα πινει απο την αρχη.

Φιλια στην υπεροχη φουσκωτη κοιλιτσα σου και να μην κουραζεσαι!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Geminh85 Περαστικά

Κορίτσια σε ποια εβδομάδα γεννήσατε? Γέννησε κάποια με φυσιολογικό τοκετό? Ο γιατρός μου δεν είναι κάθετος ότι θα γίνει με καισαρική, αλλά εγώ φοβάμαι, δεν έχω ακούσει γενικά για δίδυμα με φυσιολογικό.

argyro30 το να επιστρέψεις στην δουλειά και μάλιστα με τέτοιο ωράριο είναι τέλειο. Καταρχήν θα νιώσεις και πάλι φυσιολογικός άνθρωπος αλλά και οι άλλοι θα σε αντιμετωπίζουν έτσι, δηλαδή θα θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να κάνεις μπάνιο, να ετοιμαστείς, να πας κομωτήριο κλπ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Argyro μάλλον επειδή είναι ήσυχος ο μικρός τον ξεχνάτε!!! Πάντως πραγματικά έχω περιέργεια να δω πως θα είναι όταν γεννηθούν τα δίδυμα! Σήμερα το πρωί που ξύπνησε ο γιος μου τον πήρα και ξαπλώσαμε μαζί στην κρεβατοκάμαρα για να ξανακοιμηθεί και ώσπου να μας πάρει ο ύπνος σκεφτόμουν πως όταν γεννηθούν τα δίδυμα δε θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό!!! Δεν ξέρω αλλά μερικές φορές φοβάμαι ότι θα παραμελώ τα δίδυμα επειδή έχω αδυναμία στο μεγάλο και άλλες ότι θα νιώθει ο μεγάλος μοναξιά επειδή θα ασχολούμαι με τα δίδυμα!! Και μετά σκέφτομαι πως για όλα φταίνε οι ορμόνες της δίδυμης κύησης και παρηγοριέμαι!!!

Όσον αφορά τη δουλειά αφού το θες τόοοοοοοοοσο πολύ να πας! Πιστεύω πως ίσα ίσα αυτό θα σε κάνει καλύτερη μανούλα αφού θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου που σε ευχαριστεί! Οπότε μην έχεις τύψεις!!

Gemini85 κι εγώ υπέρηχο είδα τα διδυμάκια μου την περασμένη εβδομάδα δηλαδή 20 και 2 και ήταν η μπέμπα 340 γραμμάρια και ο μπέμπης 310γρ και ανησυχούσα πως είναι μικρά!! Βέβαια η γυναικολόγος είπε ότι είναι μια χαρά αλλά τώρα που διάβασα και για το δικό σου ησύχασα περισσότερο!!! Αύριο πάμε και για το μεγάλο υπέρηχο και αδημονώ!!

Χριστινάκι εγώ έχω διαβασοακούσει περιπτώσεις φυσιολογικού τοκετού σε δίδυμα! Στον τελευταίο δε υπέρηχο που έκανα μου είπε η γυναικολόγος ότι το πρώτο έρχεται με το κεφαλάκι και αν παραμείνει έτσι μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά!! βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Koριτσια και εγκυουλες σε διδυμα,εγω δεν θα επιχειρουσα με τιποτα φτ....με τιποτα γιατι τρεμω τον πονο,αυτο βεβαια εχει να κανει με μενα,τωρα αν το επιτρεπει ο γιατρος τι να πω,εγω ημουν στο θεμα αυτο καθετη απο την αρχη και πιστευω πως πιθανον την ιδια σταση θα κρατουσα κι αν ηταν ενα το μωρο(αλλα ας κραταω μια πισινη)Ετσι κι αλλιως στην δικη μου περιπτωση οι μικρες αλλαζαν συνεχως θεση με αποτελεσμα να κανουμε καισαρικη,γιατι κι ο δικος μου γιατρος ειναι του φτ και το ξερω απο μια φιλη μου(εχουμε τον ιδιο)την ξεκινησε για φτ και για ωρες επεμενε μεχρι που η φιλη μου δεν αντεχε αλλο και εκαναν καισαρικη εντελει.

Μarmin,κι εγω στην θεση σου τα ιδια ακριβως θα σκεφτομουν,η αληθεια ειναι πως η καθημερινοτητα σας θα αλλαξει πολυ και γι'αυτο χρειαζεται να εχεις βοηθεια ετσι ωστε να μην σε μονοπωλουν τα διδυμα και να αφιερωνεις εστω λιγο χρονο απο τον ελαχιστο που θα εχεις στον γιο σου.Αν υπαρχουν παππουδες και γιαγιαδες κοντα καλο θα ηταν το παιδι να βγαινει εξω και να μην σε βλεπει συνεχεια με καποιο απο τα μωρα.Δες και με ποιον νιωθει πολυ καλα το παιδι εκτος απο σενα που φανταζομαι θα σου εχει ιδιαιτερη αδυναμια,αλλα προετοιμασε τον απο τωρα με πραγματα που μπορει να κανει με καποιον που να νιωθει οικεια και ανετα.Η αρχη θα ειναι πολυ δυσκολη γι'αυτο σκεψου τροπους που θα μπορει ο μικρος να απασχολει τον χρονο του με ενα ατομο,ισως τον μπαμπα του,για να μην ειναι προσκολημενος επανω σου.Εμενα οι μικρες ειναι κολλημενες επανω μου και αναγκαστικα οταν σχολαει ο αντρας μου ασχολειται αποκλειστικα με τον μπεμπη για να μπορω να ειμαι με τις μικρες.Το χειροτερο μου ειναι οταν εχω τον μπεμπη αγκαλια,για ρεξιμο πχ,και οι μικρες απλωνουν τα χερια τους για αγκαλια...προσπαθουμε για το καλυτερο που θεωρουμε εμεις,τωρα αν κανω λαθος σε καποια πραγματα,η πορεια θα δειξει!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσια και εγκυουλες σε διδυμα,εγω δεν θα επιχειρουσα με τιποτα φτ....με τιποτα γιατι τρεμω τον πονο,αυτο βεβαια εχει να κανει με μενα,τωρα αν το επιτρεπει ο γιατρος τι να πω,εγω ημουν στο θεμα αυτο καθετη απο την αρχη και πιστευω πως πιθανον την ιδια σταση θα κρατουσα κι αν ηταν ενα το μωρο(αλλα ας κραταω μια πισινη)Ετσι κι αλλιως στην δικη μου περιπτωση οι μικρες αλλαζαν συνεχως θεση με αποτελεσμα να κανουμε καισαρικη,γιατι κι ο δικος μου γιατρος ειναι του φτ και το ξερω απο μια φιλη μου(εχουμε τον ιδιο)την ξεκινησε για φτ και για ωρες επεμενε μεχρι που η φιλη μου δεν αντεχε αλλο και εκαναν καισαρικη εντελει.

Μarmin,κι εγω στην θεση σου τα ιδια ακριβως θα σκεφτομουν,η αληθεια ειναι πως η καθημερινοτητα σας θα αλλαξει πολυ και γι'αυτο χρειαζεται να εχεις βοηθεια ετσι ωστε να μην σε μονοπωλουν τα διδυμα και να αφιερωνεις εστω λιγο χρονο απο τον ελαχιστο που θα εχεις στον γιο σου.Αν υπαρχουν παππουδες και γιαγιαδες κοντα καλο θα ηταν το παιδι να βγαινει εξω και να μην σε βλεπει συνεχεια με καποιο απο τα μωρα.Δες και με ποιον νιωθει πολυ καλα το παιδι εκτος απο σενα που φανταζομαι θα σου εχει ιδιαιτερη αδυναμια,αλλα προετοιμασε τον απο τωρα με πραγματα που μπορει να κανει με καποιον που να νιωθει οικεια και ανετα.Η αρχη θα ειναι πολυ δυσκολη γι'αυτο σκεψου τροπους που θα μπορει ο μικρος να απασχολει τον χρονο του με ενα ατομο,ισως τον μπαμπα του,για να μην ειναι προσκολημενος επανω σου.Εμενα οι μικρες ειναι κολλημενες επανω μου και αναγκαστικα οταν σχολαει ο αντρας μου ασχολειται αποκλειστικα με τον μπεμπη για να μπορω να ειμαι με τις μικρες.Το χειροτερο μου ειναι οταν εχω τον μπεμπη αγκαλια,για ρεξιμο πχ,και οι μικρες απλωνουν τα χερια τους για αγκαλια...προσπαθουμε για το καλυτερο που θεωρουμε εμεις,τωρα αν κανω λαθος σε καποια πραγματα,η πορεια θα δειξει!!

τον γιο μου τον γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο σε εφημερεύον 4430 κιλά! Δε με φοβίζει ο πόνος αλλά να μην κινδυνεύσουν τα μωράκια μου! Αυτό που σκέφτομαι είναι να αφήσω το χρόνο να με οδηγήσει!

Βοήθεια δυστυχώς δε θα έχω όση θα ήθελα! Αν οι γονείς μου ήταν πιο κοντά θα τον έβγαζαν σίγουρα βόλτα κ θα τον κρατούσαν αλλά επειδή δεν οδηγούν είναι δύσκολα! Θα πρέπει να τους τον στέλνω από τις εξίμησι με το σύζυγο κ να τον παίρνει τρεις το νωρίτερο! Φυσικά αυτό καθημερινά δε γίνεται! Αλλά και για αυτά θα αφήσω το χρόνονα μας οδηγήσει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλό μήνα!!

Πάει και ο μεγάλος υπέρηχος!! Τα μωράκια μου τα δυο είναι μια χαρά και είναι αγοράκι κοριτσάκι στανταράκι!!!!

Εσείς τι κάνετε; Πώς τα περάσατε σήμερα;; Εμείς μια μικρή βολτίτσα βγήκαμε και είχε πολύ κόσμο αλλά επειδή ο μικρούλης μας έχει ιωσούλα ανευ πυρετού αλλά με μπόλικο βήχα περιοριστήκαμε σπιτάκι μας για μαμ!!! Ο καημενούλης μου βήχει όλο το βράδυ και ξυπνάει και κλαίει! Χθες τον είδε η παιδίατρός μας! Έχει πολλά φλεματάκια και ξεκινήσαμε σιροπάκι! Σε μια βδομαδούλα λέει πρέπει να είναι καλά αλλιώς αντιβίωση εκτός και αν εν τω μεταξύ ανεβάσει υψηλό πυρετό οπότε θα ξαναπάμε!!! Βασικά πιστεύω πως σε μια δυο μερούλες θα είναι πολύ καλύτερα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλό μήνα χωρίς ιώσεις και μύξες εύχομαι!! Να μπεί σιγά σιγά το καλοκαιράκι να κεφάρουμε!!! Βιάζομαι λέτε? χαχα

Μπράβο ο μπέμπης gem!! εγώ την άλλη Παρασκευή πάω για την β επιπέδου!

marmin με το καλό το ζευγαράκι σου!! Σίγουρα θα αλλάξουν πολλά πράγματα αλλά πιστεύω θα το διαχειριστείς, προετοίμασε τον καλά. Εγώ που να σου πω επειδή είναι δυο ήδη (μας μοιράζονται από πάντα δηλαδή) και πάλι ανησυχώ για αυτό κάθομαι και τους μιλάω πολύ για το νέο μωρό. Που θα κοιμάται (μαζί μου τον πρώτο καιρό), πόσο θα κλαίει και πόσο θα πρέπει να την προσέχουμε όλοι και τέτοια. Τους τονίζω όμως πολύ συχνά ότι επειδή είναι τα δυο τους τόσο καλά παιδιά ήθελα και άλλο ένα, ότι εύχομαι να τους μοιάζει και τέτοια. Δίνουμε λίγη προσοχή τώρα περισσότερο και στην κούκλα μωρό της Νικόλ. να την ταΐσουμε, κοιμίσουμε, πάμε βόλτα κλπ (και ο Κων) ελπίζω να πιάσουν όλα αυτά και να μην φρικάρουν πολύ!!:tongue:

argyro ναι δουλεύω ακόμα αν και αν είχα δυνατότητα οικονομικά θα σταμάταγα αλλά no no εκεί!! Όχι ότι κουράζομαι στη δουλειά αλλά με τα του σπιτιού μου πέφτουν πολλά. Για το εξάμηνο μετά πάλι ελπίζω να έχει σταθεροποιηθεί λίγο η δουλειά του συζύγου γιατί θέλω να κάτσω και με αυτό το μωρό ένα χρόνο. Ήμαρτον δηλαδή θα γκαρίξω αν δεν το πάρω.

Το άλλο που με βασανίζει είναι ότι από τον Γενάρη έχω αλλεργία. Πάντα την είχα αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό, μάλλον με την εγκυμοσύνη έχει ενταθεί, φάρμακα δεν μπορώ να πάρω και είμαι με συνεχή φτερνίσματα και βουλωμένη μύτη. γαμώτο μου...

christine_2 εγώ γέννησα με φυσιολογικό τα δίδυμα. Δεν πρέπει να φοβάσαι πιστεύω ειδικά τον πόνο γιατί θα έχεις κάνει επισκληριδιο. Τώρα λίγοι γιατροί το επιχειρούν και αμφιβάλλω αν και ο δικός σου όντως θα το τολμήσει. Σίγουρα έχει τα καλά του. Δεν κάνεις χειρουργείο, σηκώνεσαι το ίδιο βράδυ. Δεν το μετάνιωσα σε καμία περίπτωση αλλά όπως και να έχει το θέμα είναι να φέρεις υγιή μωρά στον κόσμο και να νιώθεις και εσύ καλά!! Αυτά επιτυγχάνονται και με καισαρική και με φυσιολογικό τοκετό, οπότε όπως νιώθεις καλύτερα εσύ! Ας μην αγχωνόμαστε και για αυτό!:D:D

Σας καληνυχτώ λοιπόν, ήρθε η ώρα της πτώωωωωωωωσης!!

:P:p:p

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλό μήνα χωρίς ιώσεις και μύξες εύχομαι!! Να μπεί σιγά σιγά το καλοκαιράκι να κεφάρουμε!!! Βιάζομαι λέτε? χαχα

Μπράβο ο μπέμπης gem!! εγώ την άλλη Παρασκευή πάω για την β επιπέδου!

marmin με το καλό το ζευγαράκι σου!! Σίγουρα θα αλλάξουν πολλά πράγματα αλλά πιστεύω θα το διαχειριστείς, προετοίμασε τον καλά. Εγώ που να σου πω επειδή είναι δυο ήδη (μας μοιράζονται από πάντα δηλαδή) και πάλι ανησυχώ για αυτό κάθομαι και τους μιλάω πολύ για το νέο μωρό. Που θα κοιμάται (μαζί μου τον πρώτο καιρό), πόσο θα κλαίει και πόσο θα πρέπει να την προσέχουμε όλοι και τέτοια. Τους τονίζω όμως πολύ συχνά ότι επειδή είναι τα δυο τους τόσο καλά παιδιά ήθελα και άλλο ένα, ότι εύχομαι να τους μοιάζει και τέτοια. Δίνουμε λίγη προσοχή τώρα περισσότερο και στην κούκλα μωρό της Νικόλ. να την ταΐσουμε, κοιμίσουμε, πάμε βόλτα κλπ (και ο Κων) ελπίζω να πιάσουν όλα αυτά και να μην φρικάρουν πολύ!!:tongue:

argyro ναι δουλεύω ακόμα αν και αν είχα δυνατότητα οικονομικά θα σταμάταγα αλλά no no εκεί!! Όχι ότι κουράζομαι στη δουλειά αλλά με τα του σπιτιού μου πέφτουν πολλά. Για το εξάμηνο μετά πάλι ελπίζω να έχει σταθεροποιηθεί λίγο η δουλειά του συζύγου γιατί θέλω να κάτσω και με αυτό το μωρό ένα χρόνο. Ήμαρτον δηλαδή θα γκαρίξω αν δεν το πάρω.

Το άλλο που με βασανίζει είναι ότι από τον Γενάρη έχω αλλεργία. Πάντα την είχα αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό, μάλλον με την εγκυμοσύνη έχει ενταθεί, φάρμακα δεν μπορώ να πάρω και είμαι με συνεχή φτερνίσματα και βουλωμένη μύτη. γαμώτο μου...

christine_2 εγώ γέννησα με φυσιολογικό τα δίδυμα. Δεν πρέπει να φοβάσαι πιστεύω ειδικά τον πόνο γιατί θα έχεις κάνει επισκληριδιο. Τώρα λίγοι γιατροί το επιχειρούν και αμφιβάλλω αν και ο δικός σου όντως θα το τολμήσει. Σίγουρα έχει τα καλά του. Δεν κάνεις χειρουργείο, σηκώνεσαι το ίδιο βράδυ. Δεν το μετάνιωσα σε καμία περίπτωση αλλά όπως και να έχει το θέμα είναι να φέρεις υγιή μωρά στον κόσμο και να νιώθεις και εσύ καλά!! Αυτά επιτυγχάνονται και με καισαρική και με φυσιολογικό τοκετό, οπότε όπως νιώθεις καλύτερα εσύ! Ας μην αγχωνόμαστε και για αυτό!:D:D

Σας καληνυχτώ λοιπόν, ήρθε η ώρα της πτώωωωωωωωσης!!

:P:p:p

Έφτασε και η ώρα σου για β΄επιπέδου ε;; Με το καλό!!! Μωρέ κι εγώ του μιλάω μάλιστα φιλάει και την κοιλιά μου ουκ ολίγες φορές και από μονος του αλλά είναι αρκετά μικρούλης και δεν ξέρω τι ακριβώς αντιλαμβάνεται ούτε τι θα γίνει στην πράξη!!!

Χθες αν και ο μικρός κοιμήθηκε καλά και χωρίς βήχα εγώ ξύπνησα κατά τις δύο και πρέπει να έμεινα κανένα δίωρο άυπνη!! Σκεφτόμουν διάφορες βλακείες!! Δεν είδαμε το προσωπάκι από το αγοράκι μας στη β΄επιπέδου και μας είπε όποτε θέλουμε να πάμε μπας και τον πετύχουμε σε καλύτερη θέση γιατί η μικρή το έκρυβε με τα ποδαράκια της! Τεσπα! Σκεφτόμουν λοιπόν ότι θα πάμε να το δούμε και θα δω ένα νταουνάκι στην οθόνη! Είμαι πολύ χαζή;; Η αυχενική βγήκε καλή αλλά δεν ξέρω πως μου κόλλησε! Βασικά το φοβόμουν και στο πρώτο αγοράκι μου και ας τον είχαμε δει στο μεγάλο υπέρηχο! όχι ότι είχα κανένα τρελό άγχος αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε και όχι δεν έχουμε ιστορικό! Μόνο την ηλικία μου που είμαι 35 κλεισμένα! Λέτε να είναι διαίσθηση της μάνας;; Έπειτα τελευταία είναι χάλια και τα οικονομικά μας γιατί μας έπεσαν πολλά μαζεμένα συν το μεγάλο υπέρηχο και βγήκαμε εκτός προυπολογισμού αρκετά! Το μωρό είχε καναδυο βράδια που με ξενυχτούσε με το βήχα του οπότε κουράστηκα αρκετά γιατί ήμουν όλη μέρα στο πόδι και μάλλον τα βλέπω όλα μαύρα, τι να πω!!

Καλημέρα είπα;; μάλλον όχι!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Mην κανεις αρνητικες σκεψεις με το μυαλο σου,αφου βγηκε καλη η αυχενικη τοτε ολα καλα και με τα δυο μωρακια και ναι οι περισσοτερες απο μας ειμαστε 35+ χωρις να θελω να θιξω τις λιγοστες μικροτερες που ισως υπαρχουν:tongue:!!Κουραστικες αρκετα,λιγο και οι ορμονες που εχουν τα φορτε τους,προσπαθησε να εισαι ηρεμη και θα δεις που θα κρατησεις δυο υγειη μπεμπακια!!Φαε κανα γλυκακι πριν πας στον γυναικολογο για να δεις τουμπες που θα κανουν και τα δυο:P!!!Εγω το ειχα κανει αυτο στον β'επιπεδου γιατι το ενα μωρο(λογω θεσης)δεν βοηθουσε στις μετρησεις....αξεχαστο εκεινο το υπερπαραγωγη γλυκο!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!! Χαιρομαι που επιτελους θα σταματησουν αυτες οι ιωσεις!

Αrgyro εγω οταν πηγα στη δουλεια ενοιωσα τυψεις αλλα πραγματικα ξαναβρικα τον ευατο μου!ακομα και τωρα,παω στη δουλεια και πραγματικα μονο εκει ...ηρεμω για λιγο..

Σημερα ακουσα κατι ωραιο σε ενα μαγαζι με ρουχα ηταν μια μαμα και αλλαζε κατι ιδια ρουχαλακια για τα 3δυμα της!!!και την ρωταει η πωλητρια:οταν κλαινε και τα 3 τι κανετε;; Και η μαμα απαντα...κλεινω τα αυτια μου!!!

Χαίρετε κοριτσια μου!! Τι κανετε;

Καλε τι αρνητικές σκέψεις δηλ εγω τι να πω που δεν ήταν κ καλη η αυχενικη. Μεχρι να το δώ ζωντανό τρέμω!! Μη βάζουμε το κακό σου μυαλό μας. Εδώ υπαρχουν πιθανότητες κατι κακό να μας συμβεί στο δρόμο.

Βγαίνω γιατι ο μικρός διαμαρτύρεται. Μπήκα μα πω πως τα εχω 3 μέρες με πυρετο 39,5 κ τα εχουμε δει όλα. Σημερα ευτυχώς δεν έχουν. Πρωτη φορά άρρωστη σαν αφήστε τα ! Φιλιαααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα, μανούλες!!

Ελπίζω να είναι καλύτερα τα αρρωστούλικα μωράκια!!!!Εμείς, όταν ήμουν έγκυος, πήραμε στην "μεγάλη" δύο κούκλες και της λέγαμε πως ειναι τα μωρά της και να τις βάλει για υπνο, να τις κάνει καλό καλό κλπ και έτσι συνήθισε. Περιττό να σας πω πως μόνο στα δίδυμα κάνει ακλό καλό και μα. Σας εμάς ΠΟΤΕ!!

Εγώ επέστρεψα στη δουλειά... Διφορούμενα τα πράγματα... Είχα ξεσυνηθίσει... Και μου λείπουν και τα παιδιά... Αλλά ξεφεύγεις, όσο να πεις!!!

Το άλλο είναι πως αυτή την εβδομάδα τα δίδυμα πήραν ΕΛΑΧΙΣΤΟ βάρος. Κάναμε γενικη ούρων και βλήκε οκ. Η καλλιέργεια αύριο... Τους αλλάξαμε και γάλα μηπως ήταν από την γοπ(αν και δεν έκαναν εμέτους...) Ας ελπίσουμε να ήταν αυτό...

Πολλά φιλιά σε όλες!

ΥΓ.Marmin, με το καλό το ζευγαράκι!!!!

Καλημέρα!

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια!!

Ο δικός μου είναι πολύ καλύτερα από την Πέμπτη ήδη που το βράδυ κοιμήθηκε σχεδόν χωρίς καθόλου βήχα!!

Ζόισκος έχουμε κι εμείς μια κούκλα στους γονείς μου και την παίζει και με τις ξαδέλφες του αλλά δεν ξέρω όταν γεννηθούν τι θα κάνει! Στη θεωρια πάντως τα πηγαίνει μια χαρά! Χαιδεύει την κοιλιά μου και τις δίνει πολλά φιλιά!! Εσένα πόσο ήταν η κορούλα σου όταν περίμενες τα δίδυμα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χαίρετε κοριτσια μου!! Τι κανετε;

Καλε τι αρνητικές σκέψεις δηλ εγω τι να πω που δεν ήταν κ καλη η αυχενικη. Μεχρι να το δώ ζωντανό τρέμω!! Μη βάζουμε το κακό σου μυαλό μας. Εδώ υπαρχουν πιθανότητες κατι κακό να μας συμβεί στο δρόμο.

Βγαίνω γιατι ο μικρός διαμαρτύρεται. Μπήκα μα πω πως τα εχω 3 μέρες με πυρετο 39,5 κ τα εχουμε δει όλα. Σημερα ευτυχώς δεν έχουν. Πρωτη φορά άρρωστη σαν αφήστε τα ! Φιλιαααα

Περαστικουλια σας!!Ευτυχως που ειναι απυρετα σημερα και η ταλαιπωρεια ελαβε τελος,ιωση περασαν μονο με πυρετο?

Καλη εβδομαδα και φιλια στην κοιλιτσα...

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...