Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Xρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!

Πως περασατε??....φαγατε??

Εγω εφαγα και για την Gemini και για την nunu!!

Nα δω πως θα συμμαζευτω τωρα...

απο χθες βραδυ εχω και τον μπεμπη με 39,5 πυρετο και απο ωρα σε ωρα περιμενω γιατρο να ερθει να τον δει....το ποσο που ζητησε για να τον εξετασει δεν ειναι ουτε να γραφεται,αλλα τι να κανουμε που ειναι αναγκη.

Απελπισια ειναι ολο αυτο που περναμε εδω και 10 μερες περιπου και επεται συνεχεια....

Φιλια μανουλες και διδυμακια,να ειστε ολοι καλα!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά διδυμομανούλες! Να είμαστε γερές εμείς με τις οικογένειές μας! Μου αρέσουν πολύ οι γιορτές.. ο μπαμπάς μας δε δουλεύει και είναι στο σπίτι και έτσι είμαστε όλοι μαζί η οικογένεια και περνάμε πολύ καλά!

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, και κυρίως αυτές που έχουν 2 αγόρια όπως εγώ.. ζηλεύουν ο ένας τον άλλον; Τα δικά μου έχει περίπου 1 μήνα που έγιναν πολύ μαμάκηδες και με διεκδικούν πάρα πολύ! Με το που τους αφήνω κάτω να παίξουνε κλαίνε και σηκώνουν τα χέρια τους να τα πάρω αγκαλιά. Όταν έχω τον έναν αγκαλιά εγώ και τον άλλον ο άντρας μου, αυτός που είναι στον άντρα μου γκρινιάζει να τον πάρω εγώ. Όταν τους παίρνω και τους δυο μαζί αγκαλιά πάλι γκρινιάζουν, γιατί δεν έχουν την αποκλειστικότητα. Μέχρι εδώ ok, αλλά έχουν αρχίσει να γίνονται επιθετικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Τραβάνε τα μαλλιά του άλλου, τον πιάνουν από το γιακά και τον τραβάνε, αρπάζουν το παιχνίδι που κρατάει ο άλλος μέσα από τα χέρια του...

Γενικά δεν ξέρω πως να το χειριστώ.. είναι πολύ μικροί ακόμη για να τους εξηγήσω και να το καταλάβουν! Προς το παρόν απλά τους χωρίζω και τους βάζω να παίξουν σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Λέτε να είναι φάση που θα περάσει;

Γεια σου, κουκλίτσα μου!

Ο χρόνος μου είναι ελάχιστος, θα σου απαντήσω με λεπτομέρειες άλλη φορά, απλώς σε καθησυχάζω... Η ζήλια μας (όχι ως προς την διεκδίκηση, αλλά ως προς την αντιμετώπιση μας στον καθένα) δεν έχει προηγούμενο :)

Κουράγιο!

rPPrp3.png

Αργυρω μου μη φρικαρεις. Ετσι είμαστε όλες λιγο πολυ. Κ αν σε παρηγορεί κ εγω έδωσα μια γερή στο μεγάλο σημερα γιατι μόλις μπει στο μπάνιο τρέχει στη λεκάνη κ βάζει μέσα τα χέρια να πλατσουρισει. Ήμαρτον!! Η υπομονή μας εξαντλείται εύκολα κ ειναι φυσιολογικό. Κ σίγουρα τα δίδυμα ειναι πιο ζορικα. Δε μας ακούνε γιατι κάνουν ομάδα μεταξύ τους κ εμείς πλέον είμαστε μειοψηφία. Κ όντως ετσι το βλεπω στην καθημερινότητα μου. Πιστευω πως περνάτε φάση τωρα που ναι μεν μεγαλώνουν αλλα οχι τόσο ακόμα για να συνεννοηθείτε κ αυτο δημιουργεί θέματα. Εγω τωρα εχω δει βελτίωση σ αυτο που λένε ελάχιστα πράγματα που μονο εγω καταλαβαίνω αλλα τουλαχιστον απαντάνε με ναι η οχι σε ερωτήσεις του τύπου πείνας; Θες να κανεις νάνι κτλ κτλ. Υπομονη κ θα στρώσουν ειναι κ κοριτσια μια χαρά θα τα πάτε. Μην κατηγορίες όμως τον εαυτο σου. Έχεις 3 μωρά σπίτιιιιιιιιι!!!!

Να καλωσορίσω κ το νέο μέλος, μέλλουσα πολύτεκνη!!

Νουνουκα μου εχει δώσει Πητ 12/09 αλλα η Καισαρικη παει για 01-04/09. Άρα λογικά αλλάζω μήνα κάθε 12. Άρα ναι λάθος τωρα ειναι 4,5. 16 +2 εβδ αλλα δεν μετριούνται καλα οι μήνες ετσι γιατι βγαίνουν 10.

Αισιόδοξη ειμαι αλλα πολυ αγχωμένη τωρα που πλησιάζει η μέρα. Ασε...

Καληνύχτα!

Κοριτσάκι μου, περιμένεις τρίτο νινί;;;;;;;;;

Με το καλό!

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις :)

rPPrp3.png

Χρόνια πολλά!

Χριστός Ανέστη!!!

Και του χρόνου με υγεία και με περισσότερα μωράκια!!!!

Νου-νού και Gemini..... με το καλό!!!

Γράφουν πολλές νέες διδυμομαμάδες και έτσι μόνο οι πιο παλιές θα με θυμούνται. Οι ευχές όμως ισχύουν για όλες σας!!!!

Εμείς μεγαλώνουμε. Γίναμε πια 3 ετών! Εξακολουθούμε να τσακωνόμαστε, να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλος, να τσακωνόμαστε για το ποιος θα κατέβει πρώτος τη σκάλα ή θα ανοίξει την τηλεόραση όμως....ω ναι... παίζουμε περισσότερη ώρα μαζί δίχως να κατεβάζει ο ένας στο κεφάλι του άλλου αυτοκινητάκια!!!! Αυτό, στη δική μου γλώσσα, είναι ΠΡΟ-Ο-ΔΟΣ!!!!!

Φέτος, για πρώτη φορά, προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τα έθιμα του Πάσχα:

- πήγαμε 3 φορές εκκλησία (για 15 λεπτά... τόσο όσο έπρεπε πριν ακολουθήσουν τα υπόλοιπα πιτσιρίκια που έτρεχαν γύρω γύρω ανάμεσα στις καρέκλες και έκαναν τις γιαγιάδες να ρίχνουν αυτό το δολοφονικό βλέμμα λες και δεν είχαν ποτέ τους δικά τους παιδιά).

- βάψαμε αυγά ή αβγά (για τις νεώτερες) (ο Φίλιππος, γιατί ο Αιμίλιος, μόλις είδε πως το γάντι που του είχα βάλει έγινε κόκκινο, σιχάθηκε και το έβγαλε αμέσως!)

- φτιάξαμε κουλούρια (αυτή ήταν η μεγάλη μου και ευχάριστη έκπληξη, μετά το φιάσκο των "χριστουγεννικάτικων" κουλουριών που ούτε να πιάσουν τη ζύμη δεν ήθελαν.... αχ... το σχόλιο του άντρα μου τότε, "έτσι είναι τα αγόρια", με είχε πληγώσει αφάνταστα και είχε καταστρέψει όλες μου τις φαντασίες για μελλοντικές ζαχαροπλαστικές δημιουργίες με τα αγόρια!!!!).

- πήγαμε στην Ανάσταση (πήγαμε όλοι μαζί με τα πόδια μας στην εκκλησία και γυρίσαμε με... τα πόδια της μαμάς και του μπαμπά! Ας είναι καλά τα βαρελότα!!! :evil:) .

Με λίγα λόγια.... κάτι κατάλαβαν από Πάσχα! Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως γι' αυτούς να είναι όντως το πρώτο τους Πάσχα!!!!

Και του χρόνου με υγεία εύχομαι για όλους μας!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Χρόνια πολλά!

Χριστός Ανέστη!!!

Και του χρόνου με υγεία και με περισσότερα μωράκια!!!!

Νου-νού και Gemini..... με το καλό!!!

Γράφουν πολλές νέες διδυμομαμάδες και έτσι μόνο οι πιο παλιές θα με θυμούνται. Οι ευχές όμως ισχύουν για όλες σας!!!!

Εμείς μεγαλώνουμε. Γίναμε πια 3 ετών! Εξακολουθούμε να τσακωνόμαστε, να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλος, να τσακωνόμαστε για το ποιος θα κατέβει πρώτος τη σκάλα ή θα ανοίξει την τηλεόραση όμως....ω ναι... παίζουμε περισσότερη ώρα μαζί δίχως να κατεβάζει ο ένας στο κεφάλι του άλλου αυτοκινητάκια!!!! Αυτό, στη δική μου γλώσσα, είναι ΠΡΟ-Ο-ΔΟΣ!!!!!

Φέτος, για πρώτη φορά, προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τα έθιμα του Πάσχα:

- πήγαμε 3 φορές εκκλησία (για 15 λεπτά... τόσο όσο έπρεπε πριν ακολουθήσουν τα υπόλοιπα πιτσιρίκια που έτρεχαν γύρω γύρω ανάμεσα στις καρέκλες και έκαναν τις γιαγιάδες να ρίχνουν αυτό το δολοφονικό βλέμμα λες και δεν είχαν ποτέ τους δικά τους παιδιά).

- βάψαμε αυγά ή αβγά (για τις νεώτερες) (ο Φίλιππος, γιατί ο Αιμίλιος, μόλις είδε πως το γάντι που του είχα βάλει έγινε κόκκινο, σιχάθηκε και το έβγαλε αμέσως!)

- φτιάξαμε κουλούρια (αυτή ήταν η μεγάλη μου και ευχάριστη έκπληξη, μετά το φιάσκο των "χριστουγεννικάτικων" κουλουριών που ούτε να πιάσουν τη ζύμη δεν ήθελαν.... αχ... το σχόλιο του άντρα μου τότε, "έτσι είναι τα αγόρια", με είχε πληγώσει αφάνταστα και είχε καταστρέψει όλες μου τις φαντασίες για μελλοντικές ζαχαροπλαστικές δημιουργίες με τα αγόρια!!!!).

- πήγαμε στην Ανάσταση (πήγαμε όλοι μαζί με τα πόδια μας στην εκκλησία και γυρίσαμε με... τα πόδια της μαμάς και του μπαμπά! Ας είναι καλά τα βαρελότα!!! :evil:) .

Με λίγα λόγια.... κάτι κατάλαβαν από Πάσχα! Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως γι' αυτούς να είναι όντως το πρώτο τους Πάσχα!!!!

Και του χρόνου με υγεία εύχομαι για όλους μας!!!

Mπραβο σας!!Και του χρονου με υγεια σας ευχομαι απο καρδιας!

Ηταν απολαυση να διαβαζω το ποστ σου,ηταν σαν να σας εβλεπα κι ας μην σας ξερω....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε!!!αυριο εγω δουλεια και τα μικρα παιδικο.περασαμε τελεια απλα σεν αντεξανε μεχρι την ανασταση και την πεσαμε για νανι οικογενειακως!!

ΦΛΟΡΕΤΑ ολες περασαμε αυτη την φαση,αργοτερα αρχιζουν ψιλοδαγκωνιες,τραβηγμα μαλλιων...και πολλα αλλα,εμενα που τωρα εχουν κλεισει τα 3(ειναι λαθος η υπογραφη μου) πολκα εχουν διορθωθει,παιζουν μαζι και φυσικα τσακωκονοντε για τα παιχνιδια...αυτο που δεν βλεπω να αλλαζει ειναι το κοψιμο της πιπιλας!!!

Καλημέρα!!

Σε μια βδομάδα πάω για τον υπέρηχο β' επιπέδου και αδημονώ!! Χθες είχαμε ραντεβού στη γυναικολόγο για τον καθιερωμένο υπέρηχο και τα είδε πάλι ένα και ένα! Το κοριτσάκι πιο μπαμπάτσικο είναι 340γρ και το αγοράκι πιο ζωηρούλικο αλλά 310γρ!! Το πρώτο με είπε έρχεται με το κεφαλάκι και το δεύτερο ισχιακό αλλά και έτσι να μείνουν μπορώ να κάνω φυσιολογικό τοκετό! Πείτε με τρελλή αλλά δε θέλω καθόλου την καισαρική! Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά μια και το φερε η κουβέντα! Σημασία έχει πως είναι γερά και τα δύο! Άντε να κάνουμε και το μεγάλο υπέρηχο να ησυχάσω περισσότερο μετά!!!

Εμείς Πάσχα άρρωστο περάσαμε αλλά δεν πειράζει μας γλύκανε ο επίσης αρρωστούλης μα πάντα κεφάτος υιός μου!!!

Φλορέτα εγώ δεν έχω ακόμα εμπειρία κ δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά αν κρίνω από το γιο μου φυσιολογικότατο μου φαίνεται όλο αυτό που περιγράφεις!! Εγώ κάθομαι καμιά φορά στον καναπέ δίπλα στον άντρα μου και αγκαλίτσα και να δεις πως φωνάζει, κλαψουρίζει και έρχεται και με τραβάει ώσπου να ξεκολλήσω :tongue::tongue: Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει όταν με το καλό γεννηθούν τα δίδυμα;; Γιατί ναι μεν τώρα τον ρωτάμε "τι έχει η μαμά στην κοιλιά;" και λέει "νια νια" δηλαδή νινιά και μετά του λέμε "και τι θα τα κάνεις τα νινιά;" κ λέει "μα" ή έρχεται κατευθείαν και φυλάει την κοιλιά μουα αλλά για να τα δει ολοζώντανα και δύο στην αγκαλιά μου!! Θα περάσουμε μεγάλες στιγμές!! Πάραυτα αδημονώ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαβαζω για αντιζηλιες μεταξυ των διδυμων....αντε καλε....οι δικες μου τσακωνονται σαν τον σκυλο με την γατα,περισσοτερο η μεγαλη ειναι επιθετικη σε σχεση με την αλλη που τρεχει συνηθως για να σωθει απο δαγκωματα!!Το καλο ομως ειναι πως την ωρα που τσακωνονται και καταλαβαινω τις προθεσεις τοτε τις ενθαρρυνω να κανουν αγκαλια η μια την αλλη και να φιληθουν και για την ωρα αυτο πιανει.

Το αξιοπεριεργο ειναι πως με τον μπεμπη η μεγαλη τα παει αψογα,ολο φιλια(μα,λεει κιολας)στα ποδαρακια του και στα χερακια του και παιχνιδακια του πηγαινει για να παιξει,αλλα θεμα εχουν κι οι δυο οταν του δινω εγω καποιο παιχνιδακι,τοτε ερχονται κατευθειαν και μου το παιρνουν κι ας εχουν χιλιοπαιξει με αυτο!!Γενικα την μανουλα τους δεν θελουν να την μοιραζονται με κανεναν,ακομη κι οταν με αγκαλιαζει ο αντρας μου(συμβαινει πολυ σπανια)κοιτανε κι οι δυο με απορια....

Marmim,οταν γεννησα τον μπεμπη οι μικρες ηταν 15 μηνων,τωρα ειναι 22 μηνων και ο βενιαμην μολις 6 μηνων,οποτε πανω κατω θα εχουν παρομοια διαφορα και τα δικα σου.Ισως και να σε εκπληξει ευχαριστα η συμπεριφορα του μικρου σου.Με το καλο η β'επιπεδου,ειχα κι εγω αγχος να πανε ολα καλα με την εξεταση και το ιδιο θα πανε και σε σενα....εγω ομως ψηφιζω καισαρικη δαγκωτο!!Εκανα 2 και στην 1η ηταν ομολογω πολυ δυσκολη η αναρρωση αλλα στην 2η πεταγα απο την πρωτη μερα!!Και να μπορουσα να κανω φυσιολογικο(που δεν μπορουσα λογω θεσεων)παλι καισαρικη θα διαλεγα,διοτι φοβαμαι πολυ τον πονο!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Α!αρρωστος και ο συζυξ....ακροαστικα και απο σημερα ξεκινησε αντιβιωση....τι να πω....μας εχει παει αυτες τις μερες....και μη χειροτερα....

goodnight...αν το εχω γραψει καλα...

498ap2.png

nZqvp3.png

Α!αρρωστος και ο συζυξ....ακροαστικα και απο σημερα ξεκινησε αντιβιωση....τι να πω....μας εχει παει αυτες τις μερες....και μη χειροτερα....

goodnight...αν το εχω γραψει καλα...

Περαστικά σας και περαστικά σου... Καλό κουράγιο να έχεις!!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά.

Αργυρώ μου περαστικά!!! υπομονη οι τελευταίες ιώσεις είναι, τώρα θα ανοίξει ο καιρός και θα τελειώσουν που θα πάνε. Χαίρομαι για όσες είναι στην φάση του 3ου μωρού. πολλά μπράβο! με το καλό τα ζουζούνια σας.

τα δικά μου είναι μια χαρά ευτυχώς, μεγάλωσαν τόσο πολύ που δεν το πιστεύω. Και εμεις περνάμε τη φάση των τσακωμών. ένα έχω να πω, πριν από ένα χρόνο περίπου τσακώνονταν για ένα παιχνίδι και η μεγάλη άρπαξε και ξερίζωσε μια μικρή τουφα από τα μαλλια του μικρου. γύρισα σπίτι και είδα την τούφα να λείπει και φρίκαρα!ακόμα δεν έχει γεμίσει όλο το σημείο εκείνο.

Εγώ σκέφτομαι να τα γράψω στον παιδικό από Σεπτέμβριο. Αλήθεια ξέρετε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για δημόσιο παιδικό; γιατί για ιδιωτικό βλέπω ότιβθα πρέπει να ξεπουληθούμε! έχω ακούσει κάτι τιμές τρελές. 350 το παιδι; πάνε καλα;

4o4op3.png

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!

Περαστικά στα άρρωστα μπεμπάκια!

Πως είστε?

Εμείς καλά!! εγώ τα παιδιά, η κοιλιά μου και τα κιλά μου!!:):)

Gem πως πάει?την παλεύεις?

φιλιάαααααααα σε όλες και όλα τα τσιπιρικάκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας κοριτσια!!!

ειπα να βάλω τικερακι για το καημενο το μωρακι που δεν του δινουμε και πολυ σημασια!:?:tongue:

αργυρω μου περαστικά σας!

σας διαβαζω συχνα πυκνα απο το κινητο αλλά δεν προλαβαινω να γραφω και πολύ....

ζηλια ειναι φυσικο να υπαρχει νομιζω...βεβαια και οι ακροτητες μας ανησυχουν σα γονεις αλλά σκεφτομαστε πως ειναι παιδια και πραττουν αναλογως με το πως νιωθουν, χωρις αναστολες! χαχαχαα

νουνουκα καλα ειμαι. η κοιλια ειναι τεραστια και το πασχα πηρα 1-1,5 κιλα με τις βλακειες που ετρωγα! τεσπα, εσυ πως πας?

καληνυχταααααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

ειπα να βάλω τικερακι για το καημενο το μωρακι που δεν του δινουμε και πολυ σημασια!:?:tongue:

αργυρω μου περαστικά σας!

σας διαβαζω συχνα πυκνα απο το κινητο αλλά δεν προλαβαινω να γραφω και πολύ....

ζηλια ειναι φυσικο να υπαρχει νομιζω...βεβαια και οι ακροτητες μας ανησυχουν σα γονεις αλλά σκεφτομαστε πως ειναι παιδια και πραττουν αναλογως με το πως νιωθουν, χωρις αναστολες! χαχαχαα

νουνουκα καλα ειμαι. η κοιλια ειναι τεραστια και το πασχα πηρα 1-1,5 κιλα με τις βλακειες που ετρωγα! τεσπα, εσυ πως πας?

καληνυχταααααααααα

Μεγιά, μεγιά!! Πολύ ωραίο! Καλά έκανες!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Kαλη εβδομαδα!!

Gemini μεγεια το τικερακι....εμεις ακομη και σημερα ξεχναμε τον μπεμπη.....:rolleyes:και να πω πως ειναι κανα γκρινιαρικο....το παιδακι μου!!!

Νunuka,τι κανεις??την παλευεις?αν δεν κανω λαθος εργαζεσαι,σκεφτεσαι καθολου το εξαμηνο??

που ειστε οι υπολοιπες??

εμεις ειμαστε καλα,εγω πολυ καλυτερα επιτελους,ο αντρας μου παλι στην δουλεια μετα απο 10 μερες αδεια κι εγω την παλευω μονη μου πια!!

Οι μικρες πολυ καλυτερα,αλλα μηπως να τις παω για επανεξεταση(λογω ωτιτιδας)για να ειμαι ησυχη και ο βενιαμην εχει λιγη μυξα και βηχαλακι,αλλα τον ξανα πηγαμε παλι στον γιατρο και δεν ειδε κατι,οποτε θα περασει μονο του.Ο κακομοιρης δεν την παλευει καθολου με τον φυσιολογικο ορο,κλαιει και διαμαρτυρεται...

Εκλεισα ραντεβου για παιδικο σταθμο...αλοιμονο μου αν παθω αυτο που παθαινα στον γυναικολογο,ξεχνουσα τις ερωτησεις που ειχα στο μυαλο μου,παθαινα black out!!!

Κοριτσια,θελω πολυυυυυυυυυυυυυ να επιστρεψω στην δουλεια μου!!!Αυτο με κανει κακια μανα???και βεβαια οχι αλλα ετσι με κανει να αισθανομαι ο κοντινος περιγυρος μου,ακομη και ο αντρας μου!!Λιγες ωριτσες μονο το απογευμα θα ειναι...που το κακο?

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...