Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Tσουπρες τι κανετε?εμεις αναρρωνουμε με αργους ρυθμους,αλλα ειμαστε καλυτερα.Φτασαμε στην Μεγαλοβδομαδα και θα αρχισει επιτελους να φτιαχνει ο καιρος για καμμια βολτουλα,οι μικρες βλεπουν την πορτα και περιμενουν πως και πως για να μπουν στο ασανσερ....

Μarmin,με το καλο τα διδυμακια σου και να χαιρεσαι το παιδακι σας!!

Αντε καλο βραδυ να εχουμε....που δεν το βλεπω.....

Se ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κι εσείς σύντομα υγιείς και να μην ξανααρρωστησετε ποτέ!! Καλές βολτούλες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Πολυ ησυχια επεσε παλι....

λοιπον τα δικα μας νεα ειναι οτι και στις δυο ξεκινησαμε αντιβιωση,το μπουκωμα που εχουν μια εβδομαδα τωρα εξελιχθηκε σε ωτιτιδα και περναμε πολυ-πολυ ωραια.Κανουμε και σταγονες στα αφτια και εχθες το βραδυ που τις ειχα και τις δυο στο κρεββατι μου,δεν εκλεισα ματι....την μερα δυστυχως κοιμαμαι πολυ δυσκολα....εκτος κι αν ημουν εγκυος,αρε υπνους που ειχα ριξει τοτε!

Ελπιζω να ειστε ολοι πολυ καλα,μικροι,μεγαλοι.....σας φιλω!!

Αντε,πειτε κι εσεις κανα νεο!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Ωχ, Αργυρώ.... Περαστικά σας γρήγορα... Τα δίδυμα έκαναν το δεύτερο εμβόλιο και ανέβασαν πυρετό, οπότε...το πρώτο βράδυ ήμουν συνέχεια με κάποιο αγκαλιά. Άφησα τον σύζηγο να κοιμηθεί... Τα επόμενα κάπως καλύτερα... Η μεγάλη μου αρχίζει και λέει και λέει και λέει!!!!!Δεν σταματάει!!Πολύ πλάκα!!!Επανέρχομαι γτ πείνασαν!!

Φιλιά!!

ΥΓ. Έφτιαξά υπογραφές αλλά πήρε μόνο την δεύερη των διδύμων... Γιατί;;;;

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα μανουλες.εμεις ειμαστε εκτος για πασχα και τα ζουζουνια ξεσαλωνουν.το καλο ειναι οτι πεφτουν ξερα για υπνο!

Καλη ανασταση με υγεια σε ολους!!

Χρονια πολλα και με υγεια σε ολα τα αγαπημενα σου προσωπα.

Αρε τυχερουλα,ξεσαλωνουν και κοιμουνται νωρις??

εμεις που τετοια τυχη...οταν ειμαστε στα καλα μας,γιατι τωρα λογω της ιωσης πιο πολυ γκρινια εχουν παρα ορεξη για υπνο!

Καλο Πασχα και να περασετε πολυυυυυ ομορφα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία!!!

Πως είστε και τι κάνετε;

Είπαμε να φύγουμε και εμείς αλλά από την Πέμπτη που σταμάτησα τη δουλειά σερνομαι. Εμείς έχουμε ακόμα θέμα με τον ύπνο...τώρα και με τον μεσημεριανό. Και να σκεφτεί κανείς ότι από σαράντα ημερών μέχρι τον χρόνο όποιος ερχόταν στο σπίτι δεν πίστευε ότι έχουμε δίδυμα.

Είμαστε και στην αναζήτηση παιδικού αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ενθουσιαστεί με κάποιον. Κορίτσια πόσα παιδάκια είναι σε κάθε τάξη; Μου έλεγαν σε έναν ιδιωτικό μια δασκάλα ανά 14 παιδάκια. Δεν είναι πολλά; Για τις εγκαταστάσεις είναι μια άλλη συζήτηση.

Κόψαμε και την πάνα. Ο μεγάλος εύκολα ο μικρός δύσκολα. Με βοήθησε η mpougos με αυτό που μου είπε με τα αυτοκίνητα. Ευχαριστώ mpougos.

Σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα νέα μας.

Άντε καλά τσουγκρισματα κορίτσια!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Κορίτσια, Καλή Ανάσταση να έχουμε!Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!

Εμείς τα ίδια... Ρουτίνα και αυπνία... Να δω αν θα προλάβω να πεταχτώ στην εκκλησία το βράδυ, αν με αφήσουν οι υιοί...

Πολλές ευχές σε όλους!!

Διαφημίσεις

Εμας φετος ειναι το πρωτο Πασχα με τα ζουζουνια και ειμαι σουπερ ενθουσιασμενη.Αυριο θα ειναι η επισημη πρεμιερα :P των κοριτσιων στο σοι, γιατι πολλοι λογω ιωσεων,χειμωνα και πρωοροτητας δεν τις εχουν δει ακομα. Ελπιζω να μας αφησει ο καιρος να ειμαστε εξω και να μην κλειστουμε στο σπιτι.

Οτι και να κανετε, καλα να περασετε!

Καλη Ανασταση σε ολους!

zh9bp2.png

Μανούλες Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

Πάντα υγεία σε εσάς, στα παιδάκια σας και στους δικούς σας εύχομαι!!!!

Φάτε και πιείτε σήμερα! (Αν κι εγώ θα ήθελα να κοιμηθώ.... :) )

Υ.Γ. Τι είπε η Μπούγος για τα αυτοκίνητα; Θέλουμε κι εμείς να κόψουμε πάνα Καλοκαίρι.

Φιλάκια στα μουτράκια

jYwYp3.png

Χρόνια πολλά διδυμομανούλες! Να είμαστε γερές εμείς με τις οικογένειές μας! Μου αρέσουν πολύ οι γιορτές.. ο μπαμπάς μας δε δουλεύει και είναι στο σπίτι και έτσι είμαστε όλοι μαζί η οικογένεια και περνάμε πολύ καλά!

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, και κυρίως αυτές που έχουν 2 αγόρια όπως εγώ.. ζηλεύουν ο ένας τον άλλον; Τα δικά μου έχει περίπου 1 μήνα που έγιναν πολύ μαμάκηδες και με διεκδικούν πάρα πολύ! Με το που τους αφήνω κάτω να παίξουνε κλαίνε και σηκώνουν τα χέρια τους να τα πάρω αγκαλιά. Όταν έχω τον έναν αγκαλιά εγώ και τον άλλον ο άντρας μου, αυτός που είναι στον άντρα μου γκρινιάζει να τον πάρω εγώ. Όταν τους παίρνω και τους δυο μαζί αγκαλιά πάλι γκρινιάζουν, γιατί δεν έχουν την αποκλειστικότητα. Μέχρι εδώ ok, αλλά έχουν αρχίσει να γίνονται επιθετικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Τραβάνε τα μαλλιά του άλλου, τον πιάνουν από το γιακά και τον τραβάνε, αρπάζουν το παιχνίδι που κρατάει ο άλλος μέσα από τα χέρια του...

Γενικά δεν ξέρω πως να το χειριστώ.. είναι πολύ μικροί ακόμη για να τους εξηγήσω και να το καταλάβουν! Προς το παρόν απλά τους χωρίζω και τους βάζω να παίξουν σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Λέτε να είναι φάση που θα περάσει;

Χρόνια πολλα κοριτσια μου! Χριστός Ανέστη!!

Πως πήγε το φαγοπότι σημερα; Εμείς χαμός. Ο μεγάλος ξεράθηκε απ τις 7:30!!

Φλορετα μου νομιζω πως ειναι φυσιολογικό αυτο που σου κάνουν... Κ εμένα το έκαναν σε κάποια φάση αλλα σε τόσο μικρή ηλικία δεν ειναι πρόβλημα. Θα δεις οτι θα υπάρχει κ αργότερα αυτο. Δηλ θα θέλουν να ίδια παιχνίδια κτλ και θα ασπάζονται μεταξύ τους αλλα το επόμενο λεπτό θα παίζουν αγαπημένοι!! Σε μας δηλαδή κάπως ετσι ειναι τωρα.

Τα φιλια μου!!

Α! Κ εγω θελω να προσπαθήσω να κοψω πάνα το καλοκαίρι αν κ νομιζω πως θα ειναι νωρίς. Θα το ξεκινήσω χωρις πίεση κ βλέπουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...