Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ,θα σε μαλωσω....παρε τον καναπε αγκαλια!!!Τα παιδια τωρα τα εχεις εσυ??

Κανε και λιγο τον κινεζο,δεν θα παθουν και τιποτα....ειναι ιερος ο σκοπος....ξεκουρασου....φιλια πολλα!!

Ε εντάξει τα πρωινά ειναι στο σταθμό. Μετά μπορεί να ερθει η Μαμα μου ή να στείλω έναν στην πεθερά μου κ να εχω μονο τον άλλον. Δε γινεται κ συνέχεια ξάπλα. Μπορεί να εχω ενοχλήσεις γενικώς όταν κουράζομαι στο εξής γιατι κ την Κυριακή με πονούσε η κοιλια μου που κουράστηκα πριν κανω την αμνιο δηλαδή. Βασικά νιωθω σα να με πονάει κ κοιλια χαμηλά....

Εσυ τις δικές σου ποτε θα τις πας σταθμό τελικα;

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ε εντάξει τα πρωινά ειναι στο σταθμό. Μετά μπορεί να ερθει η Μαμα μου ή να στείλω έναν στην πεθερά μου κ να εχω μονο τον άλλον. Δε γινεται κ συνέχεια ξάπλα. Μπορεί να εχω ενοχλήσεις γενικώς όταν κουράζομαι στο εξής γιατι κ την Κυριακή με πονούσε η κοιλια μου που κουράστηκα πριν κανω την αμνιο δηλαδή. Βασικά νιωθω σα να με πονάει κ κοιλια χαμηλά....

Εσυ τις δικές σου ποτε θα τις πας σταθμό τελικα;

H ξεκουραση δεν θα σε βλαψει,ενταξει δεν εισαι και αρρωστη που λεει ο λογος,αλλα οσο μπορεις κρατα δυναμεις και για μετα που θα φουσκωσεις περισσοτερο και θα δυσκολευεσαι στις κινησεις.

Τις μικρες εχω φτασει στο σημειο να παρακαλαω να τις παω κι αυριο αν γινοταν παιδικο,αλλα σιγουρα θα ξεκινησουν Σεπτεμβρη.Με την mpougos που μιλησαμε σχετικα με το θεμα και με βοηθησε αρκετα ισως τις ξεκινησω νωριτερα γιατι μπορει να εχουμε προβληματα προσαρμογης.Εσυ αντιμετωπισες κατι παρομοιο?πως τα προετοιμασες για τον σταθμο?

Φιλια...παω να την πεσω....καληνυχτα.

498ap2.png

nZqvp3.png

H ξεκουραση δεν θα σε βλαψει,ενταξει δεν εισαι και αρρωστη που λεει ο λογος,αλλα οσο μπορεις κρατα δυναμεις και για μετα που θα φουσκωσεις περισσοτερο και θα δυσκολευεσαι στις κινησεις.

Τις μικρες εχω φτασει στο σημειο να παρακαλαω να τις παω κι αυριο αν γινοταν παιδικο,αλλα σιγουρα θα ξεκινησουν Σεπτεμβρη.Με την mpougos που μιλησαμε σχετικα με το θεμα και με βοηθησε αρκετα ισως τις ξεκινησω νωριτερα γιατι μπορει να εχουμε προβληματα προσαρμογης.Εσυ αντιμετωπισες κατι παρομοιο?πως τα προετοιμασες για τον σταθμο?

Φιλια...παω να την πεσω....καληνυχτα.

Εμείς ευτυχώς δεν είχαμε δυσκολίες. Ο μεγάλος δεν ειχε καμία περίοδο προσαρμογής δηλαδή απο την αρχή πήγαινε μια χαρά. Πολυ σπάνιο αυτο απ οτι μου είπαν οι δασκάλες. Ο μικρός μετά απο ενα μήνα σταμάτησε να κλαίει την ωρα του αποχωρισμού. Βεβαια αυτο δεν κρατούσε γιατι ήμουν εκεί κ όταν έστειλε στο διάδρομο σταματούσε αμέσως ! Κ γενικά έρχονται απο την αρχή πολυ χαρούμενοι. Δε θέλουν να έρθουν σπίτι φαντάσου!! Παλι καλα γιατι δε θα το άντεχα. Δεν τους προετοιμασία ιδιαίτερα γιατι το αποφασίσαμε γρήγορα όταν μάθαμε για την εγκυμοσυνη.

Ουφ ήμουν 3 ώρες στο κέντρο κ δεν την παλεύω. Κουράστηκα!!! Τι θα κανω στον 8ο???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο Gemini! Συγχαρητήρια και καλή δύναμη!!! Μεγάλος έρωτας τα αγόρια, δε θα με πείραζε να κάνω κι εγώ και άλλο αγόρι... εγώ που ήθελα διακαώς κορίτσια και έκλαιγα όταν ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι αγόρια και τα δύο :mrgreen::mrgreen:

Μια και γίνεται κουβέντα, από τι ηλικία στείλατε τα διδυμάκια σας στον βρεφονηπιακό; Και για πόσες ώρες; Επίσης τα είχατε συνέχεια άρρωστα τον πρώτο καιρό; Σας ρωτάω γιατί με καίει πια πολύ, δεν μπορώ να δουλέψω! Ευτυχώς είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και έχω ευελιξία, αλλά πρέπει να γυρίσω σιγά-σιγά κανονικά στις δραστηριότητές μου....

Διαφημίσεις

Floreta εγω τους πηγα απο 21 μηνών κ μπήκαν στο τμήμα που ειναι 2-3 χρόνων. Για την ωρα ειναι πολυ ευχαριστημένη. Δε μπορω να πω οτι άρρωστη σαν καθόλου παρόλο που ο Φλεβάρης ειχε αρκετές ιώσεις. Ο μικρός μονο κανα δυο φορές έκανε πυρετο για ενα απογευμα. Φυσικά έχουν συνέχεια μύξα αλλα ετσι ήταν κ πριν. Όλος ο χειμώνας ετσι μας πάει!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα μητερούλες.Είμαι η Νατάσα από Θεσσαλονίκη και σε λίγους μήνες περιμένω το τρίτο μου παιδάκι.Έχω άλλα 2 το πρώτο 5,5 χρονών και το δεύτερο 11 μηνών.Μπορείτε σαν πιο έμπειρες να με βοηθήσετε σε κάτι?Επειδή θα χρειαστώ καρότσι διπλό για κάποιο χρονικό διάστημα έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Απλά θέλω να μπορώ να βάζω και το νεογέννητο οπότε να έχει προδιαγραφές για κάτι τέτοιο.Μου είπανε για το peg perego aria ότι είναι από τα πιο ελαφριά και καλά αλλά άκουσα ότι δεν κάνει για νεογέννητο.Μπορείτε να με βοηθήσετε?Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημερα κοριτσια. 3 πλυντήρια σιδέρωσα. Ουφ!!

Νατασα νομιζω οι περισσότερες κοπέλες έχουν αυτο που λες που δεν κανει για νεογέννητα αλλα εχω διαβάσει κάπου οτι κόβεις κάπου ενα σκοινακι κ βολεύονται, ή το Μακλάρεν που ειναι κ αυτο ελαφρύ αλλα πιο ακριβό ή το TFk twinner twist duo που εχω κι εγω. Επειδή εγω αυτο μονο εχω δοκιμάσει απο διπλά θα σου πω πως ειναι μεν πιο βαρύ αλλα ειναι πολυ άνετο στην κύλιση. Εχει μεγάλες ρόδες δηλαδή κ δεν κολλάει πουθενά. (Αυτο το πουλάω κιόλας αν σ ενδιαφέρει, αλλα όπως κ να χει σε σου απαντάω γι αυτο κ μαλιστα θα βρεις κ αλλα τέτοια στις αγγελίες του καφε- εγω δεν αξιώθηκα να το βάλω ακόμα). Σκέψου όμως αν σε βολευει το διπλό γιατι το μεγάλο πόσο θα κάτσει ακόμα στο καρότσι;; Εμένα τα δικα μου ταλιμπανακια το έχουν χρησιμοποιήσει ελάχιστα!!

Τα κοριτσια θα σ πουν κ άλλες γνώμες...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!!!

gem σειρά μου να σε μαλώσω...τρία πλυντήρια βρε θηρίο;;;;

tatasa εγώ έχω το aria. Πολύ ελαφρύ, ανοίγει εύκολα, χωράει ανοιχτό να περάσει στα κανονικά ασανσέρ και κλειστό σε μικρό αυτοκίνητο και κόβεις πίσω ένα σχοινί και το χρησιμοποιείς από νεογέννητα. Έχει όμως μικρές ρόδες και αν και πάει παντού δεν ξέρω αν σε μεγάλο βάρος μπορεί να είναι το ίδιο ευέλικτο. Εμείς μέχρι 11-12 μηνών που περπάτησαν το χρησιμοποιήσαμε οπότε σκέψου αυτό που λέει η gem. Επίσης τις διαστάσεις του και που θέλεις να πηγαίνεις γιατί όπως και να το κάνεις δεδομένου της οδικής παιδείας που έχουμε και των κοινόχρηστων χώρων και δρόμων με ένα διδυμοκαροτσο είναι σαν να οδηγείς φορτηγό.

floreta δεν είμαι σίγουρη αν ποτέ γυρίζεις στο κανονικό πρόγραμμα...

Ήθελα να γράψω και άλλα, αλλά ο μικρός δεν συμφωνεί...δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι και θα έχουμε επεισοδιακό απόγευμα:(

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Κοριτσια γεια σας....

χαθηκα,εχω την μικρη με μπουκωμα και της κανω φυσιολογικο ορο και τα συναφη και η μεγαλη 2 μερες τωρα δεν θελει με τιποτα την πιπιλα της:cool:με αποτελεσμα τα βραδια οταν ξυπναει να κλαιει και να μην ηρεμει με τιποτα,μονο στην αγκαλια ησυχαζει και οταν παω να την ταπωσω κλαιει χειροτερα....4 παρα τα ξημερωματα επαιζε στο σαλονι....περασαμε υπεροχο βραδυ!!

Ο μπεμπης ειναι ησυχος σε γενικες γραμμες μονο σαλια πολλα και εκνευρισμο λογω δοντιων.

Τωρα ξυπνησε η μεγαλη με κλαμμα και την πιπιλα ουτε που να την δει(κοιμηθηκε μονο 1 ωρα) και την εφερα στο σαλονι για να μην μου ξυπνησει και την αλλη

κι ο μπεμπης ξυπνιος....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας....

χαθηκα,εχω την μικρη με μπουκωμα και της κανω φυσιολογικο ορο και τα συναφη και η μεγαλη 2 μερες τωρα δεν θελει με τιποτα την πιπιλα της:cool:με αποτελεσμα τα βραδια οταν ξυπναει να κλαιει και να μην ηρεμει με τιποτα,μονο στην αγκαλια ησυχαζει και οταν παω να την ταπωσω κλαιει χειροτερα....4 παρα τα ξημερωματα επαιζε στο σαλονι....περασαμε υπεροχο βραδυ!!

Ο μπεμπης ειναι ησυχος σε γενικες γραμμες μονο σαλια πολλα και εκνευρισμο λογω δοντιων.

Τωρα ξυπνησε η μεγαλη με κλαμμα και την πιπιλα ουτε που να την δει(κοιμηθηκε μονο 1 ωρα) και την εφερα στο σαλονι για να μην μου ξυπνησει και την αλλη

κι ο μπεμπης ξυπνιος....[/quote

Αχ... Μονο που τα διαβασα κουραστηκα... Ειμαι κ φτιαγμενη,βεβαια. Καπως ετσι δεν ειναι συνεχεια; Τα δικα μου κοιμουνται εναλλαξ κ το μεσημερι που καταφεραν να κοιμηθουν ταυτοχρονα εβαλε κατι κλαμματα η μεγαλη απο τα νευρα της κ τους ξυπνησε. Τωρα, η ιδια κοιμαται. Τα μωρα κ εμεις οχι... Το σπιτι βομβαρδισμενο. Οι ντουλαπες επισαν μουχλα κ εχω να πλυνω κ απειρα ρουχα. Αυπνη κ με νευρα... Νοιωθω μαλλον απελπισμενη...

Κοριτσια γεια σας....

κι ο μπεμπης ξυπνιος....[/quote

Αχ... Μονο που τα διαβασα κουραστηκα... Ειμαι κ φτιαγμενη,βεβαια. Καπως ετσι δεν ειναι συνεχεια; Τα δικα μου κοιμουνται εναλλαξ κ το μεσημερι που καταφεραν να κοιμηθουν ταυτοχρονα εβαλε κατι κλαμματα η μεγαλη απο τα νευρα της κ τους ξυπνησε. Τωρα, η ιδια κοιμαται. Τα μωρα κ εμεις οχι... Το σπιτι βομβαρδισμενο. Οι ντουλαπες επισαν μουχλα κ εχω να πλυνω κ απειρα ρουχα. Αυπνη κ με νευρα... Νοιωθω μαλλον απελπισμενη...

Σε καταλαβαινω και σε νοιωθω....θα ερθουν καλυτερες μερες,αυτο λεω στον εαυτο μου για να παρηγορηθω....βεβαια μεχρι να ερθουν μαλλον θα εχω αφησει τα κοκκαλακια μου...νομιζω ομως πως η πραγματικη απελπισια ειναι οταν ειναι ολα αρρωστα και ακομη χειροτερα οταν κολησουν γαστρεντεριτιδα,εκει τρεμω!!Η αυπνοια και κουραση φερνει νευρα,ζητα βοηθεια απο οπου μπορεις,απαιτησε στην τελικη,στο λεω με αγαπη γιατι ετσι ημουν κι εγω,αλλα να τωρα που ολοι εχουν βολευτει και με εχουν ικανη για τα παντα!!Προσπαθησε να κοιτας και λιγο τον εαυτο σου....το λεω για να τ'ακουω κι εγω....

Και τα δικα μας νεα εγιναν καλυτερα,απο χθες αρρωστησα κι εγω κι η μεγαλη μου,οποτε ειμαι συνεχεια στο μπανιο κανω φυσιολογικο ορο και με το ρουφηχτηρι....κλαινε και γκρινιαζουν συνεχεια,λογικο ειναι αφου το περναω κι εγω και τις καταλαβαινω.Φανταζομαι ποσο υπεροχο βραδυ θα εχουμε κι αποψε!!Ευτυχως που εχω και την αδερφη μου....αγαλμα πρεπει να της στησω!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Αχ βρε κοριτσια , περαστικα!Πωπω, πολυ ζορι πρεπει να ειναι με 3 μικρα.Καμια μερα θα βαλω τον αντρα μου να τα διαβασει, που θελει μολις χρονισουν οι μικρες να βαλουμε μπρος για το 3ο! Τσιγκινο βρακακι θα αρχισω να φοραω απο το φθινοπωρο μου φαινεται! Φιλια και καλα κουραγια!

zh9bp2.png

Αχ βρε κοριτσια , περαστικα!Πωπω, πολυ ζορι πρεπει να ειναι με 3 μικρα.Καμια μερα θα βαλω τον αντρα μου να τα διαβασει, που θελει μολις χρονισουν οι μικρες να βαλουμε μπρος για το 3ο! Τσιγκινο βρακακι θα αρχισω να φοραω απο το φθινοπωρο μου φαινεται! Φιλια και καλα κουραγια!

Εγώ το εδήλωσα! Κόβω σεξ μέχρι την κλιμακτήριο!! Όχι τίποτα άλλο αλλά αν ξαναμείνω με βλέπω με τρίδυμα :tongue::tongue: Και σκεφτείτε ότι κάναμε πέντε έτη ελεύθερου σεξ για το πρώτο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Tσουπρες τι κανετε?εμεις αναρρωνουμε με αργους ρυθμους,αλλα ειμαστε καλυτερα.Φτασαμε στην Μεγαλοβδομαδα και θα αρχισει επιτελους να φτιαχνει ο καιρος για καμμια βολτουλα,οι μικρες βλεπουν την πορτα και περιμενουν πως και πως για να μπουν στο ασανσερ....

Μarmin,με το καλο τα διδυμακια σου και να χαιρεσαι το παιδακι σας!!

Αντε καλο βραδυ να εχουμε....που δεν το βλεπω.....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...