Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τυχερούλα,λουστηκες... Εμεις με τον αντρα μου λεμε προνομιουχο οποιον προλαβαινει και κανει κατι που σχετιζεται με καθαριοτητα!!!!!!χαχαχα Εχουν κ το ξυρισμα αυτοι... Αστα

Καλο κουραγιο με τα εμβολια!!! Ποσο ειναι τα δικα σου;

Φιλια!

Oι μικρες ειναι 20 μηνων και ο μπεμπης μολις 5 μηνων και λιγων ημερων....αστα....το εμβολιο δεν πηγε και πολυ καλα,η μια μολις αντικρυσε την γιατρο δεν ηθελε ουτε να μπει στο ιατρειο!!Κλαμα απιστευτο εκανε μονο που την ακροαστηκε....φαντασου το μετα!!

Καλο βραδυ,φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, ζορισμένες κοπέλες...που θα πάει θα ξεπεταχτούν, δε θα ξεπεταχτούν?

Εγώ σκέφτομαι πόσα χρόνια θα περάσουν για να κάτσω να διαβάσω βιβλία!! παλιά διάβαζα τόνους, τα τελευταία 4 χρόνια πρέπει να έχω διαβάσει και 2 μιση..ούτε ένα τον χρόνο!!

Με τη δουλειά που λέτε ξεσαλτάρουμε λιγάκι και κατά έναν περίεργο τρόπο είναι πιο ξεκούραστα, ίσως ψυχολογικά. Αρκεί να μην φρικάρετε πολύ με τα του σπιτιού. Προτεραιότητες!! και αν υπάρχει βοήθεια ή δυνατότητα να στρώσετε τον σύζυγο, τις γιαγιάδες και λοιπούς είναι βάλσαμο.

Εμένα τα χαλιά με έχουν φρικάρει, άσχετο, έχουν την Άρτα και τα Γιάννενα φέτος πάνω, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πλύνω ταράτσα, πρέπει να τα στείλω έξω...και θέλω να τα βγάλω άμεσα...μου βρωμάνε. άσχετο σας είπα μη μου δίνετε σημασία...

Φλορέτα εσείς δεν κάνετε ομοιοπαθητική? ή θυμάμαι λάθος? Πως το αντιμετωπίσατε, φαρμακευτικά εννοώ την όλη ασθένεια?

Άντε φλυάρησα και γω!!

Πάω να ονειρευτώ ένα σπίτι με ενδοδαπέδια θέρμανση και μια γυναίκα να έρχεται μια φορά την εβδομάδα να καθαρίζει...α και έναν πιο ενεργητικό σύζυξ στις δουλειές ....:D:D:D

φιλια σας

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, ζορισμένες κοπέλες...που θα πάει θα ξεπεταχτούν, δε θα ξεπεταχτούν?

Εγώ σκέφτομαι πόσα χρόνια θα περάσουν για να κάτσω να διαβάσω βιβλία!! παλιά διάβαζα τόνους, τα τελευταία 4 χρόνια πρέπει να έχω διαβάσει και 2 μιση..ούτε ένα τον χρόνο!!

Με τη δουλειά που λέτε ξεσαλτάρουμε λιγάκι και κατά έναν περίεργο τρόπο είναι πιο ξεκούραστα, ίσως ψυχολογικά. Αρκεί να μην φρικάρετε πολύ με τα του σπιτιού. Προτεραιότητες!! και αν υπάρχει βοήθεια ή δυνατότητα να στρώσετε τον σύζυγο, τις γιαγιάδες και λοιπούς είναι βάλσαμο.

Εμένα τα χαλιά με έχουν φρικάρει, άσχετο, έχουν την Άρτα και τα Γιάννενα φέτος πάνω, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πλύνω ταράτσα, πρέπει να τα στείλω έξω...και θέλω να τα βγάλω άμεσα...μου βρωμάνε. άσχετο σας είπα μη μου δίνετε σημασία...

Φλορέτα εσείς δεν κάνετε ομοιοπαθητική? ή θυμάμαι λάθος? Πως το αντιμετωπίσατε, φαρμακευτικά εννοώ την όλη ασθένεια?

Άντε φλυάρησα και γω!!

Πάω να ονειρευτώ ένα σπίτι με ενδοδαπέδια θέρμανση και μια γυναίκα να έρχεται μια φορά την εβδομάδα να καθαρίζει...α και έναν πιο ενεργητικό σύζυξ στις δουλειές ....:D:D:D

φιλια σας

Αχ βρε νουνουκα,ελπιζω να ειδες το ονειρο που ευχηθηκες....γιατι μονο ονειρα θα παραμεινουν,τουλαχιστον σε μενα!!

Οσο κι αν εχω προσπαθησει να στρωσω τον αντρα μου,δεν τα εχω καταφερει...ακομη και για το πιο απλο,να βγαζει τα σκουπιδια του μπανιου και να τα παιρνει το πρωι που φευγει δεν το κανει....μεχρι που του ειπα προχθες πως αν συνεχισει ετσι,θα βρισκει τις πανες επανω στο γραφειο του!!

Εσυ πως τα πας??φουσκωνεις??θα σου φαινεται πολυ πιο ξεκουραστη εγκυμοσυνη,καμμια σχεση με αυτη των διδυμων,αλλα κρατα δυναμεις για αργοτερα γιατι τωρα εχεις περισσοτερες αρμοδιοτητες,σπιτι,δουλεια,παιδια....συζυγος!

Τα χαλια τα ειχα δωσει εξω και το ιδιο θα κανω και φετος,για τα υπολοιπα που ειναι πιο ευκολα στο πλυσιμο θα τα φορτωσω στην μαμα μου που εχει χωρο και χρονο για να τα πλυνει.

Τα παιδακια σου καλα???

498ap2.png

nZqvp3.png

Παω τωρα που κοιμουνται να σφουγγαρισω κανα μπαλκονι,γιατι τωρα οι μικρες σουλατσερνουν μεσα και εξω!

Gemini,σημερα τελικα παιρνεις τα πρωτα αποτελεσματα??

μπες να μας πεις τα νεοτερα!!

Την πιο ομορφη καλημερα στα πιο γλυκα κοριτσια...εγκυουλες και μη!!

498ap2.png

nZqvp3.png

χαχαχαααα κορίτσια ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς εδω πέρα και σας διαβάζω και λέω δεν είμαι η μόνη που τραβάει το λούκι... Σήμερα ξυπνήσαμε 2:30 (έκλαιγαν και οι δύο χορωδία Τρικάλων), στις 3:30 (μόνο ο ένας) και μετά στις 6:15 (και οι δύο πάλι). Το αστείο είναι ότι στις 8 που έπρεπε να τους ξυπνήσω για να τους δώσω το γάλα τους πριν φύγω για δουλειά, αυτοί κοιμόντουσαν του καλού καιρού... χοχοχοχο!!!

Καλημέρα διδυμομανούλες!!! Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, λένε :mrgreen::mrgreen:

Nunu όχι δεν κάνουμε ομοιοπαθητική, αν και το έχω σκεφτεί....

Διαφημίσεις

χαχαχαααα κορίτσια ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς εδω πέρα και σας διαβάζω και λέω δεν είμαι η μόνη που τραβάει το λούκι... Σήμερα ξυπνήσαμε 2:30 (έκλαιγαν και οι δύο χορωδία Τρικάλων), στις 3:30 (μόνο ο ένας) και μετά στις 6:15 (και οι δύο πάλι). Το αστείο είναι ότι στις 8 που έπρεπε να τους ξυπνήσω για να τους δώσω το γάλα τους πριν φύγω για δουλειά, αυτοί κοιμόντουσαν του καλού καιρού... χοχοχοχο!!!

Καλημέρα διδυμομανούλες!!! Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, λένε :mrgreen::mrgreen:

Nunu όχι δεν κάνουμε ομοιοπαθητική, αν και το έχω σκεφτεί....

Ωραιο βραδυ ειχατε!!

τι να πω,φασεις περνανε και ποτε ειναι καλα και ποτε οχι....εγω σιγουρα δεν θα αντεξω τα 100....θεος φυλαξοι....αν φτασω τα 70 θα ειμαι τυχερη!!

Τελικα τους ξυπνησες?

Ελπιζω να ξανακοιμηθηκαν μετα,γιατι αλλιως θα εχουν γκρινια!

Το γαλα το δινω κι εγω στην κουνια τους κατα της 7 και ξανακοιμουνται....ποτε θα πινουν μονα τους το γαλα?Οσες προσπαθειες εχω κανει μεχρι τωρα ηταν ακαρπες.Εχω προσπαθησει βραδυ να το πιουν μονες τους αλλα νομιζουν οτι παιζουμε....μαλλον θα προσπαθησω να το κανω πρωι και να τις αφησω να ξυπνησουν μονες τους!

Εσας ποτε ξεκινησαν να το πινουν μονα τους?

Μηπως πρεπει να τους το δωσω με το ποτηρακι του νερου?

Μια ξαδερφη μου που το εκανε ετσι ο ενας(διδυμα αγορακια) της εκοψε το γαλα!

498ap2.png

nZqvp3.png

Μπαινω και ριχνω μια ματια στα νεα σας για να ξερω τι μας περιμενει! Προς το παρον κοιμουνται καλα (21.00-06.00) συνηθως.Αλλα απο οτι βλεπω αυτο μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη!

Gemini καλα αποτελεσματα!

Διδυμομανουλες τριτεκνες εχετε τον απεριοριστο θαυμασμο μου!! Respect!

zh9bp2.png

Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν πρέπει να παρηγορηθώ που υπάρχουν και χειρότερα ή να τρομοκρατηθώ για αυτά που με περιμένουν!

Η αλήθεια είναι πως το μπάνιο μου το σκέφτομαι καιρό τώρα δηλδή τι θα γίνει όταν γεννηθούν τα δίδυμα γιατί τώρα με ένα και πάλι πολυτέλεια το θεωρώ! Και φυσικά ο μικρός απ' έξω να κλαίει στην καλύτερη περίπτωση μόνο όταν στεγνώνω το μαλλί! Προχθές βγήκα άρον άρον γιατί ο άντρας μου δεν μπορούσε να τον ησυχάσει με τίποτα και έτσι βγήκα με το μαλλί βρεγμένο τον θήλασα λίγο και ηρέμησε ! ήταν σε φαση οξύ πόνου από τα δόντια! Αχ! Πότε και πώς θα καταφέρω να τον αποθηλάσω;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Oι μικρες ειναι 20 μηνων και ο μπεμπης μολις 5 μηνων και λιγων ημερων....αστα....το εμβολιο δεν πηγε και πολυ καλα,η μια μολις αντικρυσε την γιατρο δεν ηθελε ουτε να μπει στο ιατρειο!!Κλαμα απιστευτο εκανε μονο που την ακροαστηκε....φαντασου το μετα!!

Καλο βραδυ,φιλια!!

Ωχ... Κ η δικια μου κλαιει απο οταν την ξεντυνουμε!! Προσφατα,εκανε εμετο απο το κλαμα γιατι,ακουσον ακουσον,θελαμε να της βαλουμε θερμομετρο!!!!!

Floreta,ωραιο βραδυ περασατε κ εσεις... Τι να πω... Ειδος πολυτελειας και ο υπνος...

Marmin, μη σε αγχωνουμε!! Μπορει να ειναι πιο βολικα τα δικα σου!! Στο ευχομαι,δηλαδη.

Η αληθεια ειναι οτι η βοηθεια απο τον αντρα ειναι πολυτιμη. Ο δικος μου προσπαθει μιας κ δεν δουλευει τωρα αλλα οπως κ να το κανουμε ο εγκεφαλος τους δουλευει αλλιως... Και τι εγινε που η τραπεζαρια κ το πασο ειναι αποθηκη;;; και αλλα πολλα ...

Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

Floreta,ωραιο βραδυ περασατε κ εσεις... Τι να πω... Ειδος πολυτελειας και ο υπνος...

Marmin, μη σε αγχωνουμε!! Μπορει να ειναι πιο βολικα τα δικα σου!! Στο ευχομαι,δηλαδη.

Η αληθεια ειναι οτι η βοηθεια απο τον αντρα ειναι πολυτιμη. Ο δικος μου προσπαθει μιας κ δεν δουλευει τωρα αλλα οπως κ να το κανουμε ο εγκεφαλος τους δουλευει αλλιως... Και τι εγινε που η τραπεζαρια κ το πασο ειναι αποθηκη;;; και αλλα πολλα ...

Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες!!!!

ο εγκέφαλος τους δουλεύει;; Καλό κι αυτό!:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσια βγήκαν τα αποτελεσματα. Όλα φυσιολογικά!!!! Γιουπιιιιιιιι αντε παει κ αυτο τωρα. Περιμένω κ το μοριακο καρυοτυπο σε 5 μέρες αλλα ήδη νιωθω εντελώς ανακουφισμένη κ σίγουρη.

Πολλα φιλια σε όλες κ ευχαριστω για την υποστήριξη γενικώς!!

Α κ επιβεβαιώθηκε κ το φύλο. Έρχεται ο τρίτος της συμμοριας!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια βγήκαν τα αποτελεσματα. Όλα φυσιολογικά!!!! Γιουπιιιιιιιι αντε παει κ αυτο τωρα. Περιμένω κ το μοριακο καρυοτυπο σε 5 μέρες αλλα ήδη νιωθω εντελώς ανακουφισμένη κ σίγουρη.

Πολλα φιλια σε όλες κ ευχαριστω για την υποστήριξη γενικώς!!

Α κ επιβεβαιώθηκε κ το φύλο. Έρχεται ο τρίτος της συμμοριας!!!

Συγχαρητήρια για όλα αγορομάνα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ωχ... Κ η δικια μου κλαιει απο οταν την ξεντυνουμε!! Προσφατα,εκανε εμετο απο το κλαμα γιατι,ακουσον ακουσον,θελαμε να της βαλουμε θερμομετρο!!!!!

Κι εμεις το εχουμε αυτο με τον εμετο...ασε,το τι καθαρισμα εχει πεσει!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...