Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!! Τι μου κάνετε; :D Χάθηκα, αλλά δυσκολευτήκαμε πολύ τους τελευταίους μήνες. Όλα ξεκίνησαν με το που αρρώστησαν τα μωρά μου, ο ένας με γρίπη και ο άλλος με γρίπη+βροχιολίτιδα... Ήταν πρώτη φορά που αρρώστησαν και δεν το είχα φανταστεί ότι θα μπορούσε να μας αναστατώσει τόσο πολύ μια αρρώστια... τους πήρε 3 εβδομάδες να συνέλθουν εντελώς, αλλά χάλασε ο ύπνος τους και όλες οι καλές τους συνήθειες... τους τελευταίους 2 μήνες ξυπνάνε από τις 4 και τις 5 το πρωί και δεν ξανακοιμούνται εως τις 10-11 το πρωι, και έχουμε γονατισει κι εγώ και ο άντρας μου. Μια φορά ξύπνησαν στις 2:30! - τους έμεινε συνήθεια από τότε που ήταν άρρωστα! Ευτυχώς τώρα κάπως στρώνουν τα πράγματα, βοήθησε και η αλλαγή της ώρας αρκετά!

Γεια σας κορίτσια, βλέπω ότι δεν γράφετε συχνά εδώ αλλά όταν το δείτε απαντήστε μου γιατί είστε οι πιο σχετικές με το θέμα.

Η ερώτησή μου είναι μέχρι ποια εβδομάδα πάνω-κάτω πιστεύετε ότι θα μπορώ να δουλεύω (σε δουλειά γραφείου είμαι και οδηγάω 10 λεπτά για να έρθω στη εθνική).

Φυσικά με την προυπόθεση ότι όλα πηγαίνουν καλά και δεν θα έχω μπει σε περιορισμό για κάποιον άλλο λόγο (συσπάσεις, τράχηλος κλπ)

Εγώ δούλευα μέχρι τις 30 αλλά πολυυυ χαλαρά. Έχω όμως δικό μου γραφείο και έχω και κρεββάτι και ξάπλωνα 1-2 ώρες ενδιάμεσα.... Αν ήμουν σε γραφείο αλλουνού δε νομίζω να άντεχα περισσότερο από τις 26-27... Να συνυπολογίσεις και την περίοδο.. δηλ. εγώ που γέννησα κατακαλόκαιρο (16 Ιουλίου) ήμουν τρομερά πρησμένη και αϋπνη γιατί ζεσταινόμουν αφόρητα τη νύχτα...

Καλησπέρα κορίτσια! Διδυμοεγκυούλα κι εγώ με ένα αγοράκι 16 μηνών! Λιγο σας διάβασα κ κατάλαβα τι με περιμένει! :-P

Marmin γειά σου! Με το καλό τα μωράκια σου! Αφού έχεις ήδη ενα παιδάκι έχεις μια ιδέα για το τι σε περιμένει! Πάντως είναι οντως πάρα πολύ δύσκολα στην αρχή... όσο για το όνειρο ότι τα μωράκια σου θα είναι ήσυχα και θα κοιμούνται... εχμμμ... όλες με αυτή την ελπίδα ζούσαμε στην εγκυμοσύνη... σου εύχομαι να βγεί αληθινό!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!! Τι μου κάνετε; :D Χάθηκα, αλλά δυσκολευτήκαμε πολύ τους τελευταίους μήνες. Όλα ξεκίνησαν με το που αρρώστησαν τα μωρά μου, ο ένας με γρίπη και ο άλλος με γρίπη+βροχιολίτιδα... Ήταν πρώτη φορά που αρρώστησαν και δεν το είχα φανταστεί ότι θα μπορούσε να μας αναστατώσει τόσο πολύ μια αρρώστια... τους πήρε 3 εβδομάδες να συνέλθουν εντελώς, αλλά χάλασε ο ύπνος τους και όλες οι καλές τους συνήθειες... τους τελευταίους 2 μήνες ξυπνάνε από τις 4 και τις 5 το πρωί και δεν ξανακοιμούνται εως τις 10-11 το πρωι, και έχουμε γονατισει κι εγώ και ο άντρας μου. Μια φορά ξύπνησαν στις 2:30! - τους έμεινε συνήθεια από τότε που ήταν άρρωστα! Ευτυχώς τώρα κάπως στρώνουν τα πράγματα, βοήθησε και η αλλαγή της ώρας αρκετά!

Εγώ δούλευα μέχρι τις 30 αλλά πολυυυ χαλαρά. Έχω όμως δικό μου γραφείο και έχω και κρεββάτι και ξάπλωνα 1-2 ώρες ενδιάμεσα.... Αν ήμουν σε γραφείο αλλουνού δε νομίζω να άντεχα περισσότερο από τις 26-27... Να συνυπολογίσεις και την περίοδο.. δηλ. εγώ που γέννησα κατακαλόκαιρο (16 Ιουλίου) ήμουν τρομερά πρησμένη και αϋπνη γιατί ζεσταινόμουν αφόρητα τη νύχτα...

Marmin γειά σου! Με το καλό τα μωράκια σου! Αφού έχεις ήδη ενα παιδάκι έχεις μια ιδέα για το τι σε περιμένει! Πάντως είναι οντως πάρα πολύ δύσκολα στην αρχή... όσο για το όνειρο ότι τα μωράκια σου θα είναι ήσυχα και θα κοιμούνται... εχμμμ... όλες με αυτή την ελπίδα ζούσαμε στην εγκυμοσύνη... σου εύχομαι να βγεί αληθινό!

αχαχα δεν πειράζει! Ας είναι γερά και όλα θα τα καταφέρουμε!

Εγώ πάντως ήδη δεν μπορώ να πάω και ας είναι και εμένα δουλειά γραφείου! Για μια μέρα εργασίας θέλω δύο να ξεκουραστώ! Βέβαια έτυχε να μη με αφήσει και ο γιος μου να κοιμηθώ τα βράδυα οπότε μετά είναι ακόμα πιο δύσκολα! Τώρα έχω αναρρωτική αλλά είμαι σε δίλημμα να κάνω μια απόπειρα να πάω μέχρι τη Μ. Εβδομάδα και μετά βλέπουμε! Αύριο τελειώνει η αναρρωτική μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Χίλια συγνώμη ειλικρινά...:cry::cry::cry: Ο γραπτός λόγος κρύβει παγίδες. Προφανως, δεν εκφράστηκα σωστα. Για αυτο είμαι και εγώ εδώ. Για να βοηθώ κ να παίρνω κουράγιο. Πραγματικά, νόμιζα ότι σου έδειχνα ότι συμπάσχω... Θα είμαι πιο προσεχτικη...Ελπίζω να είμαστε οκ.

:)

Αυτό με την τουαλέτα, όλα τα παιδιά το έχουν; :confused::confused:Και η δικιά μου έτσι κάνει... Τα δίδυμα τα ταίζω ταυτόχρονα με τον άντρα μου. Αυτό σημαίνει ότι και οι 2 τρώνε όταν πεινάσει κάποιος πρώτος. Είναι λάθος;;;;;;:confused:

Φυσικα και ειμαστε οκ,δεν ηθελα να σε στεναχωρησω....

Κι εγω τις ταιζω ταυτοχρονα σε ολα τα γευματα και παντα μονη μου μιας και ο αντρας μου σχολαει αργα το μεσημερι,οταν οι μικρες κοιμουνται και οταν ερχεται αναλαμβανει τον μπεμπη.Κι αυτο βεβαια εχει τις συνεπειες του αφου τα ΣΚ,αν τυχει να τις ταισει,του κανουν τσαλιμια και δεν τρωνε.

Κι εγω εχω την ιδια απορια με σενα,ας πουμε η μεγαλη σε αντιθεση με την μικρη ειναι πιο λιγοφαγη και η κακομοιρα πειναει ή οχι θα φαει μαζι με την αλλη γιατι δεν γινεται πραγματικα διαφορετικα.....καραδοκει ο μπεμπης που αν ειναι η ωρα του για γαλα δεν κρατιεται με τιποτα!!Οποτε μαλλον δεν ειναι λαθος,το πολυ να φαει λιγοτερη ποσοτητα σε συγκριση με το αλλο παιδι και αυτο εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου,γιατι δεν τις πιεζω καθολου στο φαγητο,το πολυ-πολυ να τους δωσω παλι λιγο το απογευμα.

Ποσο ειναι τα δικα σου??Το ειχες αναφερει στην αρχη αλλα δεν θυμαμαι....εγω που δεν θυμαμαι τι εφαγα εχθες!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα κοριτσια μου!

Όλα καλα με την εξέταση ήταν πολυ σύντομη κ ανώδυνη. Επίσης ειναι αγοράκι. Αλλα είπαμε δε με νοιάζει καθόλου!! Θα κανω ομάδα μπάσκετ χαχαχα. Τωρα ειμαι καναπέ, τα μικρα τα μοίρασα στις γιαγιάδες. Θα κάτσω 2 μέρες κ τα αποτελεσματα τα πρώτα θα τα πάρω πεμπτη παρασκευη. Εύχομαι να ειναι όλα οκ!!!

Με το καλο η εγκυμοσυνη σου marmin!! Είπαμε ειναι δύσκολα τα δίδυμα ειδικά στην αρχή. Ειναι όμως μεγααααλη χαρά.

Φιλιααααααα

Κατσε απολαυσε την ηρεμια σου,ξεκουρασου τωρα μπορεις....γιατι τι σε περιμενει....αχ να ξερεις....πλακα σου κανω!!

Η αρχη θα ειναι λιγο δυσκολη,αλλα εσενα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα μιας και μεχρι να γεννησεις θα εχουν μεγαλωσει τα διδυμα και δεν θα εχεις και τοσο την εννοια τους.Εμενα ηταν 15 μηνων οταν γεννησα τον μπεμπη,οποτε καταλαβαινεις σε τι φαση βρισκομουν....αλλα τελικα τον γλιτωσα τον ζουρλομανδυα!

Με το καλο ο μπεμπακος σας,αρε τυχερη...βασιλισσα θα σε εχουν!!

Περιμενουμε τα νεα σου την Πεμπτη....

498ap2.png

nZqvp3.png

Εγω βρε παιδια θα μου λειψει μια εγκυμοσυνη,στα διδυμα με το αγχος δεν την ευχαριστηθηκα.αλλα μην παραπονιεμαι τωρα με δυο τρεχω και δεν προλαβαινω φανταζομαι τους πολυτεκνους!!

Εγω καμμια εγκυμοσυνη δεν ευχαριστηθηκα,η καθε μια για διαφορετικους λογους....

οποτε μια χαρα εισαι με τα παιδακια σου,τους προσφερεις τον χρονο σου και δεν εχεις ενα νεογεννητο που απαιτει παρα πολυ χρονο,εχω νιωσει πολυ ασχημα που οταν θελουν αγκαλιτσα κι εγω ταιζω ή εχω τον μπεμπη αγκαλια για να ρεφτει δεν μπορω να τους την δωσω και αλλα πολλα....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Σαν διάττοντας αστέρας να ευχηθώ:

gem και nunu συγχαρητήρια για τις εγκυμοσύνες σας!!!Τελικά θα μπείτε και εσείς στο πάνθεο των δίδυμο-τρίτεκνων... Όλα καλά εύχομαι!!!

marmin και cristine καλωσήρθατε!!! Με το καλό και εσείς!!!

argyro ένα θα σου πω, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω μήνυση σε αυτές τις διαφημίσεις που δείχνουν μαμάδες με μαλλί κομμωτηρίου και επιδερμίδα φράπα...

mpougos νομίζω ότι πέρασαν τα γενέθλια σας...όπως και να έχει να τους χαίρεσαι!!!

Τώρα φοράω την μπέρτα μου και πάω να σώσω τον κόσμο...καλή δύναμη σε όλες!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Floretta,μπορω να φανταστω τι περασατε(λουκι φοβερο)μιας και εμας οταν αρρωστησαν για 1η φορα κι οι δυο καναμε πολυ καιρο να συνελθουμε....εσεις ομως ειχατε και "υπεροχα"βραδια...κι εμεις.... αλλα εσεις μας ξεπερασατε!Ελπιζω να στρωσετε παλι συντομα!!

architwins,μαζι σου κι εγω που κυκλοφορω ολη μερα με πυτζαμες,τα μαλλια κοτσιδα....φυσικα αλουστα...για να λουστω πρεπει να υπαρχει λογος τελικα!!

Εσεις τι κανετε??

Για να ειμαι ακομη εδω,καταλαβαινετε...2/3 δεν κοιμουνται!!Η μικρη βολοδερνει στην κουνια της και εχω παει απειρες φορες για να μαζεψω απο κατω τον χαμο και να την πεισω πως η αδερφη της κοιμηθηκε και πρεπει κι εκεινη να κανει το ιδιο!!Αυτη την στιγμη ουρλιαζει και παω για την πιπιλα που σιγουρα θα την εχει πεταξει....ποσο να αντεξει ο ανθρωπος!!Ευτυχως που αποκοιμηθηκε ο μπεμπης....με τοσο κουνημα στο ρηλαξ,παρεδωσε!!

Κοιμαται και ο συζυξ....βεβαια,εκεινος δουλευει ενω εμεις ολη μερα το ξ....εδω μεσα!!Που θα παει,θα επιστρεψω κι εγω στην δουλεια μου....Καληνυχτα,αρκετα φλυαρησα παλι!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα!

Αργυρω μου πόσο να πόσο σε καταλαβαίνω. Καλα εσυ είσαι κ σε πιο δύσκολη φάση φυσικά. Με τη δουλειά τι έγινε τελικα. Σίγουρα θα σε βοηθήσει ψυχολογικά αλλα μετά που άσχετα που θα υπάρχει κ παλι πολυυυυ κούραση γιατι θα προσπαθείς ν αναπληρώσεις το χρόνο σου...

Αρκι έχετε μεγαλώσει εσεις!!

Φλορετα καλο κουράγιο. Θα επιστρέψει το προγραμμα τους, που θα παει!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Floretta,μπορω να φανταστω τι περασατε(λουκι φοβερο)μιας και εμας οταν αρρωστησαν για 1η φορα κι οι δυο καναμε πολυ καιρο να συνελθουμε....εσεις ομως ειχατε και "υπεροχα"βραδια...κι εμεις.... αλλα εσεις μας ξεπερασατε!Ελπιζω να στρωσετε παλι συντομα!!

architwins,μαζι σου κι εγω που κυκλοφορω ολη μερα με πυτζαμες,τα μαλλια κοτσιδα....φυσικα αλουστα...για να λουστω πρεπει να υπαρχει λογος τελικα!!

Εσεις τι κανετε??

Για να ειμαι ακομη εδω,καταλαβαινετε...2/3 δεν κοιμουνται!!Η μικρη βολοδερνει στην κουνια της και εχω παει απειρες φορες για να μαζεψω απο κατω τον χαμο και να την πεισω πως η αδερφη της κοιμηθηκε και πρεπει κι εκεινη να κανει το ιδιο!!Αυτη την στιγμη ουρλιαζει και παω για την πιπιλα που σιγουρα θα την εχει πεταξει....ποσο να αντεξει ο ανθρωπος!!Ευτυχως που αποκοιμηθηκε ο μπεμπης....με τοσο κουνημα στο ρηλαξ,παρεδωσε!!

Κοιμαται και ο συζυξ....βεβαια,εκεινος δουλευει ενω εμεις ολη μερα το ξ....εδω μεσα!!Που θα παει,θα επιστρεψω κι εγω στην δουλεια μου....Καληνυχτα,αρκετα φλυαρησα παλι!!!

Καλημέρα!!

Αρχικά, έχω να πω: Μπάνιο; Λούσιμο; Ρούχα εκτος πιτζάμας; Κούρεμα; Δεν συζητώ χτένισμα... Άγνωστες λέξεις... Ειμαστε ευτυχισμενοι με τον αντρα μου οταν καταφέρνουμε να κανουμε μπανιο...:confused::confused::confused:

Επίσης, τρέμω την ωρα που θα αρρωστησουν τα αγόρια... Κυριολεκτικα, ομως...

Αργυρω, η μεγάλη μου ειναι τωρα 20 μηνών και τα αγόρια 3... Χθες το βράδυ που έγραφες, και εμεις 2/3 είμασταν. Μονο ο μικρος κοιμόταν... Επιστρέφω στη δουλειά μετά το Πάσχα. Τί θα κάνουμε, οεο;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλιά και καλά κουράγια!!

Καλημέρα!!

Αρχικά, έχω να πω: Μπάνιο; Λούσιμο; Ρούχα εκτος πιτζάμας; Κούρεμα; Δεν συζητώ χτένισμα... Άγνωστες λέξεις... Ειμαστε ευτυχισμενοι με τον αντρα μου οταν καταφέρνουμε να κανουμε μπανιο...:confused::confused::confused:

Επίσης, τρέμω την ωρα που θα αρρωστησουν τα αγόρια... Κυριολεκτικα, ομως...

Αργυρω, η μεγάλη μου ειναι τωρα 20 μηνών και τα αγόρια 3... Χθες το βράδυ που έγραφες, και εμεις 2/3 είμασταν. Μονο ο μικρος κοιμόταν... Επιστρέφω στη δουλειά μετά το Πάσχα. Τί θα κάνουμε, οεο;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλιά και καλά κουράγια!!

Θές να πεις δηλαδή ότι έχεις μια κορούλα 20 μηνών κ δίδυμα αγοράκια τριών μηνών;;:?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Oh,yes...:rolleyes:

Ωωωωωωωωω!! Ακόμα πιο μικρή διαφορά από ότι θα έχουν τα δικά μου αν πάνε όλα καλά δηλαδή και φτάσω στον ένατο! Πάντως παρήγορο το ότι προλαβαίνεις και γράφεις και εδώ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ωωωωωωωωω!! Ακόμα πιο μικρή διαφορά από ότι θα έχουν τα δικά μου αν πάνε όλα καλά δηλαδή και φτάσω στον ένατο! Πάντως παρήγορο το ότι προλαβαίνεις και γράφεις και εδώ!

Εγω δεν εφτασα ουτε στον 8ο... Οι ευκαιριες μου να γραφω κ να σερφαρω γενικοτερα ειναι οταν τους ρευω ή οταν καποιος κοιμαται πανω μου(οπως τωρα...) Αν δεν εκανα κ αυτο δεν θα ηξερα ουτε τι μερα ειναι. ( οχι οτι τωρα ειμαι απολυτως σιγουρη... :-D)

Zoiskos με εκανες και γελασα!!!Κι εγω μπανιο εκανα οταν ειχα γυναικολογο...τωρα ομως δεν εχω....του χρονου πια που θα ξανακανω τεστ παπ!!Εμενα ο δικος μου κανει πιο συχνα μπανιο απο μενα...μολις του πω πως παω για μπανιο,μου λεει την κλασσικη ατακα "μην αργησεις"....ποσο να αργησω οταν εξω γινεται χαμος....

Οσο για τις μερες,αυτο το ξερω...αλλα αυτο που ολο ξεχναω ειναι το ετος!!...συνεχεια το ρωταω....

Σημερα λουστικα:tongue:...εχουμε παιδιατρο(εμβολια στις διδυμες)...

Φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Zoiskos με εκανες και γελασα!!!Κι εγω μπανιο εκανα οταν ειχα γυναικολογο...τωρα ομως δεν εχω....του χρονου πια που θα ξανακανω τεστ παπ!!Εμενα ο δικος μου κανει πιο συχνα μπανιο απο μενα...μολις του πω πως παω για μπανιο,μου λεει την κλασσικη ατακα "μην αργησεις"....ποσο να αργησω οταν εξω γινεται χαμος....

Οσο για τις μερες,αυτο το ξερω...αλλα αυτο που ολο ξεχναω ειναι το ετος!!...συνεχεια το ρωταω....

Σημερα λουστικα:tongue:...εχουμε παιδιατρο(εμβολια στις διδυμες)...

Φιλια!!

Τυχερούλα,λουστηκες... Εμεις με τον αντρα μου λεμε προνομιουχο οποιον προλαβαινει και κανει κατι που σχετιζεται με καθαριοτητα!!!!!!χαχαχα Εχουν κ το ξυρισμα αυτοι... Αστα

Καλο κουραγιο με τα εμβολια!!! Ποσο ειναι τα δικα σου;

Φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...